Angivelig, endelig kom tiden: du begynne å forberede for deres bryllup, spennende og engstelig tilfelle at barndomsdrøm av mange jenter. Hver store individer, selvfølgelig, deres ideer om den kommende hendelsen, ønsker noen til å signere på samme måte som våre foreldre en gang gjorde, og noen levetid drømmer om et eventyr vielsen, som de fleste amerikanske filmer.
 Vakker floral bue, elegante stoler på som sitter alle nære slektninger og venner, levende musikk og brudgommen som beveger seg ned en lang korridor til lyden av vakker musikk til sin utvalgte. Bildet fremstår fine, men som forventet, fordi vi vil at seremonien var å raskt og greit på en gang? For å gjøre dette, må jobbe hardt.
Besøks vielsen - gifte seg i en ny

 Det bare finne ut besøker vielsen - et slags teater, en liten setting for gjester og et vakkert minne, men ikke mer. I alle fall lovlig du fortsatt trenger å registrere seg hos registraren, vanligvis unge gjør på forhånd eller i morgen på dagen av feiringen, som dokumentert dato for bryllupet - en dag med maleri i registeret kontoret.
 Men, til tross for at den offisielle registrering av ekteskap er laget på forhånd, har på stedet seremoni fortsatt en anstendig liste over fine fordeler. Kanskje det er derfor de fleste nygifte fortsatt tilbøyelig til denne måten feiring, forlot den klassiske maleriet i registeret kontoret.
 Unødvendig å si, alt går fremover, trender og tradisjoner er i endring, og hvis du ønsker å holde tritt med dem, besøke vielsen - bare for deg.

 Fordeler med iscenesettelse maleri


 Ikke hver by registrar - vakker og romantisk sted å koble to kjærlige hjerter, er usannsynlig å behage deg og ditt bryllup video av registreringen vil være identisk med alle andre bilder nygifte, som også malt i samme registeret kontoret standard situasjon.
 Tante registrar lese noen standard setninger med samme intonasjon, sette deg sine signaturer og drikke et glass champagne. Kjedelig og ensformig. Så akkurat exit skilt, hvor alt kan gå bare for dem scenario som er i nærheten av din innsats ikke nødvendigvis stå i kø hos registraren kontor (og det alltid vil være, og uansett hva du er planlagt for 1300) gjennom hvilke skifte alle feire feiring og fest pomnetsya fotoseanse.
Besøks vielsen - gifte seg i en ny

 Og gjester, forresten, ikke har noe å underholde i timevis mens du går ta bilder, fordi du kan umiddelbart invitere kvelden registrering, etter som begge vil være en høytidelig bankett.
 Men om morgenen kan du enkelt vie meg belaster tur til dine favorittsteder og skape vakre bilder. Hele tiden kan du enkelt beregne slik at du har tid til å holde seremonien etter henne fotografert med venner og familie, kjøre en ball eller himmel lanterner, mens du ikke trenger å begrense andre bruder og brudgom veggene registrar.
 Den beste delen om alt dette er at du kan velge alt ser buer ledende seremonien, seremonien spillested, klangfull musikk, og selv manuset feiring!

 Hva er nødvendig for en vakker og åndelig seremoni?


 Først må du velge et sted. Det beste alternativet - en eierandel handling i restauranten, slik at du ikke trenger å transportere gjester når de kommer direkte fra huset til det utpekte stedet.
 Hvis du velger noen spesielt punkt i byen som Pier i sentrum av byen eller parken, lysthus, kan godt ha til å betale husleien. Spillested du kan fortelle arrangør-site registrering av sysselsetting som for øvrig bør også seriøst vurdere.
Besøks vielsen - gifte seg i en ny

 Denne hendelsen - ganske vanskelig å organisere hvis du ønsker å gjøre alt gikk greit, uten unødig opphold og nerver, er det bedre å bruke tjenestene til en mann. Ikke bare det, han vil koordinere hele showet, og også fortelle deg hva, hvordan og hvor de skal gjøre det.
 Et sted for seremonien kan velges avhengig av motiv av ekteskapet, for eksempel organisere besøker registrering på stranden, hvis du har havet eller tropiske bryllup. Parker, hager, elver eller innsjøer bredder egnet for våren bryllup og bryllup i øko-stil.
 Noen ganger besøker en seremoni arrangert i bakgården flyttbar hytte eller pensjonat, hvor han holdt en bankett der og slo seg ned for natten tilreisende gjester. Neste gang - et utvalg av ledende, bedre å ha det og brødrister - det var to forskjellige personer.
 Etter dine gjester tror at de står overfor virkelige handlingen er utført, hvorfor bringe dem det motsatte? Velg en mann som deg behagelig utseende og stemme, fordi han må tilbringe mest rørende og dirrende øyeblikk av ditt arrangement.
Besøks vielsen - gifte seg i en ny

 Ta vare på design plass på stedet registrering, fordi, faktisk, er den viktigste grunnen til at de fleste nygifte nekte fra den opprinnelige maleri i registeret kontoret.
 Den viktigste dekorasjon - er, selvfølgelig, k, der vil være alle de viktigste tiltak. Du kan arrangere blomster, lever eller kunstig som foretrekker god bue telt som vanligvis pryder delikate stoffer, farger eller annet tilbehør som passer med den generelle innredningen feiring.
 Noen par nekter å bruke standard buer og enkelt innredet med blomster, kranser og dekorative elementer registrering området.
 Ikke glem å ta vare på sine gjester, de er vanligvis arrangert stoler som er innredet i stil med bryllupet. Vanligvis de er utleid fra institusjonene der festivalen vil bli avholdt, dersom muligheten til å arrangere stoler for alle gjester ikke, så i hvert fall ta vare på eldre slektninger og gjester. Alltid sørge for at det var en person som kan sitte på sine plasser, ankommer på feriegjester.
Besøks vielsen - gifte seg i en ny

 Diskutere med selskapet, noe som vil håndtere utformingen av nettstedet ditt seremoni hver lille detalj, diskutere detaljene i innredning å matche bildet av bruden og brudgommen, samt stilen på bryllupet. Helst firmaet som omhandler utformingen av din on-site registrering vil bli engasjert i design bankettsal.
 Vanligvis, i tillegg til stoler og buer, du designe banen der bruden vil gå ned midtgangen, samt et bord eller benk, som vil være den som presenterer.
 Ikke glem musikken seremoni, fordi det er i stor grad setter den generelle tonen og stemningen i aksjon. Diskuter med arrangørene om de eier eller musiker du må ansette denne personen. Markere flere sanger, kanskje vil det være en klassisk vals Mendelssohn eller noen meningsfull sanger for deg.
 Hvis du er ung og par som er lei av tradisjonelle bryllupet tradisjoner og banalt, vil du sannsynligvis være interessert i stilisering bryllup i indisk stil. I dag er det så mange alternativer for tema bryllup, men det er indisk, med rette kalles en svært lyse, interessant, mystisk og egentlig utenfor boksen.
 Slik en fantastisk og spesiell triumf, ingen tvil, vil forlate et uutslettelig preg på minnet og bevissthet, som de fleste nygifte og inviterte gjester, ikke krangle, tradisjonelle indiske seremonier - dette spennende show.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 India - et land som fortsatt strengt overholder mange tradisjoner og ritualer, for eksempel, er det fortsatt "arrangert ekteskap", dvs. foreldrene til bruden og brudgommen før ekteskapet enig muligheter for sine barn.
 Selvfølgelig, er skikker og tradisjoner gradvis endring, strenge tradisjoner blir stadig vanligere ekteskap for kjærlighet, men essensen er den samme: indisk bryllup - det er en stor feiring av to familier, som noen ganger tiår venter og forberedt veldig nøye.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 Hvis du ønsker en vakker og fargerik bryllup i indisk stil, selv de svært rike og lyse entourage kan ikke være nok, fordi det er viktig å føle seg spesiell ånd av glede innreise til hverandre, noe som er karakteristisk for indianerne, fordi de har ekteskap - er for livet! Skilsmisse er det ekstremt sjelden, og av og på spesiell ferie atmosfære, sublime.

 Det viktigste - det er tanken!


 Selvfølgelig, arrangere bryllup i alle indiske tradisjoner ikke er nødvendig, selv om det for mange av dem, og at de alle forstå og ta hensyn til behovet for å trenge dypt inn i kultur og religion fra India.
 Å hengi seg til en uforglemmelig feiring, til bare en grunnleggende skript legge noen viktige punkter som vil indikere og temaer i ferie. For eksempel kan du delta bare nygifte kostymer, musikk og innredning av sted. Og du kan gå videre: å jobbe med manuset, og legge til en tradisjonell indisk bryllup viktige punkter.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 Forresten, vi oppmerksom på at selv i den indiske bryllup feires ikke for ett scenario, begrepet kostymer og selv se yngre kan avhenge av den aktuelle tilstanden.
 Enhver tematisk bryllup bør være med en god idé, kan det være lurt å kjøpe og standard fest i indiske kostymer, og kanskje bør forberede en ekte bryllup scenario som vil overlappe med noen indiske filmen, husker du disse prakt feiring bollyvudskom film?
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 Og du kan arbeide med å skape en teatralsk iscenesettelse og indiske historier som vil slå din kveld til noe spesielt og mystisk, i tradisjonen av mystiske India.

 Matlaging invitasjon


 Å ha dine gjester på forhånd om emner av ferien, må du starte fra første - invitasjoner, faktisk blitt kjennemerket bryllup. Du kan nærme seg dette problemet ansvarlig mest: en invitasjon til å lage tradisjonell indisk skjema.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 I dette tilfellet vil du trenge sateng, tykt papir, dekorert med intrikate mønstre av gull, rød, mørk grønn eller blå. Husk, primærfargene indiske bryllup er rødt og gull, jo mer gull - jo bedre og vil se plausibel din natur.
 Tradisjonelt i India hederlige gjester invitasjonskort som silke ruller sende en spesial dekorerte bokser, kan du få en liten, boks i stedet bruke en pappeske eller tykk konvolutt med papp. Det viktigste at de var rikt dekorert med gull skrift - det er den indiske.

 Hva om et sted?


 Selvfølgelig, ideelt egnet for dette formålet enhver restaurant med orientalske temaer, men hvis du fortsatt har mulighet, vil det beste stedet være åpen luft. Ifølge indisk tradisjon bryllupet skal finne sted i et stort telt som kalles "bozarhan." I et slikt design kan plassere opptil 1000 inviterte gjester!
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 I hovedteltet, markise, som også er god passform i dette tilfellet, trenger vi en annen litt lite telt eller baldakin. Det er der brudgommen venter på sin fremtidige kone, er at det skjer alt symbolsk vielsen.
 Det er viktig å ta vare på de rike utsmykning av et lite telt, all den plassen innvendig er dekorert med gule og røde farger, er det også satt puter for unge foreldre og den som skal gjennomføre seremonien.
 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot den i gult - de symboliserer lojalitet, oppriktighet og sol, og derfor bør det være så mye som mulig.

 I stedet kan du bruke noen puter myke og behagelige avføring eller andre myke møbler. I tillegg til blomster for å dekorere telt og selskapsstedet, fremdeles bruker mange vev, mest perfekte - bruk av indiske brodert silke.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 Ikke glem de ekstra dekorasjoner - baller her, selvfølgelig, være overflødige, men de buketter av blomster, tall elefanter, fargerike tepper på gulvet, påfuglfjær, palmer i kar og andre symboler av østlig kultur - på den tiden.
 Det bør ta vare på bryllupet prosesjon, tradisjonelt i indisk bryllup brudgommen kommer til åstedet for seremonien på en hvit hest som moderne byer, selvfølgelig, er ikke veldig praktisk. Til å betale hyllest til tradisjoner og ikke bry deg om hester, kan du velge en vakker hvit bil, dekorert med girlander av eksotiske blomster.

 Wedding Suit


 Når det ble antatt at den tradisjonelle antrekk for et bryllup feiring indiske bruden var knall rød sari, brodert med gull, perler, paljetter og mønstre - dyre og luksuriøse antrekk.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 Men i dag er denne tradisjonen er dårlig selv den mest respekterte indiske, stadig de foretrekker europeisk stil bryllup - brudekjole kan være hvilken som helst farge, så lenge ikke hvit, fordi i India er det fargen på sorg.
 Den europeiske versjonen av den indiske brudekjole er fortsatt forskjellig fra våre klassiske begreper, vanligvis utstyrt kjoler A-dags stil eller "fisk" med korte ermer. Stoffene er fortsatt mange rozshyvayutsya og dekorert, og hode montert lang mønstret teppe i stedet for slør.
 Spesiell oppmerksomhet er betalt for å gjøre opp, det er vanligvis lysere hver dag, men likevel ser ikke trassig, sensuelle lepper skiller seg ut, klart definerte øyenbryn og lyse øyne bly kadzhal forsyning.
Vakker og uvanlig bryllup i indisk stil

 Ikke glem om tilbehøret: Bride blir gift dame fordi hennes hender er tradisjonelt innredet med massevis av gull eller sølv armbånd, massive øredobber, ringer på fingrene og til og med beina.
 En annen bestemt punkt - det mehendi - hennamaling på kroppen. Vanligvis dekorere hendene og hendene på bruden albuer og føtter og ben, er det antatt at maleriet er mer komplisert og mer interessant, vil den fremtidige liv bli rikere og lykkeligere.  
Яндекс.Метрика