Hva du kan forvente om drømmen om et kyss på kinnet?
 Vanligvis Horoskop tolke drømmer om kyssing som et tegn på at personen må vente mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn i virkeligheten. Men siden det er ulike tolkninger Horoskop deretter så mange, at de lange og forvirrende. I dag bestemte vi oss for å stoppe på en av de typer display uskyldig kjærlighet - et kyss på kinnet. Hva kan drømme sånn?


 Dette er plottet behandlet med presisjon og vice versa. Hvis det i det virkelige liv kyss på kinnet representerer ikke noen spesielle levende følelser og forplikter ikke holdes ansvarlig for sin atferd, beskriver drømmen bok betydningen av drømmen helt motsatt. I virkeligheten, føler du deg forpliktet til dem som kysset deg sove og derfor dine tanker i øyeblikket opptatt med hvordan å uttrykke takknemlighet.
 Hvis du kysse på kinnet seg, sier Drømmen at du ønsker å uttrykke din vennskap og sympati til en mann. Det er sannsynlig at snart vil du ha muligheten til det, fordi du tilbringer mye tid med denne personen.
 Når lignende initiativ kommer fra drømmen om en jente som kysset hennes elsker, drømmetydning sier at hun må være dristigere i sine relasjoner og initiativ vil bli belønnet.
Hva du kan forvente om drømmen om et kyss på kinnet?

 Hvem kysset?


 Største betydning og personer som kysset deg i en drøm. det er denne personligheten kan bidra til å løse mange av hendelsene i fremtiden.
 •  Hvis du kysser på kinnet en, realiteten av deg veldig mye usagt og disse forskjellene hindre deg naturligvis kommunisere. Det er en annen, enda mer optimistisk tolkning av drømmen. For det snart hadde drømmen venter separasjon fra hverandre, og på grunn av stor strid.

 •  Kysse jenta på kinnet tolket direkte fra utsiden av jenta. Hvis det var ikke veldig attraktiv utenfor, bør drømmer forberede seg godt levebrød periode. Men kyss på kinnet skjønnhet - ikke et godt tegn. Denne jenta kan bringe mange problemer og utslett handlinger som negativt påvirker omdømmet hadde drømmen.

 •  Tolkning av søvn der du kysset på kinnet klassekamerat sier at problemet vil bidra til å løse gamle venner.


 • Hva du kan forvente om drømmen om et kyss på kinnet?


   Tolkning: kyss på kinnet avdøde


   Selv om et slikt syn kan forårsake svært kontroversielt og ikke alltid positive følelser, forstå dens mening fortsatt nødvendig.
   Dersom avdøde mann kysset deg, bør du ta vare på helsen sin. Kanskje sykdommen ennå ikke har manifestert seg, men det er bedre å oppsøke lege for å hindre aktiv sykdomsutvikling og unngå langvarig behandling.
   Hvis du drømmer at du blir kysset et lik i en drøm, i det virkelige liv, vil du være en veldig intens periode. Det kan ikke kalles verken vellykket eller mislykket. Fremover vil være oppturer og nedturer, og som vil bringe glade og triste følelser.
   En annen tolkning kysse de døde viser at drømmer kan tygge noen onde ting. For eksempel, du endre din valgte ett eller uhell lage et svik.
   Men fra et psykologisk synspunkt kyss å sove sent viser at drømmer er vanskelig levde tapet av denne mannen fortsatt sørgende for ham.
   Som du kan se, kan ganske uskyldig uttrykk for følelser i form av et lett kyss på kinnet har mye verdi hvis sett i løpet av en natts søvn. Så prøv å huske alle detaljene sove og ikke gå glipp av selv den minste detalj.  
  Hva gjør en drøm der ringen måtte tape?
   Det er lite sannsynlig at du er klar over at ringen - er ikke bare en vakker dekorasjon av våre hender, men også et kraftig tegn på overtro og tolkovatelyah drømmer. Dette gjelder spesielt for de øyeblikkene når miste søvn ring. Kan du tro dette drømme et dårlig tegn? Hva du kan forvente i nær fremtid etter denne drømmen? Svarene på disse spørsmålene vil gi oss de mest populære horoskoper.   Hvorfor drøm om å miste ringen?


   Denne historien er ofte markerer en stor endring i hans personlige liv, men ikke alltid positiv. Dette kan tyde på misnøye med sin utkårede, forsøk på å inngå nye relasjoner eller ødelegge strøm.
   Horoskoper Noen tolker dette bildet som en slags advarsel om faren for økonomisk tap. Det er mulig at etter søvn, dvale miste tidligere hengivenhet av venner og bekjente, som spiller en viktig rolle i hans liv.
   Noen Horoskop kan finne mer alvorlig tolkning, i henhold til hvilke tap av ringen betyr at snart vil du miste noe verdifullt i det virkelige liv. Dette tapet alvorlig påvirke din fremtid og personlige relasjoner.
   Tapet av ringen i en drøm kan bety lidelse i familieforhold, konflikter med overordnede eller kolleger. For familie mennesker, kan denne historien bety alvorlig skandale husholdning. Vær obs på eventuelle tvister og avklaringer relasjoner, som det avsluttes ikke bra. Hvis dekorasjonen ble innlagt med små steiner - forventer tårer.
  Hva gjør en drøm der ringen måtte tape?

   Hvis en enkelt kvinne mistet i en drøm ring, den nåværende eller fremtidige velge alvorlig skuffe henne. Åpenbart vil forholdet med at personen ikke fører til noe godt.
   For eldre mennesker, kan denne drømmen tyder på at deres helse er alvorlig svekket, er det mulig at snart drømmer alvorlig syk.
   Menn drøm er underlagt mulige økonomiske vanskeligheter. I tillegg har noen tid etter at han så, i alle fall ikke la noen låne, som ganske stor sjanse til å si farvel til pengene. Miste en god drøm ring - et tegn på svik etter beste venn.

   Miste en drøm forlovelsesring: utnevnelsen Horoskop


   Siden forlovelsesring - et symbol på evig, gjensidig kjærlighet, god og lykkelig ekteskap, tap av smykker i en drøm varsle ingenting god vilje.
   Hvis gift eller gift mann mister ringen i en drøm, kan det bli behandlet som forræderi valgt rask (-tsy) eller tilbaketrekning fra familien. Menn så dagens historie, drøm rådet til å ta hensyn til oppførselen til sine koner, som kan godt være at hun er noen på siden. Jente - det kan være et signal om at det snart vil høre beskyldninger om hans ønske for en kjær eller skilsmisse. Det er sannsynlig at forholdet har lenge vært en krise, men du hardnakket blinde øye til det. Prøv å lytte med forståelse krav og misnøye i din adresse og deretter kan du returnere kjærlighet og respekt for denne mannen.
  Hva gjør en drøm der ringen måtte tape?

   Tap av søvn ring - ikke godt tegn, men selv av behandlinger tilgjengelig for et nyttig tips som vil henvise deg til den rette vei. Vi håper du vil forstå riktig og gjøre de nødvendige konklusjoner.  
   Forsvarer av fedre Day, selv om han ikke er så snart, men velge gaver på forhånd, er det viktig og ansvarlig virksomhet. Og du kan gi dine kolleger?

   Hva bør en gave?


  Gift Ideas for kolleger 23. februar

   Hva som vil være til stede for mannlige kolleger? Definere hvilke kriterier som bør velge:
 •  I alle fall, til og med en liten presentasjon være hyggelig. Forresten, for å gjøre en slik gave, det er ikke nødvendig å bruke mye penger. Hvis du har lyst fungerer godt, kan du komme opp med noe originalt og lyse, men ikke for dyrt.

 •  Hvis donert ting er nyttig, kollega sannsynligvis vil sette pris på det, så husk dette er ikke å gi søte pyntegjenstander (av gutter bare ikke se dem som meningsløst).

 •  Ingenting personlig! I alle fall er det ikke nødvendig å gi en kollega undertøy eller sokker, selv om du er på vennskapelig eller familieforhold, det er bare en skam. Ikke gi ånder, la dem plukke favoritt kvinne bedre forsvarer.

 •  Hvis du har et ungt lag, som dominerer lys og vennlig atmosfære, kan du velge morsomme gaver. Men alvorlig middelaldrende mann slik en overraskelse kanskje ikke setter pris på.

 •  Og husk at det viktigste - oppmerksomhet. Så selv den mest billig gave, forhøyet hjertelig, kan noen forsvarer.

   Hvordan finne ut hva de ønsker menn?


  Gift Ideas for kolleger 23. februar

   Preferanser og smak av menn, selvfølgelig, annerledes. Men hvordan fant de ut? Det er flere varianter:
 •  Uformell samtale. Innlate seg med mannlige kolleger til lunsj og prøve sin tale. For eksempel, få en samtale om hobbyer og interesser, vil det gi deg et tips. Deretter spille tilbake et minne alt snakk og huske hva han beundrer.

 •  Et lite triks. Si at du må velge en gave 23. februar venn eller bror (mannen vil ikke fungere, fordi det kan gi noe personlig og intimt) og spør den mannlige halvdelen av teamet som du kan velge. Husker alle forslag og de som forfektet dem, fordi hver ville foreslå at selv ikke har noe imot å gripe.

 •  Stemmegivning. Og dette alternativet er mulig. For eksempel vil hvis mennene i klubben mye, deretter finne ut fordelene av hver være vanskelig. Forbered noen former og har flere kategorier, for eksempel "kosmetikk", "hobby" (på dette punktet velgeren blir nødt til å spesifisere sine interesser), "Nyttige tilbehør", "moro" og så videre. Hver stipendiat vil ha til å stemme, og ikke glem å ta med navnet ditt. Etter avstemning du analysere resultatene og kan hver finne en passende og nyttig gave.

 •  Individuell oppmerksomhet eller kollektiv intelligens?


   Utvilsomt vil det beste individuell tilnærming, som hver får noe spesielt og innse at valget av gave til brukt tid og energi, som selvfølgelig er veldig hyggelig.
   Men hvis mennene i klubben for mye, finne ut fordelene av hver er rett og slett umulig. I så fall bør du velge kollektive gaver. Men de samme løfte overraskelser fortsatt ikke verdt det, må de skiller seg i noen egenskaper (selv farger eller figurer).

   Noen ideer


  Gift Ideas for kolleger 23. februar

   Så hva er nåværende kolleger 23. februar? Vi tilbyr interessante ideer.

   Gave-inntrykk


   Hyggelige følelser og spenning noen ganger koste mye mer enn de dyreste gavene. Noen vinn-vinn-situasjon:
 •  Ordne forsvarere real ferie! Hvis midlene tillater det, invitere kolleger i kafeen. Hvis budsjettet er stramt, deretter arrangere en ferie rett på kontoret. På forhånd forberede seg på rommet, dekorere den. Ikke glem maten. Forsvarere sikkert være fint å smake hjemmelagde retter kvinnelige kolleger. Hvis hver bringe noe hjemmefra, vil du ende opp med en elegant og rik tabellen. Og, selvfølgelig, utarbeide en festlig program. Det kan være konkurranser, sanger og danser, puslespill og mer.

 •  Hvis laget ditt er en poet og kreativ personlighet, hver mann dedikere et dikt som vil liste opp alle dens kvalitet og verdi.

 •  Hold en sann mannlige kolleger ferie ved å leie dem et bad. Tilhengerne av en slik gest vil sette pris på.

 •  Innlate vennlig personale alle i bowlinghallen eller ved en annen institusjon.

 •  Foreslår at menn føler de virkelige forsvarere av fedrelandet, midt i et spennende spill flipperspill. Du kan også invitere kolleger i skytebanen eller spillet Laser tag.

 •  Hodet kan gi en billett til bassenget eller på noen avslappende massasje. Vann og andre prosedyrer løse opp spenninger det definitivt ikke kan skade.

 •  Airport hilsen. For hver mannlig ansatt kjøp av ballongen. Inne gratulasjons baller slippe. Dette kan være en del av gratulasjoner (absolutt original), bearbeidet fotografi, portrett eller karikatur interessant.

 •  Militære attributter


   Og la dem ikke veldig nyttig, men sannsynligvis minne hver sin hensikt og essens. Tilbys for salg kan bli funnet militær kolbe, caps, bad cap som pilotok tøfler som fly eller tanks, krus formet granater og mer.

   Nyttige ting


   Alternativer:
 •  Eventuelle kontorarbeidere på jobb trenger et minnekort. Men plukke noe originalt og annerledes, for eksempel et kart eller fly pistol.

 •  Vinterkveld forsvarer fast i trafikkork, varm te, han kan alltid ta med deg, med originale termos.

 •  Mange setter pris på denne gadgeten som et krus oppvarmet.

 •  Safe-grisen endelig lære menn ikke å tilbringe hele lønnen umiddelbart og bidra til å spare på ferie eller en ny bil.

 •  Lyst til å gi noe nyttig, uvanlig og billig? Online kan du finne forskjellige sett 2 1 3 1 eller enda 4 til 1. Dermed kan det være et anheng med en kniv, lommelykt, tenger og grep. Det er veldig praktisk og nyttig.

 •  For mange nåværende bil utstyr og tilbehør: luftrensere, Nano Pads telefoner og mer.

 •  Stå opp om morgenen og ikke være for sent på jobben hjelper uvanlig alarm, slik som flyr eller kjører bort.

 •  For samlinger i mannlig selskap kan trenge et sett med tre øl krus eller briller uknuselige.

 •  Bli kvitt stress etter en hard dag hjelpe en rekke leker, lindrer stress.

 •  Kontorarbeidere definitivt trenger en trådløs mus.

 •  Ekte menn elsker og vet hvordan de skal lage mat og bidra til å hindre flekker stilige herre forkle.

 •  Hvis du kjenner smak og hobbyer kolleger, men du er redd for å gjøre en feil, så podstrahuyte deg selv ved å kjøpe et gavekort til å kjøpe i butikken verktøy, fiske og fangst forsyninger eller noe annet. La kollega han velger noe til deres smak.

 •  Corporate gaver


   For å støtte bedriftens ånd og samle teamet og med kolleger for å behage, bok interessante suvenirer. Det kan være med en firmalogo krus, nøkkelringer, penner, arrangører, notatbøker, forskjellige gate kits og mer.

   Med humor i livet


  Gift Ideas for kolleger 23. februar

   Ler og smiler fortsette våre liv, så ta med noe gøy kolleger, for eksempel, interessant og morsomt brettspill for en vennlig selskap, uvanlig og morsomt statuetten, puslespill, kallesignal til å styre en kvinne (ja, det skjer) eller noe annet.

   Nyttige tips


   Noen tips for de som har å velge gaver til kolleger:
 •  Ta vare på shopping for gaver i forkant av tid til å tenke og forberede alt.

 •  Enda viktigere, hvordan gjør du gi en gave, så forbered opprinnelige hilsen.

 •  Bestem deg for et budsjett og gå videre fra det beløpet du ønsker å bruke.

 •  God gave - en gave, opprømt med sjelen.

 •  La alle kolleger vil være fornøyd.  
  Яндекс.Метрика