Chat ZoneHva er området for kommunikasjon
Hver person har sine personlige rom grenser, som tillot bare av og til bryter slektninger. Det er begrenset plass intim kommunikasjon.
Valget av plass mellom seg selv og samtalepartner enkel sak. Å snakke velformede og partene forstår hverandre, bør avstanden mellom dem ikke være for stor eller for liten.
Hvis området er intim glad i, så tar vi det vennlig, kan røre ham eller klemme ham. Invasjon av den intime sonen ukjente personen er en negativ reaksjon, kroppen oppfatter som farlig fremmed. I respons til invasjonen av ukjente eller fremmed i vår intime sonen av personlige plass og kroppen er forberedt på å slå tilbake et angrep og blodet blir kastet adrenalin. Som et resultat, ditt hjerte slå fortere, til blodet rush til hjernen og skjelettmuskulatur kunne løpe eller slåss.
Plassen er delt mellom mennesker kommuniserer:

1) intimt sone for kommunikasjon.
 Det er gjort når avstanden mellom mennesker kommuniserer er mindre enn 0, 5 m. På en slik avstand kan kommunisere sine kjære, venner, slektninger. Kommunikasjon i dette området er vanligvis rolig stemme, ofte preget varme og oppriktighet;

2) personlig kommunikasjon sone.
Avstanden mellom samtalepartnere i området personlig kommunikasjon er mellom 0 og 5 til 1, 2 m er dette området vanligvis kjent kommunikasjon mellom mennesker, mellom kolleger på resten.;
3) sosial kommunikasjon området. I denne sonen, kan avstanden mellom samtalepartnere innen 1-3, 7 m. I denne sonen kommunisere med kolleger, venner eller ukjente mennesker. Kommunikasjon kan bestå vennlig og konflikt;

4) offentlig område av kommunikasjon.
I området av sosial avstand mellom mennesker over høyttaleren 3, 7 m. På slike avstander kan si hei, og deretter komme nærmere hverandre eller lenger unna. I dette området er vanligvis fremmede samlet på ett sted.  
Hookah - helseskadelig eller ikke u?
 På shisha i dag nesten alle signere. Hookah røyking er en enhet som bærer tradisjoner i Østen. Vannpipe opprinnelse i India og spredte seg raskt gjennom territoriet til asiatiske land. Røyke hookah - en meditativ prosess som bidrar til rolig samtale.
 I dag er hookah røyking ikke bare en måte å slappe av og bli kvitt stress, men den egenskap av "glamour". Det er mange hookah og chylautov gi besøkende muligheten til å røyke vannpipe i behagelig musikk.
 Fortsatt ikke spilt på fordelene og farene ved shisha. Nedenfor presenterer vi de grunnleggende fakta som du vil være i stand til å konkludere.

 Harm fra røyking hookah
 Jeg må starte med å si at røyking i alle dens former (rør, vannrør, sigarett, sigar) er en dårlig vane. Harm til tobakk, som inneholder nikotin, som er vanedannende. I tillegg til nikotin fra tobakken er harpiksen provosere kroniske luftveissykdommer og aterosklerose og kreft. Før du blir vant til behandlingen mye raskere enn sigaretter.
 Prosessen med hookah røyking på offentlige steder er ikke alltid hygienisk. Du kan heller ikke vet hvem og hva sykdommer røyke hookah deg. Ikke det faktum at de ansatte arbeider flittig maskinen etter hver besøkende.
 I alle fakta. Vannpipe er skadelig for passive røykere, siden rozkuryuvanni hookah produsere stor konsentrasjon av tobakksrøyk.
 Fordelene med behandlingen
 På grunn av bygging av en vannpipe, tobakksrøyk som pustes inn av mennesker, delvis renset vann filter. Derfor faller lyset, mister av skadelige harpikser og tilsetningsstoffer. Passerer gjennom våt filter røyken avkjøles og ikke irritere luftveiene. Dermed er en time hookah røyking tilsvarer én sigarett røykt. Røyking redusere skade av røyking.
 Ikke en liten rolle og tobakk, som er forskjellig i struktur fra enkle tobakktilsetnings etter honning eller fruktsirup. Tobakk er med tillegg av biter av frukt, krydder, urter. Det er røykfrie blandinger som ikke inneholder tobakk som er helt ufarlig for kroppen.
Hookah - helseskadelig eller ikke u?

 Røyke eller ikke å røyke vannpipe? Alle velger men behandler ikke røyke hookah røyking som vanlig. Det er bedre å røyke hookah for avslapping og rolig samtale etter ritualet sakrament. Kvelden tilbrakte med venner raskuryvanyem hookah bedre enn en fest med en hodepine om morgenen.  
Hvordan skrive et brev Julenissen
 Så nær alle favoritt ferie - Nytt år! Mer nylig farget blader shurshalo føtter, forårsaker sorg lys av det faktum at sommeren er over, og det virket som høstregnet og aldri går tom. Men noe uventet gikk høstmånedene, og desember trygg bevegelse ga all makt i hendene på vinteren. Siden begynnelsen av denne måneden hele kommer til liv. Dette er noe annet utvinning enn om våren. Mennesker et sted i et travelt, vystoyuyut lange linjer i butikkene, noe konsentrert tanke
 Hva skjedde, hva som har forårsaket en slik oppsikt? Det faktum at nesen av det nye året - en ferie, som ikke bare barn, men også voksne. Og hvis den voksne er en anledning til å tilbringe en ferie med familien, møte med slektninger og venner, for barn er mer, det er - venter på et mirakel.
 Brev til julenissen
 De ivrig venter for 31. desember klokken slår tolv og under godt pyntet juletre vil ligge gaver fra Santa Claus. Men han vet nøyaktig hva du ønsker å få en gave? Fordi alle barn er forskjellige drømmer og ønsker, og ønsker å ta alle! Så for å lette oppgaven bestefar, skrive et brev til ham. Ja, brevet! Det dele dine drømmer og ønsker, fortell oss hva du ønsker å motta en gave.
 Skriv et brev til julenissen i Great Ustyug kan hvert barn. Selv om du er veldig ung og ikke vet hvordan du skal skrive, kan du spørre foreldrene - de sannsynligvis vil gjøre det raskt og riktig. Hvis du går på skole, og vet hvordan du skal skrive, så gjør det selv: Santa Claus vil være fornøyd med å lese et brev skrevet av din hånd.
 Skrive et brev til julenissen
 Siden brevet, ikke glem å gratulere bestefar. I noe tilfelle ikke skrive bare "jeg vil", "Gi meg". Til brevet ble skrevet av alle reglene og som min bestefar, prøv å ha det ingen feil og korreksjoner. Etter hilsen skrive litt om deg selv som ditt navn, hvor du bor, som gjorde hele året, og, selvfølgelig, som ville gjerne motta en gave. På slutten av brevet poproschaysya må gi datoen da vi skrev et brev og returadresse til bestefar og hans assistenter visste hvor vi skulle ta gaver. Før du sender en e-post, gi foreldrene la lese og sjekke om alt er riktig du skrev. Nå er det viktigste spørsmålet: hva du skal skrive? Spesifikt, til hvilken adresse til å sende et brev? Ganske enkelt, skrive!
 162 390 Russland, Vologda-regionen, byen Stor Ustyug, hjemmet til Santa Claus.
 Ved å markere denne adressen på en konvolutt, må du passe på - post vil gå i de rette hender. Ikke vær redd for at julenissen ikke leste det på grunn av det store antallet av brevene han mottar fra barn over hele landet, fordi det er uunnværlige assistenter for å hjelpe ham å takle all korrespondanse. Selv om du skriver på konvolutten "Santa Claus", og deretter et brev må få på. Hvis nok tid bestefar, vil han svare deg, og det vil være helt gratis, som om han og Santa Claus å utføre mirakler. Men hvis du plutselig ikke får et svar - ta det, en gave under treet bare være!
 Sample brev
 Hvis du ennå ikke er overbevist om at de kan skrive et brev riktig, så les et eksempel på denne meldingen.
 "Hei, bestefar Frost! Mitt navn er Anastasia, jeg er 7 år. Vi foreldre bor i St. Petersburg. Jeg liker denne byen fordi den er vakker og interessant. Dette året jeg flyttet til den andre klassen, studere godt og mine foreldre ofte skryt. Jeg liker å danse og spille piano. Og jeg veve Baubles Bead. I dette nye året ville jeg elske å motta en gave fra deg litt fluffy kattunge, vil jeg ta vare på den og kjærlighet! Mamma og pappa har ikke noe imot, vil jeg gjerne be deg om å gjøre min drøm! Den venter på et svar, respektere Nasty ".
 Bare kan se brevet, men ønsker skrive til dem på gjennomføringen av som du drømmer.  
Telefon etikette. Hvordan å snakke i telefonen✦ Hvis telefonen ringer, løfter av røret og si ... Hva skal jeg si, plukke opp telefonen? Det finnes flere alternativer. For eksempel: "Hello", "Jeg hører deg" eller "Hei, jeg lytte til deg." Disse ordene skal uttales som kan være vennligere.
✦ I en telefonsamtale tone er svært viktig, fordi du snakker i telefonen, ikke folk se hverandre, har de ingen mulighet til å bedømme reaksjonen snakke med bestemte ord i ansiktsuttrykk, gester, kan du fange stemningen å bare intonasjon.
✦ Compliance telefon etikette - en svært viktig del av bildet, profesjonalitet, så lær deg å snakke i telefonen akkurat nå, så vil det tjene deg til god nytte.
✦ Du kan ikke ved å løfte av røret, taus. Også ikke egnede korte svar: "ja", "lytte", "telefon", "enhet", viser de dårlige manerer. Like disobligingly og stygg lyd "på ledningen" eller "snakker".
✦ Ikke spør den som ringer mannens navn direkte. Ikke den beste og taktfull spørsmålet "Hvem er det som ringer? "Prøv å finne ut i en samtale eller høflig be folk til å identifisere seg selv, for eksempel:" Hvordan du sender det? »
✦Yakscho du ringe, starte en samtale bør være av hilsen, etter som bør du presentere deg selv og fortelle om hensikten med hans kall.
✦ Top uerfarenhet og uhøflighet å starte en samtale med setningen: "Hvem er det? "" Hvor jeg fikk? "Og så videre. D.
✦ Hvis du føler at feil nummer, angir du dette: "Beklager, nummeret ditt .." Da trenger du et tittelnummer. Hvis det oppstår et problem, så igjen be om tilgivelse for bryet. Spør telefonnummeret ditt i uakseptabel løftet opp - han har all rett til ikke å svare.
✦ I det som regnes anstendig hjem for å ringe sine venner?
Ikke før 9 og ikke senere enn 22 timer. Fra denne regelen kan trekke seg bare mellom nære venner. De er betinget på forhånd, men i alle fall, etter 23 timer med samtale anses uanstendig.
✦ Hvis du ringer institusjonen eller organisasjonen eller utilstrekkelig kjære hjem, må du varsle navnet hans helt.
Du kan ikke bli presentert bare nære venner og som allerede kjenner stemmen din.  
Яндекс.Метрика