Gaver til en kollega bursdag ikke å se grådig pidlabuznytseyu eller vice versa? Nære mennesker velge gaver enklere, fordi vi vet at deres smak og ønsker, hvordan du går frem med en kollega i denne situasjonen, ikke veldig godt kjent. Denne artikkelen vil fortelle deg alle detaljer om valg av gaver til kolleger, samt tips om hvordan man oppfører seg, og bringer overraskelse sjefen.
Hva en fin presang til en kollega bursdag?

 Gi en kollega bursdag kan gjøres. Når du velger en gave, er det nødvendig å vurdere flere viktige faktorer. Det bør starte med din holdning til bursdag. Hvis du si det mildt "i tottene på hverandre", ikke gi altfor dyr gave, ellers vil du bare bite samvittighet. Men, på samme tid, ikke lagre og bare for å gi det. Du må vise at, til tross for motvilje for ham, har du en følelse av verdighet og grunnopplæring.
 Bursdag - en spesiell feiring og absolutt alt fint i dag å akseptere gratulasjoner. Selvfølgelig kan du alltid vise sin likegyldighet og begrense banal frase "Happy Birthday". Det synes å være velkommen, men på den annen side ikke allerede nyte.
 Så alltid gi gaver til sine kolleger. Selv om du har et team er ikke laget for å gjøre, og du er redd for at du vil bli kalt oppkomling - gjør folk fortsatt presenterer. Jo mer du kan alltid heve en nåværende ansikt til ansikt, slik at andre på kontoret ikke visste om det.
 Tradisjonen med å gjøre hverandre gaver bringer laget. Innrømme det, fordi du sannsynligvis ville ha vært fint å få bursdagsgave. Ta det første skrittet selv og deretter andre vil følge ditt eksempel. Vurdere de grunnleggende valg av gaver.

 Hva du skal gi mannen en kollega


 Men - det er fortsatt sterkere sex, bamser fordi de hadde bedre ikke gi. En god måte å være til stede (eller så anstendig) håndtak. Selv om sine kolleger allerede har 10 ekstra brikker det ikke kan skade. Håndtak alltid ha muligheten til å forsvinne et eller annet sted.
Hva en fin presang til en kollega bursdag?

 Notebook annet alternativ. For forretningsfolk er det viktig å holde alle rekorder. Og til tross for det store antallet moderne gadgets, du er den mest pålitelige. Så ikke vær redd for at gaven vil være bursdag er nødvendig.
 Du kan gi en mann visittkort. Forresten gutta liker å endre dem, akkurat som en kvinne dekker for telefonen. Jo flere visittkort, jo bedre. Hvis datoen er rund helten i dag, kan du registrere sine gratulasjoner.
 På bursdagen mann kan gi et bilde. Hvis du har medfødt talent artist kan trekke sine egne hender. Vel, eller bare kjøpe galleriet. Slike gaver har alltid vært populære og nyttige. Du vil sannsynligvis være fint om bildet ditt dekorere kabinett kolleger.
 Hvis du vet om kolleger fangst - stor. For eksempel, elsker bursdag gutt fotball, så gi ham billetter til neste kamp. Eller kjøpe et sett for fiske, men du kan fortsatt sende det på en tur eller på kino.

 En god gave for menn vil bli lysere eller askebeger veien. Bare de bør se solid.

 God paraply hendig som noen gutt. Dette Prezent du manifestasjoner sin bekymring om hans helse.
 Standard, men likevel en vinn-vinn-situasjon, er det en god flaske brennevin. Ifølge statistikk, selv folk helt drinkers bursdag drikke og bli full selv til distraksjon, så vær sikker på at gaven vil være nyttig.

 Gaver til kvinnen kollega


 Av alle damene enklere. De bukett og vennlige ord nok til å skinne hele dagen. Men, kan du uttrykke din kreativitet og gi ikke bare blomster og godteri.
 Kvinner som den opprinnelige cup. Du kan skrive sine personlige ønsker og så mange komplimenter. Ikke i noe tilfelle ikke hint på alders kolleger.
Hva en fin presang til en kollega bursdag?

 Gi jenta - en kollega bursdag merke skjerf. Kvinner elsker tilbehør sannsynligvis finne ham å bruke.
 En god gave vil tegne seg for å besøke massasje eller kosmetolog. Disse gavene er alltid en glede å motta.
 Hvis en kollega liker å lese, gi henne en bok. Bare ikke glem å signere på tur til å minne venstre.
 Siden kvinner - er emosjonelle vesener, gi henne en miniatyr beroligende fontene. Du kan til og med musikk.
 Kvinner elsker musikk, så en flott gave til kolleger CD er hennes favoritt artist eller gruppe. Nå vet du hva du skal gi kvinnen en kollega bursdag.

 Hvordan å lage gaver til kolleger


 •  Først av alt, må du vite når noen har bursdag. Å finne dato kan sees i sosiale nettverk eller lære i løpet av en samtale. Spille inn en egen plate alle fødselsdato og periodisk gjennomgå det.

 • Hva en fin presang til en kollega bursdag?

 •  Finne vakre hilsener i vers. Bare salute ulike kolleger samme dikt, eller alle dere kontoret vil le.

 •  Ikke vær redd for å invitere kolleger til å gjøre en kollektiv hilsen. Du kan alltid chip i for en gave, og så alt sammen for å drikke te.

 •  Gir en gave fra hjertet og ikke bekymre deg for at det vil bli brakt JUBILEUM.

 •  Gaven skal være en god og ønskelig pent pakket. Gi ham tillit, ikke myamlyte og ikke rød.

 •  Gave kollega bursdag husket ham alltid. Så hvis du gjør det riktig, er varm atmosfære i teamet sikret.
 •  Sannsynligvis hver av oss i dag vet hva det ordet, og at minst ca, betegner det. Å fortelle sannheten, hver, hvis ikke er involvert, i det minste sett med mine egne øyne eller skriftlig, som rally flash mobs.
   Lyse og merkelige fenomener som ikke alltid er mottagelig for logikk, spennende, utrolig, interesse og ønske om å forstå at deltakerne ønsket å vise et slikt syn.
  Hvordan organisere en flash mob interessant?

   Fra det engelske begrepet oversettes som "instant mengden" eller "plutselig flash mob" er faktisk blir planlagt og forberedt på forhånd handling, noe som er nødvendig for å delta på et offentlig sted og fra ser ut som noe spontant, til tross for at alle deltakerne utføre handlinger på manuset.
   Flashmob - er valgfritt fenomen som, faktisk, har ingen historiske analoger, som er et resultat av kommunikasjonsteknologi.

   Flashmob bevegelse begynte etter andre verdenskrig i 2002 møtte Howard Rheingold sosiolog bok der han klart forutså den kommende sosiale revolusjon, etter hans mening, vil folk snart må helt bytte til kommunisere via telefon og Internett, som, faktisk, i dag svært nær virkeligheten.
  Hvordan organisere en flash mob interessant?

   Som Internett og mobiltelefoner kan være relatert til de planlagte handlinger? Ganske enkelt, publikum gjorde det lettere å administrere, det er enklere å samle, organisere og kontrollere den med praktiske og raske kommunikasjonsmidler, som er grunnen til flash mob begynte å vokse raskt de siste årene.
   Hvis du tror at å foreta en reell og interessant flash mob - det er vanskelig og kan gjøres bare "store hjerner" av virksomheten, så er du dessverre feil.
   Faktisk bare har et sterkt ønske om å gjøre noe spesielt, resten i hendene på moderne teknologi, i utgangspunktet, hver by har fleshmoberiv nettsted hvor du kan kaste gråte ", som raskt svare på dusinvis av likesinnede og villig til å støtte en interessant idé.
   Men fortsatt skal det bemerkes at de fleste av de bratte masse handlinger organisert ikke på spesielle områder, og enda enklere - i alle sosiale nettverk. Dette er Internett pøbelen (deltakernes aksjer) diskutere ideer og mulige alternativer for handling, er det godkjenning scenario, sted og tid.

   Og hva er poenget?


   Hva er en flash mob, kanskje, forståelig, men hvilket formål gjøre disse aktivitetene? Det er vanskelig å forstå hva hensikten mengden av folk stoppet på gaten og ble sterkt vurdere himmelen, tiltrekke verdensomspennende oppmerksomhet til dette.
  Hvordan organisere en flash mob interessant?

   Men er 5-10 minutter og alle demonstranter spre seg, som om ingenting hadde skjedd, ikke engang veltet noen få ord. Hva er meningen med disse produksjonene? Interessant, deltakere i slike hendelser ikke få noen penger for det, det er helt frivillig arbeid, som imidlertid kan gjøres fra å forfølge visse mål.
   Populær og masse av fenomener helt og holdent basert på ideer som er brakt til liv gjennom slike handlinger. Her er noen av dem:
 •  for underholdning;

 •  for selvutfoldelse, å ha et ønske om å forstå ", og hvis jeg kan gjøre det"? ;

 •  emosjonell utladning, ofte flashmob deltakerne er alvorlig, innflytelsesrike og vellykkede mennesker som leter etter muligheter til å kaste ut den akkumulerte negative fra hverdagens bekymringer og akkumulert;

 •  mulighet til å skaffe nye venner og kamerater av de overordnede målene;

 •  mulighet til å føle seg fri fra den eksisterende rammen av livet atferd.

 •  noen ganger flash mob forfølger trekke offentlig oppmerksomhet til noen presserende problem eller uttrykke sine politiske synspunkter.

 •  Hvordan organisere?


   Du vet kanskje ikke, men det viser seg i dette fenomenet selv har sitt eget system av regler som skal følges alle mobberam. Her er de viktigste:
 •  delta i scenarier som ikke dekkes;

 •  Tiltaksdeltakere bør ikke utsettes for noen logisk forklaring fra siden, er hele poenget å holde den skjøre emosjonelle fasett av casual seere. Manus av overraskelse kan utløse et ønske om å rakne, angst og engasjement i noe spesielt, men det trenger ikke å se latterlig;

 •  alle aktiviteter må utføres med et alvorlig ansikt (bortsett opp scenarier som krever det motsatte);

 •  forbipasserende skal gi inntrykk av at mobben - de samme tilfeldige forbipasserende som helt spontant begynte å utføre en handling. Det er grunnen til private eiere av slike aksjer ikke er samlet på stedet på forhånd, ikke snakke til hverandre, og på slutten av skriptet fra hverandre, som om ingenting hadde skjedd i forskjellige retninger.

 •  Det første du vil forstyrre organiseringen av flashmob, er hvordan man skal finne folk for en slik handling. Faktisk, det er bare på tvers av organisasjonen, fordi deltakerne kan være noen fra dine kolleger, etterbehandling skole eller universitet venner, tilfeldige fremmede, som er lett å finne over internett.
   Mye vanskeligere å komme opp med en original idé, og deretter også sette det ut i praksis. Den ideelle situasjonen bør ikke være morsom heller han bør se mystisk, selv absurd, latterlig, alt avhenger av formålet som skapte en flash mob.
  Hvordan organisere en flash mob interessant?

   Når du har valgt de riktige menneskene, må du begynne å trene. Hvis skriptet er enkel og krever ingen spesielle ferdigheter, som for eksempel varianter av synker i stedet for noen få minutter, som om tiden har stoppet, ikke krever trening.
   Men de mer komplekse ideer, som for eksempel dans, teater og vokal flash mob må forhånds innøvd, og jo flere deltakere, kan det ta lengre tid for sin produksjon.
   Noen ganger, for å arrangere en virkelig kul flash mob, må tilbringe flere måneder i forrige øvelse, men resultatet du virkelig lykkelig.
   Og til slutt, husk at suksessen til slike tiltak avhenger av originalitet av tomten, som for øvrig ikke nødvendigvis oppfinne, hvorfor finne opp hjulet når massevis av ideer bare, gratis, flyter på internett!
   Det viktigste med store mengder informasjon å velge de mest interessante og gjøre vårt ytterste for deres organisasjon.  
  Яндекс.Метрика