Hva er den menneskelige holdning under søvn
 Det betyr at personen utgjør en drøm, store hjerner tenker i lang tid. I løpet av de observasjoner og eksperimenter gjort viktige funn om forholdet mellom menneske og natur holdning under søvn. Sleeping mann frank og blottet for masker, vises det i den "sanne lys", som det ikke prøver å skjule din karakters Day! Sove der en person kan vilkårlig posisjon, selv elsket, ikke behagelig og det er ikke bestemt. Gjennomsnitt per natt holdning endret 20-30 ganger. Men hvis noe Søvn bekymret eller urolig nerver, enda mer enn 100 ganger. Men dette mindre mellomstilling. Viktig og utover, som er den grunnleggende for en person til henne, vil han alltid komme tilbake. Og uansett hvor "vridd" fra tid til annen, mest sannsynlig, er det i denne posisjonen, vil han våkner.
 Dermed er det flere store grupper stillinger som kan fortelle mye om en person. Men det er bare i generelle vendinger. For å forstå den psykologiske bilde av den menneskelige tilstand krever nøye observasjon av posisjon av hans kropp, hender, fingre, føtter, hoder
 First off, den såkalte embryo utenfor "når en person er i posisjon av embryoet (dvs. på siden, trekker den bøyde ben til brystet). Denne holdning betyr at folk avhengige som trenger omsorg og beskyttelse mot sterkere. Snarere vil sove med egenskaper okkupere det øvre hjørnet av sengen og ligge ned mot veggen.
 Utenfor, der en mann som lå på magen hans, hendene er over hodet, bena utvidet og føttene litt fra hverandre, noe som indikerer nøyaktighet, presisjon, rigor; Sov i denne posisjonen mannen alltid gjelder øvelsen ytterste mål.
 En person som føler seg trygg, selvsikker vil sove på ryggen på hans rygg, armer og ben utvidet langs kroppen i en avslappet stilling. Denne holdning under søvn snakker også litt selvtillit og selvforherligelse.

 Mannen som mens du sover liggende på siden med lett bøyde ben, balansert og tilstrekkelig, det virkelig ser på ting og har ingen liten andel av sunn fornuft, det er målet og fremtiden ikke skremme ham.
 Vurdere plasseringen av føtter og hender. Hvis en person zvishuye fot (fot) fra kanten av enden av sengen, er han ikke konservativ og støtter alle nye, nekter å mange konvensjonelle normer. Hvis krysset ankelen under søvn, betyr det en svak selvorganisering, selv-tvil, slabovolnost. Mannen tilbøyelig til å trøste, komfort, ikke utsatt for konflikt og i stand til å inngå kompromisser, er helt klart den ene foten til den andre (dvs. ansikt, ankler, knær og hofter). Personer etter naturen avhengige og usikker meg selv mens du sover holde på til noe (teppe, hjørne seng, pute, madrass). Hands forlatt mens du sover på hans hode, albuer fortynnet til side, og hodet er mellom hendene - det er hinsides typisk for en person som bruker som grunnleggende for seg sikkerheten etterretning.
 Hvis du prøver å forstå hva det betyr utenfor menneskets drøm, og deretter vurdere omgivelsene og betingelsene for søvn. Naturligvis, i et kaldt rom person vil ligge, innpakket i et teppe. Hvis inkludert i rommet lys og andre folk sover, er sannsynlig å slå vekk veggen søvn, dekke hodet med et teppe eller en hånd, bare slik at det ikke forstyrrer søvnen. Riktig tolket sovestilling kan bare dersom vilkårene for optimal søvn - sengen er ganske komfortabel og bred, ingen fremmedlegemer (eller, for eksempel, en hund) ikke forstyrre ta din favoritt positur.  
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes
 Der Islanders
 Blant gudene nylige kjøpet av ubebodde øyer ble en slags mote. Blant de mest kjente øyboerne er Bill Gates, Ben Affleck, Jennifer Lopez, Hugh Grant og Julia Roberts.
 Nylig tiltrer sin favoritt av kvinner Johnny Depp. Inspirert deltakelse i filmen "Pirates of the Caribbean", bestemte han seg for å kjøpe en øde øy i Bahamas. Et stykke land fra hvite sandstrender og blå laguner omgitt av høye palmer, har skuespilleren klart i 36 millioner. Dollar.
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes

 I Russland, den eneste kjente "Robinson" - Roman Abramovich, andre fakta lignende eiendomsretten pleier ikke å annonsere. Vi vet bare at russerne foretrekker å kjøpe øyene i Karibien (ved siden av Johnny Depp og Leonardo DiCaprio) og Seychellene. Disse stedene - disse bitene av paradis, med vakre grønne, eksotiske dyr og luksuriøse bungalower.
 De dyreste ubebodde øyer som kan kjøpes
 Å bygge sandslott på sin egen private strand, selvfølgelig, vil måtte betale. I fjor Forbes magazine publisert en liste over de dyreste øyene i verden. . Over 75 millioner Du kan ta eierskap av øya Vatu Vara Fiji - kalksteinsklipper, fullt av fisk og nærhet til Gulf of Mel Gibson gitt.
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes

 Ronda Island, som ligger på territoriet til Grenada, tok andreplass på listen. Blant attraksjonene i denne 70,000,000th fortelling - undervannsgrotte med vegger laget av kvarts.
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes

 På tredje plass Stor Hans Lollyk 45 mln., Med hvit halvmåneformet strand og klart turkisblått hav vann.
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes

 Men - lederen av treffet parade. I virkeligheten, pris spredning på store øyer - fra noen titusener til flere millioner dollar. Den billigste av dem, forresten, er nær oss i Kroatia (30 tusen.) de dyreste -. i Karibien, verdt rundt 10 millioner Priser øyer avgjør også graden av bestilling. Ubebodd øy vanligvis koster mindre, men å gjøre det siviliserte, kreves betydelige investeringer.
 Ikke en hyggelig overraskelse venter på Mel Gibson. Ankommer på øya Mago, kjøpte den for 15 millioner. Skuespiller møtte det 500 innfødte, som krevde dem å returnere deres eiendom. Det viste seg at historisk tilhørte deres øy nasjon, men i det 19. århundre, ble de tvunget til å forlate det. Før vinne retten til eiendom, Mel Gibson måtte gå gjennom rettssaker.

Ubebodd øy i verden som kan kjøpes


 Hvordan å kjøpe en øy
 For å unngå slike forlegenhet før du kjøper en tilsvarende eiendom midt i havet, sørg for at du har infrastrukturen, ta hensyn til det juridiske rammeverket av staten, som eier øya, og sørg for å besøke den før operasjonen. Eksperter anbefaler å fremtidig bolig til leie for et par måneder for å se laget for livet på øya.
 De mest kjente prosjekter
 Det mest slående eksempel på vellykkede investeringer - 100 millioner prosjekt Antonio de la Rua, sønn av tidligere president i Argentina og brudgommen sangeren Shakira, som bestemte seg for å bygge for millionærer paradis av luksus hotell, golfbaner og andre mnohozvezdochnыmy attributter. Men å kjøpe øya lønnsomme selv uten forbedring: prisen på "flytende" eiendom øker årlig.
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes

 Uvanlig butikken som ble åpnet i 2004 i De forente arabiske emirater. Prosjekt 300 strømmet øyer kalt "Islands of the World" nylig utsatt for salg og verdt mer enn 3 milliarder. Dollar. Hver øy kunstig skapt i Persiabukta, minner skisserer kontinent og land, og sammen representerer de et verdenskart. Øyene er solgt 6-40 m. Hver. Den første kjøperen av Rod Stewart. Han kjøpte øya "UK" for 33 millioner, planlegger å gjøre det en golfbane. Holdt hemmelig navnene på tre russiske forretningsmenn og oppgi beløpet for multimillion del av "Amerika", "Italia" og den europeiske delen av Russland. " A "Hellas" kjøpte Pamela Anderson og Tommy Lee.
Ubebodd øy i verden som kan kjøpes

 Flere nylig, indonesiske tjenestemenn fant at mer enn 6700 øyer i territoriet til staten har fortsatt ingen navn, og tenker hardt for å forbedre statsbudsjettet ved at velstående borgere å oppgi navn Islands. Så hvem vet, om noen år, reiser til Indonesia, vi vil stoppe på øya Masha Malinovsky, skriv lagunen Vladimir Zjirinovskij og seile forbi atoll Bill Clinton.  
Hårfarge og karakter
 Svært ofte vi dømme menn basert på gamle stereotypier som har lang dannet i vårt samfunn, og noen ganger ubevisst, på et ubevisst nivå. En feil avgjørelse kan være en kilde til alvorlige problemer i fremtidige relasjoner. Det er derfor verdt seriøs vurdering til konklusjoner basert utelukkende på de ytre trekk ved menn.
 Hva stereotypier mente? Et eksempel er det faktum at som regel er menn med blondt hår oppfattes som sårbar, snill, romantisk og milde natur, er ikke i stand til å skade kvinnen eller noe dårlig.
 Dette er ikke slik. Blonde med en meget sterk karakter, følsomme menn med annen farge håret, de kanskje bare i forhold til fysisk smerte. I alle andre tilfeller, blonde iboende fasthet, utholdenhet og besluttsomhet. Blonde menn ofte lykkes i livet, fordi det brukes for å oppnå målet. I tillegg kan blant blondiner finne mange grusomme og egoistiske mennesker, de er ikke dårligere brunt hår og brun, men også kreative, optimistiske folk som ikke er fremmed fantastisk sans for humor og et bredt fly av fancy, blondiner blant mer enn menn fra andre hårfarge.
 Menn med brunt hår, vanligvis vi oppfatter som vakre følgesvenner, venner og kamerater. De synes lett å forstå, kvinner mener at menn er omgjengelig, vennlig, sjenerøs og veldig lett å gå.
 Denne stereotypien er nærmere virkeligheten enn andre. Faktisk rusokosi menn forskjellig godhet og medfølelse, de er iboende amorousness dreven og stor avhengighet av opinionen og enkeltpersoner. Brown ulempe kan kalles overdreven latskap. Selv rusokosi menn som har noen spesielle talent vil ikke jobbe hardt hvis ikke dette liksom presse.
 Hvis vi ser på håret og menneskets natur, et perfekt eksempel på tilfeldighet akseptert stereotypi og virkeligheten kan være en mann - brunette. Mørkhårede menn oppleves som sterk, trygg på sine evner, natur. Kvinner, for det meste, tror ikke at brunetter er de mest energiske, sterke, pålitelige, og bærekraftige gründer menn og meget dyktig i sengen.
 Faktisk, brunetter, for det meste fullt ut oppfyller disse kvalitetene. De er ofte lederne, selvsikker og modig. Men det merkelige ting - mørk-haired folk er mer mistenksom og reflektyvnы enn blondiner, rødhårede og brun. Brunette sterkt fra å oppleve kritikk rettet mot ham, fordi hele tiden prøver å bevise noe for seg selv.
 Et annet eksempel på hvordan hårfarge og karakter av en person som kan være forskjellig fra den aksepterte anslag. For rыzhevolosыmy menn fast forankret herlighet uhemmet spøkefugler og visjonære, kvinner mener at menn rød fjollete, fjollete og upålitelig, og fryktelig Baba. Det har lenge vært antatt at disse menneskene er veldig utspekulert og snikende.
 Faktisk, de rødhårede menn har større spontanitet, følelser og originalitet enn mørke og blonde representanter for sterkere sex. Red skille gode organisatoriske evner, kreativitet, offentlige taler og kommunikasjonsevner. De er preget av sterk sjalusi, hevnlyst og aggressivitet.
 Vi kan konkludere med - hvis du bestemmer deg for å knytte sin skjebne med en annen person, ikke prøv å knytte håret og menneskets natur, og som et resultat av disse funksjonene for å velge valgt. Det er bedre å prøve å lære det bedre - dette alternativet vil hindre fremtidige ulike problemer.  
Яндекс.Метрика