Hva vi trenger for å være lykkelig?
 Hva vi trenger for lykke - problemet gjelder alle uten unntak. Hver av oss har sin egen ide om lykke. Noen å lykke krever et stort herskapshus på stranden, mens andre bare drømmer om en liten, men komfortabel og koselig hus. Noen mennesker trenger en stilig klokke med diamanter, og noen bare ønsker å liten avgift til lønnen. Den rike og elskede mann, god og lovende arbeid, god helse, frakk med chinchilla til tå, to ganger for å besøke verdens ledende fritid alpinanlegg - alle disse elementene er attributtene til et lykkelig liv.
 Gjennomført en undersøkelse, og resultatene av disse mer enn halvparten av kvinnene svarte på spørsmålet: "Hva vi trenger for å være lykkelig? "Ja, lykke arbeidsgiver øker lønn og dette livet av disse kvinnene er mer behagelig og lykkelig. En tredjedel av landets kvinner tror at hvis de tallet var nær perfekt, har de blitt mye lykkeligere. To av fem kvinner sa at lykke i sitt hus på landet og så mange kvinner tror at lykke ikke kan eksistere uten gjensidig kjærlighet. Også mange kvinner innrømmet at deres familielivet er mer viktig garanti sikret alderdommen enn lidenskapelig sex og kjøpe fantastiske kjoler for dem er viktigere enn gleden av en mann bemerkelsesverdig hendelse. Det ser ut til at penger bringer oss lykke?
 Kanskje det er sant, fordi det å ha penger en person får en følelse av trygghet i fremtiden. Selv om du spør dine venner og huske de lykkelige øyeblikkene vi hadde noen av dem forbundet med penger. Disse menneskene vil fortelle deg om de lykkelige øyeblikkene i livet sitt som det første kysset, fødsel, en uforglemmelig ferie på Kanariøyene. Bare det ene øyeblikket du innser at livet er vakkert - fordi enhver liten detalj. Det kan konkluderes med at å leve i dag og ikke å hengi seg til slike hyggelige ting, leve i glede i stedet forfølge den verdensomspennende suksess i fremtiden.
 Det er en oppfatning at jo mindre du sette deg mål i livet, jo mer du lykke. I et konkurranseutsatt miljø overlever den som er raskere, sterkere, mer utspekulert, slankere, smartere og de som ofte går til gym. På grunn av dette konstant kamp forskere konkludert fra dette at jage kvinner er mindre fornøyd. Du kan få flere ganger mer penger enn dine venner, men kan aldri være en formue til kona av tycoon og denne kvinnen det er depresjon.
 Hvis du noen gang sett for deg mål og forbli sint, misfornøyd med resultatene, kvinnen kan ikke føle seg lykkelig. Slik iver til sine mål er selvsagt utmerket kvalitet, men det hindrer nyte nåtiden. De lykkeligste menneskene er de som er engasjert i deres favoritt ting og få glede av den.
 Mange psykologer råd, selv om en gang i måneden for å leve en dag og ikke prøve å nekte meg noen glede, for da vil angre. De har også informert ikke å misunne de forskjellige stjerner, fordi folk ser på stjernene og sammenligne med dem, kan føle seg dårlig, fett og ulykkelig. Det er derfor vi er interessert i livet til stjernene, for å sikre at begge stjernene har mangler og dermed å ha det gøy.
 Det er 4 regler for å føle seg lykkelig:
 1. Unn dine venner og familie veldig nøye og svikter dem;
 2. Prøv å finne en jobb som gir deg glede;
 3. hjelpe de i nød;
 4. Ikke glem om det og glade mennesker kan være mangler noe.
Helse og dyrekretsen skiltene

 Alle refererer til noen stjernetegnet. Under tegnet av dyrekretsen, folk har en tendens til en bestemt sykdom. Etter å ha gransket grundig deres mottakelighet for sykdom, kan du beskytte kroppen fra ulike sykdommer. Helse og dyrekretsen skiltene, stående ved siden av hverandre. Væren (leder)
 Hodepine fra en representant for denne dyrekretsen, hyppig. De kan forstyrre livet balanse folk, hodepine er et symptom på at du har begrenset deres frihet, ofte gå for et kompromiss. Siden du ikke gir omstendighetene å være deg selv, eller du har noe undertrykkelse, smerter i hodet merkes. Væren har alltid vært en leder, som i spissen for de huset dyrekretsen skiltene hvis noe hindrer ham å være en "head" i livet, foruten hodepine minne meg selv. Når noe begrenser din frihet og alt bare ikke kan bryte gjennom veggen, eller rett og slett ikke ønsker å finne ut neste, smertefull hodepine du holder nede.
 Typisk Væren sykdom er et resultat av inhibisjon av sin egen natur
 Taurus (nakke)
 Hyppig hals representant i dette tegnet er i en sjalu natur og manglende evne til å realisere seg selv på noen måte. Hvis halsen er betent begynnelsen, må du tenke på noen du blåste din troverdighet. Som for hoste eller tung pust, er det et tegn på at du er veldig pryv'yazalysya noe og ønsker ikke å gi slipp, men i øyeblikket dette er ikke gjenstand for noen verdi for deg. Endringer for kalvene gitt svært vanskelig fordi det er et tegn på bærekraft.
 Vanlige plager for Taurus er et resultat av lav selvtillit.
 Gemini (hendene på hendene til hans skuldre, lunger, nervesystemet)
 Ofte sykdom hånd til medlemmer av denne dyrekretsen system indikerer et sikkert tegn på at du prøver å ta over som kan overmanne. Hvis dine ideer ikke er riktig implementere, eller ikke gi deg snakke, begynner å stamme nervesystemet. De fleste storrøykere er like Gemini å roe nervesystemet.
 Vanlige plager for Gemini, det konsekvenser ensformig livsstil.
 Kreft (mage og bryst)
 Representanter for denne dyrekretsen veldig ofte sår fordi kreft kan leve i fred uten hjelp av sine kjære. Men samtidig, hvis de har en dårlig kommer ut eller ikke tatt, de begynner å skjerpe magen. Du må lære å ikke ta tak i "klør" av hans nære og elsket som et "offer" og å løslate ham slik at han også var en fri mann. Hvis du ikke lærer å takle sine følelser og følelser, er det fylt med brystkreft sykdom og ovarialsyndrom.
 Typiske plager for å utvikle kreft hvis han lever i konstant misnøye i person eller opplever unødvendig i deres miljø.
 Leo (hjerte, rygg)
 En representant for dette skiltet, overs ofte seg tilbake på høy belastning ansvar for seg selv og for sine kjære, det er ikke bedt om hjelp because'm sikker på at det ville undergrave hans verdighet. Sette på en "byrde" av en løve er ofte en sår rygg, og mens han ikke dele med noen denne belastningen, og vil han lider av ryggsmerter. Lions stort ønske om å bli lagt merke til, bringer heartache hvis de ikke legger merke til.
 Vanlige plager Lions utvikle seg dersom det ikke er objektivt se på deg selv, ikke bære tilstrekkelig selvtillit.
 Jomfruen (mage-tarmkanalen)
 Medlemmer av denne dyrekretsen er utsatt for kritisk selvransakelse, de fordøye alle seg ofte ikke vet hvordan man skal kaste bort alt unødvendig med hodet. Dette er det samme som å spise annen mat ukritisk, vil den suge inn i tarmen din og hold deg der. Så din mentale holdning har på tarmen, på grunn av dette du truet gastrointestinale forstyrrelser. Lær hvordan du velger riktig informasjon å fordøye.
 Vanlige plager for jomfruer ved å utvikle promiskuitet eller overdreven selvkritikk.
 Balanse (nyre)
 Representanter for dette skiltet ble opprinnelig programmert balanse i alle ting, og hvis et sted det er en ubalanse i dem, i stor grad påvirker det helsen til mark. Ubalanse i hans personlige liv, kan fraværet av en kjær bryte hele systemet av kroppen, spesielt nyrer aktivitet. Hvis du trenger en god partner i livet, men det kan ikke bli realisert, truer du diabetes fordi du holder deg problem søtsaker. Så du trenger å jobbe med andre for å dele med seg sine problemer og behandle problemer kolleger som sine egne, vil det hjelpe deg å holde seg frisk.
 Typiske sykdommer i utviklings Vekten av en ubalanse mellom egne og andres problemer.
 Skorpionen (kjønnsorganer, reproduktiv og excretory systemer)
 Representanter for dette skiltet skal lære å si farvel til fortiden, for å fjerne fra livet ditt all unødvendig. Akkumulert frustrasjon, frykt, separasjon, eller et ønske om å holde ting under kontroll, negativ innvirkning på kroppen. Når du ikke kan kvitte seg med akkumulert frykt organer slutte å riktig utføre sine funksjoner.
 Vanlige plager skorpioner knyttet til saker i kontroll selv og andre.
 Skytten
 Sykdommer representantene for dette skiltet. Relaterte utskeielser i alle områder av livet. Hvis de spiser det veldig mye hvis de drikker, deretter liter, dette skjer hvis du ikke vet hvordan du får ting gjort. For å vinne disse utskeielser, må vi lære å ikke leve fortiden eller fremtiden, men leve i nuet, å sette pris på hvert øyeblikk. Utålmodighet, tendens overdrivelse - det er iboende i Skytten. Hvis du ikke lærer å akseptere deg selv som hva det egentlig er, kan du gjentatte ganger falle fra himmelen til jorden, bryte med føtter og hender.
 Vanlige plager i Skytten skje på grunn av utskeielser og frykt for å miste sin frihet.
 Steinbukken (bein, knær, ledd)
 Sykdommer representant for denne dyrekretsen kan unngås hvis Capricorn lære å spille etter reglene i samfunnet, ikke å krysse grensen er tillatt, men ikke stappe seg inn i dette rammeverket for livet. Steinbukken er et tegn Noble, gjorde han ikke engang knele før den mektigste mannen i verden er fin, men noen ganger stolthet og stolthet er helt to forskjellige tider. Tenk på det, noen ganger må man bøye seg for de som har smartere. Du kan ikke passere en mann som trenger din hjelp.
 Vanlige plager for Capricorn oppstår fra narsissisme og uvilje mot å bøye minst tidvis i verden i endring.
 Aquarius (ankel leddene, ben)
 Representanter for dette skiltet ofte arrogant etablering å tilbakevise alle livets stiftelser. Aquarius faktisk styrer hele nervesystemet. Ikke prøv å bryte vekk fra virkeligheten, og ikke være i ilyuziynyy verden, ellers truer deg raserianfall. I gjennomføringen av ditt tegn er ankel leddene når de begynner å skade, eller du vyvyhnuly opp, tenke på hvorfor det skjedde. Kanskje du har besluttet å straffe vilkårlighet eller at ignorere din ego, lytte til den, den forteller deg hvordan du skal velge din vei.
 Vanlige plager for Aquarius skje på grunn av hans uforutsigbar oppførsel og unødvendig risiko.
 Fiskene (fot)
 Representanter siste dyrekretsen i dyrekretsen hjem liv ofte etterlater noe å tjene, om å bli belønnet for det. Mangel på tro undergrave din åndelige og fysiske basis. Hvis du skade din fot, tror på kraften i deres tro. Frykt, skade påført andre mennesker og tidligere feil, du er ikke korrigeres, kan undergrave din eksistens i nåtiden. Slaboduhist og uansvarlighet fisk ofte fører til alkoholisme og narkotikamisbruk. Vi må utvikle en medfølelse for mennesker, for å være i stand til å lytte til dem og hjelpe.
 Vanlige plager i fisk som følge av frykt og en svak følelse av virkelighet.  
Яндекс.Метрика