Mystery of the Bermuda Triangle
 Secrets av sjøer og hav, marine undervanns hemmeligheter og legender. Dette tiltrakk seg oppmerksomheten til folk i hele menneskehetens historie. Gamle kart som viser sjømonstre, Legend of the Kraken folk og amfibier - overføringer, som vokste mer enn én generasjon. Tidene forandrer seg, men én ting forblir konstant - skummel ære Bermuda Triangle. I dag er en magisk navn ble et symbol på alt ukjent hva som skjer i havet. Vitenskapsmenn og forskere har gått ned, prøver å forklare hendelsene som fant sted i den unormale området. Og, ærlig talt, er det ikke mulig.
 Trekant eller ikke?
 Området kjent som Bermuda Triangle, virkelig har ingen klare grenser. Toppen av den antatte Florida, Puerto Rico og Bermuda. Men en god halvparten av uforklarlige hendelsene skjedde utenfor sonen. Selv om svært nær. Forskere ofte justere plasseringen av trekant etter eget skjønn, å knytte det til andre geografiske landemerker. I mange steder djevelsk Havet i forbindelse med Cuba eller Haiti. Og andre eksempler nok.
 Interessant, selve navnet på Bermuda Triangle uzvychayilosya nylig. I de 50 årene av det tjuende århundre. Så tror ikke at historiene er forankret i antikken. Den mest fantastiske ting som spore tragedier som skjer nå og da et hav Damned, var bare mulig takket være moderne teknologi. Det er instrumental hente ukjente objekter innenfor studieområdet. Et fly eller skip som forsvant fra skjermene til alle skjermer umiddelbart tvunget til å tenke seriøst om utenomjordisk kraft av Bermuda Triangle.
 De forferdelige hendelsene i Bermuda Triangle.
Mystery of the Bermuda Triangle
 I 1945, for plassen i Bermuda Triangle ble spesielt følge forskere og redningsmenn. Takket være deres anstrengelser klarte å spare mer enn 140 tusen liv. Det ville synes at her er løsningen, men det var det. Data ble forskerne bare lagt på. Siden begynnelsen av observasjonsplass på vannet og forsvant i løpet av den mer enn 100 kjøretøyer. Denne militære fly og sivil luftfart, hav liners og små båter. Det er overraskende at de fleste av dem forsvant uten å etterlate spor. Ingen rusk eller olje flekker - ingenting.

 Havbunnen i området av Bermuda Triangle forskerne "langt og bredt". Selvfølgelig, de kunne ikke miste av syne minst noen rester av døde mennesker. Men ingenting ble funnet. Det gjør absolutt seriøst si at Bermuda Triangle er kirkegården av Atlanterhavet. Naturlig kirkegården. Det er verdt å merke seg at forskere var ikke i Bermuda Triangle å undersøke mystiske hendelser. Mens mange entusiaster har rett i dette lyset.
 Hva gjør forskerne sjø voodoo?
 Faktisk, det Bermuda Triangle område av stor interesse for forskere. Ekspedisjonen forsket bunntopografi og dets mineraler. Den geologiske struktur av jordskorpen under havet. Forskere studerte Golfstrømmen, effekten av vannstrømmer i atmosfæren og værforhold. Det har vært mange vitenskapelige funn, men de er ikke en tomme nærmere rakne den mystiske forsvinningen av skip og fly som tilfeldigvis fanget i en dødelig sone. Forskere har vist at Bermuda Triangle er en unik del av havet, med enestående egenskaper og forhold. Men mange tragedier som, dessverre, er ikke forklart.
 En mystisk pyramide i midten av Bermuda Triangle.
 Det bør understrekes at en viktig oppdagelse, forskere fortsatt gjøre. Men publisitet ikke forrådt. Selv om det ikke blir for stille. I 1992 amerikanske forskere gjennomført en analyse av bunnen. Og i hjertet av Bermuda Triangle fant en stor pyramide. Utrolig, er dens størrelse mer enn tre ganger større enn den Keopspyramiden i Egypt. Mer enn en måned forskere dedikert til studiet av gjenstander under vann og gitt noen informasjon.

 I tillegg til enorm størrelse pyramide skiller helt glatt overflate. Hydrolokatsyonnыe signaler som reflekteres fra objektet vist at materialet av pyramiden opprettet en helt flat tilstand. På overflaten er det ingen skjell eller tang. Ingenting, noe som indikerer at et langt opphold i saltvann. Selvfølgelig, havet kan gi pyramiden er ingen fysisk effekt. Ifølge uttalelser fra vitner, er materialet noe sånt om glasset, deretter polert keramikk. Oppdelingen i blokker også er blitt rapportert. Forskning pyramide på bunnen av Bermuda Triangle er ikke offisielt gjennomført. Men mest av alt, de bare klassifisert.
 Legacy atlantere?
Mystery of the Bermuda Triangle
 I lys av dette funnet er interessant å minne om legenden at innbyggerne i Atlantis skapt et oppbevaringssted for kunnskap og genet pool av menneskeheten før hans død kontinent. Det samme er trolig hvelv under Kheops pyramiden og tempel på Potala i Tibet. Versjoner som i det området av Bermuda Triangle er han forsvunnet kontinent bekreftelse er ikke mottatt. Det er en hypotese ifølge som atlanterne dro for å bo i havet. Hvor og fortsatt er, lykkelig bor i byer kuppel.
 Teori tilsynelatende fantastisk. Men hvis vi avviser skepsis, og se på noen fakta, blir umuligheten av et slikt kurs av historie mindre opplagt. I dag, utenfor kysten av Puerto Rico er ofte observert lysende flygende objekter. I hjertet av Bermuda Triangle gjentatte ganger lagt merke til lignende fenomener. De lyse sigarformede gjenstander som fløy rett ut av vannet og gjennomført sikksakk bevegelser. Utenfor Bermuda Triangle overvåker US Navy etterretning nøye. Men hun kunne ikke svare på noe forståelig.
 Det som forbauser nervøs Sea Damned?
 I alle fall, før eller senere blir alt hemmelig klart. Og en dag menneskeheten vil svare på spørsmålet: ". Hva skjuler Bermuda Triangle" I mellomtiden må vente og lytte til nye meldinger på en utrolig eventyr i disse farvannene. Vent, innser at forberedt kirkegårds Atlantic mange overraskelser. Og de er usannsynlig å være hyggelig. Uansett - hemmeligheter tapte sivilisasjoner eller forsøk å overvåke UFOer på jorda - Bermuda Triangle vil skremme og tiltrekke seg forskere fra hele verden. Deres viktigste oppgave er å gjøre en forferdelig anomali ikke ta liv.
 Hvis du er interessert i Bermuda Triangle, se film online fra Discovery "Inside the Bermuda Triangle." Se denne filmen gratis du kan på vår hjemmeside under:

 Video film om Bermuda Triangle

 Hvor vanskelig er det å finne en månestein?


 Månestein - en rekke mineraler, som er full av masse landarter, men finner det ikke så lett. Hvor nåværende spar ble født - er India. Sin høye kvalitet krystaller kan bli funnet i Sri Lanka. I tillegg er månestein minelagt i Sveits, og USA, Madagaskar og Brasil er hans andre felt. Foreløpig vanskeligere å finne blå månestein, magiske egenskaper som har svært høy energi.
Moonstone. Magiske egenskaper månestein

 Derfor trenden stige månestein. De vanligste fargene på månestein, som i dag kan finnes i smykker butikker er: brun, røykfylt, svart, grønn, rød og gul.

 Hvordan vet jeg månestein?


 Denne stær er delt inn i flere typer. Labrador. Den ble først oppdaget i Canada, men senere fant det og i Russland, i nærheten av St. Petersburg. Alle de flotte menneskene i Russland veldig glad i denne steinen, som han hadde på seg en ring på fingeren. Labrador er en vakker og berømt, og mørk labrador, utrustet med et blålig skjær, kalt "svart månestein." Senere månestein Labrador kunne finne og ukrainsk. På steder, overflod av dette mineralet var så stor at han snart mistet sin tidligere verdi og har falt i pris. Siden da ble det brukt som et belegningsstein.
Moonstone. Magiske egenskaper månestein

 Er jorden fortsatt Madagaskar moonstones og finsk Labrador. Det er moonstones som har solenergi. Du finner dem på russisk, amerikansk og norsk jord. Avløp de er veldig bra - glitrende med gylne høydepunkter. Blant de månestein hører også belomoryt. Det er en hvit, gjennomskinnelig stær, med nyanser av blått. I naturen, svært sjelden å finne ekte månestein. Oftest de finnes i India, Sri Lanka, Burma. Nå nylig, klarte han å finne i Mongolia.

 Medisinske og magiske egenskaper månestein


 Moonstone, magiske egenskaper som er basert på et sett av legender, har også makt til å helbrede. Perler blir brukt til å behandle sykdommer i galleveier, nyrer, lever, blod, artritt og sepsis, så vel som feber og søvnløshet. Stone er i stand til å kurere astma, brudd og ryggrad. Dessuten gir det en styrkende virkning på den menneskelige psyke. Kvinner Moons hjelpe med problemet svangerskap.
Moonstone. Magiske egenskaper månestein

 Moonstone er nervøs med sjarm og mystikk. Hvis du er singel og ønsker å tiltrekke seg oppmerksomheten til ring med månestein hjelpe deg i som tiltrekker kjærlighet. Denne vakre og nyttige Starling i stand til å presse sinne og gjøre eieren mer rolig og tålmodig. Det stimulerer fantasi, kreativitet hjelpe mye.  
Яндекс.Метрика