Selv bor i store byer i landet, krevende kunde er ikke alltid mulig å tilfredsstille deres ønske om et bestemt omfang kjøp. Selvfølgelig, først av alt er det en vakker damer som alltid ønsker å se perfekt, men dessverre, markedet tilbudte produkter ofte går mye å være ønsket.
 Prisene er høye, lite annet valg, men du aldri finner så mye tid til å komme seg rundt alle butikker, kjøpesentre og butikker på leting etter den perfekte kjolen?
 Den moderne tempoet i livet unge og aktive mennesker bare ruller over, så hvert minutt vekt i gull, men hva gjør du hvis du ønsker å se bra ut, men for å beskytte seg mot endeløs vandring i de lange korridorene i kjøpesentre?
 Det viser seg at løsningen er, det var nylig i Ukraina og Russland, men verden har eksistert i over 10 år, dessuten er det i rask utvikling, utvikler seg og få ny fart. Nye e-handel trender ble shopping klubber - moderne detaljhandel mote klær, sko og andre husholdningsartikler.
 Hva kjøpeklubber, spør du, på grunn av en interessant retning for publikum vet lite eller ikke til å stole lignende. Snakker primitive - en klesbutikk eller andre ting der du kan shoppe uten å gå utenfor hjemmet eller kontoret. Rask, enkel, og også ofte svært lønnsomt!
 Du kan si det er denne nyheten? Online shopping sted for en stund og aktiv, er det noen forskjell? Det viser seg der, og, mest viktig og interessant for kjøperen.

 Funksjoner shopping klubber


 Det er grunnleggende forskjeller mellom de to begrepene - nettbutikken og shopping klubb. Sistnevnte, i motsetning til nettbutikken kan du kjøpe produkter verdensberømte og svært dyre merkevarer til meget attraktive priser.
Hva er en shoppingklubb og hva han gjorde?

 Online shopping klubb Informasjonen oppdateres daglig pass nye kampanjer og rabatt som fokuserer på visse merker av klær, sko og annet tilbehør.
 Noen ganger er disse rabatter nå 80%, noe som kan være veldig fristende når du kjøper ting fra merker som Gucci, Prada, Chanel, etc. Handlingen kan delta i noen internasjonale merkevarer, blant annet ukrainsk og russisk, og selv de som ikke er funnet på salg i landet.
 Kjøpe klubber er fundamentalt forskjellig fra nettbutikker, forretningsmodell, ikke ha faktisk varer som tilbys på nettstedet, men informasjon om dem, de selger dem til kunder på nettet.

 Her, i sannhet, har sine ulemper: levering, ofte lang, og informasjon om spesifikke ting kan være upålitelig. Noen ganger fungerer og andre system: Produktet er allerede på lager i begrensede mengder, noe som er mer praktisk for kjøperen, gjør han ikke risikere bestiller ting å vite på grunn av tiden er det ikke lenger tilgjengelig.
 På den annen side, shopping klubber som må leie plass for varehus, er ute av stand til å gjøre maksimal rabatt på merkevarer, fordi de trenger også å dekke kostnadene for sine egne kostnader.

 Men hvor en slik rabatt?


 Hvordan virker det? Du lurer sikkert på hvordan, shopping klubb klarer å selge merket og kvalitet elementer til så lave priser? Etter gårsdagens spesiell kjole koste 2000 USD. Og nå bare 900! Er dette mulig? Og mest interessant, er disse rabatter ikke noen sesong forekomst, slik tilfellet er i konvensjonelle butikker, er det et helt år!
Hva er en shoppingklubb og hva han gjorde?

 Hele poenget med de grunnleggende prinsippene i disse klubbene: For det første ved at hele prosessen med salg er gjort på nettet, selgeren betydelig spare på ikke å måtte leie et lager, ansette en stab og bruker penger på dyre bygning i sentrum av byen i fine butikker .
 Sekund, shopping klubber godtar et bestemt merke av resterende beholdning, som forble etter siste eller forrige samling. Lagre bare for å selge alle 10 jakker igjen fra tidligere kolleksjoner til en redusert pris, og pengene så snart som mulig, for å kjøpe nye produkter.
 Problem stasjonære lagrer dette: de er ofte begrenset kjøpekraft en bestemt by, og shopping i Cuba samme produkt kan bestille nesten alle, selv de mest fjerntliggende punkt i verden.

 Faktisk, shopping klubber er ikke konkurrenter merkebutikker, de er en form for ekstra salgskanal og implementere ting som ikke kunne selges permanent. Forresten, for å dra nytte av en slik tjeneste, du bare gå gjennom en gratis registrering på dette nettstedet, er det enkelt.

 Kjøpe klubber i Ukraina


 Det første prosjektet er som en moderne kjøpeklubber, dukket opp tidlig på 2000-tallet i Frankrike, nyte følgende privilegier kunne bare VIP-kunder av grunnleggeren, franskmannen Antoine Jacques Grenier.
Hva er en shoppingklubb og hva han gjorde?

 Ideen om denne Internett-selskap var utrolig vellykket bevegelse spredt rundt om i verden og ble tilgjengelig for massene, og i 2009 de første kjøpeklubbene ble etablert i Ukraina. Prinsippene er de samme: gratis registrering og ubegrensede muligheter for selv de mest krevende kundene.
 Som for sikkerheten til ekstern betaling av varer: du ikke engang bryr seg, fordi alle klubbens sertifisert i spesiell kryptering, noe som sikrer deres privatliv.
 Spesielt for dem som ennå ikke har lært å stole på slike systemer, er det mulig å betale for varer på det faktum av sin tilstedeværelse, dvs. etter levering rett i deres hender.  
Hemmeligheter egyptiske pyramidene
 Til tross for utviklingen av vitenskap og teknologi i den moderne verden, menneskeheten fortsatt ikke å svare på det enorme antall oppgaver som etterlot en gamle sivilisasjoner. Følgende veier årtusener, forskere og esoterisk prøver å bringe litt anelse gamle hemmeligheter, steg for steg, føler sannheten. En av de store aktivitetsområder er hemmelighetene til de egyptiske pyramidene. Fortsatt ikke offentliggjort, til tross for en lang historie med utgravninger og forskning.
 Mystical Complex, som omfatter de tre store pyramidene og Sfinksen statue, bekymret og fortsetter å opphisse hodet av moderne forskere. Eldgammel pyramide er den eneste av de syv underverkene i verden, som forble ukrenkelig under press tørr ørken vind og gikk gjennom århundrene uendret. Dette nummeret av hypoteser og teorier udostoyilosya ingen mer mirakel av verden, og dette er ikke overraskende. Etter å se på tre store bygninger, er det umulig å tro at deres konstruksjon ikke er hadde en finger med i de fleste egyptiske guder. Tvister forskere som ikke opphøre fra 1822, bundet ikke bare om hvordan å bygge pyramider, men det faktum av hvem som gjorde det.
 Blant forutsetningene er helt fantastisk, men det er også svært lik sannheten, ikke mindre fantastisk. Det er nå trygt å si at hemmeligheter pyramidene i Egypt, forankret i 2500 BC. Rundt denne tiden, ble gjennomført Keopspyramiden, Tre grand.
 Den opprinnelige høyden av pyramiden var ca 146 meter, og det ble møtt med hvite kalkstein som otbleskyval solen. Nå sin høyde er ca 135 meter fra kalkstein og forlot et spor. Levningene kan bare se toppen av Khafrepyramiden. Mange søker den hellige mening i størrelsen av pyramidene, men mest sannsynlig er ikke et sted hvor du skal lete. Mye mer interessant å forstå, noe som også ble bygget disse flotte bygninger.
 Ifølge den legendariske okkultystky HP Blavatsky, ble de egyptiske pyramidene bygget ikke for 2500 år f.Kr., og 75 000 år tidligere, og designet for å holde genet pool av menneskeheten i møte med Atlantis, som, faktisk, og bygde pyramidene. Dette synet ser ikke fantastychnishe mange andre, slik at det kan tas hensyn til. Spesielt hvis vi husker ordene til Nostradamus, som sa at pyramidene ble bygget av folk fra Atlantis bruker mental effekt på tyngdekraften.
Hemmeligheter egyptiske pyramidene
 Tidligere forskning viste tilstedeværelse av hulrom, som i pyramidene og Sfinksen i. Forskere har lansert en lavere tier av meg arbeid, som hvilte på døren av kalkstein. Derfor teorien om at lokalene blir holdt i underjordiske hemmeligheter av menneskelig sivilisasjon, har rett til liv. Interessant, er ikke opptatt av å gi tillatelse til videre utgraving egyptiske myndigheter. Så hvis de ikke vil selv en liten blåse opp din turisme virksomhet er virkelig redd for noe.
 Secrets av de egyptiske pyramidene direkte relatert til navnet Imhotep. Virksomheten til denne store vitenskaps røde linjen går gjennom hele historien til Egypt siden 2630 f.Kr. Mannen som ble en gud. Strålende personlighet av sin tid, kan sammenlignes bare til Leonardo da Vinci er en strekk. Det Imhotep, som var yppersteprest og tar opp stillingen som sjefsrådgiver for Farao, utarbeidet et første pyramiden av steinblokker. Den mystiske figuren som ble innbyggerne i oldtidens Egypt guden for medisin. Yppersteprest forskjellige fremragende evner, som er fantastisk for en mann på den tiden tvunget forskere til å tvile på realiteten av sin eksistens. Imhotep var en strålende lege - grunnleggeren av egyptisk medisin, og arkitekt som ikke bare oppfant form av en pyramide, men mange arkitektoniske former. Forfatter og filosof - Imhotep tok med seg løse mysteriene i de fleste jobber forskere med tjueførste århundre.
 En annen interessant teori er bruk av pyramider som kraftverk. Du kan finne noen bevis for denne hypotesen, basert på arkitekturen av pyramiden Kheops. Han hadde en følelse av de gamle egypterne bygge en slik storslått bygning bare å hedre Farao? Pyramid pepret med miner og ulike kanaler i hele sin høyde og lengde. Vitenskapelig bevist at disse kanalene er lagt under stjernekartet. På midtlinjen av pyramiden er en vertikal kanal, som sannsynligvis kraftverket for kommunikasjon med Universal Mind eller ånder forfedre, i henhold til gamle tro til folk. Interessant, er innsiden av pyramiden et stort antall lokaler som Rite of begravelse er irrelevant. Fortsatt ikke bevist om Farao eller ikke Khufu (Kheops) ble gravlagt i gravkammeret av den store pyramiden eller er det et annet sted.
Hemmeligheter egyptiske pyramidene
 Mysterier pyramidene i oldtidens Egypt med hver ny oppdagelse igjen flere spørsmål enn svar. Pyramide av Kheops, er basert på flere gamle pyramider, bygging hvorav ca 14 000 år f.Kr. Størrelsen er så stor at den dekker omtrent halvparten av volumet av den store pyramiden. Når utstyre og innvendig maling brukes spesielle lys, elektrisk mulige. De ble oppdaget under utgravninger og fortsatt ga et svakt lys, til tross for tusenvis av år siden deres disposisjon.
 Det er en hypotese om at egypterne fikk elektrisitet fra kraftverk som bruker skriver Et stort galleri i pyramiden Kheops. På ansiktene til pyramiden, har forskere oppdaget en rekke bilder laget ved hjelp av sporene. Bilder som eventuelt kan sees i reflektert lys. På sørsiden av pyramiden, sannsynligvis et portrett av den gamle egyptiske guden TothEn av de viktigste gudene i mytologiens egypterne. Gåter i Stone, har mysterier pyramidene i oldtidens Egypt lang hvylyuvatymut menneskelig fantasi, får tilbakemelding i bøker og filmer. Vi kan bare håpe at det tjueførste århundre teknologi fortsatt kan åpne folks kunnskap ble begravd under et lag av sand og tid.
 Til slutt vil jeg foreslå å se videoer på nettet veldig interessant film om egyptiske pyramidene på TV-kanalen "Russland".

 Mysteriet med de egyptiske pyramidene. Dokumentarer

 TV Channel "Russland": Mysteriet med de egyptiske pyramidene Videoer  
Яндекс.Метрика