Astrologiske prognose for 2015. Skorpionen
 Astrologiske prognose 2015 Skorpioner lover gunstig inntreden i en ny periode av livet. Et skilt skal være klart og metodisk gå til sitt mål. Spise smørbrød med smør alene, de er lei, slik at de vil ønske å gjøre egg. Og jeg må si, Skorpionen er virkelig lykkes: om karriere og alt skal finansiere mest trygg måte. Det er mulig at i det kommende året, mange medlemmer velger å signere bundet av ekteskap. Wooden geit vil Scorpions under klo og hoven sette frem, som Supermann, lede dem på veien til suksess, banke alt på vei til hindringer.
 Fra de første dagene av januar representanter vil signere bokstavelig sprute energi. Dette er en god tid for å bli kvitt all overflødig og fly til ønsket høyde. Dette gjelder både sansene og karriere. Så hellig januar vil svært raskt, frost refresh mening, men mange Skorpioner vil føle behov for å kvitte seg med den gamle og nye funn. En flott sjanse til å vises etter 17. Januar: kan du enkelt sende din CV til alle interesserte selskaper, selv om olje og gass.
 I februar Skorpioner ønskelig å gjennomføre så mye tid utendørs. Så hva som kald, lue på øyenbrynene, nakke skjerf, og mer! Hvorfor ikke huske sin barndom? Spillet av snøballer, ski ned fjellet vil bringe representanter signere en masse positive følelser og energi kostnad til slutten av vinteren. Februar - ypperlig tid for å bringe et kjæledyr. En hyggelig overraskelse i form av en kampanje eller en høyning på slutten av måneden Skorpioner vil løfte humøret.
 I form av meteorologi, mars - månedens crafty, slik at medlemmene signere tilrådelig å ta vitaminer, spise riktig og ikke for å gå ned gaten i en lys jakke. Fra 1. til 11. av dere kan begynne nye prosjekter og utvide det profesjonelle relasjoner. 13 mars bør gis til ledende medlemmer av familien, de er veldig Skorpyoney trenger støtte og omsorg.
 ASTROPROGNOZ 2015 Skorpioner rådet beslutning om å vie april i kjærlighet. Denne måneden kan du be din kompis til en restaurant og tilby henne et glass champagne med høyt ring nederst. Skorpioner, allerede gift, kan nyte nye candy-buketnym periode i forholdet. Ensomme representanter signere ikke bekymre deg, de har potensial til å bli et mål for pilene av Cupid i midten av april.
 I mai vil utvikle inntrykk som om den svært hånd skjebnen fører Scorpions på veien, sendte roseblader. Alt vil være sammensatt som gunstig som mulig. Mange tegn bestemmer seg for å reise og med rette, som det vil gi dem mye styrke. I den siste uken av måneden skal betales mer oppmerksomhet til arbeidet at myndighetene i sin tur trakk oppmerksomhet Skorpioner i form av bonuser.
 Med utbruddet av sommeren virksomhet vil avta representanter signere, men temperaturen hoppe som heter "Emotion". 4 juni kan gjøre garderobe oppdatering, endrer bildet og møte interessante mennesker. Generelt fangst vil være et solid grunnlag for forholdet. 19 juni Scorpions endelig skjønner akkurat hva de mangler, og kaste alle anstrengelser for å oppfylle deres ønsker. Og fordi de fleste av dem virkelig gå i oppfyllelse, og i svært nær fremtid.
 Juli vil være en gunstig periode for å ta karrierespørsmål og for å løse personlige problemer. I midten av måneden Scorpions hodet steget inn lekser, vil det gi enestående glede som representanter for mark og deres familier. Utarbeidet i denne perioden vil være spesielt velsmakende retter og startet reparasjoner vil være svært vellykket. I andre halvdel av måneden i påvente av nyheter fra afar og nye muligheter for selvutfoldelse. Slutten av juli er egnet for legging engasjement og lykkelige fagforeninger i himmelen.
 Ifølge august 2015 Horoskop for Skorpioner som elsker å kile nervene motstandere lidenskap, kommer X tid. Hvis de forstår at dette arbeidet ikke bringe dem glede, til det beste øyeblikket endre omfanget av rett og slett ikke funnet. I privatlivet - fin stabilitet. På slutten av måneden må du gå mer, etter at alle de siste dagene av sommeren. Hvis Skorpioner kunne gå i noen eksotisk land, ville det være svært nyttig, fordi tiden for turer er at verken er hensiktsmessig.
 I september representanter signere venter på oppdatering følelser. De vil se på din partner gjennom ulike øyne og åpne det enda flere fordeler. Fra 3 til 21 september Scorpions er overraskende økonomisk, slik at de kan unngå unødvendige kostnader og spare en pen sum. Gjennom hele måneden bør spise så mange frukter og grønnsaker innvilget høsten innhøstingen. Dette vil styrke immunforsvaret og løfte humøret.
 I oktober Scorpions er forpliktet til å gjøre noe nytt, siden disse ferdighetene vil være nyttig for dem i fremtiden. Du kan begynne å lære arabisk, melde deg på en golfkølle eller til og med strikkhopp fra. Jo mer uvanlig hobby er valgt, jo mer positiv energi det vil skorpioner. I tillegg, i løpet av disse øktene representanter vil signere svært viktig å bli kjent.
 Shopping i november noensinne vil være bra for skorpioner. Etter å ha tatt en titt butikker, vil de mirakuløst rive på den totale massen av fargerike høyt ordet "rabatt" og "Salg". Og jeg må si, med alle sine nedorohovyzne kjøp ville være ekstremt høy kvalitet og vil vare i svært lang tid. Love Boat i mellomtiden vil bli flyttet jevnt på bølgene av stabilitet og økt komfort, og Skorpionen er sikkert nyte.
 I desember Skorpioner trenger å brette opp ermene for å bygge en serie av alle avgangsmasser samlet seg i løpet av året, og raske og presise bevegelser stramme hver enkelt. Ved midten av måneden representanter mark hell takle dette oppdraget og med fred i sinnet gå på en reise. Og hvis du gjør det ved hjelp av offentlig transport, kan det bli veldig hyggelig. Forresten, i slutten av desember, og kanskje rett nyttårsaften - 2016 Scorpion vente fantastisk nyheter og tilbud utrolig.
 Se etter andre tegn prognose  
Astrologiske prognose for 2015. Skytten
 De som er født under tegnet av Skytten, er heldig. Den aktive, positive, i stand til å gå til formålet og nøyaktig få det - det klassiske representanter for dette skiltet. Horoskop for Skytten 2015 sier at neste år vil de lykkes i enhver bedrift. Denne lille soldater vil opphisse folks tanker og forslag, selv de mest gode, har de en tendens til å gå glipp av en. ASTROPROGNOZ 2015 lover Skytten elsker store planer, prestasjoner og seire - totalt 12 måneder under tegnet av geit vil de muntert, interessant og morsom.
 Januar, til tross for den generelle stemningen er avslappet og på, vil sette tonen gjennom hele året. Det er i denne måneden Skytten plutselig dukke lovende nye ideer og forslag på forretningsreise, eller plutselig "skyter" gamle ideer og utvikling. Oppgaven - for ikke å gå glipp av et øyeblikk ikke å utsette gjennomføringen av lovende ideer til senere, noe som gir generell festlig humør. I personvernet til alle vil være rolig og fornøyd, er det tid for å nå faglige høyder.
 I februar før Riflemen emergent problem: treffet saker og som et resultat - inntekt - ikke se den sanne følelser av hennes mann, som er å forutsi stjerner, denne måneden vil være på horisonten. Den høye sannsynligheten for tidlig flørting eller bare vennskapelige forbindelser som intuitiv Skytten vil se noe stort og lovende. Også i februar - en god tid til å delta i konkurranser, konkurranser og utlodninger, stjerner overbevist om at slik flaks kan smile eventyrlystne medlemmer av mark.
 Mars soldater samtaler for å bremse ned litt og vie seg til familien bekymringer og gleder, oftere med sine foreldre for å besøke slektninger, starter felles regelmessig mosjon eller arbeider med barn. Enhver positiv og kreativ energi viet nær snart tilbake til dem den støtten som så passer Skytten i år full av prestasjoner. Den generelle stemningen i mars vil være rolig, fredelig og gledelig. Noen få eller lage et frieri, nå er det tid for dette.
 I april sjarm og innflytelse på andre i Skytten vokser eksponentielt. Deres presise boom kan ikke treffe ett hjerte, kan hjelpe i tilfeller løse hverdagsproblemer. Kanskje dette skyldes i april vil bli løst mange problemer, fjerning av noe som tidligere virket umulig. Forsvinningen av vanskelige hindringer kan resultere i uventede men positive endringer i livet, som for eksempel store oppkjøp.
 Den første delen av året kan være svært intense dekk soldater som mai - den ideelle tiden for å hvile, minst kort sikt, men sikkert full. Nødvendig endring av natur, positive følelser, frakobling fra de presserende problemer og engasjement deg selv lese, ettertanke og refleksjon indre "jeg". Dette stoppet i et forrykende tempo i livet Skytten vil være en kilde til ressurser for framtidige utnyttelser. Stjernene ringe å elske deg selv og bli bortskjemt.
 Juni - Måned for energi og gå videre. Etter en kort pause Archers tilbake i tjeneste igjen, og de fungerer. I næringslivet sannsynlig fremveksten av nye perspektiver og prosjekter feil og problemer egentlig forberedt for seriøst arbeid og gi verdifull erfaring. Skytten fokusert, målrettet, slå dem ut riktig kurs i juni umulig. Stjernene lover å øke kapitalflyt i fare for å bli en måne for dem lenge og hardt på denne fronten. Også, venter suksess de skyttere som er engasjert i kommunal eller offentlig virksomhet.
 Synes varmt og juli. Men her livet er fylt med følelser og lidenskaper av en personlig plan som kan snu litt Skytten fra jobb og få verden, men ekstremt berikende hver dag og hvert minutt. I juli stjernene lover betydelige endringer i hans personlige liv: engasjement eller bryllup unnfangelse eller fødsel av barn. Waiting Skytten hyggelige overraskelser i andre områder av livet.
 I august vil Skytten føler at det er på tide å gjøre sin egen helse. Både moralsk og fysisk. Det er i denne måneden er best å stoppe båndene som lenge har vært tynget, minimerer kontakt med venner og ubehagelig heller enn å møte venner og bare hyggelig å du folk. Oh, og August - veldig god tid til å endelig melde deg på et treningsstudio eller begynne å kjøre i morgen.
 September, vil begynne reisen. Dette kan være en forretningsreise eller et besøk til slektninger, og kan være en flott tur for nye opplevelser og uventede svinger av skjebne. Turen kan slå inn i et eventyr som vil forlate et merke på de påfølgende månedene 2015 og kan innebære interessant forskjell i livene til de skyttere som lenge har drømt om en endring av bolig. September er smertefritt og mest lønnsomt å flytte til og med landet.
 I oktober Skytten arrangert et spesielt forhold til penger og fortjeneste i det hele tatt. Vil begynne å bære frukter som tidligere utført arbeid og nesten glemte prosjekter - generelt, i en eller annen form på alle sider av pil krasjer inntekt. Ved å forvalte penger, bør de ikke glemme seg selv og sine kjære, de små gledene og mye moro. Til stor glede kan behandles og store innkjøp - biler, leiligheter, villaer. Skytterne som drømte om en slik "nye ting" i oktober vil det gjøre dine drømmer gå i oppfyllelse.
 November vil være en måned av ro for skyttere. De fleste av representantene for dette tegnet vil føle at de trenger å pensjonere seg og legge seg ned på bunnen. Livet vil gi dem den muligheten, virksomheten vil kjøre jevnt, eller viktige saker vil oppstå. Bueskyttere vil bryte, slik at noen ganger dette krever aktiv mark.
 I desember 2015 horoskop lover Skytten aktive bygge planer for fremtiden. Spesiell forsiktighet bør engasjere seg i strategisk planlegging for de som har sin egen virksomhet. Også aktive skyttere må ta viktige beslutninger, som tidligere ikke har nok tid til å bringe saken til slutt startet. Plasseres i det siste året i form Skytten vil møte 2016 og lykkelig, fritt og åpent.
 Se etter andre tegn prognose  
Яндекс.Метрика