Biografi Oprah Winfrey

OPRAH WINFREY er nå en av de rikeste, innflytelsesrike og kjente TV foredragsholdere i verden. Hennes show samlet millioner av seere over hele verden, og det er ikke mer enn ett år. Hun er aktivt involvert i veldedighetsarbeid og prøver å gjøre en forskjell.
Biografi Oprah Winfrey

Nå er hun milliarder priser, suksess, berømmelse og uvazhaemost, men så, i 1956 var det ingen tegn på at familien til arbeidsledige svarte født amerikansk rikeste svart kvinne i verden - Oprah.
Biografi Oprah Winfrey

Oprah var den første av tre uekte barn Vernita som fødte henne i 18 år. Hennes far var en gruvearbeider og datter ved fødselen ikke ta mye del i oppveksten hans (han var i militæret). Mor er å liksom brødfø seg selv, igjen å babasuyu datter, og hun gikk på jobb.
Min bestemor på Oprah materynoy linje var tøffe, lille jenta gikk med henne til kirken, hvor alle nevnt passasjer fra Bibelen. Winfrey under en kampanje til kirken bergtok alle med sin fenomenale hukommelse for å sitere Bibelen. Jente fra barndommen var fornuftig og ved 25 år, allerede visste hvordan å lese og skrive. Min bestemor levde i en avsidesliggende landsby, hvor det var ingen TV og en jente fra en tidlig alder søkt trøst i bøker og leker med kjæledyr.
Da hun gikk inn i hagen, deretter umiddelbart etter første klasse, ble hun overført til den tredje, fordi det overgikk pensum. Hun senere innrømmet at det var hennes bestemor lagt en stang som hjalp henne med å oppnå suksess liv.
I en alder av seks år har Oprah tok henne til sin Milouki byen der hun bodde i gettoen. Etter den tid Oprah var søster og bror. I ghetto var ikke hele veien i en avsidesliggende landsby, det var mye tøffere. Jenta ble utsatt for vold av sin fetter halvbror. Til tross for vold og den stakkars lille Oprah utført på arrangementer, men i en alder av åtte år gamle moren stjal penger og flyktet til sin far, hun bodde sammen med ham et år og deretter drepte moren.
På 13 år, hun igjen rømte fra sin mor, men da han gikk tom for penger, måtte returnere, men har blitt avviklet og jenta gikk til sin far. Hun prøvde å skjule sin graviditet og når jeg innså at det ikke lenger skjule banken drakk vaskemiddel, pumpes det, men frukten av lang levde. Oprah talt legene å skjule sannheten om hennes graviditet fra hennes far, og etter at den ble utgitt, innså jeg at hvis Gud gir ham en ny sjanse, er det absolutt ikke vil gå glipp av det.
Oprah senere i en av hans intervjuer sagt at når hennes baby døde, ble hun lettet, fordi han var ikke et resultat av stor kjærlighet og vold som ble utsatt for, og hvis han overlevde, ville hun bare begikk selvmord, så som hun visste at på det punktet i livet hennes ingen god glans, enn si sitt barn.
Så begynte hun å leve med sin far i sin nye familie der jenta bare blomstret siden hun betalte oppmerksomhet og omsorg i hver vei. Han trodde datteren fortalte henne at hun kunne bli bedre og hun begynte å studere hardt, studerte veltalenhet, kom inn i skolen eiendelen har vunnet mange ulike konkurranser, og fikk en avtale med presidenten i Amerika som en representant for talentfulle unge mennesker i regionen.
Hun gikk inn i Universitetet i å kombinere arbeid og til stasjoner førte nyheten endelig begynt å gjøre det første håndfaste penger for hans veltalenhet. Senere begynte hun å lede nyheter, men hun empathized som skjedde, det ble fjernet fra nyhetene, men det kan virke.
Biografi Oprah Winfrey

Deretter ble hun invitert til å bli en ledende underholdning. I 1984 flyttet hun til Chicago i byen utnevnt sin topp servering nyheter. Dette programmet hadde lavest rating, som offentliggjøres på samme tid med den legendariske Phil Donahue showet. Oprah tviler eller oppfatter en svart topp, men bare noen få måneder ranking program som det var ledende, steg kraftig, og Phil Donahue nå måtte han flytte til en annen by.
Biografi Oprah Winfrey

I 1985 spilte hun i Quincy Jones 'blomster lilla felt "som fikk den" Oscar "og" Golden Globe ", etter at hun spilte i mange filmer og uttrykte dem, men for å oppnå anerkjennelse som hun fikk etter henne filmdebut mislyktes.
Biografi Oprah Winfrey

Gjorde sin filmdebut veldig populært og hjalp hennes nye show "Oprah Winfrey". Dette showet kom og ymnenytыe politiske og datamaskin genier og de fleste Hollywood-stjerner i show business. I dag lettere å fortelle hvem som ikke var en gjest på Oprah enn listen over de som hun var. I løpet av noen måneder ble det en bestevenn husmødre, fordi det ikke bare ført hans show, hørte hun dem og sette dem i dusjen.
Biografi Oprah Winfrey

På hennes show kom og forfattere, resultatet var at bøkene sine neste dag rett og slett feid ut av hyllene, generelt Oprah har blitt en reell annonsør som ikke er spesifikt annonsere et bestemt produkt.
Biografi Oprah Winfrey

På et tidspunkt hun støttet George W. Bush, og etter ham og Barack Obama, og vi ser begge disse rettighetene var en gang president i Amerika.
Forfalske kapital, bestemte gründer Winfrey å kjøpe sitt eget studio og spilt inn sitt selskap, som er engasjert i produksjon av ulike TV-produksjoner. Inntektene begynte å vokse svært raskt, og da hun kom inn i Forbes liste. I mai 2011 ble uteksaminert hun lede sitt show "Oprah Winfrey Show" og sa farvel til publikum. Snart lansert sin egen TV-kanal OWN publikum, publikum fra starten av prosjektet som begynte 80 millioner seere.
Som skrevet ovenfor, kan Oprah ikke bare tjene gode penger, men å bruke det til veldedighet, sponset hun skoler i Afrika, hjalp Haiti etter jordskjelvet rammet.
Kanskje hemmeligheten av denne kvinnen er at hun var ærlig med seg selv først og svært opptatt av å sitt arbeid og ikke skjule sine virkelige problemer.
Når hun innrømmet at mange år sliter med sin overvekt og knallhard trening og kosthold hardt til noe godt ikke kommer, fordi hun skjønte at det å være overvektig er en refleksjon av sine interne problemer, som hun klarte likevel å tape og gå ned i vekt .
Som vi ser i hans nesten 60 år Winfrey har oppnådd alt som kunne noensinne forretningskvinne i en masse penger, anerkjennelse, mange venner, men akk, hun aldri giftet seg og hun hadde ingen barn.
For de siste 20 årene om hennes forhold med Stedmenom Graham. Denne forretningsmann vunnet hjertene til Oprah, og de selv annonserte sin forlovelse, men så ombestemte Winfrey, følte at hvis de binder knuten offisielt, så dette kan ende forholdet deres, og Stedmen tankene ikke fordi de ikke gjorde gift.
Hun innrømmet at hennes hjerte knust tre ganger og en gang i 1981, brøt hun opp med kjæresten, alle ønsket å begå selvmord. Siden da hun bestemte seg for at hennes liv ingen andre kommer mellom henne og hennes karriere fordi hun har ennå ikke gift.
Hun liker å være vellykket, populær og hun bevisst ofret familie og lykke av morsrollen, for å bli rik.  
Menn Juliette Binoche i livet
 Juliette Binoche er en av de mest kjente skuespillerne i Frankrike. Til tross for sin relevans som skuespiller, denne kvinnen aldri gift, men det stopper ikke henne heve to barn fra ulike parlamentsmedlemmer og tror på kjærlighet, uansett hva.
Menn Juliette Binoche i livet

Som skuespiller innrømmer hennes ekteskap ble kalt fire ganger, men det gikk aldri ned midtgangen. Som for hobbyer, da Juliette elsker å tegne og tidvis arrangerer sin utstilling. Da hun var 40 hun spilte i en åpenhjertig bilde økt Playboy. Som du kan se, denne kvinnen aldri gir opp, og dette til tross for at snart vil det være 50.
Født kommende skuespiller i en kreativ familie av skulptør og skuespiller. Foreldrene hadde tilbrakt tid sammen med Juliette og engasjert showdown, og jenta var til seg selv. Binoche er en annen søster. Etter skilsmissen, jentene sendt til kostskole nedleggelser og providuvaly dem svært sjeldne.
Skuespilleren innrømmer at vandrerhjemmet hun var veldig ensom så hun ble med i teatergruppe, det å finne en kjære. Etter konfirmasjonen, hun og hennes søster begynte å leve et selvstendig liv, jobbet jeg som kasserer i et supermarked. Samtidig hun går inn i et drama på skolen, ble trukket tilbake i mengden, og mener at en dag vil føre rolle i filmen og bli berømt. På denne tiden, er hennes mor igjen prøver å etablere livet generelt og hans far forlot landet.
Snart hennes livs reise kommer over Paris talentfull regissør Leo Karaks med hvilket den er bundet roman. Hun var bare ca 22 og han vant sin visjon av filmer og liv.
Menn Juliette Binoche i livet

Han spurte henne til stjerne i filmen "Bad Blood" (1986), og hun sa ja. Leo var så besatt av arbeidet med en ny film som gjorde Binoche gå ned i vekt og slitasje bare de tingene i skriptet setter hovedpersonen å komme i god del.
Juliette var sliten, men hun er forelsket og deretter led hans utvalgte. I neste bilde "Elskere av New Bridge" (1991) en gang under innspillingen hun hadde dødd. Interessant er det faktum at i løpet av de tre årene innspillingen av filmen "Elskere av New Bridge" døde som regissør og kameramann av denne filmen.
Etter skytingen Leo funnet en ny muse, russiske skuespilleren Catherine Golubev, som senere giftet seg og fikk tre barn fra henne, selv om Catherine døde i 2011 under mystiske omstendigheter.
Snart hennes livs reise kommer over hennes fars første barn - Andre Allie.
Juliette er glad fordi hun elsker og elsket, alt er fint, men dessverre, dette er fortellingen ikke spesielt positiv ending. Andrew funnet seg en annen Binoche og venstre gravid. Juliette fornærmet forlatt og forkastet alle de nye forslagene, og etter fødselen av første barn returnerer til kino.
I filmen hussar på taket (1995), blir hun fanget sjarmerende øyne Olivier Marrtynesa.
Menn Juliette Binoche i livet

I 1996 fikk han sin Oscar for å skyte filmen "Den engelske pasienten". Forholdet varte i tre år, men dessverre, i motsetning Binoche, Martinez familie var ikke interessert, han ønsket å erobre Hollywood, så forlot det.
I filmen "Children of the Century" Binoche vilt forelsket i hovedpersonen, spilt av Benoît Magimel.
Menn Juliette Binoche i livet

Det er 10 år eldre, var han 25, men de elsker. Binoche unnfanget av Benoit, fødte ham en datter, og mente at endelig hun finner en kvinnes lykke. Ung far var ikke klar for et seriøst forhold. Og denne romanen Binoche utløpt.
Siden da, prøver hun alle sine følelser neroztracheni overleve i verk.
Nå Juliette med sine barn lever i sin egen gamle herskapshus i nærheten av Paris.
Menn Juliette Binoche i livet

Til slutt, råder Juliette Binoche ikke å holde et raseri og materialisere den på papir, i arbeidet, rope generelt gjøre noe for å bli kvitt det.  
Яндекс.Метрика