Det er nok av sosiale bevegelser og lokalsamfunn. Noen ledere forfølge egoistiske og umoralske formål, men at andre områder er nyttig for mange. For eksempel, layfhak bevegelsen løse dusinvis av komplekse problemer og gi svar på mange presserende problemer. Og hva er retningen?

 Hva er det?


 Hva betyr det? Hva er "layfhak"? I dag, de representerer et sett av teknikker og metoder som gir maksimal forenkling av visse prosesser og oppnå sine mål ved hjelp av triks, ferdigheter, kunnskap og gode råd.
Hva layfhak og hvorfor er det så populært?

 Med andre ord, kan alt som kan kalles "onde" og levende miljø som bidrar til å forenkle livet ditt. Støttespillere direkte søke noen måte å fremskynde arbeidsflyten og spare tid og redusere lønnskostnader.
 Hvis noe slikt bokstavelig oversatt, kan du dele den i to engelske ord: "Life" (liv) og "hack" (onde). Og oversettelsen formidler essensen av navnet.
 Tilhengere av denne bevegelsen kaller seg layfhakeramy, noen av dem bokstavelig vie all sin tid på å lete etter enkle måter ut av visse situasjoner og finne innovative løsninger på problemer. Blant de spørsmål og problemer kan finnes noen ganger vanskelig eller absurd, for eksempel:
 •  Hvordan ikke å stå i kø?

 •  Hvordan ikke å bekymre deg før en eksamen?

 •  Hvordan å huske telefonnummeret ditt?

 •  Hvordan bli kvitt unødvendige ting?

 •  En bit av historien


   Historie bevegelsen har sine røtter i 1980-tallet. Det var da som oppsto programmering og IT-teknologier. Daværende programmerere løse problemer av optimalisering og forenkling av dataprosesser og oppgaver.
   Først var det ordet "hack", noe som medførte en effektiv og rask løsning av et problem. Men så programmerere besluttet å utvide sine teknikker og hverdagen, da begrepet ble lagt i ett ord - ". Life"
   På tittelen verden er funnet mye senere, nemlig i 2004 publiserte en artikkel hvor den berømte journalisten Danny O'Brien, som på den tiden dekket i media programmering og datateknologi.
   Sam layfhakeriv bevegelsen var å dukke opp i 2005, da informasjon begynte å dukke opp i sosiale nettverk. Skapt utallige blogger og nettsteder der du kan finne svar på noen av spørsmålene. I dag er dette området veldig, veldig populære.

   Metoder, prinsipper, regler og ordninger


   Ved hjelp layfhakerы for en enda enklere liv?
 •  Minnekort. De er folk holde alt av viktig informasjon. Men stasjonær datamaskin vil være helt rent.

 •  Savvy. Så, uten at den ikke kan gjøre.

 •  Tidsstyring, planlegging, organisering. Alle layfhakerы planlegge dagen og tidskontroll.

 •  Sikkerhet. Ingen fan av bevegelse vil ikke gjøre uvøren oppførsel og ukontrollerte tips å følge, fare for seg selv og andre.

 •  Eksisterende råd. Hvorfor finne opp hjulet hvis det allerede oppfunnet? Erfaring og kunnskap om andre er nyttig.

 •  Hjelpe andre. Ofte layfakerы engasjere seg i deres aktiviteter assistenter.

 •  Hvordan oppdage layfakera?


   Er det mulig å liksom oppdage layfhakera? Selvfølgelig, ingen eksterne markeringer. Disse folk kler og ser ut som alle andre. Men hvis du snakker med en av medlemmene av bevegelsen og den vakt over ham i prosessen eller løse ethvert problem, "avsløre" det er fullt mulig. Her er noen karakteristiske funksjoner layfhakera:
 •  Ikke-standard tilnærming til problemet.

 •  Tilstedeværelsen i arsenal av interessante og svært nyttige enheter. Noen av disse enhetene oppfunnet av layfakerom.

 •  Ønsket om å spare penger og tid. Overflødig layfhaker ikke akkurat bruke.

 •  Intelligens, logisk tenkning.

 •  Reaksjonshastigheten. Layfhaker fanger opp alt på sparket og raskt vurderer situasjonen.

 •  Tilhengere av bevegelsen ikke holde sine hemmelige tips. Tvert imot, de har fordelen av massene og gi nyttige råd til andre.

 •  Vanligvis layfhakerы ganske vellykket.

 •  Mange støtte retning er interessante mennesker, utdannet og belest.

 •  Hvordan bli layfhakerov?


  Hva layfhak og hvorfor er det så populært?

   Kan layfhakerov? Hvis du har makings som intelligens, smidighet, evne til å finne innovative løsninger og vurdere situasjonen fra forskjellige vinkler, kan du være i stand til å bli med i denne bevegelsen. Her er noen tips om hvordan du gjør det:
 •  Les mer! Gå til interessante områder og trekke informasjon fra dem, bare lese leksikon og interessant bok. Reading vil få mye interessant informasjon som når som helst kan komme til nytte.

 •  Ha alltid med noen nyttige og nødvendige ting: lommelykt, penn og bærbare, minnekort, mobiltelefon (sikkert med nyttige programmer og kontinuerlig tilgang til Internett), en foldekniv.

 •  Lær nøkternt vurdere situasjonen og vurdere det fra forskjellige vinkler.

 •  Du kan være nyttige lovene i kjemi og fysikk slik at det vil være svært nyttig å huske det grunnleggende vitenskap.

 •  Skriv eller fikse noe nyttig og interessant informasjon, selv om i øyeblikket virker det unødvendig.

 •  Ikke vær redd for å eksperimentere og improvisasjon geni kan bli født ved et uhell.

 •  Mer samhandle med "vedvarende" og erfaren layfhakeramy, besøk relaterte nettsteder, vil det få erfaring og lære noen nyttige vaner.

 •  La layfhak hjelper deg gjennom livet og kan løse alle dine problemer. Lykke til og selvfølgelig tålmodighet!  
   Fordelene med granateple, som er med rette kalt kongen av frukt kan snakke i timevis, på grunn av den unike struktur og nyttige egenskaper siden antikken kjent for verden.
   Den brukes i matlaging, medisin og kosmetikk, som en del av frukten inneholder en kilde til nyttige komponenter som lett kunne gi alt du trenger for en hel menneskekropp.
   Kanskje mange vet at granateple er veldig nyttig for prosessen med hematopoiesis, øker hemoglobinnivå, og forbedrer beskyttende funksjoner i kroppen. Det kan hjelpe deg med å håndtere mange viral og forkjølelse, i tillegg viser det stråling fra kroppen og har en kraftig anti-inflammatorisk agent.
  Hvor raskt ren granater til korn forble intakt?

   I alle hjelpemidler som ikke får plass i ett avsnitt, granater - det er også deilig, saftig og smakfull frukt som stimulerer fordøyelsen og øker fantastisk humør.
   Med granatepler produsere deilig juice og te, og den spesielle, beskostochkovыh varianter er også velduftende og flott vin, ganske forskjellig fra den vanlige drue drikke.
   Veldig rart, men til tross for det store feltet av terapeutisk, profylaktisk og bare gode egenskaper, noen mennesker ærer og granater ikke passerer en slik "konsentrat" ​​av vitaminer, mineraler og aminosyrer!
   Overraskende nok er det bare på grunn av det faktum at denne frukten er klar fra tykk hud er ikke så enkelt, og tidvis korn prymynayutsya burst som leverer mye ulempe. Noen mennesker tror at granateple juice og frisk - omtrent det samme som å frata seg av den smertefulle prosessen med å skille huden fra frø, bare kjøpe granateple juice.
  Hvor raskt ren granater til korn forble intakt?

   Dermed gjør fruktjuice vitamin innhold i seg selv ikke gi frukt, men hovedproblemet er at juice butikk, ofte blandet med ulike tilsetningsstoffer, på grunn av hva han mister halvparten av nytten sin.
   Det er derfor vi anbefaler at du tar det integrerte granater, og forresten, prosessen med å rense vi vil hjelpe deg å forstå. Det viser seg at vi kan gjøre det mye enklere enn du tror. Hvordan du raskt og enkelt rene granater - se og se selv.

   Hvordan du rengjør et granateple? Den enkleste måten


   Så, først lære å velge granater, fordi det vil i stor grad avhenge av suksessen til sin rene og, viktigst, smak og medisinske komponenter. Kvalitative granater må tørkes med en litt stram korn skorpe.
   Hvis skorpen helt glatt, betyr det at frukten ble brutt på forhånd, noe som betyr at det ikke vil være så søt, det skal være. Sørg også for å merke plasseringen granateple blomst vokser der det ikke skal inneholde grønt og frukt i seg selv bør være fast å ta på.

   Metode nummer 1


   Så du har hentet hjem den verdsatte frukt og nå vet ikke hvilken side ville komme til ham for å få til hele hans korn og saftig. Det er tre vanligste måtene som lar deg enkelt nå kjært "vitaminok."
  Hvor raskt ren granater til korn forble intakt?

   La oss starte med den mest enkel metode som vil tillate deg å dele frukten i flere nivåer og sympatiske partikler, som for øvrig er også veldig praktisk å spise.
   Også, hvis de er nøye og dekorere grønne blader, vil disse partiklene bli veldig interessant å se på som en av rettene. Så den første måten: du bør ozbroytesya skarp kniv, uten at det skjer ingenting.
   Vær forsiktig, er det mulig at i denne versjonen dråper juice kan være noe razbrыzhatsya, så bedre sette på et forkle og gjøre prosessen fra den nye bakgrunnsbilde.

   Med en skarp kniv skjære av toppen og bunnen av frukten, sette en granat i en vertikal stilling og gjøre slissene fortrinnsvis falle på en konveks segmenter, skjæring huden og lett skallet, men uten å påvirke det samme korn.
   Mer enn satt ut til siden, ta en granat i hånden og forsiktig trykke den, dele den fra hverandre, slik at en partikkel adskilt fra resten. For øvrig har disse partikler deretter, hvis ønskelig, er lett povыnymat korn.

   Metode nummer to


   Det neste alternativet er lik den forrige, men resultatet du får er annerledes: en hel skål med granateplefrø, og noen nepodavlennoy. Får den samme som i den forrige metoden: Garnet grundig vasket, kuttet bare toppen, forsiktig fjerne den med frukt.
  Hvor raskt ren granater til korn forble intakt?

   Deretter vil du trenge en dyp skål og skje, langs årer gjør grunne kutt som vil hjelpe du lett skrelle. Frukt reverserer toppen og ned, slippe inn i en bolle og skje vi bevæpne: den trenger litt banker på overflaten av granat.
   Knock må glatt og jevnt, slik at zernыshkam lett å skille fra huden ut og hoppe direkte til det klargjorte bolle. Til juice sprayet på sidene, bedre kapasitet til å velge dypere med høye kanter. Dermed blir hele huden forblir i hendene, og kornet forblir uskadd og klar til bruk.

   Metode nummer tre


   Denne fremgangsmåten kan virke litt uvanlig, som i dette tilfellet, vil rent vann benyttes granat. Så, for å fjerne granateple uanstrengt, du igjen trenger en skarp kniv, dyp skål med vann og et dørslag.
   For å starte, avskåret toppen av en granat igjen gjøre de samme kuttene som om vi ønsker å dele det opp i små partikler. Mer frukt dukkert i vannet og begynne der for å rense huden av bønner.
   Som et resultat, under vekten av sin egen vekt, de umiddelbart begynne å synke til bunnen og lys hud kall og flottøren. Da alle de overflødige fangst, kaste og korn filtrert gjennom et dørslag. Resultatet vil gjøre deg glad!

   En ekstra måte å nummerere 4


   Det er en annen, kanskje den mest fantastiske og interessant, men ikke mindre praktisk metode for rengjøring. For ham, vil du trenger silikon mold, mold for ravioli og en hammer. Granateple kutt i to, legg i en bolle form for ravioli i silikon molds sette et halvt granateple, snu og bla gjennom den med en hammer.

   Prosessen bør utføres forsiktig for ikke å skade silikon. Resultatet - alle hele korn i din bolle og en dråpe juice som granateple begrenset form.
   Spise granateple med glede!  
  Яндекс.Метрика