Det er vanskelig å møte en person som ikke ønsker te. Prosedyrer berømte tea party i nesten alle land i verden, og antall varianter og varianter av te skilt en enorm mengde av det å prøve alle alternativer er vanskelig, men svært ønskelig.
 Med et glass varm flavored drikke, som vi kaller te, førsteamanuensis komfort, ro, slappe av og ha det gøy, uten noe som det er vanskelig å forestille seg kulturen i landet vårt.
Hva er granulert te?

 Det er riktig - te er en slags kultur som nyter enorm popularitet over hele verden. Forresten, hvis du tror at te - innfødt russisk drink, du tar feil. Det ser ut til oss første gang te var bare i XVII århundre, og før det i Russland kvasses drikke, fruktdrikker og mjød. Først senere ble han pryzhyvatysya og bli en populær drikk.
 Hjemland te anses Sørvest-Kina og tilstøtende områder av Nord-Vietnam og Burma, hvor den første omtale av denne fantastiske drikke.
 I Kina, India og Japan har sine egne legender å forklare opprinnelsen til tea tree blader er kjent for oss og produsere en drink.
 Disse landene og er ledende i produksjon og eksport av te verden, og det er ikke overraskende, fordi de historiske monumentene viser at i Kina drikken var kjent som 220-280 år. Og etter 1860, har India utviklet produksjon av te, slik at denne perioden ble det solgt ca 2000. Tonnevis av ferdig produkt, forhindret bare bremse tempoet i trafikken.
 I moderne India og eksportvolumene betydelig høyere enn den faktiske te forbruk og produksjon foregår ledende spesiell type - granulert te.

 Hva er granulert te?


 Dette er en spesiell form for kjent for oss drikke produksjon for under spesiell teknologi: etter oksidasjonsprosessen bladene rullet gjennom spesielle enheter kalt rundstykker, hvor bladene er klippet og krøllet på en spesiell måte.
Hva er granulert te?

 Denne behandlingsmetoden er mer fordelaktig og økonomisk ettersom den ikke forblir etter mye avfall, både på tradisjonell måte. Dessuten krever denne fremgangsmåte anvendelse av ikke bare de første tre blader i te gren, men den fjerde, femte og noen ganger arket.
 Det antas at granulert te refererer til et medium kvalitet på produktene, men det er alltid en rimelig verdi for pengene, som for øvrig er primært avhengig av produsenten, kvalitet er ferdig, riktig lagring og, selvfølgelig, brygging.
 Denne te er alltid spesiell merking - CTC, lett tydes fra engelsk - "sut, tearl og curl», som betyr «å knuse, rive, kronglete," sies, som beskriver hele prosedyren av forhandlingene i samme navn. I utgangspunktet er dette te engasjert i produksjon av India, som for øvrig er i høy etterspørsel over hele verden, inkludert vårt hjem.
 Produksjon av denne typen te - meget lønnsom og innbringende, men ikke hver selvrespekt selskapet vil risikere et rykte for å tjene penger, så kornete te er vanskelig å finne i dyre og populære merket.
 Granular te, selv om det ikke anses dyrt og elite varianter, har alt dette en meget sterk og syrlig smak, lyse farger og en behagelig lukt.
 Det antas at de mindre granuler, kommer drikk ut sterkere og barhatystee.

 Allikevel sier, men te granulater har betydelig mineral egenskaper og fordeler, viktigst vet hvordan å brygge det. Hvis du sammenligner det med blad varianter, er det mye raskere forseglet og klar til å trekke ut smak og er preget av en vedvarende smak, så denne typen te er veldig praktisk å ta med på turen eller bruke som kontor snacking.
 Spesielle merknader aroma og smak, vil finne sine kjennere, dessuten har denne drinken en meget sterk tonic effekt. Det antas at den største samling av nyttige egenskaper av granulert te har de første 10-15 minuttene etter brygging, så de begynner å sakte visne.

 Hvordan brygge granulert te?


 Demokratisk pris og helt tilstrekkelig i kvalitet, er forfriskende drikke granulater mye brukt som grunnlag for å lage deilige te drinker.
 Den klassiske metoden for brygging. Vanligvis i dette tilfellet, en teskje per to deler, selvfølgelig, noen elsker sterkere, sove så mye som han trenger.
 Men husk den viktigste funksjonen i denne drinken: det virkelig tøff og intens. Brew te granulær bedre i en bolle med en bred bunn, men smalner av oppover, med en veggtykkelse på ikke mindre enn 0,5 cm.
Hva er granulert te?

 Først helle kokende vann akkurat nok til å dekke kornene, gi dem et par minutter brygge og helle resten av den nødvendige mengde vann. Lukke chaynichek varm klut og vent noen minutter, og deretter kan du begynne å te. Ikke glem å tjene te sukker og andre godsaker.
 Den indiske måten masala. En spesiell drikke te med sort te, melk, krydder og sukker, har det mange måter å tilberede, men vi gir den mest vellykkede.
 Å starte Kok 350 ml melk og 750 ml vann, melk koker, tilsett kokende vann. Nå sover te, sukker og salt (bjelker). Når blandingen koker, legg det ingefær, kardemomme, nellik, muskat og kanel. Gi drikken stå 10 minutter, så den kan brukes.
 Foruten de vanlige fasovok, det er spesialisert produksjon av barns granulert te, er det vanligvis selges i en nydelig pakke har et bestemt omfang, og har en rask hastighet brygging.
 De er vanligvis anbefalt å gi barn med ulike sykdommer, gastrointestinal kolikk, forkjølelse og for å slukke tørsten. Tradisjonelt de er laget av ekstrakter av urter, et medlem kan eller ikke kan inneholde sukker, denne gangen du trenger å spesifisere på pakken. For å lage denne drinken bare en teskje per 100 ml varmt vann, et par minutter og te klar! Drikke eller ikke drikke te så babyen din - arbeidet til mor, kan du ta kontakt med legen din, de anbefaler ofte spesielle drinker første bursdag baby.  
Samsvarer med tallene på klokken - verdi
 Ønsket om å forutsi fremtiden for vanlige husholdningsartikler har gamle røtter. Våre forfedre mente at alt som omgir oss, gjennomsyret med magi og trolldom. Kampene sifrene på klokken er en av de mest nøyaktige og sannferdig spådom, som ikke krever spesiell kunnskap eller heks gave.
 De fleste ser på klokken automatisk når du ser den tid. Hvis du faller ofte nok ingen verdier - derav skjebne ønsker noe for å forhindre eller angi riktig bane. Hva er verdien av sifrene på klokken og det er fornuftig at de spår hadatelyu?
 Tolkning av verdier
 0000 dagene som kommer du neppe til å være vellykket, så alle de viktige tingene bedre frata.
 0101 I dag er dagen din. Unnfanget du absolutt vil, og nye avtaler vil bringe moro og overraskelser.
 0202 Din indre reservestyrker kommer til en slutt. Haster Ta din helse for å unngå alvorlig sykdom.
 0303 vil du lykkes i næringslivet og rettssaker. Hvis du bestemmer deg for å signere et par - alltid vinne tvisten.
 0404 vil bli bedre hvis du ikke bli involvert i tvilsomme foretak og eventyr. Skjebne har forberedt deg et par ubehagelige overraskelser, så ikke klatre på Rampage.
 0505 Hør, denne morgenen romantisk eventyr er allerede banket på døren. Hvis ditt hjerte er gratis i nær fremtid, et mulig møte med noen som vil gi deg lykke. Hvis du har en fast partner, forventer en ny runde med gjensidig beundring.
 0606 I dag suksess følger deg rundt! Vær modig!
 0707 Denne dagen vil være meningsfullt for deg. Prøv å ha vært rundt bare sanne, pålitelige folk.
 0808 Kjøps faglige aktiviteter. Noe i ditt arbeid vekket sterk misnøye med myndighetene.
 0909 Easy amourette eller uventet romantisk date utfylle din kveld. Bare ikke forvent mye fra dette forholdet.
 1010 vil bli en god dag. Prøve å hjelpe de som møter på din vei.
 1111 vil snart ha en hyggelig og uventet overraskelse.
 1212 Du trakk et trumfkort. Hvorfor ikke vizmetesya ut og vil utvikle din fordel.
 1313 Den onde krefter ønsker å stoppe deg. Ikke start noen nye prosjekter, og absolutt ikke beskjeden om hva som skjedde.
 1414 Kjærlighet - som du nå har mest interesse.
 1515 I dag er du ikke heldig. Ikke mist motet, det vil snart endre seg til det bedre.
 1616 du kan trygt kalles heldig og favoritt av formue.
 1717 snart vil du ha for å ta risikoen for å få en anstendig avkastning. Føl deg fri til å kaste i malstrøm av intriger - lykken er på din side.
 1818 du i dag en hyggelig overraskelse kontanter.
 1919 Ikke stol på flaks i dag.
 2020 Motstå påvirkning av følelser - det kan føre til at skandalen med den andre halvdelen.
 2121 Ikke anspore for øyeblikket beslutningen - kanskje da vil du angre inkontinens.
 2222 Fire Deuces - et mystisk nummer, tegnet av de mørke kreftene. Kom deg vekk inn i skyggene, og nekter å møter og reiser, mens vier seg til familie- og husarbeid.
 2323 Tro på bedre. Alle tester og feil igjen. Fremover vil du finne en ny, lykkelig daggry.
 Psykologer mener at hyppig sammentreff av tall på klokken - ikke bare en tilfeldighet. Mest sannsynlig, din biologiske kronometer konfigurert så tynn at du intuitivt føler hvilken tid. Men selv om den samme kombinasjon av tall og tilfeldig - ingen forbyr deg å lytte til kloke og forsiktige spådommer og gjøre som anbefalt formue.  
Hvordan bruke en vibrator?

 Sensasjon i sex var lysere å diversifisere sine intime liv, mange par gå til butikken og kjøpe varer intim et leketøy for voksne. Ofte dette er leketøy i sengen vibrator. Før du bruker den i praksis, du lære hvordan du bruker en vibrator?

 Hvordan bruke en vibrator?


 Først, før du kjøper leker for voksne bestemme hvilken du ønsker å kjøpe en vibrator som størrelse bør være, hvilket materiale det bør gjøres. Deretter finne ut alt du trenger å bruke den. Dette vil beskytte deg mot det som kan liksom skade deres helse, søker om seksuell spill vibrator.
 Til å begynne med, blir vibratoren anvendes for intern bruk, følger det at det er nødvendig å utelukke muligheten for inntak av skadelige bakterier, som de kan være på vibratoren. For å beskytte deg selv, må du fylle opp med desinfeksjonsmiddel, for eksempel Furacilinum eller mangan. Før bruk intim leketøy som skal behandles på en slik måte.
 I tillegg til desinfisering betyr at du bør ha et smøremiddel. Børsting vibrator smøremidler, vil du sikre enkel og smertefri introduksjon leker inne. Dessuten virker dette verktøyet som en antiseptisk, noe som betyr at vibratoren gjennom en slik behandling vil bli enda mer hygienisk og vil ikke skade helsen.
 Vibrator kan bringe en ny sensasjon i ditt intime liv. Lær hvordan du bruker en vibrator er lett. Følg og dine sexleker i soverommet ved hjelp av intime leker vil bli uforglemmelig!

 Hvordan bruke en vibrator video


Яндекс.Метрика