Amy Winehouse livshistorie

Amy Winehouse. Denne kvinnen kom inn i verdenshistorien som sanger med en ekstraordinær kontraalt vokal. Det har blitt kritisert for mangel på smak, men klaget ikonet generasjon. Til tross for en rekke priser og internasjonal anerkjennelse i løpet av sin levetid, var han aldri i stand til å finne en enkel kvinnes lykke, om hvilke så ønsket. Sommeren 2011 verden fløy nyheten om hennes død, og hun var bare 27
Amy Winehouse livshistorie

 Barndom
Det hele startet tilbake i 1983, da den vanlige jødisk familie i England en jente, hun i utgangspunktet ikke forskjellig fra sine jevnaldrende, mens i 1993, hennes foreldre ble skilt, og hun var i protest sluttet å gå på skolen og dens vidchystyly.
Deretter var det flere skoler, hun ble fascinert av å synge, hun måtte organisere sin egen gruppe og til stjerne i en episode av en TV-serie. Det er verdt å merke seg at til tross for at hans far og mor ikke er engasjert i musikalsk yrker far i sin fritid var glad i jazz, og hans mor hadde slektninger som var direkte knyttet til jazz. I en alder av 14, begynte hun å skrive låter, og prøvd narkotika.
På 16, fikk hun jobb som journalist i en av London-utgaven. En dag bestemte hun seg for å spille inn noen av sangene hans med sin daværende kjæreste Tyler James, som også er glad i soul sang. Sangene hennes har blitt hørt til folket, og i 2003 fikk sitt første album heter Frank, før hun dukket opp på pidspivuvanni og handle for jazzorkestre.
Amy Winehouse livshistorie

Hennes sanger og bilder var trusler mot moderne samfunn, men hennes første album ble varmt mottatt av kritikere og mottatt mange priser. Siden da hennes berømmelse vokste eksponentielt og 24 år hadde hun verdens mest prestisjefylte musikkpris. Om personlig liv, gjorde Amy ikke tror du er vakker og lengre ga musikk mens usevaya vri affære med guttene.
 Elske
Amy Winehouse livshistorie

Blake Fielder-Sibyl - mannen forlot den mest levende mark i livet til den berømte sangeren Storbritannia. Historien om kjærligheten begynte i 2005 da Amy kjøpte narkotika fra ham, fordi han drahdyler. De møttes på en pub (der Amy med venninnen likte å tilbringe mye tid), begynte de med lys bruker narkotika og drikker alkohol det på denne måten ukjent for dem begge begynte å føle. Det er kjent at London sanger som utgitt et år siden mega populære album, men det taper som ikke er den rette måten å leve på.
Først det selv overrasket over at uansett hvor han gikk ikke med Amy bak dem fulgte paparazzi, men senere brukt til, og han selv begynte å like å leve i skyggen av æren for den berømte og vellykket mann. Senere, spurte hun ham til heroin og han ga det til henne som et resultat av hans far vil ikke la Amy Blake for begravelsen til sin datter, fordi Blake sette sanger på harde stoffer.
Winehouse blir stadig mer populært, og hennes kjæreste besluttet å bevise at uten den, den vanlig fyr, ingen er, og går fra sin tidligere venn. Sangeren er tapt og prøver å kvele kreativitet smerten ved avskjed med en kjær. Alle følelser hun satt seg fast alkohol og skrev sanger til slutt utgitt i 2006 med tittelen andre album Tilbake til Black (som hun fikk seks Grammy).
Den tidligere kjæresten til Amy vel klar over at en vellykket sanger med multi-rate, kan han miste, og vendte tilbake til henne, er hun lykkelig og forelsket, hadde hennes bryst tatovering til ære for mannen. Det er verdt å merke seg at kroppen Amy hadde 13 tatoveringer, som hver symboliserer et stadium i livet hennes. Snart ble de gift. De neste to årene er både mye drikking, tar narkotika og organisert skandaler.
Når Amy selv nesten døde av en overdose, til slutt hun og hennes ektemann skilte seg i 2009. Blake innrømmet at han slo opp med Amy for å redde henne, fordi han var årsaken til hennes avhengighet til rusmidler. Senere i livet hennes var en rekke klinikker der hun ble behandlet for narkotikaavhengighet og han blasts og skandalene som gul trykk kraftig debattert. Blake gikk til fengsel, hun besøkte ham i kveld vasket ned med alle sine sorger i alkohol og søkte trøst i romanene om natten. Til slutt, det hele førte til overdose og Amy igjen startet behandling.
Selv etter skilsmissen hun ikke har sluttet å elske Blake. De to siste årene av sitt liv hun ofte dukket opp på gule sider publikasjoner som det sterkt kritisert og latterliggjort. I 2010 ble hun sett med Blake, prohulyuvalasya par arm i arm, men etter å bli kvitt et annet legemiddel i klinikken Amy startet livet med blanke ark, har fått en kjæreste som selv foreslått for henne, men
4 måneder hun levde et normalt liv uten alkohol og narkotika, møte med en fyr, men hun visste at elsker Blake og hennes normale liv er kjedelig og uinteressant. Mange tror at Amy Winehouse er i den beryktede 27 Club at disse heltene som døde i en alder av 27 år.
 Veldedighet
Til tross for sin ganske turbulent liv mellom behandlingene i klinikker og binge, det var en humanitær som donerte mange fattige britiske kjoler og gjennomtenkt adopsjon av jenter, men dessverre skjedde ikke.
Død, som livet skandalen var dekket med jomfruehabitat skandaler og sladder. Offisielt Amy døde som følge av alkoholforgiftning år alene i sitt eget hjem. Amys bror nylig innrømmet at den virkelige årsaken til død av den legendariske sangeren var bulimi, bark hun led av barndommen, med narkotika og alkohol bare styrket den.
 Kreative aktiviteter
Til tross for suksessen at sangeren hadde under sitt korte liv, hans konsert aktivitet var veldig ustabil, fordi det er ofte kansellert sine konserter på grunn av dårlig humør, da på grunn av helseproblemer som følge av de siste to årene av sitt liv hun sjelden snakket og ga fansen lover å løslate en tredje album. Som et resultat, kunstnerisk Wine to album og flere singler. I 2011, far til Amys posthum tredje album utgitt av sangeren, og i 2013 ble det annonsert utgivelsen av fjerde album. Alle midler mottatt fra salg av den tredje og fjerde album vil gå til et veldedig fond opprettet etter dødsfallet av sangeren.
 Stil
Stil Amy Winehouse kalt eksemplarisk og absolutt ikke mulig, det er alltid kritisert av pilen foran og updo med røde bånd - det var hennes chips. Amy gjør ikke krav på en plass i moteverdenen som trendesetera, men Niemen hun klarte å gå inn i verden av mote. Det er lett kompensert feminine kjoler med tatoveringer og samtidig la en veldig feminin bilde. Amy, til tross for kritikken mot sin stil og påkledning, inspirert av kjente designere og stylister. Sam Karl Lagerfeld skapt en kolleksjon inspirert av sangerens stil. Mange designere har skapt en samling i ære posthumt Winehouse stil.
 Erkjennelsen etter døden
Som med de fleste virkelig flotte mennesker, enda mer berømmelse til Amy, dessverre, etter hans død, ble utgitt hennes tredje album med tittelen Lioness: Hidden Treasures. Dette albumet inneholder hits er kjent utøver og flere ukjente sanger, og bringer posthum album gikk dobbel platina i Storbritannia. Etter døden av de fleste kritikere og verdensstjerner i show business begynte å synge til hennes talent og gi ære til ham, men ingen kunne hjelpe henne endring til det bedre og bli kvitt alkohol og narkotikamisbruk, som senere forårsaket dødsfallet.  
Førskole og skole - foreldre trenger å vite
 En god utdannelse betyr vellykket liv start. Som foreldre, forstår vi det perfekt, og derfor villig til å investere i sine barns utdanning er en enorm mengde arbeid og ressurser. Å bestrebe seg helt sant, er det viktig i alle faser av å lære å gjøre alt riktig.
Faktisk er ideen om en god utdannelse svært vilkårlig og subjektiv. Ingen skole, betyr ingen universitet ikke gi et dokument som sier "Certificate for å få en skikkelig utdanning," Supplement - start i sitt yrkesliv. Du kan være veldig glad barn utdanning og føle stolthet: ". Vi gjorde alt vi kunne" Men hvis sønn eller datter av dine følelser og ikke dele dem alle samme opplæring som måltid? Selvfølgelig, den kvaliteten som omfatter inngående kunnskap og grunnleggende etterspørsel etter trening - en uunnværlig del av en god utdannelse. Men det er ifølge spesialister, og personlige komponenter. Det viser seg at en virkelig anstendig utdanning som som vil fremme harmoni i mennesket med seg selv, med omverdenen, vil gi følelsen: den på plass. Og vi bør alle vurdere.
 Barnet går til skolen tidlig utvikling
Relativt nytt fenomen, men blant foreldre er svært populære. Vanligvis disse sentrene gjennomføre klasser med barn på 15 år, men noen tilbyr undervisning for den lille 6 måneder gammel. Programmet omfatter utvikling av emosjonelle sfære, persepsjon, hukommelse, kommunikasjonsferdigheter. I sentrum for tidlig utvikling av barn ikke bare spille, men også male, forme, det er musikk klasser - alle av dem utført i en tilpasset for svært unge barn skjemaet. Signer kjent, anerkjente skolen slutter før starten av klassene.
 Hva foreldre trenger å vite
Selvfølgelig er unektelig fordelene av skiftende omstendigheter, mulighet for å kommunisere med andre foreldre og barn, spesielt for mødre og babyer som tilbringer mesteparten av sin tid hjemme, alene med hverandre. Og selvfølgelig, ungen i at skolen snart bli vant til teamet, som vil hjelpe ham å tilpasse seg barnehagen. Men hvis du ikke kan delta Early Childhood Development Center, ok. Et barn som bor i en familie hvor han betalte nok oppmerksomhet er fortsatt under utvikling, og ingen spesiell opplæring for dette er ikke nødvendig.
 Barnet går i barnehage
Første pre-school var i 1837 i Tyskland. Heter det på samme måte som det er nå - en barnehage. Grunnleggeren og inspirator for slike institusjoner for små barn - tysk pedagog Friedrich Frobel - var en mann følsom og poetisk. Han sammenlignet barn med blomster og mente at alle barn naturen ligger noe vakkert og det sikkert blomstre - bare skape de nødvendige betingelsene. Sammenligning deretter "hage" og "nesadovыh" barn, lærere Tyskland konkluderte: organisert underholdning, spill og vanlige klasser den mest positive innvirkning på barns evne til å utvikle. I tillegg, ved hvilken alder barn begynner i barnehagen, godt egnet for tidlig læring. Men resultatet vil bli bestemt bare av det faktum at forholdene er skapt for barnet i hagen og hvor godt det føles der.
 Hva foreldre trenger å vite
Fremfor alt vil avhenge av suksessen av å besøke barnehagen - lærere. For barnet er svært viktig i tilknytning til den voksne som sammen med ham. Godhet, varme, støtte - dette er atmosfære hvor barnet kan utvikle seg normalt, lære og utøve sine naturlige evner. Kom til hagen flere ganger til forskjellige tider og se hva som skjer der. Pass på at læreren elsker barn, og alt annet (som realitets i tilfelle av utdanning, verdien av arbeidserfaring og faglig kategori) er sekundære. Den beste alderen å starte barnehagedeltakelse - 3 år. I denne alderen barnet allerede bredt spekter av interesser og uavhengighet har nådd et nivå der det ikke er behov for konstant tilstedeværelse av sin mor.
 Barnet går til skolen
Selv 10 år siden, var selv uttrykket "skole valg" ikke. De fleste av barna var på skolen, knyttet til sitt område av bosted og rolig studerte der. Faktisk, nå kan du gjøre det samme, men mange foreldre har et år eller to begynner å gi hjelp for å sende sine barn på best mulig skole. For videregående skoler var veldig forskjellige. Det er en skole, og er spesialisert videregående skoler og videregående skoler, offentlige og private, konvensjonelle og spesialiserte programmer. Så valget bør nærmet alvor.
 Hva foreldre trenger å vite
Skolen - et sted hvor barnet vil få grunnleggende kunnskap og vil tilbringe mye tid med noen av de samme menneskene i de samme forholdene. Ikke rart skolen kalt andre hjem. Så det må velge veien hjem, som var god på alle måter. Hva saker?
  •  Sosial struktur. Du trenger ikke å spørre ubehagelig spørsmål som "Si meg, barn som har foreldre du lære?". Du vil se selv og føle hvis du bare nærme skolen før undervisningen begynner og følge foreldrene som brakte sine barn til å studere.

  •  Fundamentality kunnskap. Enhver skolestyret skryte fremskritt i kunnskap, med mindre selvfølgelig de er. Du ser rett inn i lobbyen av leseferdighet for studenter å ta plassen til konkurranser og konkurranser, samt informasjon om opptak til høgskolen i et par år.

  •  Undervisningspersonell. Selvfølgelig er det bedre hvis lærere med erfaring og kvalifiserings kategorier. Men menneskelige kvaliteter fremdeles like viktig og betydningsfull. For en førsteklassing er spesielt viktig å velge en god lærer først, oppriktig og hjerte.

  •  Sigarett studenter. I en god skole med en terskel følte at dette elsker barn. Helse, skole kantine, legesenter, bibliotek, studioer og klubber, sportsarrangementer - alle til barna føle seg komfortable og ikke for rapportering. Lærere og regissør vanligvis vet de fleste studenter etter navn, på møtet er velkomne, relasjoner er korrekt og høflig, selv i skjerpende omstendigheter.

  • Velg en skole uten hennes aktive (minst 3-5 ganger) besøker umulig. Du bør ha noe sånt som denne følelsen: "Jeg skulle ønske jeg gjorde ikke 7 år gammel, hun ville gjerne pouchylas her."  
    Яндекс.Метрика