Boris Hrachevskyy
 Født Boris Y. Hrachevskyy 18 mars 1949, sønn av hodet kultmassovыm sektoren og bibliotekar. I løpet av denne perioden familien bodde og arbeidet i et hvilehjem "Polushkyno" i Moskva, hvor han tilbrakte sin barndom liten Bor. Ifølge Gracevskogo, denne gangen han husket hvor glad og hyggelig, alltid dreid seg om hvor ferierende med små barn, og hans far jobbet som en "mann-ferie". For fem år, litt Boris pappa hjalp til med organisering og deltakelse i ulike konkurranser, rask innsikt i vellykket konsert rom. I skolen, skaperen av "virvar" Boris Hrachevskyy var en leder blant sine jevnaldrende, og på eksamen han gikk på college, hvor han studerte forretnings snu ferdigheter. I 1968, den unge Boris servert i hæren, etter tjeneste der kom han tilbake til sin far ber ham om å arrangere TV. Så skjebnen førte dem Gracevskogo i studio. Gorky, hvor han ventet TV virker ikke som en hjullaster.
Boris Hrachevskyy

 Med tjener ledere "virvar"


 Naturlig engasjement, utholdenhet og vilje til å nå de høyder hjalp Boris Hrachevskomu få til å fungere i rekvizytorski butikk, hvor han ble tilbudt en jobb arbeideren på film "Forbrytelse og straff". Det er her den unge og ambisiøse fyren kunne vurdere hele prosessen med å lage filmen "innsiden".
 Senere Hrachevskyy kom til stedet, hvor filmen "Barbarian, skjønnhet, lang flette" ledet av regissør Alexander Rowe, som senere feire innsatsen til unge assistent og tilby ham en cameo. Fra det øyeblikket begynte han å leve i studio, nesten forlate sine vegger. Om to år, fremtiden regissøren av "virvar" Boris Hrachevskyy jobbet som assistent, så mestret flere kinoprofessiy.
 Denne kunnskapen hjalp Boris å bli med i VGIK, hvor han ble uteksaminert i "Organisering av filmproduksjon." Og i 1974, sammen med Alexander Hmelykom prosjektet skapte de den legendariske newsreel "virvar". Første utgavene av arbeidet vunnet hjertene til seere og nå en viktig milepæl i filmhistorien.
 Over tid aktivitet Boris Gracevskogo aktivt utviklet og han ble direktør for religiøse verker som filmen "tak" og TV-serien "Så langt, alt hjemme."
Boris Hrachevskyy

 Livet kynodeyatelya


 Med hans fremtidige kone Galina direktør for bladet "virvar" først møttes mens du arbeider i studio. Forresten, den første kona til Boris Gracevskogo lang tid ikke ta hensyn til ham, men fyren fikk sin måte, og i 1970 paret gift. Var gift sønn Max, og senere og datter Xenia.
 Men til tross for 35 år bodd sammen i ekteskapet, paret søkte om skilsmisse. Boris Hrachevskyy grunner ikke veldig fokusert, men skilsmisse var rastløs. Tross alt, kinodiyach ble kalt eks-hustru enke, understreker det faktum at han er hennes "død".
Boris Hrachevskyy

 Etter skilsmissen Boris lenge søkt familiens lykke og fant ham i personen unge skjønnheten Anna Panasenko. Publikum ble litt sjokkert fordi hun yngre enn sine 38 år. Men til tross for sladder og rykter om hvor gammel Boris Hrachevskomu Anna er overlevd og bodde hos hennes elsker. Allerede i 2012, ga hun ham en datter Vasilisa. I dag er paret en modell av sunne familier.  
Mest morsom og rørende romantiske komedien Russian
 Se på filmen - en perfekt mulighet til å slappe av etter jobb, frigjøre spenninger og slappe av. Høsten er spesielt hyggelig å se en romantisk komedie lys. Hvordan velge en virkelig interessant film? Vi har forberedt for deg en liste over russiske morsom og rørende komedie. Romantiske komedien 90


 Wheel of Love


 Hovedpersonen i Cyril er i å gi seksuelle tjenester. Det har stor suksess med kvinner, men på et tidspunkt innser at han ønsker å finne ekte og ren kjærlighet. Og det lykkes. Han møter sin Diana. Men jenta beskytte henne to bror fjellklatrer. Vil elske å være sammen?

 Eagle og haler


 Bride Oleg Elena plutselig gift en annen og gikk med ham til hovedstaden. Tidligere kjæreste ønsker å slå den inn i hva ikke var og gikk til Moskva. Han får til og med ham en jobb. Men skjebnen bringer ham til en jente Zina. Bare når helten lærer om sykdommen Lena, følelser bryter ut med fornyet styrke, og han returnerer.

 Ferien Moskva


 God, enkel og underholdende komedie om kjærlighet. Italiensk jente Luciano kommer i Russland for å begrave sin elskede hund. Det er her hennes eventyr begynne ilyubov blikk. Karakterene i filmen får mange morsomme situasjoner, noe som gir seerne et hav av positive.
Mest morsom og rørende romantiske komedien Russian

 Encore, Once More Encore!


 I hjertet av filmen er historien om en ung løytnant, som blir forelsket i kona til oberst, en sjef som forlot for den unge skjønnheten vsoyu tidligere familie.
 Hva vil avslutte denne historien om en kjærlighet polygon i et trangt militær by?

 Romantisk komedie 2012-2013


 Film: Bitter!


 Lys romantisk komedie om et bryllup Natalie og Roma, basert på konflikten i generasjoner. Natasha ønsker å gifte seg på stranden i stil tegneserie "The Little Mermaid". Faren til jenta ønsker å organisere et arrangement på en fin restaurant kjedelig ritualer. Innser at paven ikke kan overbevise unge mennesker velger å spille bare to bryllup, ett for foreldre og slektninger, og deretter i hemmelighet rømme og gjøre deres ferie. Men både meningsløs ulykke hellig flette sammen.

 Kjærlighet og City 3


 Neste film - en tredel av filmene Kjærlighet i byen. Denne gangen hoved favoritt heltinne besluttet å hvile en stund og la foreldre med barn. Men det viser seg opplæring - er en kompleks prosess og alvorlig. Paven kan ikke takle og spurte tilfeldig Valentines sine barn til å bli voksne. Ja, pappa våkne opp om morgenen og var forskrekket over å se før dem tenåringer Hvordan vil dette morsom historie, se selv.
Mest morsom og rørende romantiske komedien Russian

 Det er kjærlighet!


 To Muscovite Masha og Karina gå på en forretningsreise til Hviterussland. I reisen jentene beundre naturen og oppleve kulturen i landet, og selv møtte sin kjærlighet. I filmen, vil seerne se heltinner eventyr fylt med humor og uventede hendelser.  
Beste utenlandske romantiske komedier 2014: liste over historier og filmer
 Hva gjør en person trenger etter en dag? Deilig middag, et glass vin og en lett romantisk film før sengetid. I dagens utvalg å velge virkelig interessant film som vil for livet, er ikke lett. Klikk her for vår gjennomgang av det beste fra Hollywood romantiske komedier og fransk 2014 detaljering. Du kan se dem på nettet eller laste ned til din datamaskin. Romantisk komedie Amerikansk: List


 Utrolig Life of Walter Mitt


 Walter Mitja - vanlig ydmyk fyr som ikke tar toppjobben, skamfull for å skrive online dating som en jente og desperat ønsker å finne kjærligheten. På et øyeblikk livet hans brått endret. Helten går på en fascinerende reise og eventyret begynne. Dette er en meget god og ærlig film om jakten på den andre halvdelen.

 "Dette pinlige øyeblikk"


 Venner som er villige til å gjøre noe for hverandre. Når hovedpersonen skiltes med kjæresten sin, og kan ikke komme seg, hans venner besluttet å gi løfte om at for en ikke vil gifte seg. Og, selvfølgelig, begynner deres forhold klosset øyeblikk når helten må innse alvoret i situasjonen.

 "Barefoot in the city"


 Hovedpersonen møter en jente som brukte nesten hele sitt liv i et psykiatrisk sykehus. Han tar henne med seg til bryllupet til sin bror. Det heltinne utstråler en sjarm, som ingen kan motstå.
Beste utenlandske romantiske komedier 2014: liste over historier og filmer

 Romantisk komedie om skolen: List


 Bro viktige jenter


 I Jules og Max skilte foreldre. Det var så mye påvirket deres psyke som venner sverget aldri starte seriøst forhold. Men er immun mot tankene følelser?
 Gutter er racket mens Jules begynner dating Anna og Max forelsker seg ikke

 Godt å være anstendig


 Denne filmen ble utgitt i 2013, men vant så populært at vi rett og slett ikke kunne ta det med i vår vurdering. Filmen forteller historien om en gutt Charlie - ydmyk og upopulær high school student. En ung mann møter folk motstrid ham. Og da livet hans brått endret. Han forelsker seg, vokser og ombestemmer seg om verden.
Beste utenlandske romantiske komedier 2014: liste over historier og filmer

 Fransk romantisk komedie: List


 Mr. Morgan Siste Kjærlighet


 Matthew Morgan bor i Frankrike, lærer filosofi ved universitetet og leve et tilbaketrukket liv. Etter drapet på sin kone protagonist kan ikke komme seg og begynne å leve igjen. Men alt forandrer seg når en buss hjelper ham morsom jente Polina.

 "Kjærlighet ved Christmas"


 Den forvirrede og morsomme historier, flott for lørdag kveld. Sarah forteller hennes mann Jean som er gravid. Bare Jean er ikke gode nyheter, fordi han ikke kan få barn. Han gjorde ikke fortelle henne om det, av frykt for å miste. Hvem er far til barnet? Jean mistenker hans kone av tidligere og prøver å finne sannheten i julen. Hva vil skje 25 desember tegn?

 "Vulkanen av lidenskap"


 Alan og Valerie må komme i tide til bryllupet til sin datter i en liten gresk landsby. Men flyplasser stengt på grunn av vulkansk gjenopplivet. Paret bosatte datter å gå på veiene i Europa. Så starter alle slags opplevelser.
Beste utenlandske romantiske komedier 2014: liste over historier og filmer
Яндекс.Метрика