Er det virkelig profetiske drømmer
 Ikke det første tiåret av å slåss forskere på spørsmålet om hvorvidt det er faktisk profetiske drømmer. Men realiteten av vitenskap ikke er bevist eller avkreftet ennå. Og likevel, i møte med fakta. Mange store hjerner ikke bare laget hans strålende oppdagelser og oppfinnelser gjennom profetiske drømmer, men mange vanlige mennesker har sett fremtiden, finne svar på spennende spørsmål.
 Teorier om hvor er profetiske drømmer.
 Konvensjonelt kan deles inn i to grupper. Den første vil omfatte ideer noe mystiske. Slik blir tilbakevist av offisiell vitenskap. Men likevel har mange fans.
 Således, den første gruppen.
 De mest kontroversielle prosaiske realitetene i dagens verden. Hun sier at når vi sover, reiser sjelen til andre verdener, mellomrom, og det er et svar på et spørsmål bringer nyheten om fremtiden. Faktisk, siden antikken trodde man at under søvn sjelen forlater kroppen og går til steder og merkelige regionene av verdensrommet. Og nå utbredt idé om at kropp og sinn kan deles, ikke bare mens du sover, men når våken, for eksempel under meditasjon.
 Den andre teorien, omstridt akkurat i dag overbevist skeptikerne. Denne ideen om at nødvendig informasjon under søvn mann bringe noen utenomjordiske krefter. Ring dem annerledes, skytsengler, ånder De gir svar på spørsmål ivrige til mennesker og varsle om fremtidige gode og dårlige hendelser.
 Den andre gruppen av teorier er de som på en eller annen anerkjente forskere, ikke bare av profesjonelle psykologer, men også leger som har til psykologi svært avsidesliggende forhold.
 En felles idé som alle rundt oss er det litt informasjon og energifelt. I dette feltet plass inneholder informasjon om alt som skjer og vil skje. Og vi, som en del av plassen knyttet til den. Følgelig, en profetisk drøm - ingenting som å komme inn i vår bevissthet informasjon om dette energifeltet. Men så er spørsmålet hvorfor er ikke alltid våre drømmer er profetisk, hvorfor vi ikke vet alt som skjer med våre kjære, og hva som skal skje? Det faktum at for at informasjonen skal lagres visse betingelser, den viktigste av dem - vår vilje til å akseptere det. Våre sinn må være åpen og ikke "dopet": alkohol, nikotin, narkotika, stress, angst og så videre D..
 Den vanligste teorien er at drømmer ikke trenger en hjerne for å slappe av (tross alt, forstår vi at hans arbeid fortsetter under søvn), og for å lære, å endre, "skjønner" all informasjon mottatt og samlet Ja forskere forklare eksistensen og profetiske drømmer. For eksempel, hvis du tenker over hvilken som helst problem og kan ikke komme til en beslutning, under søvn hjernen stopper løse det. Men vil gjøre det annerledes. Det vil fokusere bare på problemet, osteit all unødvendig og komme til en logisk konklusjon. Ikke rart mange oppdagelser og oppfinnelser gjort "en drøm". I dette tilfellet, drøm - til en måte å fokusere og ignorerer de unødvendige fakta. Leger er også enig i at å bruke drømmene til å lære om visse sykdommer lenge før de første tegn på deres visning. Det var tider da fremtiden syk i noen tid før hendelsen (for eksempel identifisere alvorlige problemer med leveren), snakket om sine drømmer, der han ble angrepet og han ble knivstukket det i leveren. Men forskere gi slike fakta mystisk tolkning, men en vitenskapelig forklaring. For eksempel, hvis kroppen er syk, cellene allerede skadet og forsømte sykdommer mekanisme, men dens innvirkning er ikke så katastrofal at folk kunne føle herjinger resultater. Men det er allerede et signal om at den menneskelige hjernen mottar om feil i kroppen under søvn og han passerer denne informasjonen. Men problemet er at den overfører det er ikke bokstavelig, men kryptert, som symboler og metaforer, knivstukket i leveren, slag mot hodet med en tung gjenstand, slange ukusyvshaya nakke, etc.. 
 En annen teori i forbindelse med den ovenfor beskrevne to sa at som slike er profetiske drøm. For eksempel er det ikke kjent på forhånd og er ikke fastslått at en bestemt person har skadet etter å ha falt fra en stige. Men om en drøm med ham noe dårlig skjer. Og etter en stund den første virkelig faller ned trappa. Men søvn var ikke irrelevant og bare signalet i sinnet. Alle som falt ned fra en stige, går gjennom mye i det siste på grunn av arbeidet ble distrahert, gjør alt i en hast. En person nær ham lagt merke til endringer i atferd og veldig bekymret for ham. Under søvn, fortsetter han å "tenke" om den første og antyder at hvis saken går videre og hvordan den mannen han absolutt kan komme i trøbbel. Det er faktisk ansiktet kamp. Men det er et annet punkt. Hvis vi aksepterer som sant ideen om at menneskelige tanker materiale (og det er den samme energiinformasjonsfelt), frykter den andre mannen sin bare ytterligere nahnitav situasjon, stadig advarer om mulige farer først. Hva er ikke vente på seg. 
 Dermed ser det ut til at det er to grupper av såkalte "profetiske drømmer." Den første kategorien omfatter de drømmene som ikke krever "dekoding". De ser hendelser (gode eller dårlige) som må skje i fremtiden. Et slående eksempel på drømmer passasjerer på Titanic katastrofen før. Under påvirkning av disse drømmer eller dårlig forutanelse, noen mennesker sendt inn sine billetter, og overlevde. Med hensyn til slike situasjoner mer vanskelige å svare på spørsmålet om det finnes faktisk profetiske drømmer, fordi fakta i ansiktet, men erkjenner at mennesket "følte" fremtiden ikke bare Slike hendelser kan sannsynligvis forklare den første gruppeteori eller ideen om en enkelt energifelt.
 Den andre gruppen er kryptert natur drømmer. De ville ikke være løsningen av komplekse matematiske problemer og ser ingen fremtid katastrofe, men det er noen tegn som kan tolkes på noen måte. Disse drømmene har lenge engasjert psykologer. Dessverre har innehaverne av slike drømmer ikke kommer over ofte agn svindlere som prøver å tolke det de ser, ikke har tilstrekkelig kunnskap og ferdigheter.
 Bare si om det faktisk er en profetisk drøm - et faktum vitenskap i de kommende årene, om ikke tiår, knapt tør. Hvor mange mennesker, så mange meninger, slik at bare du velger, tenk om å våkne opp, om nettopp sett en drøm, eller forkaste natt drømmer hånd og stille gå til arbeid
Øyenfarge og karakter
 Ofte vi ønsker å forstå naturen og indre fred samtalepartner. For dette formålet, analyserer vi hans handlinger, lytte til hva han sier og observere holdning, ansiktsuttrykk, gangart. Visste du at øyenfarge og avslører en persons karakter?
 Grønne øyne.
 Eies sta, prinsippfast, vedvarende. Dette ofte fagfolk. De respektert men sjelden står overfor lederne. Og bære realismen og rettferdighet.
 Eiere grønne øyne på grunn av høye krav sjelden finne sin ideelle. De er preget av mystikk, men de er godt bevandret i mennesker. De er preget av mykhet og bezkonfliktnist.
 For fremmede er utilgjengelige og stolt til venner - mild og kjærlig.
 Brown, svarte øyne.
 Indikerer den vanskelige natur. De er preget av energi, lidenskap, spenning. Denne kraftige, trygge og motiverte ledere. De er menneskelig anerkjennelse - en nødvendig betingelse for å bruke.
 Dette attraktive, sensuell og amorøs natur.
 Lys brun, nøttebrune øyne.
 Den lyse fargen på iris i øynene - et tegn på skyhet og beskjedenhet av sine eiere. Denne hardt arbeidende mennesker som er vant til å stole på seg selv. De kompatibel og sensuell.
 Blå øyenfarge.
 Funksjoner: romantisk, drømmer, sårbarhet, følsomhet. Denne sjenerøse og ærlige mennesker. Ofte talentfull. Deres kjennetegn - rik fantasi og fantasi.
 Kalde blå tint øyne ofte syk person tilhører. Disse menneskene er krevende av seg selv og andre, målrettet, liker variasjon.
 Øyne varme nyanser av blått snakker om overholdelse karakter.
 Grå øyne.
 Karakter pålitelige og ærlige arbeidere. Fornuftig, intelligent, praktisk, diskret og enda litt tørt kommunikasjon. Gi en følelse av trygghet. Relatert til en ambisiøs, selvforsynte mennesker som klamrer seg flytende. Alltid gi råd og støtte i vanskelige tider.
 Grå-blå øyne.
 Deres natur - en blanding av kvaliteter Vinnere blå og grå øyne. En sterk fordel - nesten perfekt kombinasjon av fantasi og fornuft.
 Grå-grønne øyne.
 Personer med denne øyenfarge annerledes pragmatisk og realistisk syn på ting, kaldt sinn og evnen til å subtilt føle situasjon. Kombinerer sensualitet og intelligens, fleksibilitet og intuisjon. De er preget av omsorg og medfølelse.
 De er milde, men de som går til dem på tross av risikoene blir hensynsløst tråkket.
 Lytter ofte fører til rolle vester for andre. Generelt er det samvittighetsfulle og hardt arbeidende mennesker.
 Gule øyne (tiger, slange).
 Det forekommer hos mennesker er sjeldne. Deres herskere virkelig ekstraordinær personlighet: ekstremt uforutsigbar, quirky, kunstnerisk. Dette er en god og lojale venner. Men Gud forby å være blant sine fiender. De er veldig hemmelighetsfull, utspekulert, slu og subtil føler en løgn - det er nesten umulig å holde.
 Grå-kvadrat-grønne øyne.
 Hver karakter bringer nyanser av dens funksjoner, men de er ikke balansert med hverandre. En person med denne øyenfargen ofte forvirret i å velge kurs i en problematisk situasjon, men er lett tilpasses til nesten alle forhold. Denne robuste og pasientfølgesvenner, men de ubesluttsom og litt organisert. Disse egenskapene gjør dem uunnværlige partnere sammen med en sterk og trygg leder.
 Ulike nyanser kan være til stede i det øyet farge i forskjellige proporsjoner. Og hvilken som hersker, og dens kvalitet er til stede i karakteren av den enkelte mer.
Яндекс.Метрика