Initialer vet hva de betyr
 Det finnes mange teorier om virkningen av en persons navn for hans karakter. Enkelte eksperter hevder at hver enkelt av oss kan lære mye og initialer. Ifølge forskere, bokstavene betyr:

 A - Strømmen
 B - evnen til å oppfatte stor
 B - volatilitet, mangel på konsistens
 G - mysterium
 D - omgjengelighet, evnen til å tiltrekke seg folk E - evnen til å mobilisere levedyktighet
 F - usikkerhet
 3 - shylnist.do tviler misnøye, økonomiske vanskeligheter
 Og - sårbarhet spenning
 K - store spørringer og nervøsitet i deres prestasjon
 L - melodi, Logic, stor oppfinnsomhet
 M - hardt arbeid og pedanteri
 H - høy energi og kreative ambisjoner
 Om - store følelser, spenning mystisk
 P - beskjedenhet, distanse i relasjoner med mennesker, ensomhet
 P - DC spenning, sterke følelser
 C - hyppig depresjon, nervøsitet, depresjon
 T - den endeløse søken jage for Real
 I - intuisjon, mottakelighet for hyppig frustrasjon og frykt
 F - ømhet, evne til å tilpasse
 X - variasjons følelser, seksuelle problemer
 C - mottakelighet for eksterne manifestasjoner av indre følelser
 M - lojalitet
 W - sjalusi, kompromissløs
 Z - utviklet intellektuell evne, vindictiveness
 E - søk for psykisk balanse
 S - stor ambisjon, mangel på konsistens
 I - intelligens, kreativitet.

 Slik at initialene på de første bokstavene i ditt fornavn, mellomnavn og etternavn du kan enkelt finne ut figuren din og din partner også.  
Hvordan å meditere på maps

 Tjenester sannsigere, spåkoner, clairvoyants, synske bruke en masse mennesker. Nesten hver kvinne ønsker å lære å gjette. I mørket som på alle områder er også nyanser som trenger å vite først. Først må du forstå seg selv, og selv gjette i det hele tatt. Hvis du bestemmer deg for å ta tak i denne vitenskapen - formue, som på sin måte svært kompleks vitenskap, må du begynne å vite hva de skal gjøre og når.
 Hvordan å meditere på kortene? Dette er et spørsmål spurt av en nybegynner diviner noen finner et svar. Og noen fjerner kortet og bort og aldri å ha flere innslag og gjør rett. Selv om dette er en privat sak dersom din tro ikke at du kan gjette det er bedre ikke engang starte. Men når du har bestemt deg, så vær veldig forsiktig og selektiv. For spåmann viktige tre regler:


 •  "Ikke lyv! "Ikke bevisst lyver om informasjonen er ikke eller er negativ, ikke forvrenge verdien av sine kort med vilje uansett motiver.


 •  "Ikke profetisk! "For hver det er en spåmann" kode "som den skal følge. Du kan ikke inspirere en mann at han har bare en vei ut, kan du beskrive ham oppstilling av saker, og han selv vil velge å handle som om det.


 •  "Ikke utnevne priser! "Du kan ikke kreve betaling for sine tjenester, du må leve etter regelen" Hvor mye vil takke deg for det! ". Hvis du liker å sette monetære belønning, kan din gave framsyn bare velger.

 •  Det finnes regler for en klient, kan du fortelle klienten til spådom.

 •  "Det viktigste er å tro! "Ikke gjør for å ha det gøy besøk. Gjelder bare når det er veldig viktig.


 •  "Ikke takk! "Ingen husker ikke hvor ut denne skikken, men hans strengt overholde alle prediktorer. Det antas at takket du kan "touch wood", og føre til at enkelte krefter som hindrer riktig resultat formue.


 •  "Belønn så mye du kan! "Client etter fortelling stille har satt penger på bordet. Never mind at det vil beløpe prediktor bør nyte noe beløp.

 •  Den gamle spåkona rådes til ikke å meditere to tilfeller. Når ønsket pohadaty de som påvirker, og gjett hvem som til liv og helse.
   I det første tilfellet er det bedre å ikke tenke. I det andre tilfellet, ikke gir død og alvorlig utfall, men taktfullt bringe hadayuscheho til mulige hendelser.
   Ting du kartet snakket sant? Kartene primært et skiltsystem, som du lærer å lese bøker på brev og kort de også må begynne å lese skiltene. For å forstå språkkortene må ha tålmodighet og lyst, samt studiet av et annet språk. Hvis du føler at det er veldig vanskelig, du tenker på den japanske så vanskelig for oss å forstå sine karakterer og de snakker rolig og lese på japansk språk.
   Hva er de fleste kortene riktig? Alle kortene har sine spesifikke egenskaper, tarot-kort, for eksempel, er i en filosofisk forstand. Ordinær kortstokk, praktisk for rask og klart svar på dette spørsmålet. Du kan ta en kortstokk med 52 kort, 36 kort med 32 kort og 21 kort. Du kan ikke spille kort som generelt bedre å kjøpe en ny kortstokk og holde dem med meg, at ingen rørte dem heller ikke ga dem deres energi. Hvis du ikke overholder, så kortet kan slutte å snakke til deg.
   Under stokker kortene spådom spåmann gir podsnyatsya hadayuschemu. Noen spåmann. Bruk Tarot foretrekker kart tegnet av sine egne hender. De er alltid med deg og selv om natten satt under puten. Dette bidrar til å holde spåmann i kontakt med kortene sine.
   Foretrukne gjette på fullmånen å finne ut den rette tid til å meditere, vi må lære å bruke månekalenderen. Hvis du stole på vurderingene av astrologer, bør ta hensyn til tilstanden i kroppen i løpet av månen dyrekretsen skiltene. Lytte til råd fra månekalenderen og ifølge astrologen, kan du velge når og hvor du gjette. Over tid vil du være i stand til å bestemme når kortet med deg mer snakkesalig.
   Legg merke til den ekstremt forenklet tolkning av mening striper og noen kort.
   Worms - kjærlighet, glede, familie velvære.
   Diamanter - penger, skriving, "papir" work.
   Klubber - Treasury dress. (Ace of klubber - regjeringen huset)
   Peaks - alle slags problemer.
   Aces (unntatt peak) - betyr at bygningen eller Spar Konge. Ace rush - slag, frykt, store problemer.
   Konger og damer klubber, ormer og tamburin representerer menn og kvinner, med klubber - brunetter eller brun, buby - blondiner, hjerter - blondt hår. Konge Peak - militære.
   Jacks uansett farge - trøbbel. Jack of spades - tomme bekymringer.
   Dusinvis - interesse. Ti diamanter - penger. Ti Peak - overraskelse.
   Ni av noen sort, bortsett fra peak - kjærlighet, Queen of ni - sykdom.
   Eight - talk (åtte peak - ubehagelig samtale)
   Seven - Farvel, peak -slozy.
   Seks - måte. Seks topp - sent eller fjernt veien.
   Av særlig betydning er den kombinasjon av kort. Hvis droppet alle diamanter, hadayuscheho venter rikdom, alle hjerter - kjærlighet og lykke, alle klubber - promotering, alle toppene - fiasko.
   Fire Ess - oppfyllelse av begjær
   Fire King - "big samfunn"
   Fire damer - Suksess med kvinner til menn, kvinner sladder.
   Fire Jacks - store problemer
   Førti - full interessene hadayuscheho
   Fire seksere - suksess i å nå målet.
   Ganske enkelt, det viktigste å forstå alt, og du vil bli en god spåmann. For å starte, prøve deg på sin enkleste form.  
  Hva er din farge
   Det er en umiskjennelig formel som hjelper deg å finne akkurat den nyanse som vil fremheve din ser ut.

   Ditt naturlige element - brann

   Håret mørkt og subtil gulaktig hud. Brann kvinner ser flott ut i sterke og klare farger. Bør unngås pastell, grå, brun, grønn og blå nyanser.

   Ditt naturlige element - luft

   Håret rødt. Lær - lys eller sensitiv. Elegante kvinner ser best luft i pastellfarger, hvit, vev elfenben bør unngås mørke og bleke farger.   Ditt naturlige element - vann

   Håret ditt er alltid i solen shimmer på kinnene rødme vises raskt og gjøre alle dine fantastiske komplimenter blå eller grønne øyne. Vann Nymph vinne i naturlige nyanser av havet, men bør unngå alt "metallic" og rødt, som er basert inneholder gult.

   Ditt naturlige element - jord

   Håret skyggen av valnøtt og kanskje rødlig. Huden blek og delikat. Kvinnen Earth skinner i rekken av falne blader, mørk grønn, blek rosa og gull. Hennes skjønnhet er tapt i blå, grå og lyse rosa nyanser.  
  Menneskelig frykt
   Hvis noen kjente noen som aldri i sitt liv sharahavsya av edderkopper, ikke skjelving før eksamen og ikke falt i fortvilelse etter oppdagelsen av at livet er virkelig begrenset, så var det mest sannsynlig en konspiratorisk biorobot. Frivillig eller ufrivillig vi alle av og til bekymring, forspenning, opptre med forsiktighet på noen mindre detaljer, men partene kan gi inntrykk av et kjæledyr eller dele den klokeste daotszy.

   Psykologer mener frykter ganske naturlig til den menneskelige psyke. Men dele den vitenskapelig sett, "intuitiv følelse av fare", fobier og manier.

   Hvis de første eiendomsrett bare for - fordi det dyrker rimelig aktsomhet, deretter den andre og tredje situasjonen er mye mer komplisert: det kommer an på omfanget av avvisning.   Av seg selv, er tilstedeværelsen av menneskelig fobi for ikke å si at denne mannen passer overalt. Tenk deg at du er redd for å fly på fly, men gjerne ta ansvar der andre frykter. Du ubehagelig blending bakfra, men i bratte skråninger deg - ass. Det svake punktet i psyken offset karakterstyrke - en slik regel. Noen skjevheter fjernet terapeuter. Men disse fagpersonene fatningen selv miste det når de ser hvor mange mennesker det siste, spesielt ungdom, under press fra sin egen frykt falle i utilstrekkelig mental tilstand. Og det foreligger objektive grunner.

   Den nåværende verden er full av konflikter og motsetninger, global og personlig. Ikke hver familie - Reserve velstand og gjensidig toleranse. Og ikke alle har råd til å betale for en terapeut. Så det er ingen måte heller enn å komme seg ut av tunnelen av frykt for lys av grunn. Først rozberysya hvor det samme problemet, og hvor dine følelser.

   Ofte er vi heve kritikk rundt overalt - og vi selv begynner å føle seg ulykkelig, nerastoropnыmy ikke i stand til å kontrollere situasjonen. Vi er nervøse, metushymosya eller falle i aggresjon - en ganske vanlig måte å beskytte sin egen "I". Men hvis, på den berømte salvie testament, som starter stille godta hva kan ikke endres, er flisespikkeri av andre mindre. I beskyttet composure krovynochky ikke popem: som du vet, vampyrer liker det hot. Silly oppfatter sin egen status som et speil av sin egen sjel. Hvis dette speilet er helt usant.

   Og for å holde den i karikatur. Posmiysya over det og glemmer det alltid. Og gjøre et annet speil der du til tross for sine små mangler (som uten dem?), Ser interessant og underholdende.

   Bare ikke prøv å undertrykke sin egen kunstig optimisme - forgjeves! Det finnes ikke noe slikt sted på jorden hvor alt skulle være perfekt for å gå alene i hvitt og komme tilbake forandret gratis svart rosa briller.

   "Pereformatyruy" hans forvirring, selvtillit tvil. Og se hva dine feil er ubetydelig sammenlignet med fordelene. Alle - kunstig produkt, og du vil også! Du vet noe, vet hvordan noe bedre enn andre. Mest prise meg selv for det. Sannsynligvis (Hei, kanskje mer verdig "reformatering" i din holdning til dem?. Gi dem en sjanse til å vise sitt beste, og du vil være mye godt wishers.) Ofte våre svakheter og frykt - ubevisst ønske om å falle i tidlig barndom omsorg og beskyttelse når vi er avhengige av definisjonen, rett og slett fordi vi er. Som i barndommen siden barndommen! Forklar barnet i verden ville være ved porten barnehage arrangert ganske vanskelig, det er alt bra, men enda mer, men vi må prøve å få det, og du vokste opp, vil holde en "baby", forklare hva som er hva. Noen ganger kan en person mangler styrke til å motstå, så han energisk trykt, klemt. En fantastisk måte utløse energi - vanlig vann. Ikke for ingenting den første til å gi folk peredneprytomnyy stat - et glass vann. Drikk mer mineral, ofte ta en dusj, hvis mulig, få svømming. 

   Én observasjon: frykt - det er også en slags lys begivenhet, anledning til å sprute følelser. Kanskje poenget er at livet ditt mangler erfaring? Finne en interessant å gjøre, oftere blant sympatiske personer som reiser. Adopter en dagbok og skrive ned alle sine observasjoner der, markere alle som i en god skade deg eller berøring (og det er ingenting å skamme seg over!). Hjelpe andre - en flott måte å finne egenverd og se deres ide om hva en liten plage, og det - en ekte katastrofe. Tro meg, det er mange mennesker som er verre enn deg, og ingenting holdt - uten hysteri og depresjon. Følelsesmessig de fleste av våre frykt og angst - ikke elefanter og bøfler, og kakerlakker og mygg, ekkel og irriterende. Bli kvitt dem permanent ute av stand til nesten hvem som helst. Men på grunn av disse små ekkel vri sine beste år? Ikke vent!  
  Яндекс.Метрика