Biografi Cher
 Amerikanske sangeren Cher har vunnet mange priser både musikk og film (den treffer innen et tiår er ikke inkludert i listen over de mest populære på den versjonen av Billboard Hot 100), men for å oppnå slike høyder, har denne kvinnen gått gjennom mye
Så Sherlyn 16 år, og hun var fast bestemt på å bli en stjerne. For dette hun dro hjemmefra og dro til Los Angeles. Hun tok en jobb som servitør i en middag, og moonlighted bэkvoklystkoy bar. Penger til å leie en leilighet, det var ikke fordi hun levde i en bar.
Dette gikk på en stund, da hun møtte Sonny Bono - assistent musikkprodusent, som var eldre enn hennes 11 år. Denne vakre italienske synd den stakkars jenta og inviterte henne til leiligheten hans, som bor i den, og Cher måtte komme seg ut av leiligheten og ikke noe mer. Bono vridd romaner med blondiner, ikke veldig hyggelig Cher fra første øyeblikk falt han forelsket og prøver forskjellige måter å glede ham som en kvinne, men dessverre, hennes innsats var forgjeves lignende.
Dette gikk på en stund, og når sangeren fikk lei av kjærlighet og ikke føler seg elsket, hun bestemte seg for å forlate, men Bono stoppet henne og erklærte sin kjærlighet.
Biografi Cher

Snart ble de gift i den komforten av deres hjem. Hele vielsen ble holdt i den store stuen. Cher endelig fikk det ønsket, og mannen ba henne om å spille inn noen sanger sammen, hvorav den ene ble umiddelbart en hit og gjort mest berømte par i Amerika.
Konserter, intervjuer ble forespurt og mehapopulyarnы, så vi bestemte oss for å spille i filmen. Etter å ha investert alle sparepengene sine i film elskere selv nepodrozrevaly at det vil være en fiasko, og de vil være tungt i gjeld.
Bono skylden hans unge kone i det faktum at hun var årsaken til svikt i deres felles film og prøvde å roe ned med alkohol og utroskap. Nå ble paret tvunget til å handle billige klubber for en krone, og i går var de mehavostrebovannы.
Skandaler, svik og stoppet ikke krangler i familien selv etter fødselen av datteren hans Chestety.
Biografi Cher

Cher om natten og lørdag på babyen gråt, fordi hun betraktet seg stygg og selv tenkt å begå selvmord. Snart livet endret seg til det bedre, hadde Cher hennes plastisk kirurgi på nesen hans og hennes mann begynte å opptre i komedie skisser, som brakte deres duett ny bølge av popularitet.
Biografi Cher

Cher har blitt populært og populære, men Bono gikk av veikant. Han begynte å misunne suksessen til hans kone, fordi hun spilte første fiolin i sin tandem, da han skrev det. Å liksom berolige sine kreative nerealizovanist, begynte han å ydmyke henne. Snart sangeren er lei av livet, og hun bestemte seg for å gå, og mannen truet henne at hennes natskuye gul trykk.
Som et resultat, Cher gikk for fire år, og hennes navn aldri forlot forsidene av tabloidene, hvor hennes eks-mann beskyldte henne for alle dødelige synder.
Sangeren fortalte sannheten om hennes forhold til sin mann, og anklager ham at han oppførte seg uverdig, og gift singer-stoffmisbruker Greg Ollmana.
Biografi Cher

Det andre ekteskapet varte bare Cher 10 dager og sangeren søkte om skilsmisse, fordi jeg innså at Greg narkotika i livet er fremtredende.
Biografi Cher

Resultatet av dette ekteskapet var fødselen av sin sønn Эlaydzhы Blå Ollmana. I løpet av de neste tre årene, ble hun prøver å trekke den ut og redde for narkotikaavhengighet, men det det skjedde aldri.
Underveis Cher registrert og implementert de nye albumene som sanger selv. Etter skilsmissen fra hennes hender igjen to barn og hadde ingen levebrød som sanger for å lage en levende og flykte fra ensomheten, begynte å opptre i filmer og spille inn nye låter.
Underveis hun vridd romaner med ulike stjerner på den tiden hun ble oppdaget med Velom Kilmer, Tom Cruise, men det var flyktig kjærlighetsforhold som til noe alvorlig, de mislyktes. Når datteren innrømmet at hun var lesbisk, denne nyheten sjokkerte sangeren og datteren hun kastet ut av huset, og etter en stund ringte hun og tilbød seg å returnere, men Chestety ikke returnert.
Senere Cher Chestiti sendt til sykehuset, hvor man ble behandlet for kjærligheten til kvinner, og et par år innser at det ikke hjelper, resignert og tok en datter slik at hun er, men det var da. Når Chestety ekte 41 år, og bestemte seg for å endre kjønn og så var Chas Bono.
Biografi Cher

Angå personlige liv, 12 år etter at sangeren brøt forholdet med sin første ektemann, de møttes igjen på David Letterman Show.
I 1998, hennes første mann døde, og det begynte å Cher, hun elsket ham hele livet, og hvis det ikke er Bono helt kontrollert, ville det aldri ha forlatt ham. Resultatet av hennes åndelige opplevelser ble den mest kjente album av sangeren heter Believe.
Det bør også nevnes at glad i spiritisme og Cher etter dødsfallet til hennes første ektemann, hun ofte brukt mediene til å snakke med ham.
Nå Cher er elsket Tim Medvetts, som hun har møtt gjennom årene (aldersforskjell på mer enn 20 år). Pressen ofte informasjon om deres ekteskap, men for nå paret har ikke legalisert deres forhold.
Biografi Cher
Biografi Anna Herman
 Hun beundret alle: unge og gamle, øst og vest, fattig og rik. Og det ble ikke beundre Anna Herman - en strålende, talentfull, vakker, bærekraftig og skånsom, og dra uvanlig stemme? Det virket som om hun noen gang ville opptre på scenen, stemmen hennes forheksende millioner av seere. Men skjebnen til sine planer, som Anne ble gitt litt mindre enn 50 år av livet, mye av som ble pepret med smerte og sorg

 Barndom
Fullt navn - Herman Victoria ble født 14 februar 1936 i byen Urgench i Usbekistan. Hennes far - Eugen (russisk stil - Eugene) Herman var av tysk avstamning, jobbet som regnskapsfører. Mor Anna - Irma Mortens, var en etterkommer av nederlandske innvandrere, jobbet som lærer i tysk.
Da hun var 15, ble hennes far arrestert, anklaget for sabotasje og spionasje etter at han ble skutt (da, etter nesten 20 år, han ble rehabilitert posthumt). Denne tyske familie ulykke tok ikke slutt snart dør av sykdommen yngre bror Ani - Frederick. Mor og datter kommer til å se etter et bedre liv. De ofte flytter fra sted til sted, reiste ingen sovjetrepublikkene Usbekistan, Kasakhstan, Turkmenistan og Russland.
Snart Irma giftet hennes andre ektemann - polsk statsborgerskap. Men deres ekteskap ikke er langvarig. I 1943 ble han drept i krigen. Men hans polsk opprinnelse gjør Anna og hennes mor flytte til Polen, hvor de slo seg permanent.
I Polen, går Anna til skolen hvor stor læring. Spesielt bra er hennes humaniora og språk - det kan fritt snakke tysk, nederlandsk, engelsk og italiensk. Samtidig begynte skolen for å vise sine kreative talenter - hun elsket å tegne og synge. Anya selv ønsket å bli med i den kreative college, men har bedt henne om å velge en mer verdslig yrke som kunne bringe hennes virkelige inntekter. Så Herman i 1955 gikk han inn i Universitetet i Wroclaw, velge som spesialitet geologi.
Det Anna, ikke Shedding sin kreativitet begynner å synge i amatørteater "ordspill", som gir opphav til selvbestemmelse i å velge hennes fremtidige liv banen.
 Sangkarriere
I løpet av sin tid som student initiativ, hvor Anna utført populære sanger, og la merke til at hun ble invitert inn i små pop forestillinger. Snart begynte hun å gå på konserter i byene i Polen, tale på små festivaler. På en av disse forestillingene, møtte hun komponisten Jerzy Gerd, som begynte å skrive sanger for henne.
Alvorlig ung utøver oppnår suksess i 1963 da hun vinner den generelle polske Song Contest og den internasjonale konkurransen vant tredje plass. Da Herman går på tur i Sovjetunionen, som vant sympati av de sovjetiske lyttere.
Men den virkelige anerkjennelse kommer etter en tale på festivalen i Sopot i 1964, hvor den tyske vant første plass blant kunstnere fra Polen og andre blant alle deltakerne. Etter denne seieren kommer hennes plate og Anna gikk på tur. Hun deltar konserter mange byer i Sovjetunionen, Storbritannia, USA, Frankrike, Belgia, Øst-Europa. Herman er en berømt sanger. Ikke bare i Polen og Sovjetunionen, men i kapitalistiske land.
I Polen, vanlige folk elsket henne, men "sitt" det fortsatt ikke vurdere å kalle den sovjetiske sangeren. For det store flertallet av sanger Anna utfører russisk og ytelse stil er helt annerledes enn polakkene akseptert da. Men i Sovjetunionen møtte henne å "heie" fordi det er skrevet hovedsakelig i Moskva og serverer Anna USSR oftere enn noe annet sted.
I 1967, Anna dro til Italia. Det er en enorm suksess, noe som gir mange konserter, innspilling den nye platen, hovedrollen i musikkvideoer. Det er første utøver av den sovjetiske blokken land, som serverer den berømte festivalen i San Remo sammen med verdens kjendiser, hvor hun overlevert premien "Oscar de la simpatia". Italienske aviser er fulle av bilder, snakke om det som en ny stigende super star. Anna over månen og ingenting portends at ting kan drastisk endre
 Ildprøve
I slutten av august 1967, syklet med en annen italiensk tale Anna Assistant. Begge var veldig sliten og sovnet ved rattet driver. Deres bil som kjørte langs motorveien i høy hastighet, kastet over gjerdet. Sjåføren, fanget mellom rattet og setet, fikk bare mindre riper og skader, men Anna ble kastet gjennom glasset og det fløy et par dusin meter traff rock. De fant bare et par timer senere og fraktet til sykehus.
På tysk var det ingen boareal kropp ble ødelagt nesten alt: armer, ben, rygg dagene hun lå på sykehuset uten å ha kommet til bevissthet i. Men legene ikke gi noen spådommer, vil overleve eller ikke.
Men Anna ville ikke være en, hvis så lett overga seg. Tre måneder etter den forferdelige ulykken hun fikk lov til å overføre til behandling i Polen. Det er fra topp til tå var "pakket" i gips, som fjernet bare seks måneder etter hjemkomst. Anna måtte starte helt på nytt: gå, lære å gjøre enkle ting som for eksempel en håndholdt eller skjeskaft.
 Retur
Men tørsten å bo og arbeide, og støtte av kjære hjalp Anna Herman vinne denne vanskelige fasen i livet hennes. Og i 1970 hun igjen entrer scenen. Hennes første konsert etter en lang pause i Warszawa, der seerne møter Annas halvtime stående applaus. Herman begynner å snakke igjen. Og siden 1972, begynner sin tur. Da Herman første gang synge en spesialskrevet for hennes sang "Håp". Denne sangen - den første arbeidet gjort i russiske Anna etter utvinning. Og så sangen får status som "populære".
 Livet
Herman i 1970 kombinert med en enkel ekteskap ingeniør fra Polen Zbigniew Tuholskym. Møtet fant sted på et tidspunkt da Anna er utdannet ved universitetet og unge profesjonelle Zbigniew metallurgi avdelingen ble rettet å forelese i Wroclaw. De møttes på stranden, pratet, men Zbigniew sterkt behov for å gå, forlot de hverandre farvel og adresse. Dette tilfeldig bekjent fungerer ikke med hodet av en ung mann, og etter en stund han returnerer til Wroclaw og møter Anna.
Anna og hennes ektemann ønsket å ha barn. Og i november 1975 ventet de sønn født Zbishek. Naturligvis ble konsertene midlertidig rykke ned. Anna entusiastisk engasjert i familien, elsket å lage mat for sine ektemenn.
 Død
I 1980, har skjebnen igjen Anna kick. På Moskva konsert på Luzhniki Herman plutselig blir syk. Etter eksamen, legene sette en skuffende diagnose - kreft sarkom. Men Anna ikke ønsker å måtte avbryte en planlagt tur til Australia og går tilbake på turné, som gir konserter over hele kontinentet. Umiddelbart på retur til Warszawa Herman ligger på operasjonsbordet, men legene er maktesløse til å hjelpe - en sykdom spre seg svært fort og langt.
Anna døde i august 1982. Hun ble begravet i Warszawa på evanhelystskomu kirkegården. På hennes begravelse samlet tusenvis av sine støttespillere og vanlige folk med navn Anna Herman alltid innpakket i en glorie av lys, og sangene hennes alltid vil forbli i hjertene til millioner.  
Яндекс.Метрика