Astrologiske kalender Graviditet: 1. og 2. måned

 Skremmende og morsomt å forstå det nye livet vil slå deg i. Hjerte flagrer som alt går? Hva han er født, denne nye mannen? Inntil nå, kan forskerne ikke forklare mirakel forbundet med utvikling og fremveksten av barnet. Totalt ni solenergi eller ti måne-måneder, og barnet er i vår jordiske verden.
 Om tilstanden i den gravide kvinnen sier mye av litteratur, men få vet at planetene direkte påvirke barnet i løpet av prenatal perioden, og barnet vil være en livslang bæreregenskaper av planetene, som påvirket hans oppfatning og dannelse. Selvfølgelig er denne effekten for hvert enkelt barn veldig individuelt, men det er generelle retningslinjer for alle gravide.
 Første måned tid når det er unnfangelsen. På denne tiden du er himmelsk ild - dette er den grunnleggende shell - skall Ånd. Det bestemmer barnet i sin "I", det er også bærer av livsenergi. Sun styrer denne prosessen. Solen gir folk plass Brann, gir sine livskrefter gir ham generøsitet, storsinnethet, raushet og mot. Men solen kan gi et barn stolthet eller egoisme. Sun påvirker også muligheten for fremtidig menneskeliv (suksess eller nekchemnost), hans kreative og fysiske utvikling, som vitalitet og styrke ånd.
 Moren kan direkte påvirke utviklingen av disse egenskapene, forvaltes av solen. Du må jobbe med sine dårlige egenskaper: ydmyk stolthet, for å unngå sinne, misunnelse. Unngå mestring av onde tanker og gjerninger. Så du blir moralsk renere, og hvor sunt sinn, sunn kropp der. Husk at i den første måneden av svangerskapet begynner bankende hjerte baby, fordi den ikke har ingen ansikter, ingen armer eller ben. Hjerte slo litt allerede definerer livet til barnet ditt.
 Første måned i regi av aktiv maskulinitet - yang. På denne tiden begynner også å utvikle sitt sinn og forholdet til sin far.
 Andre måned vil være preget av månen. Moon - Planet Kvinner, symboliserer Soul. Dette er tidspunktet for dannelsen av det ubevisste, og alle de kvaliteter som avslører feminine - Yin. I den andre måneden begynner å legge alle systemer og organer for barnet. Dette er en vanskelig periode når en kvinne føler konstant irritasjon og angst. Månen utøver sin innflytelse på det endokrine, nervøs, fordøyelsessystemet, og den kvinnelige kroppen er gjenoppbygd, da ni måneder på å jobbe for to. Månen påvirker også den emosjonelle sfære, og gir grunnlag ubetingede reaksjoner og instinkter for barnet. På denne tiden, bør være spesielt oppmerksom på produkter og væsker du forbruker - de byggemateriale for kroppen til barnet ditt. Ikke drikker alkohol og røyker ikke, er det godt etablert i underbevisstheten til din baby.
 Den andre måneden - en tid når det er dannelsen av holdninger til slekta for fedrelandet og mor. Ikke la noen skade seg selv i dette svangerskapet. Hvis du bitter gråte mye erfaring eller lunefull, alt direkte påvirke karakteren av barnet. Du kan føle fra de aller første dagene etter fødselen av en baby med sin oppførsel. I fremtiden vil du være en god gutt, mild og balansert mann med et rikt indre verden eller utilgjengelige, uhøflig og brå.
 Måned - Den mystiske planeten som påvirker menneskets karma, fordi i antikken i denne perioden kvinnene forsøkte å gjemme seg for nysgjerrige øyne. Foretrukket å være alene og ikke fortelle noen om hans tilstand, at ingen grunn til sjalusi, onde øyet eller føre til negative holdninger til graviditet av sine egne foreldre. Denne måneden mental effekt på babyen spesielt farlig.
 Dermed er et lite barn "ned til jorden. Du og din mann ga sitt liv. Hans forhold til himmelen blir avbrutt, og forholdet til jorden før det er endelig dannet. Bare i de kommende månedene vil aktivt utvikle det som allerede har lagt. Derfor, slutten av den andre måneden - krise periode for den nye mannen. Barnet blir uavhengig, men dens skjebne ligger i dine hender. Hvis du bestemmer deg for å avslutte et svangerskap på denne tiden, husk at drepe menneskelige natur. Ikke festet enten til himmelen eller jorden det er i dette området hvor det er svært vanskelig å få. Og at personen må være nedfelt på jorden, men med den destruktive potensial som ingen vil være i stand til å stoppe. Mor og far er ansvarlig for sine handlinger i forhold unnfanget barn. Alle som presser henne til å ta abort, også ansvarlig. Vi kan bare gi råd disse menneskene til å lese litteratur om hva straff forbereder dem for skjebnen til dette valget, fordi karmiske lover hadde blitt avskaffet, og uvitenhet av loven om livet er ikke fritatt for ansvar. 
 Derfor gjør riktig og informert beslutning. Ikke spill i livet - live!  
Astrologiske kalender graviditet: 8., 9. og 10. måneder

 Den åttende måned av svangerskapet er under beskyttelse av Uranus. På denne tiden i utvikling sentrale nervesystemet og hjerte-systemer. Kjærlighet av frihet, kan en lidenskap for nye funn og reiser oppstå i barnet ditt. I denne måneden vekker "tredje øye" - clairvoyance og kosmisk bevissthet.

 Ofte denne måneden du kan mestre en lidenskap for reise, all ny kunnskap - å møte nye venner, for eksempel. Derfor ikke overtire som ikke påvirkes barnet og ikke la for lange avstander, fordi svangerskapet er allerede betydelig. Denne måneden, en kvinne som lider av søvnløshet. Barnet begynner dannelsen av den astrale skall - dets sensoriske områder, og det blir et beskyttende deksel fra verdensrommet.

 Den niende måned er under påvirkning av Neptun. Nå har du alltid lyst til å gråte, fornærmet, skriking og lune. Du skulle tro at ingen forstår og liker. Hold deg selv i sine hender og ikke falle i hendene på dårlige tanker. Vær modig og være samlet. I denne måneden lagt den største kjærligheten av alt liv på jorden, alt perfekt syn på verden. Tenk deg - alt som du tror - er implementert. Være skaperen av din verden - gjøre det vakkert. Gir barnet en ren og fantastisk utsikt over kosmos, sin orden og harmoni. Først nå kan du gjøre barnet ditt et geni eller klok ufølsom krøpling. Dra nytte av denne sjansen.

 Ti måneder er ofte svært kort. Den er preget av påvirkning av Pluto. Denne planeten er "ansvarlig" for hvor mye energi og krefter i mennesket. Denne måneden ervervet evne til å påvirke andre. Nå foreldre må lytte til barnet, ta det som en person avhengig av foreldrene, men har fullt dannet liv program som det går. Har fullt konsentrert om sine følelser, og barnet forbereder seg på å overvinne grensene forbundet med fødsel, inntreden i verden og etablere seg i det.

 Ti måne-måneder du fødte sitt barn. Hele denne tiden du var skaperen av sin egen lykke, noen ganger uten engang å realisere den. Nå er denne merkelige og fantastiske perioden kom til et klimaks. Møte!  
November nasjonale tegnNovember kan kalles en måned der det er høst og vinter, før han selv kalte månen uttrykt ung is. Som i noen annen måned i november, mye av folks tegn eksistere som hjelper forutsi fremtidig vær og antall avlinger.
Tegn etter dag
2 november - Dag Artemia. Hvis denne dagen den første snøen falt på tørt land, og trærne fulle av løv falt, betyr det ikke ligge lenge og snart varmere.
4 november - når regnet, de kaldere raskt, og hvis regn om morgenen var, bare noen få dager, og gå snø. Når dagen begynte tåken ganske varmt i flere uker vil glede alle.
5 november - James. Grad eller fin snø den dagen tyder på at opp til 22 numre frosten kommer sterkt.
8 november - Dimitri. Hvis dette kald høstdag og snø, vil løpet av våren neste år være kaldt og sent og tine løfter varm om vinteren og våren. Crimson Dawn Dmitri betyr at de neste dagene vil vetryano, men det varme været den dagen lover å alvorlig kald vinter.
13 november - Zynoviy. Når du hører piping dompap notat som støtende vinteren er ikke langt unna.
14 november - Damian og Kuzma. Hvis denne dagen elven var dekket med en skorpe av is, tror ikke at vinteren har allerede begynt å dominere. I stedet, forteller det oss at den 21 desember vil komme oppvarmingen og minusgrader vil falle. Og når veien er skitt og deretter minusgrader kan ikke vente til begynnelsen av desember.
19 november - Barlaam Hutыnskyy. Det er snø? Vinteren er snø.
21 november - erkeengelen Mikael. Hvis Mikhailov dag du ser frost om morgenen, vet du veldig snart nødt til å vente på den store snø, men hvis det var en tåke, vil den tine. Klart vær i dag varsler kald vinter.
22 november - Motria. Når et tre dekket med frost, er frost bare noen få dager.
24 november er dagen Theodore. Kaldt den dagen sa at alt vil være harde vintermånedene, men varm og vindstille vær lover oss at mye kald vinter, og vi ser ikke. Regn og snø - et tegn på varmt vær til 4. desember. Skyfri dag på Theodore - til kalde perioder.
26 november - Huryan. Hvis denne dagen vil være snø, vil det ikke smelte før flommen. Men de store brøytekanter også love fruktbart år.
27 november - Philip. I Philip kan "se" været i mai neste år, hvor mange snø skyer - dårlig vær i mai.
29 november - Matthew. St. Matthews Day kan være fjollete. Dette betyr at værfenomener og vind vil blåse opp til 19 desember. Snø den dagen inkluderer streng vinter.
30 november - Gregory. Hvis den dagen på gaten trygt, da vinteren vil glede oss stille og klart vær.
Andre tegn november
Siden oldtiden, ble det observert at dersom november snøen falle på fuktig jord, men ikke smeltet, tidlig på våren Snøklokker blomstre sammen. Men denne måneden når den første snøen faller på frossen mark, så neste år kan du forvente en rik avling av korn.
I november, de store snøflakene falle? Dårlig vær vil være noen få dager. Men hvis mygg i den siste måneden av høsten fortsatt flyr, de neste 7 dagene vil være varm og været i vinter glede null temperatur.
Alvorlig vinter varsler alvorlig og langvarig kuldebølge i november, og et stort antall ender som var om vinteren, men forteller oss at vinteren er forventet å varme.
Når haren hvitnet hår, vet du at vinteren er rett rundt og ser nærmere eared boliger bosetninger, vil november være kaldere.
Snakker av folks kortsiktige prognoser i november, har det lenge vært kjent for slike prognoser:
- Små stjerner på himmelen - til dårlig vær;
- Stjernene skinner lys - Vinteren er rett rundt hjørnet;
- Dawn engasjert snart - snart snø;
- Om novembersolen dag hvitaktig sirkel - znakburi;
- Solen dukket øredobber - frost å vente;
- West lilla - være stor snøfall;
- Hvit månen varsler kald, og når månen ble rød - dagen er mye vind, men varm;
- Uklart sirkel om en måned i november lover snøstorm;
- Air slått blå himmel over skogen eller forsinkede skyer - vil være varme;
- Flytende skyer motvind i november - snart snøen vil falle;
- No frost, men vinden blåser - være stormen;
- Øst og vest vind i november - til regn;
- Thunder - til alvorlige frost og lyse lyn - stormen.

Når i november snø fester seg til trærne, varmere snart, men hvis isen sprekker under føttene, kalde dager lang stand. Røyksøylen av røret slag? Du vil se morgendagens temperaturer under null på et termometer. Og hvis vinden i skorsteinen summende, vil det gå kaldt og snø.
Frost i november varsle katter som faller på komfyren eller et sted over floke. Men hvis kjæledyret murlыkayuschee i vinduskarmen ser ut av vinduet, vil da et par dager i november på gaten være varm og klar.  
Яндекс.Метрика