Astrologiske prognose for 2015. Kreft
 I 2015, krabber puste og slappe av, det vil være en av de mest rolige og rolige perioder, noe som helt sikkert vil komme til å like melankolske månen barn. Imidlertid, depresjon er ikke forventet for, tvert imot, jevn bevegelse mot bedre være meget merkbar. Skiftet bakken uferdige prosjekter, kolleger og venner vil være villig til å tilby sin hjelp, og til og med skadelige sjefer plutselig podobrishaye. Tilfreds liv Kreps vil utstråle sjarm, og det er gunstig for karriere og privatliv. Videre anbefales representanter for vannmerket nærmere titt på sine omgivelser - ASTROPROGNOZ 2015 for Cancer sier at sjansene for å finne en god kamerat.
 I januar Kreps føler utrolig briste av energi. Neppe bare vidhrymlyat klokkespill, som representanter for dette tegnet vil entusiastisk planlegger et nytt liv. Hundrevis av ideer vil kjøre i hodet av Kreft inspirert! Ønsker å endre alt på en gang - fra utsiden til arbeidsplassen. Det omliggende vil overraske runde øyne, lytter til ideer som "hogge drage på baken" og "do nedgiring i Goa." Men du bør ikke få panikk - klokskap fortsatt råder. Men på jobb og i næringslivet noen ideer som periode eller fremmet for å øke hastigheten.
 Mange arrangementer i februar vil ikke gå lei Kreft. Telefonen vil gløden fra en rekke telefoner fra slektninger og venner, og ivrige sofaen poteter må grave inn i dypet av garderoben og trekke ut dagens lys alle sine beste antrekk. Etter å ha vært på mange arrangementer - fra ekteskap til en nabo på pulten hundre oldefar - Kreps kommet til den konklusjon at tiden i kretsen av nære venner noen ganger nyttige for psykisk helse. Livet på den tiden vil bli fylt med overraskelser, romantisk og fantastiske overraskelser.
 I mars, horror huske mengden spist all feiring Olivier, vil krabber få meg opp. I løpet går alt - fra å kjøpe en billett i treningsrommet før jogging rundt i huset. Kreps omhyggelig bringer tankene til alle hans entourage løse telle kalorier potryasanyem utskrifter fra internett på den nyeste vitenskapelige forskning og jammer på "Vet noen hvor solgt Barbados hvit bregne?! ". Gitt at saken på dette tidspunktet ikke krever mye oppmerksomhet og økonomisk situasjon demonstrerer underverkene av stabilitet, må vi innrømme: kreps kan godt råd til å la det hele tatt. I tillegg vil denne aktiviteten gi resultater: om våren de kommer inn postroynevshymy og passform.
 I begynnelsen av april Kreps er i en tilstand av fred og harmoni med miljøet. Basking i stråler av vårsola, de er glade viddadutsya drømmer. Men det idylliske bildet kan brytes for å gjøre et attraktivt tilbud fra bekjente eller venner. Forsiktige Kreps, ikke ønsker å være så godtroende og kortsiktig Pinocchio, mistenkt reagerer på tilbud om samarbeid. Men formue var på deres side, og det er fornuftig å ta en sjanse! Relatert nødvendigvis støtte dem og selv ta på noen av de mange rachyh familieansvar.
 Uten hardtarbeidende og organiserte også Kreft mai tredoblet sin innsats på arbeidsfelt. Men sjefer og kolleger er inne for en overraskelse - absolutt alle Kreft uavhengig av aktivitet vil ønske å realisere sine kreative impulser. Noen bare begrenset til å kjøpe "munter" pappaer og klistremerker, men noen vil bære mye lenger og ledelse spill sjenerøs flyt av innovative ideer utformet for å spare alle av rutinen. Vi kan bare gi råd Kreft ikke overdriv, og på slutten av måneden lepper royt en god hvile.
 Ifølge horoskop 2015 for kreft i juni fokuserer representanter vil signere aksent privatliv. De som er koblet sammen, vil du være full av selvtillit at neste "samme" folk! Kreft Hjerte full av ømhet, og de vil se etter alle muligheter til å behage sin make. Deres partnere vil bare klappe øynene i overraskelse og har tid til å fylle «Instagram» romantisk bilde. De som fortsatt søker, lover juni skjebnesvangre møtet. Nå kommer den perfekte tid for å slappe av og romantiske reiser. Uansett hvor gikk kreps - til eksotiske destinasjoner eller fotturer til kajakk - de holder en flott tid. Og umudryatsya erverve nyttige kontakter.
 Kreft juli sving i virvelvind av glade begivenheter. De vil ved behov klype meg selv, ute av stand til å tro at dette ikke er en drøm. Alle vtilyatsya mest sofistikerte ideer til virkelighet. Husmødre absolutt vinne i lotto, kan elevene lett komme til prestisjetunge universiteter, ved foten av kvinner vil falle armfuls prins av alle striper, og menn utrolig karriere ta av og stor økning i lønn. Kreps er fornøyd, og lykke er ingenting som kan stoppe.
 I august Kreft ønsker å slappe av og bli bortskjemt. I løpet av denne perioden, mange medlemmer signere dra på ferie til eksotiske destinasjoner. Selv darlings plutselig føler en ånd av eventyr og adrenalin tørst! Relatert periodisk vil gripe til sinns og henge på sine halvdeler, nekter å strikkhopping, rafting eller andre like eventyrlig moro. Men de som blir sittende, også ikke gjør en feil, hvis du får jobbe med lidenskap, vil august være en fin tid til å befeste sin posisjon og få prestisje.
 Uthvilt og full av energi alle Kreft september vie til hobbyen sin. Uansett hva det er - å samle dørhåndtak XIX århundre, pickling agurker, spille tom-toms eller skyting videoer med marsvin - de styrter i hobby og slå dem vil være svært vanskelig. Hjem misfornøyd zavorchat og vil kreve oppmerksomhet, men ser på det glade Rakov raskt overgi seg. Astrologiske prognose for 2015 Kreft anbefaler også at perioden for å appellere til en sunn livsstil, er det på tide å melde deg på yoga, få en massasje kurs og bli en fan av å spise sunt eller noen måte å ta vare på deg selv.
 Overskyet og regnvær i oktober vil påvirke stemningen Rakov, uimotståelig trekke på sine filosofiske refleksjoner. Nei, disse sensitive natur vil ikke engasjere seg i pathos og vozdevaya armene mot himmelen, ropte "Å være eller ikke være?! ". De bare revurdere sin egen atferd og holdning til mange ting. Med ekte forbauselse kreps plutselig konkluderte med at altfor fiksert på seg selv, og ofte hindrer kommunikasjon med andre. Men innser deres problem, vil de være i stand til å utvikle en konstruktiv løsning. Videre kommunisere denne måneden har mange, mange Kreft venter klok og glad kjøp. Det er på tide å begynne å reparere: det lover å passere enkelt og effektivt.
 I begynnelsen av november, mulig møte med noen som har spilt i det siste en svært viktig rolle i kreft. Spesielt sentimental neppe i stand til å inneholde storm av følelser ved synet av den første lærere, hæren kollega eller en gammel tante, som kom langveisfra. I tillegg, og i de fleste kreftformer vil være uimotståelig trang til å minne meg selv, for å gjenopprette de lange mistet kontakter. Igjen, er representanter for dette skiltet venter finansinntekter, og selv kilden til overraskelse. Vil bare takke skjebnen for gaver.
 I pre-ferie mas desember Kreps takknemlig huske alle de store hendelsene i året. De vil føle virkelig lykkelig og prøver ikke å forbli i gjeld, glemme om sin evige tilbakeholdenhet Kreps sjenerøst obdaruye andre smile og et vennlig ord. Så rosenrød stemning vil følge representanter vannmerke møter frem til 2016. Og det er ingen tilfeldighet: antall lykkelige hendelser i livene til disse Rakov bare ruller over ferien!
 Se etter andre tegn prognose  
Astrologiske prognose for 2015. Lion
 Folk født under tegnet av Leo - åpen natur, edel, slag og har rett til å forvente den samme skjebne generøsitet i sin tale. 2015 Leo astrologiske prognose lover en meget interessant år, full av ulike hendelser og følelser. Det blir tid til å slappe av og ha det gøy, og sette sammen en god kapital. Mange Lions slippe av sjakler og pustyatsya flyte. Med enestående letthet nødvendigvis kommer inspirasjon og nye ideer. Livet åpner med en fantastisk hånd og Lions er sikkert nyte.
 I januar flaks innhente Lions og ville ikke ønsker å frigjøre dem fra deres klem. Serverer du har til å gjøre arbeidet for seg selv og for fyren. Men du bør ikke bli opprørt, fordi du betaler og får fyr også. Videre kan du belønne eller til og med øke i kapasitet. Lonely Lions, tenk-men hans ideal. Tenk deg? Så vær klar over at du vil møte noen som tilsvarer nøyaktig! Dette er de generøse gaver har forberedt deg til en stjerne i den første måneden av året.
 I februar, en karriere pause forventet - et trivelig stabilitet. Men siden de første dagene av måneden vil du falle skred av oppmerksomhet, slik at nye interessante bekjentskaper og mye erfaring du har oppgitt. I slutten av februar, føle vibrasjon magiske ordet "shopping", og gå for nye klær! Alle oppkjøp, inkludert store, vil gi deg en ekstraordinær glede. Ikke glem å kjøpe noe for sine kjære.
 Løver, merker du at skjebnen har lenge vært å sende deg spesielle tegn? Så i mars vil, endelig, dekode dem og trekke konklusjoner. Særlig belastning er ikke: den riktige avgjørelsen vil komme av seg selv. På jobb, er alt greit. Hvis du har vært prymityly sete hodet, er det sannsynlig at i mars kan du svinge det sakte. Helsevesenet er ikke nødvendig, siden den første våren måned i en hast for å gi deg en kraftig utbrudd av energi.
 I første halvdel av april må handle besluttsomt. Zadernite gardin for det siste - det har spilt en rolle i livet ditt. 15. april begynner å planlegge fremtidige prestasjoner av den karakteristiske du en kongelig skala, jo mer det er berettiget. Den siste uken i måneden vil bringe deg nyheter fra det fjerne at du har ventet på. Nyheter vil bli i hovedsak knyttet til yrke og Lions vil åpne dørene til en verden av strålende utsikter. Ikke stå på terskelen til det samme - Kom og nyt suksess!
 I den siste måneden av våren Lions trenger å lade opp energi fra naturen, og unn deg noe deilig er tilrådelig. Så mai helligdager må organisere en grill utendørs i en varm og vennlig selskap. Hvis du alltid ønsket å snakke alvor med kompis, er det best å gjøre det 14-15 th. Å snakke med bringe sjeler ønsket forenkle og forbedre forståelsen innsatsen din.
 I juni Lions head fange følelser. Sannsynlig ikke bare nye venner, men den triumferende retur av tidligere lidenskaper. Og dette er tilfellet når et forsøk på å gå inn i samme elv to ganger kan godt lykkes. ASTROPROGNOZ 2015 Leo råder til å betale en kongelig utseende 9. juni: denne dagen vil du være så sjarmerende at før du ingen kan motstå. Bade i gløden av tankene du fortjener det!
 I juli, da Lions ikke ønsker å jobbe, er det bedre å ta en ferie og gå på en tropisk øy. Beste tid å reise vil starte fra 7. Juli: du får mye moro og uforglemmelig opplevelse. Men i den siste uken i måneden, ganske uventet, kan dukke opp emnet reparasjon. Men ikke bekymre deg, så det vil ganske lykkelig.
 I august skal Lions være så energisk at de blir nødt til å pløye havet. Og der havet - hele havet! På jobb, ikke liv, og bringebær, enhver bedrift som du berører, bokstavelig talt vil dømt til suksess. Midten av august er stor for sport, og i slutten av måneden kan du vinke uten anger håndtaket etter hans dårlige vaner, selvfølgelig, hvis noen.
 I den første uken av september Lions vil trenge for å løse faglige oppgaver. Kanskje økningen i kontor og betydelig økning i lønn. Hvis noe slikt skjer - ikke forferdelig, siden overgangen til en ny jobb ganske passende øyeblikk. 13. forventet solformørkelse, så du må følge nøye med disse skiltene som vil sende deg lykke til. Lytt til din intuisjon, denne gangen hun vil fortelle sannheten og ingenting annet enn sannheten.
 I oktober skal Lions fokusere på sin egen opptreden. Ikke endre sin luksuriøse manke på ekstravagante Hedgehog bedre forbedre umerkelig ved første øyekast detaljene i bildet. Generelt, ifølge horoskopet for 2015, vil for Leo i oktober være en brytningstid. Yrke, alder, status har absolutt ingen verdi fordi denne måneden vil du kunne trygt og snu alt opp ned. Komplett kurs, radikalt endre omfanget, tenk om forplantning - nå gjør du noe!
 November vil være en by i en periode på akkumulering av meget verdifulle erfaringer. Vi må løse flere problemer på en gang, men ytterligere vanskeligheter vil virke trivielt. Over en kopp te i en av de vakreste november kveld du plutselig innser hvor mye som har endret ditt syn på ting. Du kan selv bestemme seg for å gå tilbake til den gamle hobby som, forresten, kan du begynne å ta med godt utbytte.
 Til slutt, Lions trenger å gjøre husarbeid. Du kan utføre generell rengjøring, oppdatere interiøret, gjør kosmetiske reparasjoner. I desember i forgrunnen ut personvern byen. Den andre halvdelen av måneden Hell frisk tilnærming romantikk i parforhold, lang gift. Et eneste tegn representanter har en sjanse til å møte sin kjærlighet Bare det nye året og allerede ønsk sammen under chiming klokke.
 Se etter andre tegn prognose  
Яндекс.Метрика