Som et barn, er alt alle forskjellige. Husk at du var et barn. Det er lite sannsynlig at du vil finne en detaljert minne bilde av din opptreden i en bestemt alder. Det viktigste er at du umiddelbart kommer til tankene den følelsen. Som et barn, utviklet de mest akutte. Følelsen av glede, moro, lykke, fred og feiring. Somehow, barnas bursdag vi husker mye bedre enn de som er nevnt for fem år siden. Dette er grunnen til at du bør prøve å få mest mulig ut av barna i deres dag var den lykkeligste bursdag. Som du vet, bør ingen ferie ungen ikke skje uten en gave. Det faktum at foreldre og venner kan gi barnet ditt en bursdag, kan du se denne artikkelen.
Gaver til babyen bursdag

 Det faktum at små barn elsker oppmerksomheten de vet alt. Fordi de er så glade for å vente hele hans fødselsdag, etter å ha vært i så ung alder er klar over at en dag, alle de gaver og oppmerksomhet vil tilhøre bare til dem.
 Frata barn av helligdager som barn ikke kan. Først, fordi de gir mange positive minner som er den mest dyrebare skatt. For det andre bør lille mannen lære et barn til at ferie livet skal være, til tross for alle problemene. For det tredje er det mulig å fortelle barnet at han er spesiell, vokser opp med kunnskap om denne enkle sannheten det vil være lettere å finne seg selv i vår komplekse verden.

 Hva kan gjøre en gave?


 Avhengig av hvor gammel den lille merkene bursdag, må du være bestemt av muligheten til å presentere det. Som nevnt tidligere, saken absolutt hver lille jubileum som et alternativ med en gave i form av penger år gammelt barn er ikke den mest vellykkede.
 Det er noen små tips. Hvis du skal lage en gave til barnet ditt, kan du prøve å fokusere utelukkende på deres interesser. Selvfølgelig, ingen vil argumentere ikke den splitter nye hengeren vil komme godt med for å sette det i rette skikk babyen din, men du vet, det er en gave til mamma, ikke barnet.
Gaver til babyen bursdag

 Det er grunnen til venner og familie, også trenger å ta hensyn til det. Forstå at du går til fødselsdagsbarnet, ikke den voksne tante og onkel. Så tenk bare interessene til en liten bursdag.

 Hva kan du gi barnet ditt opp til 3 år?


 Å gi en gave, som et lite barn ikke bli fornærmet hvis plutselig ser du en nydelig svar på dyre showet. Bare noen ganger barna fra overflod av oppmerksomhet klemmes og slett skamme. Ikke nøl med å roe hjemmemiljø han vil sette pris på det.
 Høyborg av ett år kan gi klær. I denne alderen blir det fort lite, skittent og vanskelig. Den splitter ny dress eller kjole som vil gjøre bursdager eventyr tegn, vil være en god gave. Lysere klær du gir, jo bedre. Bare sørg for å gjennomføre en fotosesjon i en ny drakt til den gjenværende minne.
Gaver til babyen bursdag

 Små jenter kan gi øredobber. Ikke nødvendigvis umiddelbart bære et barn til salongen og pierce sine små ører. Denne fremgangsmåten kan utføres ved en høyere alder. Bare gull - er det en gave som ikke vil miste sin fordel over den store mengden av tid.

 Gutten er bare begynnelsen for å ta de første skritt og lære alle ting kjent for oss. Så du kan gi ham et sett av retter for små barn. Den er laget av lette og ikke-giftige materialer. Noter produsent og fargekvalitet kokekar. Hva gjør det lysere, jo mer interessert i barnet sitt.

 Selvfølgelig kan et barns fødselsdag presentere et utvalg av leker. For ett års barn rangler det kan være for seniorer - Designer bestående av store varer, bøker, dukker og biler. Bare husk at lekene skal være enkel, uten avtagbare små deler. Siden det er mange skader barn etter dem.
Gaver til babyen bursdag

 Trenger lille helten arena. Den kan spille det trygt og ta de første skritt for å lære. Og for foreldre slik gave vil være en reell frelse.

 Hva kan du gi barnet ditt førskolen bursdag?


 Det er ingen hemmelighet at i en alder av 3-5 år for hvert barn, kalt en periode "hvorfor". Dette er normalt fordi babyen begynner å innse at i tillegg til mamma og pappa er det en annen verden. Ignorere problemet kan ikke være et barn, det bare føre til at det protesterer. I din makt for å hjelpe unge forsker liv for svar.
 For å gjøre dette, kan du gi ham boken. De bør være om dyr, plass, mennesker. Gjennom levende illustrasjoner kan barna før skolen lære alfabetet og begynne å lese og regne. Så informativ bok, som barnet kan utvikle sine evner vil være en flott gave til bursdagen.
Gaver til babyen bursdag

 Vel påvirke utviklingen av barn håndarbeid. Så du kan gi barnet ditt et sett med tegning eller modellering leire. Mange farger, ulike markører og blyanter og plast kniver for å hjelpe små skaperen utvikle fantasien. Ved å opprette en ny figur, vil du hjelpe barnet ditt huske informasjon raskere.
 Of course, i denne alderen, barnet ditt bør definitivt gi leker. Først nå har vi til å lytte til hans smak. Hvis du er interessert i dukker jente mindre enn plysj kaniner, så må man slutte å opt for kosedyr.
 Barn i denne alderen elsker å forestille seg og representere ulike situasjoner. Derfor kan du gi en jente dukkehus med karakterene, og gutten rakett med astronauter. Nå valget av disse lekene like lekre, så du har å velge blant.
Gaver til babyen bursdag

 Også baby vil være glad for å motta en gave swing. Selvfølgelig er det ikke bør plasseres for høyt. Barnet er enkel nok til at det hang i forskjellige retninger.
 Og du kan gi barnet ditt en tur i parken. Som følger, naprыhavshys på trampoline og oppblåsbare sklier, vil det være like fornøyd.
Gaver til babyen bursdag

 Gaver til barn 5-10 år?


 På denne tiden begynner barnet å gå til skolen, så velger ham en gave, bør du ikke glemme det. For barn er det viktig ikke å være verre enn andre, slik at du kan gi en bursdag moter. For en jente kan plukke opp vakre dekorasjoner, ringer og nagler, sløyfer og gutter - skjerf, slips, belte.
 Bursdag bedre ikke å gi en helt ny portefølje, som allerede er der for å skjule, ikke alle barn elsker å gå på skolen. De vil ha minst en dag av bursdagen sin uhørt skolen.
 I denne tid er det viktig at barnet levde aktiv. Derfor ville en god gave å hoppe tau, racketer for badminton, fotball og basketballer. Bedre ennå, hvis du bygger en ny gutt lekeplass med husker, basketball hoop og fotball porter. Å leve i et privat hjem for å gjøre det ikke så vanskelig som mange tror.
Gaver til babyen bursdag

 På bursdagsgave kan du veggen barer med mange tiltak, ringer og betane. Barn liker å gjennomgå og erobre nye høyder.

 Mange barn i denne alderen har drømt å få en gave teleskop eller en maske for snorkling. I din makt for å oppfylle den drømmen.

 Leker er fortsatt relevant. Først nå har de blitt større og mer komplekse. For gutter perfekt bil eller fly, som kan styres med fjernkontroll. Og for jenter - en ekte Barbie dukke med masse klær i klesskapet.
Gaver til babyen bursdag

 Et barn kommer inn i appetittvekkende glede når en bursdag du gi ham en tur til interessant sted. Dette kan være et sirkus, planetarium eller delfin. Det viktigste at det var spådd underholdning for barn.

 Hva gave å gi barnet ditt 10-15 år gamle bursdag?


 Barn eldre enn ti år begynner å aktivt velge å bli voksne. Med denne kampen vanskelig fordi bursdag bør du ikke gi det du tror er riktig og hva han ønsker barnet vokser opp.
 Du kan ikke gå galt ved å gi til fødselsdagsbarnet en mobiltelefon. Bare velge midten, at det ikke bør være det billigste og utdatert og samtidig skal du ikke unne barnet dyrt gadget. For å begynne, er det nok vanlig, moderne telefon.

 Barnet vil være glad for å motta en gave av spiller og hodetelefoner. Bare sørg for å forklare ham at gå i gatene med hodetelefoner farlige, spesielt på veien.

 For jenta som en gave som passer og krølltenger. La henne lære hvordan du gjør frisyrer for seg selv og sine kjærester.
Gaver til babyen bursdag

 Gutter 12-13 år av nyttig tur i ulike sportslige aktiviteter. Hvis han liker karate, har de nye kimonoer appellerte til ham. Like nyttig gave vil være gode fjellsko eller støvler.
 Barn liker å ha noe så personlig kopp, vil håndkle og badekåpe navn smigre ham.
 Før du gode valg for baby gaver. Du må velge noen av dem bare etter lære nøyaktig hva hun vil mest bursdag. Du kan spørre barnets foreldre eller venner. Men i ekstreme tilfeller, ikke dårlig å spørre den samme helten for dagen. Barna elsker det når voksne tar hensyn til deres synspunkter. Vi ønsker at alle gaver bringe glede.
 PS: For en vellykket bursdagsgave er ikke nok, er det viktig å arrangere en god bankett. Det faktum at du kan forberede seg på et barns fødselsdag du kan lese ved å klikke på linken.  
Яндекс.Метрика