Balanse. Kjennetegn på Libra

 Libra (24 september til 23 oktober)

 Planet Váh


 Planet-skytshelgen for vekter er Venus - gudinnen for kjærlighet, skjønnhet og harmoni. Balanse - subtile natur som elsker er vakker.
 Født under dette tegnet alltid vet hva de skal si og hvordan man kan hjelpe andre til å føle deg avslappet. De er kunstnerisk, har en følelse av stil og elsker å skape skjønnhet. Men hvis de blir lei, deretter synke inn i en tilstand av apati og latskap.

 Elementet Váh


 Libra - luft dyreOg dette elementet gir en god menneskelig intelligens og omgjengelighet. Libra jobbe hode og elsker å dele dine tanker med andre. Skalaer kan gi overbevisende argumenter og motargumenter bra, fordi de lever etter prinsippene om diplomati og kompromiss. Men det er veldig lett å overbevise. Vekten foretrekker å løse problemer gjennom forhandlinger, og de ikke bli fornærmet hvis møtt med motsatt mening.
 Balanse - hyggelige og vennlige mennesker. Men det kan være kald, spesielt når de er pålagt. De kan være deprimert, forvirring, irritasjon. Endre holdninger - sin normale tilstand.
 Denne aktive mennesker men sjelden gjør noe overilt. De kan snakke i timevis, men vet hvordan de skal lytte.
 Kvinner Theresa er helt pen, noen ganger blendende vakker, og menn - slank og elegant. Skalaer liker ikke å være uhøflig, for det meste vennlig, men ikke lider når de bød i Libra høy intelligens, men noen ganger er de veldig naiv og godtroende.
 Balanse som Gemini er et dobbelt tegn. Deres symbol - to boller av skalaer som prøver å finne en balanse. Derfor er dette et tegn på endring noen overraskende kvaliteter. Født under en tilkobling usammenhengende - høflighet nesten neprykryte uhøflighet, styrke og svakhet, glede og sorg, god ytelse og håpløs latskap. Noen ganger virker det som innenfor hver av disse to forskjellige personer. Balanse kan jobbe lenge og hardt, og så plutselig begynner de en periode med latskap. Denne tilstanden er naturlig for dem, fordi de trenger å gjenopprette makt i disse tider vanskelige å få til å fungere, men de begynner å utvinne arbeidet hardt.
 Hovedmålet Váh er å finne en balanse, eller rettere sagt - harmoni hele. Noen ganger viser det stemning variabilitet. En slik person kan være rolig, avbalansert, vennlig, og et minutt senere å bli gretten, irritabel og sta. Så alt kommer i balanse. Det kommer en åndelig harmoni. Noen ganger i et forsøk på å ta den riktige avgjørelsen og harmonisk balanse kan ikke akseptere det. For eksempel, to Váh kan lang debatt, der en t-bil til å møte - i den første eller siste.
 Men Váh symbol har en dypere mening - er justeringen av interne og eksterne. Balanse i essens - de som skaper fred. De er spesielt viktig å lære å leve i harmoni med oss ​​selv, ellers vil det være svært vanskelig å realisere seg selv i verden av handel. Derfor er målet til vekter utvikle evnen til mer handling. De har en rekke positive og altfor liten evne til å aktivt gjøre noe: å forsvare sine synspunkt tatt for å utvikle holdninger og t N. Deres oppgave - å lære å kjempe for sin tro, for å utvikle og løse ikke å bli ledet av andre..
 Karakter Váh bestående likt av godhet, ømhet, rettferdighet, forpliktelse til et klart argument, å sta uvilje overgi seg, filosofisk logikk og ubesluttsomhet.
 De alltid søke sannheten, for å dirigere beslutning om ikke å glemme det veie mulighetene. Men lang overveielse når du bestemmer kan være irriterende fordi de kan svinge i lang tid. De aldri ta forhastede beslutninger. Men hvis deres beslutning er tatt, vil det være endelig. De gjør alt riktig, slik at du ikke resirkulere.
 Balanse - drinkers tvist b. Fortell noen du er som en film, og han umiddelbart rozkrytykuye det. Begynn samme film forbannelse, og han begynner straks å forsvare, men vil alltid strebe etter rettferdighet.
 Balanse ganske mye knyttet til penger. Omfanget av materialet ofte hørt i sine samtaler. De tjener for mye, eller for lite, og det meste av sitt liv på randen av overlevelse.
 Skalaer liker ikke ytterpunktene. De er veldig vennlig mot andre, og til gjengjeld forventer ros, hengivenhet, oppmuntring, beundring, godkjenning. De trenger å beundre dem, trenger å føle seg elsket, glad. Avhengigheten av omverdenen forstyrrer deres originalitet, de er ikke bedre på egen hånd, og på andres ideer, forbedre og perfeksjonere dem.
 Skalaer er vanligvis fysisk og mentalt friske mennesker. Iboende ønske om en middelvei fører vanligvis til selvdisiplin, ikke tillater å nå alvorlige brudd. Men kan noen skalaer bli misbrukt med mat, alkohol, kjærlighet. Dette størst fare for deres helse. Vanligvis er disse menneskene blir syke sjeldnere enn andre, med mindre overspise og ikke misbruke alkohol, noe som fører til nyresykdom, lever hodepine. Men hvis vekten er syke, trenger oppmerksomhet til seg selv på høy.
 Den største fordelen er født under tegnet av Libra er deres ønske om rettferdighet, fred og harmoni. Mange diplomater fremmer sin berømmelse, men på grunn av den utrolige sans for stil de kan forvente et fantastisk liv.

 Skala folk


 Menn Teresa nødvendig drivkraft for å ta det første skrittet. De trenger godkjenning og positiv evaluering, moralsk og materiell støtte. Det er veldig viktig for dem. På en eller annen mannlig Vekten avhenger av andre folks meninger og støtte partner.
 De har en tendens til å tære på hver, hvis du er sikker på at de er forpliktet, de er i sentrum av oppmerksomheten elskling. Ingen partner mer sjarmerende, sjenerøs og mer tilpasset dine følelser enn skalaer. Hvis du er interessert, er Libra mannlig mørk og kald.
 Menn Teresa ofte kalt sjelen i selskapet. De er omgjengelig, vennlig, veldig dyktige til å unngå skarpe kanter i forholdet.
 Menn Teresa alltid en løsning for alle dine problemer og spørsmål. Han har en stor intuisjon, så ikke prøv å lure ham. Han er godt bevandret i livet, folk se gjennom og alltid prøve å forstå deg. Ikke vis overdreven emosjonalitet. Han hater scenen. Hans følsomme natur glad når rundt alt riktig og trygt.
 Han bruker all sin sjarm under frieri. Selv om han vet hvordan man skal behandle en kvinne, er den siste scenen står overfor et problem. Altfor lenge nølende før de bestemmer seg for det siste trinnet. Årsaken svingninger er det altfor nøye veier alle de "proffene" og "imot".
 Hvis du prøver å løpe vekk fra det, til det forhold du bor ved hjelp av logisk og rimelig bevis på at det er nytteløst å prøve å komme over det over. Imidlertid er hans vane å effektivisere, inkludert kjærlighet, kan noen ganger vise seg å rabies.
 Hans oppførsel er full av motsetninger. Elsker aldri blir lei ham, men han er ikke den sikreste av elskere. Han opplever ikke dype følelser, og formidling av overflaten. Han ser ikke noe galt med flere tilkoblinger samtidig. Noen ganger et godt tegn, som balansen er imponerende mental callousness.
 Livet med ham er ikke jevn og rolig. Men når det er i likevekt, å leve med ham behagelig, enkel og morsom.
 Han kan erobre nesten enhver kvinne. Men, etter å ha mottatt det, gjør han ikke alltid vet hva de skal gjøre med det neste. Motvilje mot å være grusom kan presse konkludere mislykket ekteskap.
 Han er god, en følelse av rettferdighet, tar alt nøyaktig. Taktfull, diplomatisk, forstår humor. Av natur av fred, men i stand til å kjempe for rettferdighet. Balanse holder en gudinne av rettferdighet, så være urettferdig for ham uansett, som dreper.
 Skalaer ofte lider av et knust hjerte. Hvis du går, vil den overleve, men raskt glemme deg. Så ikke forvent mye kval.
 Vekten er ikke så interessert i dine hemmeligheter, men ved første øyekast virker det som han var interessert i alt som er koblet sammen med deg. Men gjør han ikke merke til hva som skjer under nesen. Hvem som helst kan se, men det gjorde han ikke.
 Hans konklusjoner er veldig rettferdig, nøyaktig, rimelig og praktisk. Men han har ikke noe ønske om å finne ut motivene og avsløre skjulte følelser. Han er interessert bare fakta.
 Utdrag fra ham hemmeligheten nesten umulig, slik at du kan stole på det. Men som dine personlige erfaringer med det vil være svært vanskelig. Du yzlyvaete ham livet, og han merker ikke dine innerste følelser.
 Mann Libra ganske generøse. Han likte å bruke penger på noe som bringer skjønnhet og lykke. Men gjør deg klar til å være en god vertinne, fordi hans hjem er sentrum av gjestfrihet når som helst på dagen eller natten. Men for stor zbihovysok han ikke liker. En mengde av fremmede bryte sin balanse.
 Den største faren i livet sammen, og den nærmeste veien til skilsmisse - et rot i huset. For ham er det viktig, som er i huset. Ikke glem om det, ellers vil du raskt miste den. Han selv kan ikke være veldig nøyaktig, men jeg tror at du må opprettholde eksepsjonell renslighet og orden.
 Han var rundt behovet for å bevare harmonien i balanse. Huset hans skal være vakker rolig oase i travle av vår verden.
 Vekten er alltid gode foreldre, og barn dra nytte av en økt følelse av rettferdighet. De lar aldri junior og senior fornærme opprettholde disiplin hans høye autoritet. Barn får mye bra det de alltid forklare hvorfor straffe dem, og straffen vil ikke føre til et barns sinne. Det vil fortrylle barn sin sjarm. Men i første omgang for ham vil alltid være hans kone.
 Og selvfølgelig, hvis du forelsket i denne mannen, du trenger ikke å gjøre det for absolutt alt, inkludert ekteskap forslag.

 Skala kvinne


 Den er utstyrt mannlige logikk kan bli god partner i noen diskusjoner. Woman Libra kan overgå menn i samtalen, men det er vanligvis svært taktfull for å demonstrere sin klare seier over det motsatte kjønn.
 Det er ofte riktig, så det er en endelig avgjørelse alltid nøye gjennomtenkt. Skalaer tendens til å veie alt to ganger for å være sikker på at ingenting går tapt, og alt er sant.
 Libra kvinne elsker å kle pent, være dyr parfyme. Hun er klar til å gi oppmerksomhet til alle som vil sette pris på sin skjønnhet. Han liker kroppen hennes, og mener at det er opprettet for å beundre dem alle. Leter du etter perfeksjon i detaljene. Den minste tegn på sykdommen kan føre til irritasjon. Libra føler seg dårlig til stygge miljø, og det er derfor de søker å tjene gode penger for å komme ut av denne situasjonen.
 Kvinner Theresa anbud og sjarmerende, kan komme sammen med noen mann, nå dette noen ganger fornektelse. Dette er en perfekt assistent, finne lykke i suksessen til sin mann. Men hvis de ikke føler seg elsket, deretter begynne å lete etter lykke på siden og trøste seg raskt. Det er ikke benektes sin mottakelighet for volatilitet. Hun prøver å flørte med noen attraktiv mann på vei og raskt flytte fra den ene til den andre, prøver å erobre alle. Hennes engasjement er vanligvis grunne og kortvarig. Faktisk er en kvinne ikke er interessert i Libra mann som sådan, hun bare vil ha henne beundret.
 Hennes største behov er å samarbeide med sin mann i arbeid og i kjærlighet. Det er bare ikke i stand til å leve alene. Den er designet for samarbeid. Ekteskap, fra hennes synspunkt, er et joint venture og regler det er like strenge som i en hvilken som helst jobb.
 Den vil delta i alle dine interesser. Men ikke prøv det kommandoen. Hun ville ikke høre, og hvis du insisterer, vil du komme over enda større egenrådighet. Jo mer trykk, jo mer hardnakket det er. Vennlige ord og mild overtalelse - den eneste måten å overvinne sin negative holdning.
 Sin rolle - glatte og ubehagelige situasjoner vberihaty deg fra impulsiv atferd og uinformerte beslutninger.
 Den høyeste gjennomsnittlige kvinnelige Vekten er svært intelligent og har evnen til å analysere. Det kan bidra til å løse forretningsproblemer. Men det irriterer folk snakker bare om penger. Hun mener at pengene ment for utgifter og kjøp, ikke snakke. Snakk om penger er hennes nerver.
 Å være en kvinne - hennes kall, og hun er forpliktet til kvalitet. Denne kvinnen og sterk og myk på samme tid. I øyeblikk av krise, kan det vise karakter av stål. Men noen ganger, en gang i en vanskelig posisjon, i stand til å føle seg helt hjelpeløs og vil sitte passivt å vente på hjelp.
 Hun aldri bagatelliserer din rolle i livet og være takknemlig for det. I den kan du alltid stole på. Libra kvinne - en ekte perle, som det har mange fordeler. For eksempel vil det aldri avsløre brev adressert til hennes ektemann (dette uverdig høyre); aldri tro sine hemmeligheter med venner utenfor spaplyuzhyt sine overordnede.
 En av kvalitetene til Tilsynet er ofte - er evnen til å skjule sin skarpt sinn for sjarmerende femininitet.
 Hun vil elske sine barn og omsorg for dem, men for å være ærlig, vil de fortsatt være andre bare til mannen. Men hvis du ødelegge barn, må det gripe inn.
 Libra kvinne kan noen ganger falle i ytterpunktene: enten for mye eller drikke vin uten mål, noen ganger er det lang tie og noen ganger snakke for mye. Men slike ting aldri lenge forsinket. Skalaer vanligvis kommer i samme balanse.

 Interoperabilitet


 VEKT - OWEN
 Væren vedvarende og utrettelige, mens Libra søker fortreffelighet og må stille partner. Den grunnleggende forskjellen på temperamenter fører til den uunngåelige krangler. Det er mulig og usannsynlig ekteskapet.
 VEKT - Taurus
 Fysisk, er de godt egnet til hverandre, både følelsesmessig, begge føler stor. Men Taurus altfor stor eier og materialistiske Romantisk vekter. Balansere fornuftig, kompatibel og kan håndtere arroganse og egenrådighet Taurus.
 VEKT - TWINS
 Det perfekte partnerskap. Begge er intelligent, attraktiv og ingen av dem er særlig iver og proprietær instinkt. I naturen har de mye til felles, og de forstår hverandre. Utmerket kommunikasjon, lykkelig ekteskap.
 VEKT - KREFT
 Kreft foretrekker å sitte hjemme og Libra elsker å reise. Kreft er praktisk og økonomisk. Balansere impulsive og nyte alt som du kan kjøpe for penger. Muligheter for kompatibilitet bit. Tolerant kommunikasjon og dårlig ekteskap.
 VEKT - LION
 Når møtt karakter Balance må overholde. Det er ikke vanskelig fordi Scales i prinsippet er villige til å samarbeide. Hvordan kunne bli en meget vellykket ekteskap.
 VEKT - Virgo
 Jomfruen kan være vorchlyvoy og kjedelig med diktatoriske tendenser. Skalaer er ikke enig med dette og søke godkjenning på siden. Tvilsom forholdet er ekstremt vanskelig ekteskap.
 Scales - VEKTER
 De har mye til felles. Men ingen av dem ønsker å komme ned til jorden. Deres kjærlighetsforhold kan være noe opphøyet. Hvordan kan få ekteskap krever en praktisk tilnærming.
 VEKT - SCORPION
 Skorpionen er veldig sjalu av vekter. Sikkerhets Váh Scorpio fører til forvirring. Skorpionen skulle dominere, Libra - send.
 Mellom dem er det et felt av sterk gjensidig tiltrekning. Lidenskapelig, voldelig forhold, er så ekteskapet.
 VEKT - Skytten
 Problemet er at Skytten liker ikke å bo på ett sted og håper på å uavhengighet. Libra trenger en ekte partner og hyggelig hjem. Hvis de klarer å overvinne disse forskjellene, er det en god sjanse for alvorlige og langvarige forhold.
 Tendensen til latskap Váh irriterende Steinbukken, som pleide å jobbe uten hvile. I sin tur, vekter fordreier edru praktiske av Steinbukken. Steinbukken liker ikke Váh ønske om å bo i samfunnet. For mye personlig inkompatibilitet for et vellykket ekteskap.
 Libra - Aquarius
 De har en strålende tilnærming hverandre, de har mange venner, men det stopper ikke dem å huske sine personlige interesser. Sensitive tilkobling og en god prognose for ekteskapet.
 VEKT - FISH
 Mykhet, følsomhet og engasjement imponert fiskeskjell. Men Fiskene - skilt, er ikke gjenstand for dominans og balanse ønsker ikke å ta over ledelsen. Seriøst forhold usannsynlig. Ekteskapet mislyktes.

 Født under tegnet av Libra


 Brigitte Bardot, Mahatma Gandhi, Graham Greene, Franz Liszt, Mikhail Lermontov, Dmitri Pisarev, Marcello Mastroianni, Eugene O'Neill, Friedrich Nietzsche, Oscar Wilde, William Faulkner, Dwight Eisenhower, Ivan Pavlov.  
Яндекс.Метрика