Astrologiske portrett av barnet ditt

 I nesten hver kvinne som bærer hans barn finner forsettlig dyrekretsen hvor han er født. Det er interessant for alle mødre, slik at hver av dyrekretsen symboler på noen måte påvirker menneskets natur. Gutten har ennå ikke født, og min mor prøver å forutsi hva som vil være dens oppførsel, hva du kan forvente fra ham. I tillegg er det barn av utseende i verden er fra fjerne verdens beste, ren og lys til den jordiske verden renset og uthvilt.
 Her er de, astrologiske portretter av barn.

 Væren - flammende tegn.  Brann - kraftig element, aktivt påvirke barnets personlighet. Disse barna er sterke meritter, lederne av laget - entertainer av alle spill og distributører roller i dem. Væren kan ikke erobre og tamme. Han tar aktivt makt i sine hender og kontrollerer alle andre. Dette skiltet er under beskyttelse av solen - begynnelsen på begynnelsen av universet. Væren kalles Brann Warriors.

 Taurus - tegnet av jorden. I hovedsak rolig og avbalansert, denne babyen er "å dumhet" sta. Barne Taurus - en ekte fighter for rettferdighet, Soul, ivrig sann rettferdighet for alle. Dette er ærlig, direkte sine barn beundre og respekt hos andre. Himmelsk skyts Taurus er Mother of the World. Det er i de vanskelige årene vil styrke og støtte barnets Ånd vil gi ham styrke til å forsvare den store sannheten når andre er desperate etter å komme til mål.

 Twins er påvirket av luft. Tvillingene symboliserer integritet. Disse barna rundt streber etter harmoni og balanse, alltid fullføre arbeidet begynt. Veldig følsom og lidenskapelig kreativ person. Skytshelgen for mark - Stor Healer - Høyere energi leder. Barn født under tegnet av Gemini, som kommer til legene eller gjøre store funn i medisin.

 Kreft - vann mark. Et barn er født i dette tegnet, forsiktige, stille og fredelig. Han er ikke karakteristisk for løgn og lureri. Kreps lest mange av dem vokse store historikere. De elsker å dykke inn i dypet av tid, beskytte hellighet gamle tradisjoner, visdom og utforske den genetiske røtter slag. Dette merket beskytter stjernen Sirius. Det er derfor disse barna liker å reise og drømmer om ideal.

 Leo tilsvarer brannelement. Dette er den mest energiske Sign. Disse barna er svært glade for, godmodig, ekstremt mild og sjenerøs mennesker. Barn født i Leo - talentfulle, kreative individer. Det eies av Lions største funn av menneskeheten. Inspirasjon tent noen handling Lviv-barn, og himmelsk beskytter av dette skiltet er nøyaktig udødelighet.

 Jomfruen er påvirket av Jorden. Disse barna har en tendens til å gjenopprette ro og orden alltid og overalt. De er rimelige og fornuftige. Virgin aldri gå på juks og alltid vil være å beskytte de undertrykte og ydmyket jevnaldrende. Virgin skytshelgen er stor Protector - Heavenly hærføreren. Det krever Virgin tilregnelighet og åndelig renhet.

 Scales - Air tegn. Disse barna er svært følsomme for ubalanse. De er i sin natur har en tendens til å følge "Den grunnleggende regelen for den gyldne middelvei." Hvis Libra klarer å oppnå likevekt i seg mellom den ideelle og den virkelige verden - de er virkelig lykkelig. Himmelsk "dommer" beskytter dette skiltet. Barn Theresa svært lojale venner, jagerfly for fred og harmoni.

 Skorpionen tilhører elementet vann. Dette skiltet symboliserer omvendelse og utfrielse fra skrustikker og synder. Barn Scorpions nådeløse jagerfly mot det onde. De kan innvie grusomt å ødelegge alt gammelt og unødvendig - som hindrer fødselen av den nye. Hensikten med disse barna, og til å gå gjennom prosessen for selvrensing og transformasjon. Celestial Waters, vaske alt utdatert - det er skyts Scorpio. Jakten på et nytt liv og en ny ansvar - det er målet for disse menneskene.

 Sagittarius - brann tegn. Barn født i Skytten, rettferdig, balansert og ren. Tror på de gode idealer og lover, som ild, som hellig hele livet. Slå til innenlandske kilder til levende "brennende" liv, disse menneskene er av verden, og overbevise andre om at gode alltid vinner onde. Skytten er skytshelgen for Divinity Cosmic Fire - bærer av åndelighet i den menneskelige sjel, bærer av hans indre "ild".

 Capricorn tilsvarer jordelement. Steinbukker er utrolig kreative, aktive mennesker. Alt er i deres hender blir egenskaper åndelighet. Disse barna er alt veldig seriøst og nøye, de er store artister. Steinbukker er forberedt hele sitt liv til å gå fremover, til toppen av den menneskelige ånd, og på denne måten å passere de vanskeligste test. Disse barna - et eksempel på mot og motstand mot det store målet. Stor Creator - skytshelgen for Steinbukken, noe som gjør dem til å innse de mest dristige ideer.

 Aquarius er påvirket av luft. Disse barna er oppriktig, snill. De er fulle av kjærlighet til mennesker, dyr og natur. Med hensyn til alle levende ting, som den virkelige grunnlag av alle ting, de hente styrke og energi. I denne forbindelse synes visdom. Dette merket beskytter Heavenly Shepherd som nøye og flittig gjeting hans storfe på jorden. " Aquarius - ivrige motstandere av alle løgner og bakvaskelser.

 Fisk som hører til elementet vann. Disse barna er balanserte, rolige og hyggelige mennesker. De er de som skaper fred, filantroper natur. I den indre verden av fisk hersker fred, suksess og velstand. Folk født under beskyttelse av fisk, fremmed umoral og all skitt. Skytshelgen for mark - Piety, som inneholder i seg selv alle dyder. Barn er ikke bare fisken utgjør et eksempel på velgjørere, men også fra andre krever manifestasjon av denne kvalitet i livet.

 Barn født av lyset nylig (Om tre år), hans hele blir sterkt assosiert med himmelen. De føler seg dypere og tynnere, mer og huske å ha sett verdener ukjent for oss voksne. Derfor bør man ikke glemme den berømte ordtaket: "Gjennom ordene til barnet og diebarn," lytte til hva vi fortelle våre barn.  
Likheten av tegnene i dyrekretsenAlle vet at fødselsdato på personen knyttet til noen av de tolv tegnene i dyrekretsen. Hver karakter sett, tilt og disposisjoner av mannen. Selv hans skjebne. Men, likevel, de er delt inn i fire grupper, innen hvilke Zodiac tegn mest lik. Begrunnelse som de er delt - forholdet mellom ulike elementer: ild, jord, luft og vann.
Det har lenge vært antatt at disse elementene styre verden. Og det er ikke tilfeldig, siden brannen gir liv. Det er den energien som er lys og varme er nødvendig for livet på jorda. I tillegg har alle levende vesener på jorden trenger luft uten. Og mer spesifikt - oksygen som plantene avgir pustet dyr og mennesker, og det kan ikke falme Brann. Også alle de som bor på jorden krever vann. Det er en kilde til makt og liv.
Likheten av tegnene i dyrekretsen Brann
Væren, Løven og Skytten er forent under ledelse av Brann, som gir dem liv og aktivitet temperament karakter. Foruten sin individuelle iboende styrke og mot. Men de er ikke fratatt visdom og livlig sinn. Representanter for alle elementene tak på sparket, men utålmodig og impulsiv. Brann gjør dem varmt blod, så de er provoserende. Gir også dem med glød seksualitet og trekker folk til dem. Folk er elementer av Brann, vanligvis optimistiske, energiske og attraktive. På den negative egenskaper inkluderer som arroganse, stahet, likegyldighet og utålmodighet til mange ting.
Likheten av tegnene i dyrekretsen Earth
Når elementet av Jorden kombinert Tyren, Jomfruen, Steinbukken. Folk på jorden med klokskap og praktisk. Disse menneskene trenger ikke fly i skyene, de er realister. Folk født under disse skiltene representerer en trygghet. Som slår til dem for råd og støtte. De har også en arbeidsmoral og i stedet for å chatte med en gang gå på jobb. De er trygg på sine evner, uavhengig, vedvarende og konsekvent. De har imidlertid noen ulemper. Av notatet er gjerrighet, mangel på fantasi og kjedsomhet. Du kan også legge til at jordtegnene er pessimistisk og er grusomme, ikke bare for andre, men for oss selv.
Likheten av tegnene i dyrekretsen Air
Air beskytter Tvillingene, Vekten og Vannmannen. Dette elementet gir folk den enkle og mobilitet. Derfor kan folk i dette elementet oppfører seg annerledes: hvordan orkan, hvordan mild bris. Et karakteristisk trekk ved deres karakter er svak uttrykk for følelser og følelser eller til og med sitt fravær. De ser ikke noe poeng å gjøre følelser og følelser viser, så alle holdt i tillit. Men følelsen av personer som søker flyulykken ikke bare det. De alle områder av livet ditt på jakt etter mening og løse alle spørsmål logisk, bruke de riktige argumentene. I enhver situasjon involvere de tenkning og fantasi. Folk i disse dyrekretsen skilt omgjengelig, objektive, upartiske, fornuftige og smarte. Ulempen i naturen av disse menneskene er kalde, selvtillit, pratsomhet og falskhet.
Likheten av tegnene i dyrekretsen vann
Fiskene, Skorpionen og kreft kombinert vann element. Følelser Folk i vannet element i de fleste tilfeller avhenge av omstendighetene, fordi stemningen i tid. Disse menneskene er veldig følsom og mottakelig. Og når de står overfor problemer og utfordringer er selv sårbar. Følsomme mennesker disse tegn og folk som er i trøbbel, er i stand til å vise empati. Et annet kjennetegn tegnene i dyrekretsen vann element har en forutanelse som ofte går i oppfyllelse. Derfor blant folk i dette element som finnes de som har synske evner og framsyn. Ulempen med disse tegnene har en personlighet egenskaper som karakterløshet, latskap, variasjon i humør og irritabilitet.  
Яндекс.Метрика