Bygg - dette er en av de mest populære menneskelige aktiviteter. Den første bygningen dateres tilbake til Paleolithic ganger. Folk var å bygge et hus fra skrap materialer for å overleve i den harde værforhold. Vi kan si at byggingen var som en måte å overleve. De første bygningene ble laget av tre eller stein rundt. Så, i løpet av evolusjonen, folk bredere og bredere begynte å utvikle denne aktiviteten. Folk begynte å innse at å bygge, sier kirke trengte ferdigheter, fysisk og åndelig styrke og matematikk. Etablere spesielle skole arkitekter og arkitekter. I dag, journalister nettstedet Vse-Sekrety.ru ønsker å snakke om bygging i Russland.
 Hagia Sophia, som den første arkitekturen i Kievriket
 Den første steinen arkitektur ble bygget på slutten av X-tallet, med bruk av kristendommen. Den første kirken stein ble bygget i år 989 etter ordre fra Vladimir I. Det er ikke bevart. Struktur var bysantinsk stil. Et slående eksempel på som er igjen fra den tiden er St. Sophia katedral i Kiev. Sluttdato for sin konstruksjon dateres tilbake til 1036 år, Fyrstedømmet Jaroslav den vise.
Arkitekturen i Kievriket
 Sophia katedralen ble bygget på tuftene av Prince seier over petsjeneger. Katedralen opprinnelig kronet tretten bad har opprettet en pyramideformet struktur. Nå tempelet har 19 bad. Fra vest, i den bysantinske tradisjon, tempelet passe to tårn, kalt stige, fører de koret og flatt tak. Sophia katedralen er en perle av arkitektur av Kievriket. Dette tempelet kombinerer bysantinsk og russisk stil.
 Transfiguration Cathedral
 Annet mesterverk av arkitektur er Russland Transfiguration Cathedral i Chernihiv. Den ble grunnlagt bror Jaroslav den vise Mstislav i 1030 år. Frelser-katedralen Tsjernihiv var de viktigste helligdom land og by, samt gravstedet der ble begravd Prince Mstislav Vladimirovich, hans kone Anastasia og deres sønn Eustace, Prince Svjatoslav av Kiev. Spassky katedral - en unik struktur som tilhører den eldste kirken i Kievriket.
Arkitekturen i Kievriket
 Fredag ​​kirke
 Også en av de eldste kirkene er fredag ​​kirke i Tsjernigov. Denne kirken tilhører den typiske odnokupolnыm tempel med fire søyler. Arkitekten er ukjent. Piatnitski temple - en unik, unike og kanskje den vakreste i hele pre-Mongol kirkearkitektur av Kievriket. Forresten, ble kirken restaurert.
Arkitekturen i Kievriket
 Panteleimon kirke
 Den eneste arkitektonisk monument Galicia-Volyn fyrstedømme, som har blitt bevart til vår tid - en kirke Panteleimon. Den er bygget på toppen av en ås, på det sted hvor Dnestr og Lokva flette sammen. Bygget tempel blokker som passer for tett sammen og sikret med et tynt lag festeløsning. Bygningen var veldig sterk. Arkitekturen av tempelet sammen så mange som tre stiler: bysantinske, romanske og tradisjonelle gamle. I disse dager kriger og stridigheter, ble kirker og katedraler bygget som forsvar fordi Panteleimon kirke har den spesielle arkitekturen.
Arkitekturen i Kievriket
 Upper Castle
 Også, arkitektur av Russland omfatter Øvre Slotts i Lutsk, som ble bygget i andre halvdel av XIV århundre. Gjennom en dyp grøft førte til slottsvindebro. Lengden på slottsmurene er 240 meter, høyde - 10 m, hjørnene er tre tårn.

 Inngang tårnet ble bygget på slutten av XIII århundre. Det var opprinnelig tre nivåer. Etter add to lagene nådde sin høyde på 27 meter. Veggtykkelsen av de nedre sjikt er 36 m.

 Styr tårnet. Såkalte fordi det er elven Rør. Den ble bygget i løpet av XIII-XIV århundre. Høyden på tårnet er 27 m.

 Vladych - den tredje tårnet har en høyde på 13 mai meter. I antikken ble det holdt på Bishop midler, derav navnet. I de fleste av tårnet er et museum av klokkene i fangehullet - fengsel.

Arkitekturen i Kievriket
 Mellom Entry og STYR tårnene på stedet av Prince godbitene er "edel hus".
 De fleste kirker og slott i ble gjentatte ganger restaurert på grunn av den mongolske invasjonen.  
Staver penger og dens implikasjoner
 Før pengene er vanskelig og umulig å behandle upartisk. Et tilstrekkelig antall sedler gir intern og ekstern menneskelig frihet, slik gjør ting du liker å reise til interessante steder og land. For de pengene kan du kjøpe nesten alt fra luksus bil til en liten øy i Stillehavet. Den bredere muligheter penger, jo mer mannens ønske om å eie dem.
 De som er ivrige etter å bli rik, nøye studere erfaringene holdes økonomisk folk igjen og igjen re-lese tips sjenerøst fordelt til bankfolk, økonomer og vellykkede gründere. Men noen ganger, til tross for all den innsats, hvor mye penger på ingen hast med å vokse. I slike tilfeller, psykologer si at menneskelig energi presser pengenes makt. Avhjelpe situasjonen ved å bruke penger spell. Magikere og trollmenn kjent dusinvis av måter å tjene penger magi. Noen av disse metodene er overraskende og smile, andre - synes ufullkommen som noen tør å prøve dem som en effektiv mulighet til å forbedre sin økonomiske situasjon.
 Practical Magic
 En av de enkleste måtene er å stave bruker vanlig vann. I full glass vann plassert i vinduskarmen slik at måneskinn reflektert på vannflaten. Ved inngangen til dette vannet må vaske, og sa:
 Som månen var tynn og var full, så jeg var full av god
 De fleste elementene på nettsiden vår vi heve vitale spørsmål og avsløre hemmeligheten bak deres beslutning. Men noen ganger, sitter hjemme i kveld, ønsker jeg å lese den sanne hemmeligheter knyttet til flere globale spørsmål, og det faktum at selv mange generasjoner vil stille spørsmål og klager. I dag vil vi undersøke årsakene til sammenbruddet av Sovjetunionen og en liten touch på konsekvensene av sin kollaps, fordi temaet er fortsatt flertallet mening er tvetydig. Men, la oss gå tilbake mer enn 20 år siden, og vurdere situasjonen på den tiden.
Hvorfor Sovjetunionen kollapset? Årsakene til sammenbruddet av

 Årsakene til sammenbruddet av Sovjetunionen


 Vurdere den grunnleggende versjonen av hvorfor Sovjetunionen kollapset. For å analysere årsakene til sammenbruddet av Sovjetunionen noen tilbake i 1991. Året, under kuppet August, og noen i 1985, da kom til makten "perestroyschyk" Gorbatsjov. Men personlig er jeg tilbøyelig til å tro at du trenger å reise tilbake i 1980th år, ble det deretter startet den såkalte point of no return hvor nedtellingen starter opp av Sovjetunionen. Så la oss starte fra begynnelsen.

 Mangel på ansatte

 Sannsynligvis en av de viktigste årsakene til sammenbruddet av Sovjetunionen er en mangel på partiets kadre. Det er nok til å huske, takket være hvem Sovjetunionen ble dannet og som var i sin første ledelse? I begynnelsen var det, faktisk, hans ideer fanatikere, revolusjonære som søker å styrte tsarregimet og bygge kommunismen, der alle mennesker er likeverdige og arbeider, vil leve i overflod. Etter krigen lederstillinger i Sovjetunionen okkuperte den tidligere militære, er disiplinert den eldre generasjonen, som var en trofast kommunistisk ideologi, de virkelig ønsket å bygge kommunismen. De fleste av dem kunne ikke engang innrømme og tenkte at minst én krone fra statsbudsjettet ble stjålet, selv om statlige ytelser og sitt kontor de brukte, men det kan aldri bli ignorert, spesielt sammenlignet med dagens ledere. Dette kan imidlertid eldre generasjonen noen gang bli det samme når lederne var døde på sine endringer kunne ikke finne en grei pris, eller en anstendig begrenset, som var resten av sine planer. 
 Kanskje det hele startet i det øyeblikk da den "dyre" Leonid Iljitsj var veldig "dårlig", mange vitner i perioden indikerte at Hen.S. veldig mye "bestått", og raskt og sterkt. Grunnen til at mange historikere kaller "Bresjnev shots" som han knivstakk en sykepleier, en ansatt i KGB. Dette logisk sekvens konvergerer, leder for KGB på den tiden var Andropov, han har lenge vært på plass metyl Bresjnev og det er mulig at slike injeksjoner faktisk bevisst introdusert til forverring Leonid Bresjnev. Andropov drøm, i november 1982 ledet han nasjonen etter Bresjnev død i 69 år.
 Men Andropov regjeringstid endte etter 15 måneder som før han ble ansatt som generalsekretær, visste han at det ikke er å leve lenge, men likevel har han tatt et så høyt innlegg. Død Andrpova var andre begravelse for 2 år, den siste sovjetiske lederen begravelse var i 1953. Den andre dødscelle leder av landet i en slik kort periode kan ikke påvirke landet i alle sine områder. Plassere Andropov, Tsjernenko tok, som på den tiden var allerede 72 år gammel, men Constantine Ustynovych døde også nesten et år etter utnevnelsen til toppjobben i landet. Den tredje begravelse for Sovjetunionen var et slag, mister landet ideologiske fundamentalister av kommunismen, og ingen klar bane for utvikling, som Andropov og Tsjernenko hadde planer, men ta dem aldri gjort det.
 Blant folk begynte selv å gå vitser om emnet. Realisere denne absurde situasjonen, besluttet Politbyrået for å velge leder av landets relativt ung Gorbatsjov, som på det tidspunktet var 54 år gammel, og han var veldig ung politisk byrå, fra det øyeblikket den sovjetiske sammenbruddet var irreversible skje raskt, Gorbatsjov var katalysator for denne prosessen.
 Inkompetanse nytt lederskap ledet av Mikhail Gorbatsjov, samt ny opptakene i flukt. Kontor og ledelse, som til slutt viste seg forrædere ledere ønsker å bryte unionen republikker og gjøre sitt land uavhengig, for å lede dem mest - er et resultat av Gorbatsjovs perestrojka.
Hvorfor Sovjetunionen kollapset? Årsakene til sammenbruddet av

 "Alle trakk teppet over seg"

 Som nevnt like ovenfor, alle lederne av de allierte "trakk teppet over seg", og de ønsket uavhengighet. Omstilling svekket streng kontroll, som lederne og folket. Som et resultat, alle lederne av Allied Powers, uansett, når du prøver å skille muligheten og erklære uavhengighet. Bensin på bålet strømmet ødeleggelse av Berlinmuren og den tyske gjenforeningen. Masseprotester og opptøyer i Baltikum og i enkelte andre republikker for å gjøre sin ubalanse.
 Begynnelsen på slutten skjedde i august 1991 da det var "August Putsch" i et kupp i løpet av måneden av Sovjetunionen forlot de baltiske landene. Da Sovjetunionen begynte å forvitre. Disse inkluderer konflikten i Nagorno-Karabakh, som begynte militære sammenstøt mellom armenske sosialistiske sovjetrepublikk og Aserbajdsjan Sovjetunionen, Moldova og t. N.
 Midt i alle disse hendelsene, etter folkeavstemningen om bevaring av unionen "ledelse av Union republikker fortsatt proklamerte uavhengighet.

 Ideologi utdatert

 Det er ingen hemmelighet at Sovjetunionen holdt på kommunistisk ideologi som fremmet det overalt. Siden fødselen av et barn inspirert kommunistiske verdier, selv siden barnehagen, spesielt i skole der alle elever var oktyabryatamy, og etter - de pionerer, og så videre. Ifølge denne ordningen levde mange generasjoner, men årene gikk, verden har forandret seg, og kommunistiske ideologi kunne ikke motstå dette.
 De viktigste ideologer og lederne i landet gikk fra livet og i deres sted, som nevnt i fjær grunner - kom inkompetente folk som ikke tror på kommunismen, det gjorde han ikke trenger dem. Videre folk flest ikke lenger tror på det, spesielt når krisen begynte.
 Presekaemыe spesielle tjenester opptog og trakassering av opposisjonsaktivister, sannsynligvis, var en av nøklene til suksess for Sovjetunionen, men opposisjonen intensivert restrukturering og lansert en aktiv uhindret trening.
 Kanskje på grunn av dette kan tilskrives Tsjernobyl-katastrofen, som det utdelt et betydelig slag for omdømmet til Sovjetunionen og dens ledere, og gjenspeiles i det offentlige. Sovjetsystemet, som vhonyala utbyggere rammeverk for å sette gjenstander i visse vilkår og sammenfaller det til de kommunistiske hellig - manifestert seg, og veldig grusomt - Tsjernobyl-tragedien. Den fjerde enhet av Tsjernobyl, og akkurat som alle de tidligere tre blokker som ble bestilt med funksjonshemninger, ifølge eksperter, den fjerde enhet generelt kunne ikke operere fordi den ikke oppfyller sikkerhetsstandardene, utbyggere måtte passere det på tide. Denne faktoren, samt skjelving systemer og eksperimenter utført i det skjebnesvangre natten - var dødelig i det hele tatt. Bevisste concealment konsekvensene av eksplosjonen, ytterligere forverret situasjonen. Til slutt var det hele en kraftig smell i hele sovjetiske systemet og landet som helhet.

 Krisen i alle områder

 Det sies råtner fisken fra hodet, og hva som skjedde med Sovjetunionen. Gorbatsjov var ikke en sterk leder, men for å holde dette flotte landet - trenger en sterk mann. Landet trengte radikal reform, men startet reformer var en fiasko. Mangelen på varer i hyllene, deres permanente underskudd, lange linjer, avskrivninger - alle konsekvenser av omstilling. Folk er bare lei å leve, eller snarere overleve uten utsikter til at denne krisen vil ende en dag.
Hvorfor Sovjetunionen kollapset? Årsakene til sammenbruddet av

 "Pepsi-Cola og jeans»

 Med bruk av Gorbatsjov til makten jernteppet begynte å sakte stige, og vi stresset vestlig mote, dets viktigste attributter, kanskje, var jeans og Pepsi-Cola. Seeing som bor i Vesten, hvordan de kler seg, hva stasjonen og så videre. P. sovjetiske borgere ønsket det samme. Ved slutten av 80-ordet "Lenin" og "kommunisme" var gjenstand for latterliggjøring, folk føler at lukten av frihet og forandring, noe som reflekteres i artikkel sanger. Choi.

 Amerikanerne fortsatt vunnet

 Alle vet at Amerika var hovedfienden av Sovjetunionen. Mellom USA og Sovjetunionen har alltid vært motstand, og nesten alt. Begge land betraktet supermaktene og kjemper for verdensherredømme, og ideologi og verdensbilde av de to landene var ganske annerledes.
 Det er en teori som Gorbatsjov i samarbeid med USA, ikke rart de kalte ham "good guy". Det er også en mening om hva Bresjnev, Andropov og Tsjernenko ble drept og alle spor av disse drapene er CIA. Nøytralisering av alle de gamle parti nomenklatura, av temperament, og utnevnelsen av Gorbatsjovs pro-demokrati politikk - var på hånden for amerikanerne. "Cold War" så endte fredelig og rolig. Hvorfor slåss med våpensystemet hvis du kan hjelpe bli kvitt selve systemet

 Epilogue
 Dette, etter min mening, den viktigste grunnen til at Sovjetunionen kollapset. Noen sannsynligvis vil helle til den ene versjonen, vel, noen, inkludert meg selv, jeg bøye seg for alle disse versjonene, er at alle de ovennevnte grunner provosert totalt sammenbruddet av Sovjetunionen, som er en mer sannsynlig at en mindre, men Men alle spilt en rolle.
 Som for konsekvensene, så vi kan se dem for deg selv, ingen land som var en del av Sovjetunionen etter kollapsen, og fant de verdier som søkes. Men, likevel, ikke nostalgisk om Sovjetunionen, som livet ble deretter stengt, bare folk var snillere, og det var færre innbrudd offentlig forvaltning, det er hele hemmeligheten fantastisk tid.  
Яндекс.Метрика