Vakre og lyse fest om oppstandelsen er det viktigste, betydningsfulle og elskede i kristendommen, er det en spesiell dag med seier over døden, datoen da det ble klart at døden ikke er slutten, men snarere en guide i Guds rike.
 Kristi oppstandelse, som det heter i den ortodokse påsken, har lenge vært en allment feiret begivenheten, tro ham å få klar på forhånd, etter semytyzhnevyy rask, som inkluderer ikke bare avvisningen av mangfold i mat, men også en tid med åndelig renselse og bot.
Hvilket nummer av påsken skal feires i 2015?

 Faktum i Jesu Kristi oppstandelse var grunnleggende i hele den kristne lære, nettopp fordi det er rikt på en rekke tradisjoner og ritualer, de fleste som følger, til i dag. Påskeferie er en overgang, det har ingen etablert dato fordi den viser hver påfølgende yschyslenyyam av lunar-solar kalender.
 For å forstå hva nummeret vil være i neste påske, 2015, betyr ikke nødvendigvis sitte på kompliserte beregninger, men heller se på vår artikkel hvor vi vil dekke de mest interessante av denne flott ferie. I 2015, den ortodokse kristne påsken faller den 12. april, og derfor er den dag i dag er viktig å forberede seg på forhånd.

 Hvordan feire?


 Selvfølgelig, som i tidens fylde påsken glede føler det er viktig å gå gjennom rask, som foreslått monastiske regler, men denne loven krever fullstendig engasjement og en genuin forståelse av hva du gjør. Feiringen av denne festivalen av lys, som vanlig, begynner med påske-tjenesten, som er holdt i natt fra lørdag til søndag.
 Vanligvis ortodokse kirker festlig service begynner ved midnatt, men hvis du ønsker å gå direkte inn i bedre å komme videre og ta plassen etter den hellige kirken fylt kveld.
 En tjeneste er alltid full av glede og positiv holdning, er at det er veldig "lett" og veldig høytidelig. Etter gudstjenesten alle hilser på hverandre og "hrystosuyutsya", og deretter arrangere en fest, et hus eller direkte i huset, spiller det ingen rolle.
Hvilket nummer av påsken skal feires i 2015?

 Forberedelsene til festivalen starter alltid tidlig: noen få dager før arrangementet, vanligvis på torsdag for å gjennomføre en generell rengjøring i hjemmet, ikke bare tørke støv og feie gulvet, vaske vinduer, men sørg for å henge gardinene, alt skal skinne!
 Alle hjem matlaging bedre mål av fredag, som kalles Holy Week, den mest sørgmodig og vanskelig dag, ikke bare for hele Holy Week og for hele året. Lørdag er vanligvis bakt kaker, malte egg og forberede retter på ferie bordet, hvis ikke klart å gjøre det på torsdag.
 Denne ferien er fylt med spesielle tradisjoner og skikker, er en favoritt, som voksen generasjon, og barn, fordi han bokstavelig talt gjennomsyret gjennom betryggende humør. Påske feiring varer lenge, 40 dager, så mye som Jesus Kristus viste seg for disiplene og vanlige folk etter sin oppstandelse, og etter 40 dager han steg opp til himmelen til sin far.
 Naturligvis, denne flotte festdager, noe som vanligvis skjer i ferie og selv etter den første uken, men denne gang folk fortsatt går ofte til hverandres spise kaker og spille påske spill.

 Hovedpersonene er lys Kristi oppstandelse


 Påske


 Sannsynligvis de fleste av oss påske - dette er ferie tabellen, som har to hoved symboler av ferie - malte egg og selvfølgelig påske. Forresten, ikke alle vet at kulichikah Mel, snø-hvit glasur dekorert med farget sukker korn, det er, faktisk, men påskekaker - et par andre retter.
Hvilket nummer av påsken skal feires i 2015?

 Ekte påske alltid forberedt med ost, bakt i form av en avkortet pyramide, som tradisjonelt symboliserer graven til Herren. Det finnes mange forskjellige oppskrifter som vil hjelpe selv den unge damen til å håndtere dette måltidet.

 Easter egg


 Egg har alltid symbolisert gryende livet og tider av grunnlaget for denne ferien, de ble også et symbol på Jesu oppstandelse. Elev Kristus kom til keiseren for å gjøre en god nyhet å dele at Kristus oppsto og brakt den vanlige eggdonasjon fordi hennes rikdom ikke var, og komme til palasset tomhendt ble ikke akseptert.
Hvilket nummer av påsken skal feires i 2015?

 Keiseren trodde ikke Mary, sikre at økningen fra de døde uvirkelig, akkurat sånn hvite egg plutselig endre fargen. Ifølge gamle legenden, den hvite egg i hendene på Maria Magdalena på den tiden var lyse rødt.

 Lamb of God


 Det handler om en ung lam, som i mange land forbundet denne ferien. For eksempel, i Vest-Europa, kan du alltid finne bildet av påske lam, et symbol på Kristi offer.
Hvilket nummer av påsken skal feires i 2015?

 Hyasinter og Påskeliljer


 Påske - en vårfest, og dermed med naturen og vekke våre sjeler.
Hvilket nummer av påsken skal feires i 2015?

 Ikke overraskende, et annet symbol av vårblomster helligdager var blant andre, påskeliljer og svibler i gamle dager kalt påskeliljer, så de kan pryde ferie bordet og ikoner.  
 Her er et annet spørsmål oppsto igjen presentere elskede ektemann? Eller kanskje du har det for første gang siden forholdet begynte relativt nylig? Og kanskje han gjør du bare liker og du ønsker å liksom hint på følelsene dine en liten gave?
 I alle fall er det dilemma uunngåelig, fordi et stort antall år helligdager: nyttår, 23. februar bursdag, jubileum slag, og faktisk, noen ganger du bare ønsker å prøve din favoritt uvanlig. Disse gir jentene alltid forårsake smertefulle tvil: hva gaven er bedre og som ikke er hensiktsmessig, "Jeg har gitt det" og "det også."
Gaver til lover boy bursdag og andre helligdager?

 Resultatet, i de fleste tilfeller, ett: å spise for noen dager meg selv hva du skal gi sin kjære fyr i den tildelte dato X presenterer vi en annen høytidelig forkledning flaske med toalett vann eller barbering kit. Men er våre favoritt forsvarere fortjener en slik forsømmelse sine egne gaver?
 Tross alt, de, som oss, som ferier og gaver, selv om ikke mye i denne gjenkjent. Hvis du ikke har ideer, hva er å behage sin elsker til en annen høytidelig dato, har vi valgt å presentere deg de alternativer som kan hjelpe deg i denne vanskelige saken.
 Velge en gave til en annen elskede, er det viktig ikke bare å velge den mest kreative og interessante, etter din mening, alternativ, spesielt viktig å starte fra den type mann, hans smakspreferanser, liv posisjon og favoritt hobbyer.
Gaver til lover boy bursdag og andre helligdager?

 Flertallet av guttene setter pris på de praktiske og nyttige gaver som ikke bare sette på en hylle for å samle støv og aktivt søke og bruke. Med fokus på hans yrke eller hobby, er det viktig å være svært forsiktig med å gjøre det riktige valget og ikke skuffe sine verdiløse pyntegjenstander.
 For eksempel, hvis din mann er en ivrig bilist, og deretter velge den i bilen støvsuger, spør, eller kanskje det allerede har dette, eller han foretrekker i dette tilfellet et bestemt merke produkter.
 Valget vil avhenge ikke bare på smak og preferanser, men også på alder, selvfølgelig, at interessen barn i 15 år, ikke alltid sammenfallende med de av 25-åringen har dannet, riktignok ung, men fortsatt menn. På den annen side, fingret lover gaveideer, er det viktig å huske at nesten alle mennesker inntil alderdommen er barn på hjertet, og basert på denne ideen, kan vi lage en tilpasset, men veldig interessant valg.

 Ungdom fra 12 til 15 år


 Som alle barn, særlig fordi på denne tiden gutten gradvis blir til en mann, å ikke et barn leke i biler, men ennå ikke dukket voksen ung mann som hadde en tendens til en viss sikkerhet.
Gaver til lover boy bursdag og andre helligdager?

 Denne alderen er full av aktivitet, og en første vlyublennostyamy, barnslig lyse, drømmer som vil komme i oppfyllelse. Hva er i den alderen ville være passende?
 •  En ivrig spiller og fan av alle typer datateknologi kan gi en god gaming mus noen siste endring eller tastatur. Det passer også hodetelefoner, en enhet for tilkobling av eksterne høyttalere, en CD med dine favoritt spill eller noen ledetråd til en av dem.

 •  Den opprinnelige Prezent være noen uvanlige klokker, armbånd for menn som liker tenåringer og humoristiske mulige alternativer: kjører vekkerklokke for de som stadig prosypaye eller klokke-bombe.

 •  Hvis budsjettet er beskjeden eller ikke du er i et slikt forhold som ville tillate dyre gaver, så kan du få en t-skjorte eller skjorte med et bilde som skrives av dine favoritt spill eller musikk gruppe.

 •  Fra 15 til 20 år


  Gaver til lover boy bursdag og andre helligdager?

   Interessant, intens og uforglemmelig tid for ungdom, et punkt der det er en butikk av kunnskap i hodet, men på samme tid for å vener og rasende ungdommelig maximalism.
 •  E-bok, nettbrettet eller aypad. Sannsynligvis finne en fyr som ville bli opprørt av en slik gave å være ganske vanskelig, og hvis det tilhører også stamme intellektuelle og bokelskere utvikling, e-bok med god skjerm vil være det beste alternativet.

 •  Billetter til konserten din favoritt band. Du kan fortsette i samme ånd: Billetter til showet interessant, hvis han liker teater, kanskje, i byen din får noen kjente teaterkompaniet. Monter et treningsstudio, spesielt hvis han allerede elsker å spille sport, abonnement på SPA-senter, hva tror du gutta også noen ganger liker å slappe av under profesjonell massasje!

 •  Parfyme. Til tross for banaliteter og enkelhet av gaven, er det alltid hensiktsmessig og nødvendig for en ung mann.

 •  Hvis, igjen, tilgjengeligheten av begrenset og så ivrig etter å behage kjæresten noe uvanlig, prøv å lage en gave med sine egne hender. For eksempel spille inn en CD med favorittmusikken din og plassere et spesielt dens lage lysbildeshow med bilder og kjærlighetserklæringer. Hvis du er kjent med håndverk og noen spesifikke teknikker som decoupage eller patchwork, kan du tegne en boks på sin egen plate eller sy søte lappeteppe pute til pute.

 •  Flertallet


  Gaver til lover boy bursdag og andre helligdager?

   Gift i 18 år må alltid være spesiell, er det uvanlig bursdags fyr alle lover kommer inn i voksenlivet. Denne gaven skal være virkelig spesiell og minneverdig opphold.
 •  Smykker, sølv armbånd, tynt kjede, kors, hvis en troende fyr ringforseglingen-ring eller sjarm. Etter smykker viktigere være forsiktig, fordi ikke hver mann gjenkjenner slike oppmerksomheter.

 •  Egnede fine dyre klokker, kanskje det vil være ungdom og moderne med mange funksjoner, og kanskje med en lær stropp og en klassisk ramme - det hele avhenger av karakteren av den unge mannen.

 •  Den virkelige overraskelsen kan være at han aldri har gjort, for eksempel gi et sertifikat for et fallskjermhopp eller fly i en ballong.

 •  Kanskje han vil sette pris på en gave i forbindelse med hans lidenskap: for eksempel gode boksehansker, hvis en bokser, maske og snorkel hvis han liker å dykke til en dybde kvalitativ ryggsekk for fotturer eller trådløse hodetelefoner for dine favoritt-gadgets.

 •  Fra 20 til 25 år


  Gaver til lover boy bursdag og andre helligdager?

   Alder når alle relasjoner til et nytt nivå, før du har sannsynligvis etablert og seriøs ung mann som definitivt vet hva han vil i dette livet.
 •  Gaver med en romantisk vinkling, spesielle spill for to, som kan kjøpes på spesialforretninger. For eksempel "kamaprostыn" spill som ligner twister, men en annen plan. Interessant og morsom gave til fyren som ikke hadde noe imot å eksperimentere.

 •  Slips eller klemme for ham. Spesielt egnet forretningsmann eller fyren som setter pris på klassisk stil.

 •  God lettere, selvfølgelig, hvis folk røyker.

 •  Badekåpe. Til tross for det faktum at menn hengi seg i slike ting mye mindre kvinner, være sikker på at unge mennesker vil være glad for at nyttige gaver.
 • Яндекс.Метрика