Anledning 8. mars
 Sannsynligvis ikke en "rød dag kalender" i dag er slike tvister som den 8. mars. Tradisjonelt i vårt land er det som kalles den internasjonale kvinnedagen. Men i realiteten kalenderen FNs han bevisst markert som en dag med kamp for kvinners rettigheter. Egentlig, hvis du fordype deg i sin historie, og det var akkurat som en dag for kvinnelig solidaritet i kampen for frigjøring.
 Den berømte streik
 Historien om ferie på 8. mars uløselig knyttet til den såkalte "March of tomme potter". Det var en streik av 8 mars 1857. Den dagen i den amerikanske tekstilfabrikker arbeidere ble slags marsjerer i protest mot eksisterende forhold og lønn for lavt. Det faktum at i de dagene kvinner i denne produksjonen ble betalt mye mindre enn menn, og tiden kan ta opp til 16 timer. Så bare arbeiderne krevde lik lønn for sitt arbeid.
 Gradvis deres mektige bevegelsen. Allerede i 1908, 8. mars holdt et rally på kvinners likestilling. Kvinner er mest etterspurt kortere arbeidstid, lønn på linje med menn og gi stemmerett. Og om noen år, nærmere bestemt i 1910 ved kvinnekonferansen sosialistisk Clara Zetkin foreslo å erklære 8 mars internasjonale kvinnedagen. Imidlertid ble det antatt at det ikke ville være en ferie, men en dag der kvinner gjennom møter og marsjer vil tiltrekke seg offentlig oppmerksomhet for sine problemer. Interessant, disse tiltakene likevel vist seg effektiv: etter 1917 enfranchised kvinner var i stand til Norge, Finland, Danmark, Australia og noen andre land.
 Revolusjonerende ferie
 I de fleste vestlige land 8 mars var populær før begynnelsen av det 20. århundre til 1920-tallet. Gradvis, med oppnåelse av målene i sin popularitet begynte å visne bort. I Russland etter revolusjonen i 1917, det nye regimet trengte ny ferie. Og selvfølgelig, tok denne internasjonale kvinnedagen stedet kunne ikke vært mer nyttig. For første gang ble det besluttet å feire i 1921. Men gradvis i landet vårt, mistet han politisk farge og skygge av den revolusjonære kampen. I 1966 ble han først erklærte en fridag. Og nå er han, om enn uoffisielt, ble en ferie alle kvinner.
 I dagens verden
 I dagens verden finner anledning 8. mars ikke mange land. Tradisjonelt, en tidligere sovjetrepublikken, samt noen av landets "sosialistiske leir". Dette er Kina, Mongolia, Nord-Korea, Cuba, Kroatia, Montenegro og andre. Selv om teoretisk i 1975, begynte FN feirer 8 mars som en dag med kamp for kvinners rettigheter. I vårt land feiringen 8. mars betyr at på denne dagen alle kvinner, uansett alder og status er blomster og gaver. Og om ikke å endre noe i denne vakre tradisjonen?
 Tvister om hellig
 Interessant, moderne feminister mener at 8 mars - en ferie som har fullstendig mistet sin opprinnelige farge, og deretter merke det er nødvendig. Tross alt, fra deres synspunkt, fremmer denne festivalen sexist stereotyper. Det er faktisk behandling av kvinner i samfunnet er i endring heller sakte, og seieren av feminisme langt.
 På samme tid har representanter for den russisk-ortodokse kirke gjentatte ganger sagt at 8 mars for å feire litt malplassert, ettersom denne dagen sammenfaller med fasten. På den annen side, den ortodokse har sin ferie - en uke bærende koner. Men, selvfølgelig, for å feire 8 mars eller ikke - hver enkelt av oss bestemmer seg for seg selv, guidet bare av deres tro.  
Hvordan du velkommen kolleger fra 23. februar til vers hilsen gi

 Defender av fedre Day nærmer seg, og ansatt i ulike bedrifter og virksomheter er i ferd med å planlegge en velkomsttale. Når du leser dette, har du sannsynligvis ønsker sine mannlige kolleger og ønsker hilsener var lyse, original og relevant. I dag viser vi deg hvordan du skriver et skript velkommen til å plukke opp vers og hvor du skal finne unike gaver.


 Velkommen kolleger fra 23 februar


 Det første verdt å vurdere - arten av teamet. Dersom menn litt (for eksempel du kjører en skole eller et sykehus), vil du ikke være vanskelig å lage en personlig hilsen dikt og skjenke hver souvenir. En annen ting - en militær enhet eller byggefirma. Du må lage en interessant scenario kollektiv hilsen.
 Andre spørsmålet: menn alder, arten av deres tjeneste og deres relasjoner. Hvis noen uformelle IT-shnykiv på "Cheers" vil være ungdom kål, politiet trenger en solid tradisjonell språk og presentasjon av legitimasjon.
 Varighet hilsen kolleger, avhenger av om den planlagte corporate, eller til din disposisjon bare bryte. Ikke undervurder veggen avis! Du kan ikke bare dekorere sitt chetverostyshyamy moro, men, for eksempel for å lage humoristiske dokumentasjon for hver av mennene som var med sine tegneserier. Du kan gjøre ønskene til styret der alle kan skrive noen få ord av velkommen.
Hvordan du velkommen kolleger fra 23. februar til vers hilsen gi


 Vers Hilsen mannlige kolleger 23 februar


 Hva ferie uten poesi hilsener. Vi tilbyr flere alternativer.
 Den enkleste alternativet - nøytral stil bar vil ønske velkommen. For eksempel følgende:
 I feiringen av mannlig begjær, venner,
 Hva ville være sterkere og lettere sti av helse.
 Og glede lenger sorg for et øyeblikk,
 Alvorlige prestasjoner, prestasjoner av menn.

 Hva gjør deg stolt innfødte ansatte,
 Ingen mann var intelligent og vakker.
 Jeg stolt hadde på seg tittelen for livet,
 Høres enkelt - Defender of the fedre
 Hvis du ønsker å søke separat til hodet, bør du ikke bytte til person. Showcase din kjærlighet og respekt, men ikke glem om reglene for bedrifts etikette.
 Vakker, intelligent og lovende,
 I saker - energisk og aktiv.
 Du er ikke ord til vinden kast,
 Og i vanskelige tider, hjelper vi.

 I all seriøsitet si
 Og hvem som skal være - for å bevise
 Kan jeg gjøre det slik som deg -
 Misliker farse, forfengelighet.

 Ord - fra hjertet, ikke bløffe.
 Så min sjef,
 Jeg ønsker velkommen den tjuetredje!
 (Håper jeg god notatet?)
 Hvis gruppen er liten og sammenhengende, så vil det alltid være favoritter. Someone cheers folk under fester, og noen gode låter datamaskiner. Si takk til disse menneskene, og bringe poesi.
 Han mener dag etter dag
 Uten tvil brøk,
 Siden det vil omgå konkurrenter,
 For Alexey - geni!

 Vil komme til unnsetning han alltid
 Arbeidet vil etablere en klar,
 Til ære for rolig tur,
 Når hjulet sitter Vadik!

 Vår kloke sjefsingeniør
 Spørsmål bestemme alt dyktig,
 Han herre høye områder
 Kongen av teknisk virksomhet!
 Under festlig feststemningen er mindre anspent, og du kan slappe av. Det er tid for dikt, vitser. De bør være leken og ufarlig, ikke flytte til personlighet defekter eller latterliggjøring påvirke intime emner. Hoved generell munterhet og godt mot.
 Sett filene, sette Claudia,
 Slå av den jævla monitor
 Dere, våre menn, lodde vi ære
 Her er vårt kontor kvinnelig kor!
 Vi er stolte av deg, din bedrift,
 Vi vet at du står på fjellet vårt!
 Så, la oss fryde vi merke med deg
 Vi skal drikke charchynu vi er, og ikke en!
Hvordan du velkommen kolleger fra 23. februar til vers hilsen gi


 Gaver kolleger 23. februar


 Tenk på en gave til mennesket er vanskelig, spesielt hvis det er en kollega og innenfor et meget beskjedent budsjett. Her er kjedelig standard alternativer: penner, kalendere, bord eller vegg arrangør, notatbøker, kort. Ikke gi for lightere og slips.
 Vi tilbyr mer originale alternativer. For det første kan det være uvanlig suvenir. For eksempel, kolbe, går av en alarm eller et unikt krus med ordene. Dernest kan rekkefølgen gjøres medaljer og bestillinger av gravering. Det er interessant å se Gratulasjons bokstaver som bla teksten du skriver selv, humoristisk eller diplomer, for eksempel ekte eller æres hussar Grenadier (representanter for sikkerhetsorganisasjoner anslår).
Hvordan du velkommen kolleger fra 23. februar til vers hilsen gi

 Med ingenting slår en gave, laget sine egne hender. For mannlige kolleger kan bake en stor kake og dekorere det med innbydende ord. Hvis kulynarok av dere ikke gjør det, deretter montere filmen på datamaskinen. Det kan bestå av interessante bilder som gjenspeiler din travle liv kontor.
 Vi har foreslått en rekke hilsen kolleger 23. februar. Kanskje du gå til ett av styrene eller inspirert, komme opp med noe. I alle tilfelle, til en ferie huske.  
 Bursdager vi elsker. På denne ferien vi knytte positive følelser, smil, tårer av lykke og overraskelser. Uansett hvilke problemer og problemer har ikke vært i våre liv, vi prøver alltid å huske å hilse folk nær hjertet. Og med rette. Glede i alle menneskers liv bør være mye mer. Det er derfor du trenger å skjemme bort store bursdag og ikke gaver i løpet av dagen. Morsom, vakker og definitivt de beste bildene Bursdag sikkert vil glede noen mann.
De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

 Noen kløver kan være uenige og si at det er ikke noe spesielt bilder. Selvfølgelig, det kommer an på humøret og gir en følelse av humor og bursdag. Men husk hvordan du får fint om ikke stor, men favoriserer. Ett enkelt bilde kan si mye. I tillegg bursdagen av hver person det er et ønske at hele planeten ikke er dreid rundt sin akse og rundt det.
 Bilde av bursdagshilsner - ikke bare på skjermen, er det en hyggelig overraskelse. Forresten, dette er ikke vanskelig å lese, husker gamle venn, at du fortsatt Cherish din ham til å tilstå kjærlighet og sympati, hevn, som ikke er imot dere bursdag bursdag og så videre.
 Funny Pictures laget spesielt for å forbedre stemningen i folket, slik at den kan hjelpe deg heie selv den mest dystre helten i dag. Ta hverandre bursdag gaver og husk at noen i våre liv skal ta det første skrittet. Så slik det er i form av en liten, men veldig fine bilder.

 Den vakreste bildene bursdag


De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

 Vakre bilder bursdag ektemann eller kjæreste


De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

 Beste bildene bursdag kjæreste


De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

 Heftig og Funny Pictures Bursdag


De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

 Interessante bilder fødselsdagsbarnet


De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)

De beste og vakreste bursdag bilder (34 bilder)
Яндекс.Метрика