Astrologiske prognose for 2015. Ibex
 Astrologiske prognose 2015 Steinbukker portends år fullt av spennende aktiviteter. Og dette gjelder absolutt alle områder av representanter signere. Steinbukker trenger å stoppe og tilbringe støter endelig jobbe med bugs. Dette vil hjelpe dem til å bli bedre og lære å glede seg over små ting. I 2015 vil Steinbukker møte med den personen som vil endre sin konservative syn på hodet. Men denne opplevelsen vil vise seg å være svært nyttig tegn Representantenes. Neste år, disse menneskene også venter på en ny romantisk. Steinbukker er vanligvis reservert og strenge, vise hvordan de kan elske. Og slik at ved utgangen av året vil være gjestelisten til bryllupet.
 Nyttårsdag Steinbukken overleve med misunnelsesverdig stabilitet. Helse vil være sterk som den kalde januar og kommunisere med sine kjære - lykkelige, som motiv Jingle Bells. Men etter den 20. dagen av arrangementet vil utvikle seg så raskt at Steinbukken passer å synge "Og ta meg, ta meg," Og alle feil av uran ape. På dette tidspunktet må du nøye overvåke hva og hvem som kommer til liv: den siste tiden kan være en reell fremtid og selv Steinbukken. Finans i løpet av denne tiden vil være i orden.
 I februar representanter signere venter på separasjon ja, dessverre, men vil til slutt si farvel til all gjeld som lå en for stor byrde på de skjøre skuldre Kozerozhyh. Her, forresten, er nyttig berømte stahet og deres representanter signere ønske at uansett hva ble startet for å bringe til opphør. Denne perioden er stor for å gjenopprette orden i dokumentene. Det viktigste - for papirbunken er ikke å overse hyggelig bekjentskap med en meget interessant person. For den samme familien kommer Steinbukken er det tid for romantikk og en ny bølge av kjærlighet til sin mann, en familie himmelen klar.
 I mars Steinbukken vil bli så glad og munter at kolleger vil oppriktig ønsker dem god morgen og be dem om å drikke en kopp eller to med te for å lade opp munterhet og optimisme. I privatlivet, også er alt greit. Steinbukker er så tydelig og selvsikkert uttrykk for sine følelser, selv podyvyatsya så fantastiske impulser av hans sjel. På slutten av måneden er det lurt å ta en liten ferie og besøke gode gamle venn - sofa.
 April 2015 Horoskop for Steinbukken lover å styrke immunforsvaret og forbedre familieforhold. Saturn vil påvirke representanter signere harmonisk måte slik at, generelt, er dette ikke en synd å bruke. Steinbukker sikker på å komme ut for en piknik med venner, besøke sine foreldre, og gitt til barn. Hvis representanter for tegn kan finne en middelvei mellom faktisk og forventet, vil de få alt og enda mer. Det betyr at tilstrekkelig vurdering av sine egne evner!
 Den første halvdelen av mai Steinbukker skal vie til å løse business problemer. Du kan få kreditt på gunstige vilkår, til boliglån. Produkter kjøpt i denne perioden vil bli, som de sier, trofast. I mai skal ha råd et øyeblikk av salig avslapning. På slutten av måneden vil hun ta deg drømme Capricorn grasiøs fingre: de blir kjent med den viktigste personen eller den etterlengtede opprykk.
 Den første måneden av sommeren Capricorn sving i malstrømmen av interessante hendelser. Et skilt vil være i stand til å møte interessante mennesker, hvis livsfilosofi kan fortsette å være svært nyttig. I midten av juni kan du unne deg nye klær: en bagatell, men hyggelig! På slutten av måneden Capricorn utrut nese langvarige rivaler, og gjøre det så grasiøst at tåre applaus lederskap og betydelige økonomiske insentiver. Tiden for lønnsomme kjøp og vellykkede oppkjøp.
 Som et akkompagnement til juli-hendelsene i hans personlige liv Steinbukken er best skikket spansk tango. Det vil være veldig varmt! Mange tegn bestemmer seg for å knytte knute, men i livet par starter en ny romantisk periode. På jobb, også er alt vel. Utholdenhet og besluttsomhet Capricorn løfte dem bare noen få skritt opp på karrierestigen.
 ASTROPROGNOZ august 2015 Steinbukker bebuder lett og uten mål. Luck bokstavelig talt gå på hælene av disse menneskene, ikke bak en enkelt trinn. Kjærligheten er søt som glatt. Familie venter på Steinbukker oppdatere følelser, og representanter for skiltet alene har en sjanse til å møte din sjelevenn. Videre vil dette møtet finne sted i svært uvanlige omstendigheter og Steinbukken vil gi en masse positive følelser.
 I september skal representanter for skiltet også tenke på forplantning. Selv om hva er det å tenke - å handle! Nå for denne svært gunstig periode. I midten av måneden Steinbukken med et hode dykk i arbeid fordi de har samlet så mange interessante ideer frisk. I slutten av september kunne pønsker reparasjoner - han vil møte alle forventninger. Hvis du planlegger å flytte skiltet Representantenes, er det best å gjøre det etter den 21 th.
 Oktober Steinbukken vil gi en utmerket mulighet til dot "i" i et forhold med noen du elsker. Uansett beslutningen ble tatt, beklager det er bare ikke nødvendig. Spesielt siden 16 oktober stjerner forberedt Steinbukker møte med en meget interessant person. Et skilt ikke gjør en feil ved å satse på ernæring og fysisk aktivitet. På møtet med skjebne må sendes fullt bevæpnet!
 "Rolig, bare roe! "- Testament Carlson vil være den viktigste motto av Steinbukken i november. Senere, representanter signere innse at denne taktikken var bare sant i denne perioden. Det samme gjelder for ditt personlige liv. Ikke pønsker kontrovers med en kjær - det er bedre å omfavne det og takke det for år lider Kozerozhyy sta karakter. På jobb og for å unngå konfrontasjon - det er bedre å nikke på hodet og lydløst utføre ordre fra overordnede, spesielt skylder det skal forbli til slutten av måneden kan du forvente bonuser og lønnsøkninger.
 I desember Steinbukken vil ha en sjanse til å drastisk endre sitt eget liv. Nytt yrke? - Hvorfor ikke! Innflyttingsfest? - Ja takk! Fottur i registeret kontoret? - Videre og Mendelssohns marsj! Risikere nå, kan Steinbukker bli lykkelig for livet. Men å møte den nye, 2016 med et glass champagne i hånden, representanter for skiltet kan takke Goat for de uforglemmelige 365 dager, ga hun dem.
 Se etter andre tegn prognose  
Astrologiske prognose for 2015. Aquarius
 Talentfull Aquarius umulig ikke å legge merke til. Som geit vil betale spesiell oppmerksomhet til dem og gi en fair sjanse til å bli realisert i verk. Så hvis i 2015 verden prohrymlyat nye mesterverk, så mest sannsynlig er det verk av Aquarius. I tillegg til disse menneskene åpne døren til en verden av big business - vil være en annen mulighet til å melde seg høyt. Ifølge horoskop 2015 Aquarius neste år vil øke lenker og nyttige kontakter som vil ha en betydelig innflytelse på deres utsikter. I midten av sommeren, forventer et interessant eventyr. Hendelsene i denne perioden vil variere i et kaleidoskop. Slutten av året tvert imot kan du stille komfortabel stabilitet. I tillegg har mange medlemmer av dette skiltet venter på en ny følelse som godt kan føre til familiebånd. De som er gift og lykkelig, har en unik mulighet til å se etter en kompis på en ny måte. Samlet denne romantiske eventyr luft gutter gitt. 
 I januar Aquarius kan triumfere, feire sin gamle drøm, er målet nådd som de var lange. Dette stor suksess vil ønske å merke seg: høyt parti eller en tur til varmere strøk. Begge vil bli bra. Men rastløse representanter for dette skiltet ikke kommer til å hvile på laurbærene: slutten av den måneden de igjen skissere noe grand og ikke nøl med å begynne prosjektet århundre.
 Aquarius, ventet i februar, sitte i en gyngestol og rolig se på som frost mønstre på glass maling bør sjekke sine planer. Denne måneden favorisert av kreative individer, men å finne folk mer kreative enn Aquarius, er ekstremt vanskelig. Du kan tegne, forme, fotografi, veve makramé slutt. Hvem vet, kanskje vil ikke håndlaget vanlig, men et kunstverk! En praktisk Aquarius er nå i stand til å bidra med innovative ideer eller åpne sin egen virksomhet: begynnelsen av januar og februar er forventet å være vellykket. Men hvis noen representanter prøver å signere med hodet for å gå inn i virksomheten, ikke får den også: en søt glede i slutten av måneden deres elskede Vodoleychykov hyggelige overraskelser. Dem hvis hjerte mens fritt, venter skjebnesvangre møtet.
 Ifølge mars 2015 Horoskop for Aquarius, vil være særlig vellykkede eksperimenter med utseende. Bestemme representanter signere endring langstrakt T-skjorte og jeans til elegant smoking eller krøllete hår å slå inn en ekstravagant pinnsvin, vil endringer i alle fall dra nytte av dem. Vel hva kan jeg si, Aquarius er til ansikt! Ved slutten av måneden er en stor kjøp. Og kanskje er det ikke engang på plasmaskjermen eller nye støvler, men en bil eller leilighet er riktig tidspunkt for eventuelle kjøp.
 I april Aquarius ikke ønsker å jobbe, humør denne måneden er mer egnet for kommunikasjon, underholdning og utdanning. Så hva skjer hvis muligheten til å gå på kurs eller til en viktig konferanse, eller rett og slett en bedrift (eller ikke) tur - så langt fra hjemmet bør demonstrere kommunikasjonsevner og sjarm, for å erobre alle og oppdage nye horisonter og perspektiver. I personvernet til Aquarius sydende vulkan av lidenskap slik at ingen historie å fortelle, og heller ikke i operaen "Carmen" for å beskrive. Single sign som representanter skal utføre flere øvelser for fleksibilitet hals: lykke i det hele tatt om!
 Siden april Aquarius liker en vulkan, bestemmer de seg for å flytte til mai. Men haryachenkoho lite - denne måneden i forhold til andre halvdel bedre å vise vennlighet og ømhet. Men arbeidet bør lene - ikke i form av søvn og fungere skikkelig. Workaholism nødvendigvis føre til materielle belønninger eller til og med forfremmet. På slutten av måneden vil være glad for å overføre penger og hvor mange av dem.
 Hvis Aquarius har lenge vært etterspurt, og alle som ikke kunne realisere, forsinke ikke lenger gir mening. I juni, er alt mulig, selv det umulige! Forresten, er det rette øyeblikket til å endre arbeids - vel, du vet aldri, plutselig bli kjent. I mellomtiden vil potensielle arbeidsgivere se fantastiske gjenoppta representanter tegn er å ta hensyn nær - de chahnut ingen favoritt Aquarius. I midten av måneden kan du forvente å kontanter inntektene fra en helt uventet kilde.
 I juli, ikke flaks ikke forlate Aquarius. Dette er tiden da de blir truffet, attraktiv og sjarmerende. Rimelige tilbud vil smuldre som et overflødighetshorn. Men ved midten av måneden inderlighet og Aquarius falle litt overrasket over å finne at sommeren kom. Vi trenger å ta en ferie, pakker kofferten og fly til Tahiti. Selv om alpinanlegg Krasnodar Territory er også fint. Det viktigste - å hvile og samle krefter til nye prestasjoner.
 ASTROPROGNOZ august 2015 Aquarius lover suksess i alt: i arbeid, utdanning og personlige relasjoner. Familiemedlemmer bør registrere liksom diversifisere sine liv og livspartner, sammen melde deg inn i bassenget eller språkskole. Det er viktig at ny hobby nøt begge. Og da forholdet må komme andre bryllupsreise. Og noen av Aquarius tør å gjøre et viktig skritt og tilby sin hånd og hjerte. Eller svare på aksept av et bud.
 I september kommer høsten gjør sitt arbeid, og Aquarius fundere over meningen med livet. Men ikke bli for revet filosofe - vel diskutert Kant med en kopp te, og god. Spesielt i denne måneden representanter for skiltet vil bli omgitt av en mengde av støttespillere som ønsker å bli bedre kjent. I slutten av september Aquarius trenger å stamme og gjøre en karriere sprang. Det vil føre til enorm suksess at disse menneskene har ventet på. Financial, ting kunne ikke vært bedre, og Aquarius superstitiously poplevыvayut over venstre skulder til trenden fortsette og intensiveres.
 I oktober vil representanter fra skiltet fortsette å jobbe: aktiv, entusiastisk og glad. Lukk vil ikke forstyrre dette: hvordan er Aquarius, kan du se på som uendelig som i ild eller vann. Ensomme representanter kan signere pilk: denne måneden vil det være et svært interessant møte. Det kan godt være at snart bryllupet. Selv om det til slutt? På bryllupet fordi alt er bare begynnelsen!
 Vannmenn er kjent for ekstravagante ideer, men de er genier - de kan. Men i november vil bare ekstremt god tid til å gjennomføre de mest dumme ideer. Avtalt plan vil hjelpe retur livs representanter signere bedre. Du må lytte til din intuisjon og ikke til andres meninger, noe som ler i dag, vil i morgen være et objekt av beundring. På slutten av måneden Aquarius podustanut og føler behov for omsorg. En tilsvarende glad for å ta vare på dem.
 I desember i desember Aquarius i sølv! Kanskje i gull - til tross for noe som vil gjøre en innsats. Den eneste betingelsen - ikke fatte tusen ting på en gang. Bedre å gjøre noe en, men uslåelig. Denne måneden, mer foretrukket en tur og ta seg tid til å kommunisere med venner og bekjente. De vil inspirere Aquarius positiv energi, og en ny, 2016 representanter fra skiltet kommer munter og glad og full av energi.
 Se etter andre tegn prognose  
Яндекс.Метрика