Astrologiske prognose for 2015. Virgo
 Patron 2015 - Blå tre geit Virgins liv fylt med nye farger. De er også vant til å ha alt lagt ut i hyllene. Hva om du prøver å gjøre en brøkdel av den vanlige timeplanen kreativ rot? Tilsynelatende, vil det være universell kaos? Og her og der, horoskop Virgo 2015 bebuder en etterlengtet vei ut av sin komfortsone, som vil være en kraftig stimulans for selvutvikling. Det bør forkaste falsk beskjedenhet, handle besluttsomt og nyte gunstige endringer på hell!
 I januar, Virgin stupe inn i malstrømmen av interessante hendelser. Og så de liker historien at de lukket øynene i nytelse, vil si: «Jeg snur, snur! "Når det gjelder personvern, det er i Jomfruen alt i rosa hjerter. Oppførsel av skiltet vil overraske selv seg selv, fordi for den kjærligheten de er klare til å gjøre noe virkelig gale. På jobb, er alt greit. Virgin ikke lenger være i stand til å fortelle sin lønn "Ooty, min lille" fordi tilleggsavgift vil veldig solid.
 Februar og så ikke den lengste måneden av de tolv, og i henhold til 2015 Horoskop for Jomfruen flyr det så stille, som om det var ikke i det hele tatt. Men takket være et forhåndsdefinert plan i februar vil de være i stand til å forandre mange tilfeller og virkelig nyte sitt handlekraft. Til tross for at Mary er i stand til å håndtere alle sine egne, de fortsatt ikke bør nekte å vennlig tilbudt hjelp andre. Forresten, kjærlighet ved første blikk som møtte representanter signere denne måneden, har en sjanse til å fortsette til siste åndedrag.
 I mars Jomfruer bør ikke styrket rad - er det bedre å forkaste padle og drive stille vurderer den vakre naturen. Deres båt køye og så der det trengs. Relasjoner med familien denne måneden vil bli det som kalles en "pah-pah å berøre tre! ". På jobb tysh da glatt, og det var en klar dag jomfru kan spørre ledelse av den ønskede forbedring. I slutten av mars venter det en meget hyggelig bekjentskap som kan vokse til noe mer.
 Den første halvdelen av april - en flott tid til å håndtere arbeidsspørsmål. Virgin De som klarer å holde sin kopp tålmodighet er det som ønsker å blåse i fløyta, kan vi forvente oss en velfortjent pris. ASTROPROGNOZ april 2015 Virgin lover store oppkjøp. På slutten av måneden kan pønsker reparasjoner - han vil være i stand til å være vellykket. Hvis den nåværende tilstand av arbeidet der som "Jeg er sliten, jeg går", til den beste muligheten å finne et nytt sted vil være i den siste uken i april.
 I mai, bør mer oppmerksomhet rettes mot slutten, og de ingen Jomfruer ganske lei. Varme ord, råd og støtte - er at i øyeblikket, så det er nødvendig å slektninger. På jobb perioden er å legge grunnlaget for fremtidige seire, som ikke vil ta lang tid. I andre halvdel av måneden bør legge til bilde leken tone som sannsynlig interessant kort. Har de bo på podmyhyvanyy eller eskalere i utveksle ringer avhenger flest jomfruer.
 Hvis Virgin bekymret noen uferdige virksomhet eller uoppfylte løfter, den beste tiden for eliminering av gammel gjeld enn juni, ikke er funnet. Det er verdt å nevne hobby som lenge har vært en genuin interesse, men en eller annen hender ikke nådde dem å gjøre. Den andre halvdelen av måneden vil være svært rik i form av arbeid, men fortsatt trenger å finne tid til å hvile. Anbud sommersolen og sesongens frukt og grønnsaker vil hjelpe fylle energi.
 Jomfruen - er det absolutt et tegn på at VAG hånden på ferie snart, men i juli arbeidsgiver fortalte meg slappe av litt. Så du kan trygt kjøpe en billett til den populære badebyen og frem mot eventyr! Endelig kan du ligge på stranden, drikke cocktailer gjennom et sugerør og - grusomheter! (Som fortalt til Mary) - engasjere seg i salig lediggang. I midten av juli skjebne forberedt representanter signere fantastisk overraskelse.
 August - en god tid for meditasjon. Jomfruer verdt mer til naturen, nyte sommeren begivenhet å fokusere på seg selv og sine meninger. Det eneste problemet med kategorien "Hvem er jeg i den evige mas livet? "Bør igjen å falle - er mer viktig å tenke på hva som ville skje i andre halvdel av året. Prosent Komplett alt planlagt i løpet av denne perioden er ekstremt høy. Hvis Mary hadde lenge drømt å ha et kjæledyr, er det best å gjøre det i august.
 I september Jomfruer bør ikke ignorere sin egen intuisjon - det vil hjelpe med å gjøre viktige beslutninger. Denne måneden er perfekt for selv-forbedring. Du kan realisere seg selv i verk. Avslag på dårlige vaner i denne perioden vil bli gitt uten store problemer. Virgin kritisk, så snart de kan, sjekk selv i speilet. Uten ytterligere nøling representanter signere gå rett til gym og med rette, som kan oppnå utrolige resultater på kortest tid.
 I oktober Jomfruer må lytte til den indre stemmen og vise verker fatningen. Dette absolutt ingen rolle, bestemmer de seg alle spørsmål av deg selv eller noen til å hjelpe dem, i alle fall vil alle vanskeligheter forbli bak. Jomfruer bør stå løpet ut og husk at alt planlagt vil gå i oppfyllelse, bør vi bare vente.
 Virgin kjente konservative av natur, men i november føler de tørste endringer. Så hvis representanter for skiltet ikke har endret år dtsat sitt image, er det på tide å bestemme seg for dristige eksperimenter. I den første uken av november vil være spesielt vellykket shopping. Føler gratis buy bil, bolig, klær, alt kjøpt tjene lang trofast. I midten av måneden for å betale oppmerksomhet slektninger, spesielt den eldre generasjonen. Ferie familie middag hus fylt med behagelig varme og komfort.
 Desember jomfruer åpne opp nye og spennende muligheter. Det er mulig at de meteorlignende stige i gradene. Denne måneden fremragende intellektuelle evner jomfruer som legender vil være deres trofaste venner i alle sammenhenger. Representanter for karakterene, som allerede er gift, forventer tilstrømningen av romantikk i forholdet til partneren. De resterende rett til et frieri, så det er mulig at det i 2016 vil de møtes i den nye statusen.
 Se etter andre tegn prognose  
Astrologiske prognose for 2015. Skalaer
 Sjarmerende og vennlig Balance noen ganger virke fjollete, som alle luft tegn. Faktisk er de bare brukt til å nøye vurdere og veie før du gjør et skritt i riktig retning. Noen ganger har du et utvalg av to like muligheter, de fryse i ubesluttsomhet, og fortsatt være på plass. I 2015 vil dette ikke fungere. Ganske god geit, vertinne året du starte med den første måneden spredt på et sølvfat glade billetter og ikke å hvile før minst ett av disse representantene ikke får mark av premien sin. ASTROPROGNOZ 2015 Libra kan finne sesong billett in wonderland. Suksess kan komme fra uventede sider i en svimlende roman, og kan oppføre noen lang og hardt arbeid, og resultatene av disse er representanter for skiltet og ikke forvente å vente. Det viktigste i denne situasjonen - for å holde på toppen av ørene og øynene vidåpne og stole på din intuisjon. Skitne triks vil ikke. 
 Til tross for at januar er rik på forretningsmuligheter, Balance neppe interessert i dem. De vet hva han er verdt, og vil ikke kaste bort tid på bagateller. Men de nesten helt sikkert vil fange blikket fortryllet reisende å aldri ta øynene av en kjær. Til tross for ferie utgifter finanser i Libra rekkefølge.
 Februar bøye hodet romantisk snøstorm. Det vil være en tid for besøk, komplimenter og generell beundring. Magien av denne korte måneden vil føle seg enda balanse med stor erfaring av familielivet. Deres beskjedne sjarm skinne med utrolig styrke. Paret fikk ikke stå. Det er på tide å be om et nytt strøk.
 Med adventskalenderen våren trekke til å gjøre arbeidet. Forresten, horoskop 2015 for Libra lover en stor suksess Creative fagfolk. Får ham, vil mest sannsynlig bli lansert i mars. Ideer som måneden kan bli nedfelt i en ekte mesterverk. I familien og på jobben er gjennomgående god og rolig.
 I april vil helt fra begynnelsen av måneden Libra må ta vytamynoterapyey fordi de trenger strøm. Det er i midten av våren faller heldig pause som vil hjelpe fremme sine karrierer. Penger treet vil gi en rik avling. Du må virkelig prøve å ikke få det til noen andre. Arbeid er ikke bare lønnsomt, vil det være spennende og morsomt vil øke selvtilliten. Vantro Theresa endelig skaffe tillit og allment raspravyat vinger.
 Kan være en videreføring av eventyrene til endringer i virksomheten livet av Libra. Noen er nødt til å etablere kontakter med utenlandske partnere. Venter på en morsom og lærerik tur. Og reiser - romantisk møte. Det er viktig å ikke miste hodet med lidenskap. Denne måneden Libra trenger alle sin visdom og forretningssans. Du kan være en av de arbeidet med å sikre økonomisk uavhengighet.
 I juni Scales motta et attraktivt tilbud fra et felt av faglige interesser, noe som de ikke engang kunne drømme om. Du må kanskje flytte. På jobb, setter pris representanter for denne signere endelig verdsatt. Balansen vil bli forført med løfter om fremtidige ytelser, og en forhånd de tilbyr en håndgripelig økning i lønn.
 I midten av sommeren, er det viktig å holde stille og viser offisielle iver. Penger skal være av. Dette er spesielt viktig å huske ugifte kvinner og frie menn, siden juli Libra falle en ny sjanse i år til å møte sin skjebne. Utenomjordisk kjærlighet vises i skyene poppel ned og helt gratis hodet fra hverdagens bekymringer.
 I august, starten av oppgangen i virksomheten interesserer vekter. Kollegaer og samarbeidspartnere vil råde til å gjøre noen trinn, men tegnet av representanter føler at deres arbeid er for tidlig. Intuisjon vil fortelle den riktige avgjørelsen. Hun hadde ikke villedes balanse så skjer denne gangen. August, er sannsynlig å bli kastet på alteret av kjærlighet, og skjebnen tar en bestikkelse som gir balanse enestående fred og ro.
 I september vil representanter for dette skiltet ønsker å forlenge sommeren. Balanse kommer klokt hvis rask flukt på ferie. Spesielt i denne måneden noen ønsker å gjøre med henne frieri mot det eksotiske landskapet. Men ved midten av måneden skal returnere til jobben ansvar: på interessant og lønnsomt prosjekt.
 Herlig rolig oktober tilbudet Libra slappe av og stresse ned. Tok form dette forslaget sannsynlig nominasjon til kurs eller forretningsreise. Personlige problemer løst seg. Det eneste som kan bryte idyll, er det slags lys hendelse i livet til barn. Du må kanskje overføre otlychyvsheesya barn på en prestisjefylt skole, men det vil være hyggelige gjøremål.
 I november kan Libra forvente en eksplosjon av energi. Det er for øvrig trenger, fordi månen vil være full av nye forretningsideer og fremtidige prosjekter. Arbeid og har mye moro. Skalaer fanget mot. Det var sent på høsten de får flere muligheter til å vise fram sin intelligens. Rundt fortsatt være mange fans. Astrologiske prognose 2015 Balanse refererer til hjemmet. Familien blir for dem en reell kilde til glede og inspirasjon.
 Premonition desember Váh ikke bli bedratt. Alle tildelte bonuser vil presentere dem i tide. Visning vil bli gitt en premie og annonserte takknemlighet. Familien vil frik litt og pokomanduvaty parade. Følelsen er bare deilig. Ønsker snø og frisk luft. Skitur denne måneden vil bringe ekte glede, og ganske sannsynlig en tur til et skianlegg vil forlate uforglemmelige minner. I 2016 skalaer komme ganske glad og fornøyd med livet og seg selv.
 Se etter andre tegn prognose  
Яндекс.Метрика