Aquarius. Karakteristikker av dyrekretsen tegn Aquarius

 Aquarius (januar 21 til februar 19)

 Planet of Aquarius


 Aquarius nedlatende Uranus og Saturn. Allmektige Saturn i utgangspunktet regnet som skytshelgen for Aquarius. Planeten Uranus ble oppdaget relativt sent - i det attende århundre. Kombinasjonen av disse planetenes energier er veldig sterke og lyse. Saturn - planeten av melankoli Uranus - planeten for handling, drømmer om fremtiden, planeten for forskere og vitenskapsmenn. Møte det - noe nytt, radikale eller revolusjonære, Aquarius med all sjelen gitt til disse ideene. En av de største fordelene med Aquarius - deres evne til kreativ og innovativ tenkning.

 Elementet av Aquarius


 Aquarius - tegnet av luftOg luft - elementet av intelligens og omgjengelighet. Vannmenn er i stand til å gjøre mye ved å bruke din logiske sinn. De er kunstnerisk og kreativ. Og alt dette i navnet til å skape en bedre verden, som de håper vil møte sine ideer. Vannmenn er sikre på at deres opprinnelige tilnærming gang vinne, og alt som er nødvendig for å forandre verden - en ny revolusjonerende idé.
 Født under dette tegnet - altruistiske, humane mennesker som ønsker å endre status quo.
 Aquarius - absolutte realister. Men dette live alene de ikke ønsker og ikke kan. Soul Aquarius Uranus drives av ledende det inn i fremtiden. Denne humanitære, filantroper, dypt interessert i å gjøre verden til et bedre sted å leve.
 Det er nytteløst å prøve å tvinge Aquarius adlyde reglene. Han er selvstendig og fri. Vanligvis, Aquarius vittig, original og selvstendig, men de kan også være sjenert, mild, diplomatisk og medfølende.
 Av natur Aquarius hengiven, rolig og fornuftig. Men noen ganger liker å utfordre opinionen. Avtaler med Aquarius bør være klar for alle eventualiteter. Vanligvis vennlig og godmodig mennesker, planeten Uranus klarte, som handling mot opinionen og er skjult glede av sjokkerende borgere deres uvanlige oppførsel. Vannmenn er i stand til ekstraordinære gjerninger. De liker svimeslå konservative mennesker deres merkelige oppførsel. Uranus gjør dem opprørere, som instinktivt føler at gamle tradisjoner er utdatert og verden trenger brå endringer.
 De er desperate etter å være sammen med mennesker de alltid har venner, men ofte når verden rundt dem bekmørkt og ensomhet av sjelen spør. Men i hvilken tilstand var ikke Aquarius, alltid holder han innsikt, som han mye dypere og skarpere enn andre tegn.
 Aquarius alltid analyserer situasjonen, oppførselen til venner og til og med fremmede for folk og. Snakke med ham, føler du vanskelig når du vil stille direkte spørsmål ofte taktløs, å komme til de mest intime bevegelser av sjelen. Aquarius godt bevandret i psykologi, og evnen til å analysere menneskets natur trekker dem nye mennesker. Men de aldri kaste sine gamle venner.
 Aquarius gir inntrykk av en mann som søker å lage fine, men de fleste vil før eller senere merke at reell kontakt med ham ikke oppstår. Han synes å være gli ut av hendene dine. Han raskt blitt lei og han påpeker i den andre. Noen ganger etablere sterke relasjoner. Hvis Aquarius mistet interessen for deg, er det nytteløst å kalle for sine følelser. Han skal føle seg fri som vinden. Prøver å stoppe Aquarius umulig.
 Aquarius foretrekker ikke å være bundet av eventuelle forpliktelser og utsatt for å leve, ikke egentlig anstreng. Det er ikke veldig posydyuschyy. Du kan trykke på det av og til, men gjør det taktfullt fordi Aquarius tolererer ikke vold.
 Vannmannen vil ikke pålegge deg noe, men du kan ikke lære ham å håndtere det. Han bor i sitt charter.
 Mennesker i dette tegnet ofte oppnå stor suksess i livet. Dette skiltet er kjent som et tegn på geni. På den annen side, blant mange vannmenn og de som ble behandlet i psykiatriske institusjoner.
 De har en fantastisk evne til å stoppe et raserianfall eller berolige en baby gråte, redd mann. Angivelig, er Aquarius svært tynn nervesystemet, og kanskje fordi det føles lett i alle miljøer.
 Hans perioder med ensomhet er sjelden lenge, men ikke prøv å bryte dem. I slike tider er det bedre å la den være alene, vil det snart være med deg igjen.
 Hans favoritt språk - "kan", "makt". Men hvis det er bestemt eller inngått avtale, vil det punktlig oppfylle det.
 Konfrontert med problemer eller vanskeligheter, søker han å overvinne dem umiddelbart. Dette gjelder sport og business. Han hater trening, og umiddelbart rushes fremover.
 Aquarius ønsker å finne sin plass i livet og derfor tar alle tenkelige yrke. Dette hindrer den fra å være en flittig arbeider.
 Ofte han foretrekker frihandel. Typisk Aquarius enig mer sulten enn å jobbe 9-6. De fleste av dem liker ikke å ta avgjørelser, gi ordre og delta i lange møter, diskuterer kjedelig problem. Imidlertid, på grunn av deres natur, er mange av dem er vakre hoder.
 Dette pålitelig, intelligent og ærlig partner ikke bryr seg om penger, folk er vennlige og kan komme overens med folk.
 Tillit til folk er ikke lett å komme til dem - de må først lære å din sjel. Under deres vaktsomme øyne noen ganger vanskelig å leve. Men før jeg stoler på at han vil lære deg lenge og nøye.
 Noen ganger kan det danne et inntrykk av at Aquarius høre deg tilfeldig blikk som han kan være fraværende. Det er ikke, det er flott å se og høre.
 Sterk spenning som følger deres mentale aktivitet, noen ganger resulterer i søvnløshet. Disse sykdommene vanligvis forbundet med sirkulasjonssystemet. Kanskje metabolske forstyrrelser.
 Aquarius - en vanskelig pasient. Han fort lei av behandlingen, og i en dag eller to han nekter det. Vannmenn venter på medisin slående suksess og utsatt for radikale virkemidler, i konstant bevegelse fra kontor til overspising, fra resten til intens aktivitet. Deres uventet og alvorlig sykdom, multippel sklerose, fordøyelsesproblemer, alvorlig infeksjon. De ofte føler seg dårlig i varmen. Spesielt svakheter - shin og ankel, lett ødelagt og strukket.
 De er ikke veldig god hukommelse. Typisk Aquarius - personifiseringen av den berømte professor spredt. Men er de i stand til å nøye og nøyaktig oversikt over alt som skjer rundt dem. For eksempel, snakke med noen, vil de ikke gå glipp av syne hva som skjer i resten av rommet.
 Utmerket intuisjon tillater dem å føle seg bra humøret og forstå alle dine hemmelige lyster. Når telefonen ringer, er nesten alltid Aquarius vet hvem som vil være på den andre enden.
 Aquarius er veldig sant, ikke tolerere løgner. Men det kan stille lure deg.
 De liker ikke å låne ut og låne. En mann som lånte ti og ikke gi henne tid, ble drept i øynene hans for alltid. Det antas at Aquarius idealister, men faktum er at de er svært godt bevandret hva som er hva. Blind tro og ubegrunnet optimisme de ikke er iboende.
 Den største fordelen med Aquarius er å forutsi, forståelse og menneskelighet. De er fast bestemt på å gjøre en forskjell og hjelpe alle som vil, på denne måten.

 Aquarius - mann


 Aquarius - mann sjenerøs, åpen. Han genuint interessert i andre mennesker. Han er glad når han kan ta del i andres liv. Han har mange venner, og han var villig til å diskutere sine problemer, søker svar på de spørsmål som reises i hans analytiske sinn. Den beste måten å interessere ham posere sine egne problemer. Han oppfinnsomme i beslutninger og alltid klar til å hjelpe.
 Aquarius vil alltid være en god venn og rådgiver. Han elsker alle, alle for ham - en. Man slag, følelsesmessig, i live, han virkelig elsker mennesker og folk møter ham i retur.
 Selv om noen ganger kan det virke kald, er dette inntrykket villedende. Vannmannen ønsker ikke å avsløre sine sanne følelser, selv om som elsker å trenge inn sjelene til andre.
 Det er veldig lett å identifisere i samfunnet på en fest. Se etter en lys personlighet, sjarmerende følgesvenn som ikke faller inn i den vanlige sladder, og legger frem ideer og diskutere hendelser. Aquarius følger hendelsene og alltid i kontakt med hva som skjer i verden, spesielt i kunsten. Du vil finne at deres kommentarer og vittig, innsiktsfulle.
 Hans egne reaksjoner og motiver er komplekse. Han foretrekker å skjule dem for moro lure deg.
 Hans liv er nesten helt sikkert full av endringer, uventede hendelser motsetninger. Denne revolusjonerende opprører og som er i stand til lang ventetid på det rette øyeblikket og så plutselig endre bildet av situasjonen. Faktisk har en ny oppfatning lang dannet i hans sinn. Men han fant det nødvendig å fortelle om det bare når det krevde sin intuisjon. I det øyeblikket var det opptatt av hva andre mener, fordi mannlige Aquarius kalles ofte kald og hjerteløs.
 En kvinne som ønsker å knytte sine liv med Aquarius bør primært være interessert i det. Åpen bok aldri hever sin nysgjerrighet. Han er interessert i en kvinne som en person.
 Vannmenn elsker å drømme om uvanlig, spesielt i ungdomsårene. De er omgitt av en aura av mystisk kjærlighetsobjekt, sjelden sant. Med andre ord, de ofte idealisere valgt, og deretter bli frustrert og gi opp kjærligheten i navnet på vennskap.
 Ideell Aquarius - en kvinnelig venn, som kan fortelle ikke bare kjærligheten som ikke trenger gal lidenskap og vil ikke arrangere scener av sjalusi.
 Hun kan være veldig lang "god venn", men bare når det begynner å vise utenfor hennes motvilje, kan du mistenker at det interesserte ham som en kvinne. Det vil være en lang og nøye skjule sine følelser, og når endelig venne seg til tanken om at virkelig fanget det blir skånsom og hensynsfull elsker. Alt er langsom og krever tenkning.
 Han tolererer ikke noe press fra kvinner. Hvis han bestemmer seg for at hans utnytte, fordamper raskt sin sjarm. Hvis Aquarius slaver relasjoner, mener om utgivelsen, som forbereder stille i Aquarius høyeste skilsmisseraten. De er mer villige til å gi deg selv et selskap enn én person. Kan noen andre gi mer enn deres familiemedlemmer.
 Det mest frustrerende funksjon i Aquarius - evnen til sjokkerende når de trekke seg fra deg.
 I Aquarius ofte tilber av renhet. Det innebærer nesten nervøs frykt for bakterier og sykdom. Frykt for skitt alt går til hans kjærlighetsliv.
 Aquarius liker å gi og motta gaver. Godta alltid sine gaver av glede, spesielt med vekt på det. Noen ganger er de uvanlig, men ikke vise sin overraskelse.
 Romancing the Aquarius vil ikke fortsette veldig greit. Oftest vil det svare på alt er ikke som andre menn. Videre har de fleste av Aquarius prøver å unngå ekteskap så lenge som mulig. Omsider han fortsatt gift. Men det skjer vanligvis i en tid da alle hans venner er gift, og det tilbyr ganske uventet.
 Bli en mann Aquarius liker vanligvis ikke å bryte sine gamle vennskap og generelt foretrekker å vurdere seg selv gratis, komme hjem når han vil. Vent og organisere sin sent stadium sjalusi ikke fornuftig, siden det ikke er utsatt for utroskap, og kostnader kan bare kalle ham en stormfull desember fantasi, og han vil nahovoryt haug med historier.
 Han er ikke sjalu og vil stole på deg til du ser at du kan stole på. Med sin analytiske sinn han fullt studert din karakter.
 Det alltid tiltrekker seg nye og annerledes. I utgangspunktet er han trofast mot sin kone, og hvis flørting, bare fordi det innebærer det ukjente. Det er sjelden galt deg fysisk også fordi sex ikke absorberer det. Etter Aquarius gift, mener han at nå kan fokusere på viktigere ting.
 Rikdom er sjelden et mål i seg selv for ham. I utgangspunktet er det klokt å sette penger, men du har fortsatt å spare. Aquarius klarer neppe å forsørge familien og sjelden velfylte. Hvis de har sponsorer, de kyst dem til å gjennomføre noen geniale ideer.
 Han var dypt interessert i barns liv. Barn for Aquarius - bare gode venner som trenger hjelp til å takle vanskeligheter: å lære gutter å kjøre ballen, og jentene reparere en ødelagt dukke. I tillegg er en far til mange gode lytte og fortelle historier. Som for forholdet til sin kone, det er ikke så veldig romantisk. Kjærlighet, selvfølgelig, spiller en rolle. Men den viktigste grunnen til at ekteskapet var behovet for å ha deg ved siden av noen kunne lage middag, sy i en knapp
 Han kan snakke med deg i flere måneder og ikke fortelle deg noen fine ord og så plutselig innrømme mest lidenskapelig kjærlighet. Og ja, du virkelig tro ham.

 Aquarius kvinne


 Hos kvinner i Aquarius er en uvanlig funksjon: at det står vil gå i oppfyllelse. Før eller senere vil det skje. Det er fremtidige kone, og hun vet hva som vil skje i morgen.
 Hennes oppførsel mindre enn mannlige Aquarius opprørsk tegn vises. Dette skyldes det faktum at det er emosjonelle i naturen. Ofte interessert i nye områder av ekspertise.
 Knytte hennes forhold, må vi huske at det er like paradoksal i kjærlighet, som i alt annet. Hun krever å som det ikke ønsker å undervurdere, insisterer på at partneren behandlet henne med riktig respekt.
 Hun kan ha et godt forhold, hvis gitt henne frihet, tillate å følge sine interesser og rotere en vennekretsen.
 Aldri prøve å knytte det til fulle hus. Hun var svært bekymret for verdens problemer. Den tilhører alle og enhver, og er svært følsom for andres lidelser.
 Kvinne Aquarius kan tilsvare fysisk kjærlighet med en stor impuls, men hvis du foretrekker å holde platonisk forhold, er det ganske fornøyd. Dyr lidenskap det klart. Hun foretrekker idealiserer kjærlighet og ømhet. Aquarius kvinne sensuell, har en veldig sterk intellekt og lever hovedsakelig grunn.
 Det er grasiøs, vittig, lyse og fantastisk tilpasningsdyktig til alle sektorer i samfunnet. Hun liker å oppnå sitt mål. Hun går for å møte noen nye funksjonen tar ansvar for ny virksomhet, fordi de føler at vil oppnå noe formål, utføre noen tildelt hennes sak.
 Det er så glad i arbeid, ofte miste folk for hvem prøver. Selv når hun finner interesse i dem, holdt nøytral og frittliggende.
 Denne kvinnen sjelden blir romaner være gift. Ærlig og åpen, kan hun ikke ligge fordi de ikke ønsker fred i skitt. Hvis hun elsker noen, avslører det som regel sin sjel, selv når dette ikke er nødvendig.
 Hvis hun elsker deg, så ved første tegn på utroskap du mister det - det vil gå. Selvfølgelig, mens du kan forbli venner.
 Ikke forsøk å trenge sine hemmeligheter, vil de bli skjult fra deg. Hun er alltid full av sine egne ideer. Men hvis hans plan feilet, vil det ikke falle inn i depresjon, fordi han vet at feil lærer.
 Som Libra, Aquarius - den mest interessante, uvanlige og vakker kvinne av alle dyrekretsen skiltene. Kledd hun også veldig spesiell. Ofte iført bisarre klær da, for å understreke sin uvilje mot å adlyde regler. Utseende kan det være svært volatile. Det kan gjøre en velstelt kvinne, og synes rastrepoy.
 Det ser perfekt følgesvenn og knapt gjør et valg. Ikke overraskende, det er som regel for sent å bli gift. Hun liker å ha henne kvapyly. Ikke enige om å gifte seg til grundig undersøke ikke deg, det er ikke å betrakte og vet hva du er i stand. Ideen for hennes parti betyr svært lite.
 Hun er en fantastisk mor, men først en kvinne morsrollen fører til forvirring og misforståelser. Sin isolasjon hindrer det åpenlyst viser sin kjærlighet til barnet. Men hun er veldig knyttet til sine barn og sjelden straffet.
 Penger er ikke det viktigste formålet med en typisk kvinne - Aquarius. Hun liker ikke folk som er engasjert kun kontanter problemer, vurderer dem små.
 Ekteskap for henne er ikke trivielt. Hun vil ikke nekte deg, men dette er fortsatt alt på sin egen måte. Det er alltid et ønske om å eksperimentere, nyheten. Hun er sjarmerende, interessant og oppfinnsom, men noen ganger kan være veldig sta. Hvis hun tror på noe, betyr det ikke overbevise, uansett argumenter og fakta du brakt.
 Den raskeste måten å miste det - å vise sjalusi og overdreven konservatisme.

 Interoperabilitet


 AQUARIUS - OWEN
 Den sannsynlige komplikasjoner hvis en av dem prøver å tvinge den andre, fordi ingen er i stand til å akseptere partneren. En sterk Væren vil være leder. God sjanse for kommunikasjon og ekteskap.
 AQUARIUS - TAURUS
 Aquarius for opptatt med sosiale aktiviteter som passer homebody Taurus. Kontinuerlige bout folk som har en sterk vil ikke kompromisse sviktende ekteskap.
 Aquarius - Gemini
 Vannmannen er i stand til å undertrykke Gemini. Steady Twins vel til en innvirkning Aquarius. Hvis interessert i Gemini Aquarius aktiviteter utenfor hjemmet, vil de takle det sammen.
 En fascinerende forhold, et godt ekteskap.
 AQUARIUS - KREFT
 Kreft Aquarius spennende irriterende. Aquarius foretrekker mindre varm lidenskap og mer oppmerksomme på hverandre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


   
Яндекс.Метрика