Biografi Anna Pavlova
 Hennes liv og arbeid inspirert og fascinert mange mennesker. Tusenvis av unge jenter ser på Anna Pavlova startet ballet og rave scenen, i håp om å i det minste få nærmere hundredel av hennes talent. Og millioner av mennesker ser på henne danse, glemme, la bare et par minutter av dine problemer og bekymringer og nyte eleganse, skjønnhet og nåde den store ballerina. Heldigvis kan de bevarte fragmenter av video presentasjoner, og dagens generasjon også bli med og føler sjelden gave "russisk ballett Swan».
Men det
Livet var enkelt og lett. Den har fortsatt mye biografi
hvite flekker, men en ting er klart: sin berømmelse og popularitet - resultater
uporneysheho nesten hardt arbeid, jern selvdisiplin og
urokkelig dedikasjon.
 Barndom og drømmen
Anna Pavlova ble født 31 januar 1881 i nærheten av St. Petersburg i familien til en soldat og laundresses. Hennes far Matthew Pavlov døde da hun var to år gammel. Men det er grunn til å tro at han møtte fremtidige stjerner har allerede da hun var gravid med Anna. Det gikk rykter om at Paulus 'virkelige far var en kjent filantrop Lazar Polyakov, som jobbet i huset til moren. Men for å bekrefte eller avkrefte denne informasjonen er umulig. Igjen alene med sin mor, Lyubov Polyakova Feodorovna, de lever i Lihovomu i nærheten av St. Petersburg.
Hennes familie var fattig, men likevel tidvis har forsøkt å behage datter gaver og barns enkle gleder. Så da hun var åtte år gammel første gang min mor tok henne med til Mariinsky-teateret. Den dagen kom på scenen performance "Sleeping Beauty". I andre akt unge dansere utførte en vals og en god mor spurte Anya, hun ønsker å danse også. Hva jente alvor svarte at nei, ønsker hun å danse som en ballerina, som spiller Tornerose.
På samme dag fremtiden prima ikke forestille seg for en annen skjebne enn å koble sitt liv med ballett. Hun overtalte moren å sende henne til ballettskole. Men jenta var ikke bare fordi hun er ennå ikke 10 år gammel. I løpet av ventetiden drøm om å bli ballerina vedvarer, men fikk bare sterkere. Og et par år Anna Pavlova var den keiser Ballet School.
 Utdanning i ballettskole
Disiplin i Imperial Ballet School var lik kloster. Men lærte godt her, det er her bevart klassisk russisk ballett teknikk.
Anna Pavlova lider ikke av de stive disiplin og charter skoler, som ble fullstendig oppslukt i studien og alle gitt klasser i dans og ballett ferdigheter. Mye mer var det frustrerende da det virket for henne ufullkommenhet i det fysiske planet. Faktum er at mens standard ballerina anses atletisk jente med en sterk utviklet skjelett og muskler, fordi de var lettere å utføre ulike vanskelige triks og piruetter. Og Anna var tynn, slank, grasiøs, nesten "gjennomsiktig" og derfor ikke ansett som en lovende student. Men hennes lærere oppdaget det i tide at det avsettes blant danserne, og plast Amazing Grace, og aller viktigst - evnen til å revurdere og "gjenopplive" følelser og følelser av disse heltinner, servert hun. Sin "lett", skjørhet og letthet fylt danseekstraordinære skjønnhet og mystikk. Ja, det "bug" har blitt en klar fordel.
 Mariinskij-teatret og suksess
I 1899, Anna Pavlova ferdig ballettskole og ble umiddelbart innlagt på Mariinsky Theatre. Først ble hun fornøyd mindre roller. Men gradvis, takket være sin uvanlige, emosjonelle og animasjon stil av dans, begynte publikum å fordele det blant annet teaterkunstnere. Hun begynte å gi mer og mer viktig rolle, det første utfører den andre part, og deretter flyttet til ledende roller.
I 1902 hennes dans i "Bayadertsi" vinner og tilskuere og fagfolk. I 1903 Papvlova tar første scenen av Bolshoi Theater. Fra dette øyeblikk begynner sin triumf på den russiske scenen. De kommer fremførelse av "Nøtteknekkeren", "Hest-Gorbunok" "Raymond", "Giselle" der Pavlov utfører ledende roller.
En spesiell rolle i hennes dansekarriere spilt koreograf Mikhail Fokine. Deres kreative union ble født inn i verden en merkelig og uvanlig dans - innstilling av musikk fra Saint-Saens 'The Swan ". Ideen om denne to-minutters forestillinger født spontant, og dansen var en kontinuerlig improvisasjon. Men det ble gjort så rørende, dramatiske og fascinerende tydelig at fanget hjertene til publikum på ett punkt, senere fikk navnet "The Dying Swan", som senere ble Crown og antall kjennetegn på Anna Pavlova.
Komponisten selv Saint-Saens deretter tilstått at før så Pavlova danse til musikken hans, ikke engang mistenker at gode arbeidet han skrev.
 Turer og skrotter
Siden 1909 World Tour starter Anna Pavlova. Verden berømmelse og anerkjennelse det bringer produksjons "Russian Seasons" av Sergei Dyaheleva i den franske hovedstaden. Men hun craves kreativ frihet og drømmer om å skape sin egen bedrift. Og i 1910, kommer det med Mariinsky Theatre og begynner å turnere selvstendig med sin ballett. Geografi hennes taler som dekker nesten hele kloden: Europa, Amerika, Asia, Østen. Og hvor hun kom, velkommen publikum det som en lysende stjerne verden. Pavlov ga flere forestillinger en dag, setter i forestillinger og dans alt selv, sparte hans helse, som siden barndommen hun hadde, og så er ikke spesielt sterk. For mer enn 20 år med konstant turné tid ble det spilt over 8000 forestillinger. Det sies at ett år måtte hun bære et par tusen pointe.
 Anna Pavlova og Victor Dendro
Life of Anna Pavlova var trygt skjult fra nysgjerrige øyne. Ballerina selv sa at hennes familie - et teater og ballett, så enkle gleden av kvinner, for eksempel mann og barn - ikke for henne. Men selv om offisielt det var ikke hennes mann, mannen hennes hjerte var alltid med henne.
Victor Dendro - en ingeniør og entreprenør med franske røtter. Deres allianse med Paul var ikke lett, de skiltes, de kom sammen igjen. I 1910 Dendro arrestert og anklaget for ekstravaganse. Anna Pavlova ga en masse penger for å befri kjæresten hennes. De sier at for å samle den nødvendige mengden av penger for hans løslatelse, sparte han seg og spilte til utmattelse 9-10 forestillinger i uken på turné i verden.
Victor Dendro servert, i moderne språk, produsent Anna Pavlova. Organisere sine turer, pressekonferanser og fotosesssyy. De hadde kjøpt et hus i utkanten av London, med bra priser og, selvfølgelig, hvite svaner, hvor de bodde sammen med Anna.
Men det var Dendro stressende og travel timeplan med forestillinger og touring ballerina prøver å presse ut av det hele, veldig sparsom verken Anna eller hennes helse. Kanskje dette spilte en avgjørende rolle i hennes altfor tidlige død.
Anna Pavlova døde 23 januar 1931 av lungebetennelse, en uke før de når femtiårsdag. Mens turné i Nederland i toget, som var på reise tropp av Anna, det var en fiasko. Pavlov kom ut av bilen i lys skjorte med drapert over skuld polushubkom. Og noen dager senere fikk hun lungebetennelse. De sier at døende, hennes siste ord var "ta meg min drakt Swan" - selv på dødsleiet, fortsatte hun å tenke på ballett.  
Stjerners skuespiller serien Mad (Mad Men)
 Serien "Crazy" gjorde verden sukk for de dagene når whisky strømmet en elv i alle kontorer, ble røykerne røyke selv om bord, og jentene hadde på seg kjoler treffer synet av blomster. Og samtidig gjort stjernene lite kjente Dzhэnyuэry Jones, Christina Hendricks, Elisabeth Moss og Jessica Pare. Deres heltinne i seks sesonger på rad bevise: Bak enhver vellykket mann er en smart kvinne.
 Christina Hendricks
Sex Bomb "gal" Miss malm eksponering Christina Hendricks i det virkelige liv naturlig blonde som provoserende kjole skjorter og jeans, kost salat - sandwich med godt stykke skinke og sjefen Roger Sterling - ektemannen Jeffrey Utleie, intellektuell utsiden av bibliotekar. Selv stemmen hennes høres mykere enn på skjermen. "De menneskene jeg møtte når de sier:" Oh! Det ser ut til at du er mye yngre og ikke så vulgær. "
Rollen som Joan Holloway i "idioter" den første virkelige seier Hendricks. Tidligere syslet hun i modellering, stille hovedrollen i "Akutten" Men når den 1960th påvirket sin spennende silhuett, Google zaryabiv ber Joan. "Jeg har imidlertid en følelse av at alt og bare gjøre hva de diskuterer brystet" - ler Hendrix, lytte takknemlighet fra fans for det han har gjort veldreide former gjenstand for tilbedelse. Som et barn, som Christina holdt i Tennessee, og selv i skoler der Hendrix var "goth jente med lilla hår og svart leppestift," hun hadde ingen anelse om hun saksøkt en stor rolle razrushytelnytsы maler. "Ville jeg miste five pounds Selvfølgelig, ja - jeg er en kvinne jeg kan ikke si at jeg endelig vant avhengighet til vekttap, men generelt -. Håndtere."
Christina-skjermen karakter - Joan takler også, hun måtte bryte med Steplynhom damenes mann, gifte seg med en lege og sende det i Vietnam, unnfange av Roger dø av kjedsomhet i fødselspermisjon og deretter gå tilbake til arbeid, hvor det handles på kontrakt med en firmabil. Igjen tok frieri - uansett hva som skjer i livet hennes, Joan kjoler er like tett, og noen ganger så dypt som hennes filosofi.
 Dzhenyuery Jones
Hvor mer variert Betty Draper skikkelse - og Dzhenyuery Jones, som utfører denne rollen, kald som januar Glacial sitt navn, som brukes til å holde alt under kontroll. Selv 11 år gamle skuespilleren Jared Gilmore, som spilte sønnen Bobby i to sesonger av "Mad", advarte: "Vær forsiktig med Jones. Det er ikke slik en vennlig "Se dette kunne og skaperne av serien, da skuespilleren sa at ikke veldig mange fikk for sin rolle i sagaen om annonsører. Kanskje, i South Dakota, hvor det kom fra, ambisjoner mennesker samt omfattende lokal dal. Som mange jenter med hvite hår og kirsebær lepper, startet Dzhenyuery sin karriere som modell. Som mange modeller, møtte hun Ashton Kutcher - han tok henne med på kino. Ifølge memoarene Jones, kjæreste skjult tvil om sin fremtid på skjermen. Skuespilleren, nominert til "Golden Globe" for sin rolle som Betty Draper, innrømmer han er takknemlig til ham for tvil: «La oss si jeg har noe for tøft - det inspirerer meg best".
Etter Kutcher - det er ikke opplyst brann - Dzhenyuery møtte sangeren Josh Hrobanom og deretter endret det til en advokat fra Oregon. Men det siste leddet i kjeden, det virker, har ikke blitt funnet - en toårig sønn John vospytыnaet ett. - "Hvem jeg virkelig passer, så dette er James Brolin av" Amityville Horror "Hva en fyr med skjegg, svingte en øks.".
Hennes karakter heller ikke en følsom livs husmødre. "Kjedelig er bare kjedelige folk" - sier Betty og introduserer publikum inn i en døs, har sex med den første disken i gjengjeldelse forandret mann føder tredje barn, og går videre til en vellykket annonsør Draper like vellykket politikk Francis, fett til størrelsen av sin nye svigersønn, igjen kommer til å forme og endre hårfarge.
 Elisabeth Moss
Se på Elizabeth utenfor settet: på den røde løperen eller ved neste intervju. Kle gulvet og smile hooligan overbevist: Denne jenta gjør verden spinn rundt ham ikke verre enn hennes brutale serie sjef Donald Draper.
Men bildet av manisk arbeidsomme sekretær, protaranyvshey deres måte tekstforfattere, la seg ned på forberedt jord. Skuespiller forsvare sin femininitet med samme iver som Peggy konkurrerer om å være på nivå med de stadig drikking kolleger. "Jeg har alltid gråte, la meg krevende flere meykapu - sier Alina -. For the Love of menneskeheten, gi meg litt leppestift!"
Når Elizabeth levde livet til en liten jente i en familie av botanikk mыzыkantov fra Los Angeles og spilt i biblioteket: bøker lagt ut på trappen, og foreldrene måtte sjekke denne katalogen. Kanskje slike bestilt hjemmekamper har fortsatt på, men revisjonen av litterære verdier avbrutt Hollywood. I seks år, Moss spilte hovedrollen i mini-serien "lykketreff", og i seksten står ved siden av Angelina Jolie på settet til filmen "Interrupted". Kanskje da hennes far, jazzmusiker, og hennes mor, spilt profesjonell munnspill, utført en begravelse sang musikk karriere datter, som ble uteksaminert fra videregående skole uten å delta på forelesninger og ble framstilt som Peggy, kjempe til slutt. Men det var ikke på en stol i leiligheten Moss og i dag kan du finne ukulele.
 Jessica Pare
Lær seriens skaper Matt Weiner om dette før, ville rammet partiet bursdag Donald Draper ikke være rom leken Jessica Pare Zhou Bysou Bysou og inflammatorisk duoen Megan og Peggy på ukulele. Det viste seg resepsjonisten kreativ direktør "Sterling Cooper" Megan, famously pereskochyvshaya et par skritt til høyre karriere posisjon den nye fru Draper, i det virkelige liv også, no-no og traff strengene. Mens skyting i "Mad" sang hun bare blant slektninger. "Hvis drinker var veldig sterk," - sier Paris.
Jessica så alle serier av annonsører i Manhattan, følger nøye med de vendingene skjebne i favoritt heltinne - Betty. I fjerde sesong, og erstatter de døde på arbeidsplassen Blankenshyp måneder, fikk første plass ved siden av Don kabinettet, og deretter med den samme Draper.
En lignende Jess på sin heltinne? På det - datter av vitenskapsmann i livet - leder av Department of Education McGill University. Som Megan, snakker Jessica utmerket fransk og, selvfølgelig, ønsker også å spille av en film. Hennes smil - og ber om plakaten "Sterling Cooper" - hun hjulpet i dette. Megan tenner ble diskutert bloggere etter den første serien det. Da en venn av Jessica sa en gang at store tenner såre henne til å bli en skuespiller - Paris minner delte dette med min heltinne. "Men personlig har jeg aldri lagt merke til at jeg hadde noen spesielle tenner. Uansett, de er en utmerket jobb med maten "- smiler bredt Paris. Nylig, fans reagerte da han så Megan i en t-skjorte med en rød stjerne - en hårsbredd det samme som i brutalt myrdet kone Roman Polanski. Visste forfattere og direktør unnfanget drepe sin favoritt heltinne? Nei, i den sjette sesongen, hun, i likhet med andre kvinner Dreypepa ikke gi hvem som helst bli trist. I et intervju med Jessica, en av journalistene sa at hvis tegnene er "gal" levd blant oss, med sin emosjonelle zashkalyuvav selvmordsraten med 90 prosent. "Gjerne mer enn 70," hun spesifisert -spokiyno.  
Яндекс.Метрика