Biografi Matilda Kshesinskoy

Navnet på denne første og siste prima ballerina ballett tsar habitat viftet rykter, spekulasjoner og skandale. Hennes personlige liv og karriere på scenen ble uløselig knyttet til den kongelige familien. Russisk ballett opprettet som en kjepphest for enkeltpersoner kongelig blod, han også eksisterte på deres bekostning, er det ikke overraskende at mange kjente og ikke så yzvechtnыe ballerina kongelige elskerinner var mennesker. Spesielt i dette feltet minneverdig Kshesinskaia kjent danser.
Biografi Matilda Kshesinskoy

Matilda var en ekte dronning Kshesinskaia Petersburg Ballet, hun tok det spesielt for forestillingen om prima ballerina og den forble frem til slutten av æra av keiserlige Russland. Om denne kvinnen var rykter om at hun så ingen av de andre danserne fra de første minuttene av hans tale kunne erverve offentlig.
Den aller Kshesinskaia fortalt at du forlater scenen, hun vet at blant de som ser sin opptreden, det er de som liker det, og forlater åstedet for den delen av det offentlige det gjør det klart at hun danser eksklusivt for dem.
Matilda Kshesinskaia på den tiden var ikke bare en prima ballerina ballett Tsar-Russland, men også vunnet hjertene til fremtiden Tsar Nicholas II. Denne kvinnen var i stand til å sjarmere sine kongelige personer danse på den og ble markert ikke bare anerkjent som en stor danser, hun var også en elsker ikke bare kongen, men også storhertug Sergei Mikhailovitsj, og det er ikke hele posten seire denne skjøre første syn på kvinner.
Født fremtiden prima ballerina i Tsar-Russland i polsk familie, som danset på Imperial Theatre, og hennes mor var en danser som danset i samme teater. Hun hadde en god fysikk, og som barn uttrykt interesse for ballett, fordi min far ga henne i ballettskole.
Hun nøye studert, og den endelige ballettskole hvor hun studerte kom ahusteysha hele familien. Hun likte kongen selv, og deretter Nikki arving. Mellom arving og spirende russisk ballerina blinket roman, varte han lenge, men det var veldig rask og diskutert i samfunnet.
Ved første arving til tronen gikk til den polske kvinnen ballerina te, etter at han ga henne penger til å leie et luksuriøst herskapshus, hvor de fortsatte møtet. Han sovnet henne blomster, gaver, kjærlighetserklæring, men det er på tide at han var forlovet med Alice av Hessen, som senere slått til Alexandra.
Ballerina hardt går gjennom gapet, men arten er ikke innlevert (hun visste da at i 1918 hele kongeparet blant annet sin rival, skutt sannsynligvis ikke møtte representanter for kongefamilien).
Til ære for kroningen av Nicholas II ga en grand opptog, og det absolutt ikke var invitert til å lede partiet, men hun fortsatt gjort det. Hemmeligheten bak suksessen Kshesinskoy ballett er at hun danset med lidenskap og følelser, og ikke som et urverk dukke. Selv den berømte italienske hastrolershy fade i sammenligning med henne. Denne kvinnen er tiltrukket eminente personer sin seksualitet, hun var i stand til å vise gjennom ballett. Hun bor på en stor ros hedret som en stor danser og livet ble en mega stjerne.
Så, forlatt Matilda er ikke spesielt lenge sørget, fordi det sterkt spesielt økonomisk, prøver å holde Duke Sergei Mikhailovitsj, kjøpte han hennes herskapshus, senere bistått i å anskaffe minielektrostantsiyi, mens når det ikke var, fortsatte hun å gjøre fans som skjenker henne som han kunne . Kshesinskaya var veldig økonomisk, fordi alle gaver som hun noensinne har gitt, ble registrert i en spesiell register, denne regelen også spre seg til klærne hennes, hun elsket å kle seg ut og gjøre det enkelt å lage settet av alle ting fikk sitt eget rom.
Kseshynskaya kan til enhver tid gjelder for sin høye beskyttere på enhver anledning, som på grunn av det, selv pensjonert direktør i Imperial Theaters Prince Volkonskii (han viste henne straff for manglende overholdelse av sin orden, klaget hun til rett sted og han avlyste den men ble tvunget til å trekke seg tilbake).
På en festlig middag etter hans beneficiet gang hun møtte Storhertug Andrei Vladimirovich (sønn av hennes kjæreste storhertug Vladimir Aleksandrovitsj), en bekjent raskt utviklet seg til en virvelvind romantikk, der prima ballett unnfanget.
Biografi Matilda Kshesinskoy

Hun gjemte nøye hennes graviditet og i nesten seks måneder ingen anelse om det. I 1902 fødte hun sønnen Vladimir.
Storhertug Sergei Mikhailovich selv etter fødselen av Vladimir er ikke tvetydig tilbød henne ekteskap, ble han selv bli enige om hvordan å gjenkjenne hans sønn Vladimir, men Matilda var ventet på forslag fra Andrew, men han er treg.
Til slutt begynte hun en affære med sin partner Peter Vladimirov Ballett, som hun innrømmet var veldig bra og bar henne til scenen som et glass champagne. Resultatet av denne saken var at storhertug Andrei Vladimirovich sparken fra sin kones elsker, som et resultat siste led.
Matilda har gjort en spesiell rett til å danse noen måneder av året, og resten av tiden til å leve for moro skyld. Ny direktør for de keiserlige teatrene slik frihet ballerina mildt sagt ikke godkjent av dem, men han var mot hva det til tross for sameksistens av to store prinser, så det var det eksponerer, og hennes ingen forbyr hor og alt som lykkelig.
Kshesinskaya var en fantastisk vertinne, etter at hun bygget et herskapshus kalt Kshesinskoy palass, begynte hun å utstyre den med møbler som ble gjort til parametrene i Kshesinskoy, like i nærheten av palasset var tekniske anlegg som er fullt obeschyvaly funksjonalitet av huset. Dette er en nøye gjennomtenkt vertinne seg selv.
I gården i 1914, den første verdenskrig, Mathilde allerede 40, og hun var i en annen verden, der alt er veldig skjelven og ikke stabil. Hun organiserte et sykehus i nærheten av hans eiendom og ga den siste tale før keiseren.
Under revolusjonen mens hun gjemte seg, deretter flyttet til Kaukasus i håp om at bosetter revolusjonen og landet vil igjen være tsarregimet, men det skjedde ikke, og i 1920 ballerina flyktet til Frankrike sammen med sin sønn. Med seg hadde hun ingen penger, som sin sivile mann storhertug Andrei Vladimirovich.
I Frankrike, slo de i et hus som ble kjøpt før revolusjonen, men hun ble tvunget til å legge det. I 1921 giftet hun seg med faren til hennes sønn Storhertug Andrei Vladimirovich. Hun tilbød høye betalende kontrakter, men hun ønsket ikke å snakke mer om den store scenen, men likevel en ballerina gang, å være i eksil, snakket hun.
I Frankrike, prima ballerina Royal Ballet Ballet åpnet sin skole i 1926, og studenten ble ikke hengende.
Biografi Matilda Kshesinskoy

Kshesinskaya innså at mange av sine elever godt og ikke oppnå i livet, men hun trengte penger. På fritiden, hun likte å spille i kasinoet. I 1936, den siste gangen hun gjorde et liv i London, og hun applauderte gjentatte ganger oppfordret til å tilbe (hun var 64 da).
Så skrev hun en biografi om hans egne som skissert hans livshistorie. Kvinnen levde nesten 100 år før de når en alder av sitt jubileum noen måneder, og dermed ble det en lang liste av de mest verdensklasse dansere.  
Synd stygt språk?
 Sannsynligvis hver av oss en gang i mitt liv, og tydde til "gode ord". Enda, gjør det vanligvis anstendig jente prøver sparsomt, og noen ganske irettesette seg selv og martyrdom føle anger etter et uhell brøt obskøne ord. Men så ille, egentlig, men noen ganger råd til god vylayatysya?
 En bit av historien
Det vi i dag kaller en kompis, faktisk, i hedensk tid var et must-fruktbarhet ritualer og oppleves helt naturlig. Dette bekreftes av mange forskjellige landsbyer, byer, byer og elver, som er fra den tiden fikk uharmoniske, etter våre standarder, navnet. Men spredningen av kristendommen i de hedenske obryadnыe ord flyttet inn i kategorien vanæret og ble etter hvert erstattet av kirken, som ble kalt «uanstendig». Men banne en svært lang tid ikke miste popularitet blant befolkningen i gammeltroende lag. Og de ble offisielt forbudt i skriftlige publikasjoner bare i det 18. århundre.
 Bruken av krigersk ordforråd
I dag, som for mange år siden, banning - ikke bare ord. Forskerne som er involvert i studiet av språk, anslått at brannaya ordforråd utfører over 15 forskjellige funksjoner. Således, ved banning kan øke moralen ikke bare seg selv, men også inspirere andre prestasjoner. Noen ganger obskøniteter tillate folk å avlaste stress og få den type avslapping. Så hvis du er på foten plutselig kollapset noen tung gjenstand, for eksempel jern, hvis du bare si noe sånt som "oh, det gjør vondt noe sånt som" det vil fortsatt føle spenningen i lang tid, og hvis du er god på dette punktet vыruhaetes deretter umiddelbart føle en moralsk lettelse.
Etiketter er en manifestasjon av sinne og aggresjon mot deg ekle mennesker og brukes til å skremme og skremme motstanderen. Akkurat som i dyreriket dyr knurre, skumle ansikter og bygge schetynyat håret når du nærmer fiende.
En annen funksjon av stygt språk - evnen til å bruke den til å takle frykt og smerte. Å sette "dårlige" ord, folk liker å skape en form for beskyttelse rundt dem og føler seg mer trygg.
Til tross for at bann er som et naturlig og selv nyttig fenomen, bør det bemerkes at ikke alle bruker dem like. Selv på det nåværende tidspunkt når populærkulturen er gjennomsyret løssluppenhet (banning vi hører på radio, på TV, lese i avisene), noen mennesker har uttrykt vaner i det hele tatt, men det er de som ikke sverge, men bare stadig snakker mors språk.
Det avhenger naturligvis i første rekke på opplæring. Dersom et barns foreldre innpodet riktig kulturell setting, det vokste opp, vil folk følge dem i fremtiden. Like viktig er den type karakter og den menneskelige nervesystemet. Kolerisk - inflammatorisk og lett nervøs, brukte stygt språk er vanligvis mer enn balansert flegmatisk. Men det er også slik at kraftuttrykk Kan en mann brakt opp i en intellektuell familie kultur og ikke i bilde materschynnyka. Beskjeden, nydelig, sjarmerende jente kledd nevыchurno og med minimal sminke på ansiktet hennes plutselig gir er at ørene curl inn i et rør. Kan ikke tro at hun kjenner alle lignende uttrykk! Men det er mulig at hun studerte dem spesielt for å føle seg i visse situasjoner mer trygg og avslappet. Will er slik at arbeidstakeren jobbet hele sitt liv i et komplekst team, hvor ingen sterke ord som ingen oppgave eller prosjekt ikke vil bli fullført i løpet av. Teamet, det til slutt gjorde, og for vane å banne uttrykt bevart.
Sammenlignet med menn, kvinner vanligvis bruker uanstendig vokabular mye mindre. Og ikke bare fordi en kvinnes kropp produserer mindre av hormonet testosteron, som er ansvarlig for aggresjon, men også på grunn av det faktum at en rent mannlig selskap bare akseptert. Hvis en tenåringsgutt kjenner ingen banning, ville det være mye vanskeligere å delta i selskapet. En voksen mann som ikke er i stand til flere sterke uttrykk formidle essensen av hele samtalen vil trolig ikke være i stand til å være en leder. Generelt er selvfølgelig samfunn negativt relatert til bruk av obskøniteter. Hvis flyten av obskøne ord rettet mot oss, blir det oppfattet svært negativt, og regnes som en dyp skam.
 Bli kvitt dårlige vaner
Det er en annen fare: det er bevist at vårt språk og intellektuelle evner tett samhandle. Hvis vi har en vane å snakke i lignende situasjoner formalistisk uttrykk (og kompis med disse malene er), det gjør hjernen vår utvikler seg.
Britiske psykologer har analysert den flere hundre kvinner og fant ut at jenta snakker riktig, jo mer vellykket både på personlige front samt i karrieren. Selv arrangert spesielle kurs på språkutvikling, som tilbyr en rekke øvelser for å bli kvitt parasittiske språk ord inkludert uanstendig. Så, bør i stedet for "dårlige" ord snakke litt meningsløst, ikke er relatert til samtalen ord, for eksempel "hypsoffyla" i stedet for "e-klmn", "djevel" eller "pannekake". Den person som foretar en slik erstatning, forstår at uttrykket høres dumt og latterlig, like upassende å bli hørt banne i sin tale. En annen metode for å bli kvitt tilstopping leksikon - stillhet. Etter å ha brukt ufint språk, folk ofte dekke sin manglende evne til å bygge et språk, aksenter og pause. Foruten å lære å være stille, folk lære mer og lytte til samtalepartner, og dette vil være enig i, en svært viktig og verdifull kvalitet.
Selv noen fakta om de positive og negative sidene ved huskyer.
 Positiv innvirkning
  •  Bruken av sterke uttrykk for livet fortsetter. Disse funnene gjør amerikanske leger og sosiologer. Etter å ha gransket livsstil 230 mennesker, de fant, sier klartekst helsemessige fordeler. For de som gjør det, funnet lave nivåer av kortisol ("stresshormon") og høy forekomst av endorfin ("hormon av glede").

  •  Uanstendig språk styrker lagånden. Eksperter University of East Anglia fant at banning hjelper ansatte kommuniserer, skaper en spesiell atmosfære av forståelse og tillit. Og dette gjelder ikke bare menn, men også for blandede lag.

  •  Negativ innvirkning
  •  Banne redusere attraktivitet. Sosiale psykologer har funnet ut at banne i språket til den smukke kjønn negativt påvirker deres vurdering av menn. Alle kvinnene som fikk en perfekt score på grunnlag av fotografier, falt i øynene av menn etter demonstrert (i videoen) evnen til å snakke uanstendig.

  •  Banne ødelegge stemningen. Det er verdt fem ganger vi hører obskøne ord på TV som stemningen faller, det er angst, en følelse av at "noe er galt". Barnepsykolog med USA som utløste morplanten. Vi har alle lært fra barndommen som sverger - det er ille.
  • Яндекс.Метрика