Foto, som viser hendelser, gjenstander og steder forbundet med julen årsak bare hyggelige følelser. De er vakre, interessant og symbolsk. Alltid hyggelig når en normal situasjon forandrer seg. Det er derfor vi elsker julen.
Christmas (31 bilder)

 Enig ser på butikkvinduer dekorert med lys mye hyggeligere. I vårt liv, dessverre mange grå dager, så er det viktig å gjøre en innsats for å gjøre dem fargerike og lyse.
 For å gjøre dette, trenger bare å se etter flere vakre bilder og legge merke til noe nytt i din vanlige måte. Denne samlingen av bilder av julen opprettet for deg å huske at skjønnhet er nær, og når som helst kan du forandre livet ditt til det bedre.

 Christmas (beste bilde):


Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

 Jul i Canada (foto):


Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

 Jul i London (bilder):


Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

 Jul i Praha (foto):


Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

 Jul i Paris (bilder):


Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)

Christmas (31 bilder)
Hva en fest feiret 21 september
21. september sto for en av hellig dvunadesyatye neperehodyaschyh russisk-ortodokse kirke - Nativity of the Virgin, hvis bilde er dypt respektert i hele den kristne verden. Denne ferien er også kjent som andre-Pure.
Nativity - en av dvunadesyatye neperehodyaschyh hellig russisk-ortodokse kirke
Fairy-Nativity
Drivende Nativity dag (21 september) til intransitive store fester av den ortodokse kirke, troende påpeke at en viktig rolle av jomfru Maria i kristendommen.
Frem til det 14. århundre Nativity tema var ganske sjelden i kristen kunst. Senere motivet har blitt ganske vanlig.
Imidlertid gjorde de første kristne ikke feire jul Virgin. Det ble feiret bare i andre halvdel av det femte århundre, da det ble utarbeidet biografi Guds mor, som i Det nye testamente er svært knappe opplysninger om hennes liv.
I 1854 vedtok den katolske kirke dogmet om Marias uplettede unnfangelse, og dermed understreker sin guddommelige essens. Men den ortodokse kirken ikke anerkjenne dette dogmet, men er enig i at Maria ble unnfanget "guddommelig løfte."
Nativity alltid feiret mye. Dette er et bilde av Jomfru populært, spesielt blant kvinner.
Nativity
I 1958 ble Egypt papyrus funnet med en omfattende biografi om Guds Mor. Dette arbeidet har blitt kalt Protoevangeliya Jacob, ved navn apostelen skrev det.
Bibelen er tilnærmet lydløs på jomfrufødselen. Men som historien om arrangementet finnes i apokryfiske Protoevanhelyy av Jakob og hans Golden Legend beskriver flere detaljer.
Shepherd Joachim og hans kone, Anna, fortalte i Protoevanhelyy var barnløs til alder bittert bedrøvet om det. Doriknuvshy kone en gang i ufruktbarhet, forlot Joachim henne og gikk med sin flokk i ørkenen. En mann truffet av forsakelse Anna adressert en inderlig bønn til Gud. Da engelen viste seg for henne med nyheten om at Herren hørt og lyttet til hennes bønner. Han spådde at snart Anna gravid og føde et barn, og dens avkom vil snakke rundt om i verden.
Nøyaktig den samme kalk mottatt fra engelen i ørkenen Joachim. Fornøyde, umiddelbart kjørte han sitt storfe hjem, og fred hersket ekteskap liv fullt av glede påvente av den lovede engel hendelsen.
Etter utløpet av begrepet av Anna hadde en baby og ikke verdens povyvalnuyu bestemor spurte: "Hvem ble født? "Og han sa," Daughter ". Jenta heter Maria.
Nowhere kalte obstetrikk bestemor tok den nyfødte, fremtiden mor til Gud. Forskere mener at det er gjort med dyp mening. Århundrer senere dukket opp og etablert seg som en nasjon seremoni til ære for kvinner rodovspomoschnyts.
Så på juledag for Vår Frue av Russland ble i oldtiden feiret av folket ikke bare til ære for jomfru Maria, hennes mor Anna, men en ikke navngitt kvinnelig jordmor. Denne ferien heter "Day fødsel."  
Hvilket nummer er påske i 2015
Hvert år, kristne over hele verden ser frem til de viktigste kirkedager - Kristi oppstandelse, og hver gang en hendelse faller på forskjellige dager. For å beregne datoen for de målene har blitt utviklet metoder som kjenner vi som nummer er påske, ikke bare i 2015, men i det neste tiåret.
Instruksjon
1
Den eksakte dagen "feiring av alle feiringer," som kalles påske i den ortodokse tradisjonen, beregnet av månekalenderen. Utgangspunktet er ansett å være den nærmeste til vårjevndøgn fullmåne. Første søndag etter den dagen vil være stor glede.
2
Siden vårjevndøgn inntreffer 20 eller 21. mars er datoen for påsken manifestert i perioden fra 4 april til 8 mai. Beslutningen om å binde seg til feiringen av solens og månens syklus ble vedtatt i 325 på I Økumeniske Råd. Inntil Kristi oppstandelse feiret hvert år den 14. nisan på den jødiske kalenderen.
3
Dette nummeret orientalske kirker forpliktet ferie til minne om Kristi lidelse på korset, som ble kalt Cross påske, og neste dag - påskedag. Selvfølgelig ikke alltid høyt dato falt på en søndag, så ofte feiret triumf i hverdagen.
4
Somehow organisere årlige sirkel av tilbedelse, biskoper etablert nye regler for beregning av påsken, basert på den julianske kalenderen brukes. Så de nådde edynovremennosty ferie til alle menighetene.
5
I 2015 feirer vi 12. påskedag april den nye stilen. I løpet av det siste århundret i dag påsken falt to ganger, i 1931 og 1936. Dette tallet ble funnet av en formel avledet i IV århundre. Det tar hensyn til mange faktorer, inkludert: feiringen av søndag, datoen for vårjevndøgn og den første fullmåne etter ham.
6
En forenklet versjon av formelen foreslo tyske matematikeren Karl Gauss. Hoved beregning utføres numerisk operasjon ved hjelp av resten av divisjonen. For enkel beregning brukt matematiske verdier, bokstavene a og b. Hver bokstav er beregnet som følger:
a = [(19 * [2015/19] + 15) / 30] = [(1 + 19 * 15) / 30] = 4.
Her uttrykket [2015/19] betyr resten av divisjonen i 2015 19.
Dermed fylde (2015) = 21 mars + en = 21 mars + 4 = 25. mars.
B = [(2 * [2015/4] + 4 * [2015/7] * 4 + 6 + 6) / 7] = 4.
(A + B) er mindre enn 10, og deretter Easter vil bli beregnet ved formelen (22 + a + b) March tallet. stil. Som et resultat, får vi 22 + 4 + 4 = 30.03 (Art. I.) Og 12.04 (n. I.).
If (en b +) var over 10, er følgende formel brukes til å: (a + b - 9) April-tallet. stil.
7
Dato av katolske påsken beregnes forskjellig, som katolikker er gregorianske, ikke Pashalyey Alexandria. Til tross for dette, 30% av "er Kristus oppstått", selv på forskjellige språk, men likevel høres både i den ortodokse og katolske kirker.  
Яндекс.Метрика