Astrologiske prognose for 2015. Væren
 2015 Væren astrologiske prognose lover store endringer i mitt liv og karriere. Du vil være så aktiv og vellykket, kan du trygt Award i kategorien "Gjennombrudd of the Year". Væren vil åpnes i et overraskende ansikt, møte nye interessante mennesker, og selv møte sin kjærlighet. Spesiell støtte Geit kunstneriske representanter vil signere uten å la dem falle inn i konflikter og glatter de skarpe kantene. I år vil lære deg selvstendighet og raske beslutninger, du ofte satt av til senere. Det er på tide å gjennomføre alle dine håp og planer. Så du ønsker det eller ikke, det året du være svært produktiv.
 I januar sta sau ønsker å gjøre ting på sin egen måte, så ikke misunne ham som tror han er noe råd. Besluttsomhet og evne til å insistere på sin iboende dette tegnet vil bli brukt i sin helhet. Det bør bemerkes at disse kvaliteter av Væren blir ikke bare hjemme, men på jobben. Tiltak i personlig og i næringslivet, til tross for den velkjente aforisme vil ikke bli straffet, og godkjent - er det mulig forfremmelse.
 Etter et spennende år som begynner i februar Væren har råd til å slappe av. Gå sammen med venner i et bad, gå til en massasje, svømme i bassenget, tross alt. I morgen, som det ikke vil kjøre i alarm noe tungt, kastet en kjær ansvarlig og prøve å gjøre mer gå utendørs. Hvis du også styrke immunforsvaret herding, den kalde siden du bare hoppe: Vel, hvor du skal med den sunne, friske og uthvilt konkurrere! Ved utgangen av måneden kan du forvente finansinntekter og gode shoppingmuligheter.
 I mars, når de første strålene fra vårsolen vil engstelig vei gjennom mørke vinter skyer, vil Væren være ekstremt sentimental. Så ikke bli overrasket over å se ham i en lys kruzhaschymsya singler danser eller rysuyuschym hjerter på misted glass - sjelen trenger kjærlighet. Forresten, kan flere vellykkede datoer vokse seg til en sterk ekteskap som er best satt i andre halvdel av mars. Men bryllupsreisen er best tilfredsstille behovet for romantikk. Uansett hvor utviklet privatliv før i mars, kan du regne med gunstige omstendigheter.
 I april forandringens vind fortsette heldig slag fornøyd ansiktet av Væren. Livet er i orden - det er på tide å tenke på en karriere. På jobb kan du tilby nye og spennende prosjekter og høyere lønn. Og hvis den ikke gjør det, kan du gjerne gå og samle kotomochku av dem dårlig, ellers lønnsom sted. Og ikke prøve å selv angre sine gjerninger som ny arbeid vil sikkert gi deg glede, finansiell stabilitet og kreativ selvrealisering. Så gå for det, får alt du!
 Etter de endringene som skjedde i april, vil mai være for Væren samme måned når du kan bare tenke på livet, plukke blomster glede. Det er bedre, selvfølgelig, gjør fanget av naturen. Og du kan bare ta positur lotus jevne mellomrom, lukke øynene og si "th-th-th". På soverommet døren anbefaler å henge et skilt som sier "Ikke forstyrr", slik at du kan lett bruke den etterlengtede muligheten til å sove godt.
 Det er mulig at i juni Væren ønsker å friske opp interiøret i ditt hjem. Kosmetisk og liten omorganisering åpenbart vil gjøre deg godt. Les artikkelen på kinesisk Feng Shui lære og sette din favoritt sofa på hjørnet hvor den beste tanken og zbudovuyetsya. Eller men en fullskala renovering, som begynte denne måneden, vil det ende raskt og vellykket, og ikke slå inn uferdig. I andre halvdel av året, mange Væren grunne på etterfylling av familien, og noen oppdager at det allerede er planlagt.
 Creative Væren I juli venter fineste time. Energy slå fontenen, og du vil føle et brennende ønske om å melde i alle kretser og brukes umiddelbart. Dreaming lystig dans salsa? - Dance School venter på deg! Lyst til å lage mat som en kokk? - Begynn å delta på matlagingskurs. I løpet av denne perioden, spesielt engasjerte Polyglot stjerner, så hvis du har alltid ønsket å lære kinesisk, den beste tiden bare for å finne. I mellomtiden kan en ny hobby i fremtiden bringe gode utbytter.
 August 2015 Horoskop for Væren skilt oppfordrer representanter holde sin ekstravaganse. Men bekymre deg om det ikke verdt det. Først vil du lære hvordan du kan spare. Sekund, unngå mange uvøren kjøp. Og for det tredje, kanskje tjene i løpet av denne tiden en liten sum til litt glede. Denne måneden kan du våkne interesse for kolleger, men bedre å ikke gå til offisielle roman og begrense lys flørt.
 I september Væren kommer til det perfekte tidspunktet å se etter seg selv, må tid og penger for dette finnes. Gå med spa, få en massasje kurs, melde seg til treningsstudio eller kjøpe en billett til feriestedet og slappe ordentlig. Etter slike hendelser innen utgangen av måneden vil du føle deg bedre og være i stand til å skryte presentabel. Dette vil være svært nyttig: Væren mye av denne høsten vil møte sin kjærlighet.
 Oktober for Væren - en god tid for å huske kjære. Besøk forelder partner surround med omsorg og kjærlighet, ta hensyn til barn. Derfor, for eksempel, å ha en familie hobby? Og la ham jobbe til flyttingen til Fedotov: Ingen jobber som involverer alle hender og føre til overbelastning fortsatt ikke tillatt.
 Allerede i november fungere igjen krever oppmerksomhet. Opprette et nytt selskap å investere i lønnsomme prosjekt - Væren forretningsmenn i denne måneden noen oppgave på skulderen. Lytt til de eldre medlemmene av familien - de er ikke dårlig råd. Du vil finne stabilitet og økonomiske helse. Væren-ledere hjelpe underordnede som ikke vil forsinke påvirke arbeidet. Og suksessen til unge og lovende representanter kan melde torden over hele landet. Generelt, uansett hva du ikke velge selv, i november du vil nå utrolige høyder.
 Den desember 2015 ASTROPROGNOZ Væren rådes til å få kontakter. Du vil få gode venner med en rekke nye venner. Energipotensialet er høyt, så ta deg god stemning og gå til stylist, fordi nyttår på nesen. Forresten, kan det være at i desember du møter din sjelevenn - hvorfor ikke en julefortelling!
 Se etter andre tegn prognose  
Astrologiske Værvarsel for 2015: stjerner si det ville være morsomt!
 År 2015 og er ikke langt unna, så det er på tide å finne ut hva han har forberedt for oss alle. Og nyheten er ganske bra, i forhold til de to foregående, rik på variasjon, inkludert og ikke veldig hyggelig begivenhet for årene som kommer, ifølge stjernen kommer til å være mye mer stabil og positiv.
 Men hvis du er forberedt på å bruke det salig alene er usannsynlig å lykkes: Rabbit lover å forandre alt, og bevegelsen av konstellasjoner og planeter bekrefter at de endringene vi ønsker.
 Så, hva vil skje på himmelen på denne tiden? Jupiter til 12. august besøke Lviv, sjenerøst gi glede og kjærlighet til livet. Så det er en flott tid for nye romantiske forhold, etablere og styrke familiebånd. Under "ekteskap" risikoen ville være alle tegn på dyrekretsen, men mest av alt det vil tendere til representanter for Air - Libra, Gemini og Vannmannen, så allerede du kan begynne å bla bryllup kataloger.
 Saturn vil fortsette sin marsj av Scorpion til 18. september. Magical Ring planet innviklet sterke klør skorpyonymy gi en virkelig hypnotisk effekt, så fra tid til annen, ikke glem å se på sidene, du egentlig gjøre hva du selv ønsker, og som vil nytte for deg?
 Neptune vil forbli i stjernebildet Fiskene og vil påvirke helse og hyppokratov, så neste år vil bli preget av vellykket forskning i ulike felt av medisin. Stjerner rådes til å ta vare på god helse, alle anstrengelser deg rett inn i utvinning og foryngelse lykkes. I 2015 vil det være mulig å spore en direkte sammenheng: jo mer du tar vare på deg selv, jo bedre følelse.
 ASTROPROGNOZ for 2015 bør vurdere to komplette sol- og måneformørkelser. På denne tiden oppriktig omfavne din bedrift vingen, som nasedke, og under den andre vingen sted familie og tidvis forsiktig plukket fjær elsket. Den første måneformørkelse som vil skje den 4. april, den andre - 28. september. Forresten, er dette et godt tidspunkt å gi opp dårlige vaner: misjon mulig!
 Den første solformørkelse vil finne sted den 20. mars, og vil bringe en enestående strøm av seksuell energi. Prøv å avhende det klokt og ikke anta Othello standard oppførsel i romantiske relasjoner. Den andre formørkelsen faller den 13. september, og hvis du klarer å dra nytte av den gunstige effekten, og sikkert få villaer i utlandet og vil ta penger bad, som Scrooge MakDak.
 Horoskop for 2015 for alle dyrekretsen skiltene lover enorme vitenskapelige oppdagelser og prestasjoner. Intellektuelle kan realisere alle prosjektene nadambitsiyni og takk nødvendig Uranus som bo hele året i stjernebildet Væren. Selv om du ikke tilbringe dagen og natten i laboratoriet og beskytter legens, men alltid lære noe nytt og vil selv, vil beskytter av vitenskap Uranus la dine aktiviteter uten oppmerksomhet. Årets mest vellykkede, vil være de som seriøst har vedtatt udødelig "lære, lære og lære." Så det er på tide ledere sender sine ansatte på kurs og konferanser. Som en global skala den lover enorm innvirkning oppdagelsen av de som slår i løpet av historien.
 Astrologer hevder at endringer vil skje i den menneskelige bevissthet, slutter den æra av kaos og konflikter i stedet gjelder tid til å inngå kompromisser og nyvunnet forståelse. Dette er spesielt merkbart er den andre halvdelen av året, når Saturn endelig pereberetsya til Skytten. Så ingen grunn til å lure på om slutten av året paret fordelte igjen finne seg sammen, fortapte sønner tilbake til sin fars blod, og spredte bedrifter og lagene vil møtes igjen for produktivt arbeid.
 Hvis du umylyaetes ved synet av små barn, er det på tide å invitere storker i alvorlig samtale. Babyer født i 2015 vil få fantastiske gaver fra geit - nytenkning og evne til å finne ut selv de mest komplekse livs konflikter.
 Samlet, lover neste år til gunstige endringer i formue, mye utro prestasjoner og flotte sykling hendelser. Nye bekjentskaper, muligheter for avansement, endre sedvanlig måte av livet - vil ikke bli lei!
 Nå er det på tide å finne ut hva som venter representanter fra hver av de tegnene i dyrekretsen.
 Astrologiske prognose for 2015. Væren
 Astrologiske prognose for 2015. T Elec
 Astrologiske prognose for 2015. Tvillinger
 Astrologiske prognose for 2015. Kreft
 Astrologiske prognose for 2015. Lion
 Astrologiske prognose for 2015. Virgo
 Astrologiske prognose for 2015. Skalaer
 Astrologiske prognose for 2015. Skorpionen
 Astrologiske prognose for 2015. Skytten
 Astrologiske prognose for 2015. Ibex
 Astrologiske prognose for 2015. Aquarius  
Яндекс.Метрика