Som du vet, er juvelene verdsatt ikke bare for sin skjønnhet. I forheksende sjarm glans og søl er til enhver tid har tiltrukket folk og deres bemerkelsesverdige egenskaper. Ta rubin - rød stein utrolig skjønnhet. Selv våre forfedre visste og respekterte ham for hans helbredende krefter. For Ruby - stein hvis egenskaper er så sterk at hjelp i behandling av mange plager. I lang tid, dette "transparent Korund versjon" selv anses magisk egenskap. Og nå ingen benekter.
Ruby - stein, ruby ​​egenskaper.

 Rubin mot sykdommer


 Egenskaper rubin gir en effektiv virkning på sykdom forbundet med ryggraden. Redd for mineral og kronisk betennelse i mandlene, nyresykdom, leddsykdom og leveren. Det påvirker perfekt fordøyelsessystemet og er i stand til å stoppe blødningen. Med "Red Yakhont" våre forfedre var i stand til å beherske anfall og helbrede feber. Selv i dag, er det bevis på at rubiner er gunstig ikke nervesystemet, lindre depresjon, lindre søvnløshet og selv behandle schizofreni. Også kjent fakta helbredelse av magesår og hudsykdommer. Og at "rød stein" kaster varmt og helt inkluderte ikke bare i Annals of historie, men i den medisinske posten.
Ruby - stein, ruby ​​egenskaper.

 Istria rubin


 Ruby - stein egenskaper - healing, aura - magi. Denne røde mineral har alltid vært sann herre gems ". Grunnen er enkel - en spesiell, karakteristisk til andre smykker kraft og energi. Rubin tok med seg soldater og pionerer Ærede forskere Guds folk var i besittelse av herskere og vanlige dødelige og alt dette for hva det er levert fra frykt og engstelse, hjelpe unngå alt mørkt og dårlig. "Stone of power" - ett av navnene på rubin, så bære det anbefales til de som har smakt liv og klarte å oppnå mye.
 Kjent siden antikken ruby ​​egenskaper gir en god hukommelse, rask koagulering, styrker ånden, gjøre folk modigere, mer munter og enda mer moro. Han er en god hjelper i kampen mot alvorlige sykdommer og kan vekke lidenskapen til kjærlighet. Ruby - stein skyttere, Steinbukken, Væren og løver.
Ruby - stein, ruby ​​egenskaper.

 Rubin og magi


 I Østen, og fortsatt elsker ham chudodiynist rubin. I antikken, kloke magikere ga Ruby streve for makt. Og dette "gode" lovet bokstavelig talt ubegrensede mengder. Og, ja, har "rød stein" gjorde en stor innvirkning på andre. Det sies at eierne av rubiner aldri lider av ensomhet, de sochuvstvuyuschy og sjenerøs, motivert og pragmatisk, sterk og kreativ, lidenskapelig og energisk, bekymringsløs og alltid beskyttet mot den onde spell.
 Uegnet ruby ​​sensitive naturer, som dens egenskaper kan føre til overstimulering.
Ruby - stein, ruby ​​egenskaper.

 For eiere av rubiner


 Disse gems rådes til å lagre en spesiell sak som vil beskytte dem mot de skadelige effektene av solen. Wear rubiner er bedre for dem som overvinne hypokondri, dårlig søvn og ofte sliten.
Ruby - stein, ruby ​​egenskaper.
 Ikke mer trist syn, ser på mannen som ikke vet hvordan å spøke og helt blottet for humor. Men, ikke rush å tilhøre den kategorien av mennesker - ganske plutselig kan du oppleve at du er i stand til å komme opp med en morsom spøk å heie oss og få samme status interessant og smart mann. Men hvordan å lære spøk? - Du sier. Det viser seg, dette burde omfattende utvikle talent og ferdigheter som trengs i tid for å plukke opp setninger og morsomme uttrykk kan ikke vises umiddelbart, men, for eksempel, etter å ha studert en rekke konkrete teknikker.
Hvordan lære spøk? Psykologi humor

 Classics av ​​sjangeren krever en bestemt spesielle trekk som alle profesjonelle komikere og vanlige fans er i stand til å fullstendig spontan hurrarop oss med sine morsomme spøk. Komikere, smeshaschye oss fra scenen, mer profesjonelt og metodisk studere slike teknikker som joker-filister bruke dem intuitivt, uten å basere på noen vitenskapelig basis. Men en mer presis kunnskap om noen av disse metodene nødvendigvis hjelpe deg å miste fra sine skuldre kjedelig kjedelig klisjé, få nye venner og til og med vinne hjertet til din kjære.
 •  Så, det første skrittet. "Ironi". Henne at du trenger for å bygge på kontraster. For eksempel, delta i ordinært og kjedelig samtale, som vil være ferdig åpenbare konklusjonen, må du skape kontrast. Dermed kilden sier det faktum dårlig og ekkel vær. Du av deadpan ansikt yzveschaete ham av hans sterke intensjon om å bare gå til stranden og få en brunfarge.

 •  Den andre teknikken er "Fest usannsynlig." Gi verdi i motsetning til noen egenskaper eller kjennetegn. Notering med venner alle kjente egenskaper eller kjennetegn ved noen objekt, kan du som et resultat lagt til som en annen viktig funksjon som skiller seg klart ut fra konvensjonell rad. For eksempel, du fleiper om "cool" bil, som skal være rask, komfortabel og Mercedes.

 •  Den tredje metoden "undermeny betydningen" er basert på et stort antall ord i Ukraina språk, må en tilsvarende navn, men varierer betydelig i vekt. Noe som å spille med ordene "Spit" (skjærende verktøy) og "Spit" (flettet håret kvinne) eller "håndtere" (hånden av barnet) og "pen" (kontor utskrift). Den er basert på denne teknikken mange vitser om sovjetiske filmhelt Shtirlitsa: "Fra vinduet av fatet. Shtirlitz lukket vindu - snute forsvant "og mange andre.

 •  Den fjerde metoden er basert på erstatning ord. Vanligvis folk generelt bruker velkjente "bevingede" uttrykk. Omskrive sin egen måte, og kan ha noe som ligner på det gamle uttrykket, men mer moro. Og hvis du i stedet bruke ordet akkurat egnet til denne situasjonen vil bli enda morsommere. Som et eksempel, omskrive "av fett bisytsya! "Til" Kolesterol bisytsya! "Og så videre.

 •  Den femte metoden krever at vi skal bytte plass med ord for å få et mer komisk og absurd innhold. Du trenger bare å svare raskt til en slik person, og deretter gi sin «Changeling». Hester fulle gutter utnyttet!

 •  Hvis du er i dette øyeblikk du ikke klarer å komme opp med noe og improvisere, bruker lekser som er utarbeidet på forhånd morsomme sitater, vitser eller anekdoter. De fortsatt trenger å lære og underholde oss, da plutselig var det en pinlig pause eller brygging konflikt. Metoden er veldig bra og er alltid på hånden for å folk som kalles "sjelen av selskapet."

 • Hvordan lære spøk? Psykologi humor

   Og til slutt - noen regler for god humor:
 •  vitser bør være klart for lytterne. Betydning, dypt kjent og forstått bare du vil være i stand til å bli verdsatt av andre;

 •  Ingen lo i respons til din vits? Du trenger ikke å lide og deretter komme opp med noe annet - kanskje det er ikke tid til å le;

 •  alltid prøve å gi helt latterlig rants med et alvorlig ansikt. Hvis spøken ikke vil bli akseptert og verdsatt, vil det ta for din behersket ironi. Hvis alt rozsmiyutsya - din alvorlig uttrykk betydelig forbedre den ønskede effekt;

 •  oppføre seg helt naturlig og enkle vitser gi ut fritt og naturlig. Da spørsmålet om hvordan å lære spøk *, vil være en enkel og grei.
 • Hvordan å nevne et barn i 2015
  Velg et navn for det nyfødte barnet - en svært alvorlig og viktig sak. Det bør velges svært nøye og grundig. Du trenger navnet er godt kombinert med etternavn var vakkert og velklingende som voktet hans liv. Etter riktig valgt navn for barnet kan bryte hennes liv. Å identifisere barnet riktig, må du følge noen regler.
  Det anbefales ikke å nevne baby navn på avdøde slektninger, særlig hvis de er rooting for livet, fordi barnet vil gjenta skjebnen til denne mannen. Ingen grunn til å kalle barnet ved utenlandske navn, eller navn på helter favoritt TV-serier og filmer. I latterliggjøring, gjorde dette navnet ikke føre til, og barnet vil få psykiske traumer. Det er best å ringe vår baby navn innfødt som høres overalt.
  Det er nå et motenavn, de fleste foreldre bruker det. Nylig utbredte mannlige navn som Art, Yegor, Daniel og Alexander. Det er de gamle motenavn Arseny, Matthew, Stephen, savely, løk. Ofte gutter klage klingende navn som John Roman, Dmitry, Konstantin. Blant kvinnelige navn okkupere en ledende posisjon navnene Darya, Anastasia, Elizabeth. Mote i de senere år gjelder navn som Milano, Milena. Mange foreldre gir jenta et fast navn: Eugene, Alexander og Valeria. Også, når du velger et navn 2015 kan slå til kirken kalenderen. Du kan velge navnet på helgenen i hvis dag babyen ble født, så vel som å vite nøyaktig barn født i 2015, hva er de?
  Har du allerede bestemt hva jeg skal kalle en gutt i 2015?

  Ingen levende sjel ikke tør å hevde at navnet gitt til mennesket ved fødselen, mye av det prorytsaet og spiller en viktig rolle i livet mitt. Derfor bør valget av "skjebne" av hans pjokk være nærmet svært nøye og ansvarlig. Og enda mer, dersom familien var en gutt. Forutsatt at karakter fremtidige mann virkelig heroiske kvaliteter, nemlig styrke, mot og dyktighet er spesielt viktig å velge navn som tilsvarer disse kriteriene. Det er derfor vi nå vurdere alle detaljene i denne artikkelen og spør populære guttenavn 2015.
  Først av alt, er det viktig at foreldrene testet som konsonant valgt baby navn, mellomnavn og etternavn. "Prøv" på øret fullt navn, kanskje det ikke høres ganske harmonisk? Husk, fordi i de fleste tilfeller bare på grunn av navnet i barnehage og grunnskole, mobber-gutter ga oss morsomme kallenavn. Så pass opp, ditt valg av en ekstra grunn for podshuchivaniya.
  Hvis du lytter til psykologer, de anbefaler ikke å gi gutten kvinnelige navn som Julian Valentin eller, som i dette tilfellet, er det en risiko for at barnet vil dominere feminin, som vil manifestere seg i sin oppførsel. Riktignok ville det være bedre hvis du setter din baby navn som høres mer tydelig og modig, Roman, Dmitry og Alexander.
  Og når det gjelder valg av navn, tar som utgangspunkt årstidene, der barnet er født? Det antas at ekte menn er født i vinter, som varierer i alvorlighetsgrad og karakterstyrke. Men til tross for dette råd å velge en mild gutt navn som formere naturlig nasuplennost. Barn født om våren, er preget av kreativitet og fleksibilitet i tankene som fullstendig erstatter kamp kvaliteter, så du trenger å klage over en vanskelig navn. Men de stolte og modige gutter født i sommer er altfor aggressiv og fiendtlig, derfor rådet til å gi im'yachko mer melodisk, glatt til lett opprører karakter. Kommende menn født på høsten, våren Motsatt ekstremt mistroiske realister, noe som betyr at det er riktig å være mer leken og morsom navn.
  I de senere årene, stadig økende popularitet kirke navn. I slike tilfeller mener at gutten vil også skytshelgen, ikke et navn. Følte at disse er Navnene for gutter vil bli populær i 2015, nemlig Luke, Mark, Seraphim, Matthew Lazar.
  Hvis du ønsker å plukke opp den siste navnet på barnet til innfall av mote 2015, så kan du trygt velge navn på gamle: Vsevolod, Innocent, Benjamin, Stephen, Theodore. Dens popularitet Constantine, Maxim, Artem og Vladislav.
  Tips for å velge navn for jenter i 2015
  De sier navnet gitt ved fødselen, påvirker resten av livet. Navnet kan bringe lykke til eieren, for å fremme bærekraftig lykke, eller vice versa, for å bringe sin eier en masse problemer og problemer.
  Unødvendig å si at kvinner og jenter navn har en spesiell betydning. En vakker, klangfulle passende navn vil fremheve skjønnheten og sjarmen til sin eier. Derfor, de som forventer fremveksten av en familie jente, veldig bekymret for spørsmålet om hvordan du velger et navn til barnet ikke bare behagelig, men også brakt inn i hans liv i lykke og harmoni.
  En god kombinasjon av navn og patronymikon etternavn - spiller en betydelig rolle i valg av navn for en jente. Når du velger vegne gjerne flere ganger for å gjenta det høyt for å evaluere lyd. Navn som er for vanskelig å uttale at lyden uforståelig eller latterlig i fremtiden kan bringe en masse problemer din lille prinsesse. Enig, skam når barnet føler seg skamfull for å si navnet hans, og enda verre når de andre barna ler av hvordan noen kalt foreldre.
  Når du velger et navn for en jente noen psykologer rådes til å vurdere hvilken tid på året ble født barnet. Så for de unge damene som ble født i sommer anbefales å velge den best mulige slag og milde navn. Det faktum at jenter født i løpet av denne tiden av året er livlig og vedvarende natur, noen ganger skarp og sta. Myk klingende navn i dette tilfellet tjener til å myke opp barnets atferd.
  For prinsesser født til å falle, er det anbefalt å velge en morsom, levende, lekende navn som høsten bringer et barn til klarhet, balanse og mistro.
  Disse damene som er heldige nok til å bli født i vinter, egnede myke, varme og melodiøse navn for å myke opp den skarpe, kald vinter og alvorlig karakter av bursdagsbarnet.
  Og for jenter født i løpet av våren er ideelle uttrykt lite zhestkovatыe navn som perfekt utfyller den naturlige karakter av mobilitet og fleksibilitet.
  2015 løfter populariteten til navn som Sophia, Maria Eufrosyne heller. Kalle sin lille prinsesse kirke navn, gir du barnet ditt en åndelig protector! I tillegg, mer nylig, i dagens foreldre blitt moderne å kalle barna kirke og gamle kirke slaviske navn.
  Når du velger en baby navn er sterkt anbefalt å bruke navn på avdøde slektninger. Det antas at barnet, oppkalt etter den avdøde gjenta hennes skjebne. Så tenk to ganger før du kaller barnet navnet på en avdød bestemor eller oldemor. Ønsker du barnet til å gjenta skjebnen til noen av dem?
  Hva er navnene for jenter som er mest populære i 2015?Statistikk viser at fortsatt ligge på toppen av popularitet navn Elizabeth og Anastasia, i mange år, opptar høye stillinger i rangeringen. Generelt vil med alle gjeldende trender være populære navn Alice, Barbara, Veronica, Darius, Eugene og Karina. Litt mer lave popularitet rangeringer ville få navnene Uliana, Pauline, Stanislaus og Angelica.
  Men hvilket navn du velger for jenta, husk at prosessen med å velge et navn - er viktig, derfor foreldre bør behandle det på en ansvarlig og seriøst. Tross alt, navnet gitt til en person ved fødselen er fortsatt med ham for livet.  
  Яндекс.Метрика