Crystal Feng Shui

 Fasetterte krystall baller - en svært populær hjelp av Feng Shui. De er i stand til å brekker lysstråle (og qi) og sende den i alle retninger, noe som gjør dem ideelle beskyttelse mot sha (negativ energi).
 Krystallkuler kan også anvendes for å aktivere den energiområder. De sender positiv energi, som ikke ville ha blitt plassert, og tjene som kraftige agenter for dine intensjoner.
 Fasetterte krystallkuler kan brukes der du ønsker å øke styrken på qi. Gode ​​steder for fasetterte baller:
 • i sentrum av en lang, smal korridor;
 • vinduet der Qi er;
 • uansett hvor du ønsker å aktivere qi.
 Ballonger blir ofte hengt på taket i døråpningen eller vindu. For å øke den positive effekten, henge røde fasettert ball på en streng eller bånd lengde er delelig med 9 inches. Ballen kan henge på en hvilken som helst avstand fra taket viktig lengden av tauet selv. Med overkant av tauet lage vakker dekorativ sløyfe eller knute. Hvis du kjøper en krystallkule i en spesiell butikk, kan de bli solgt til tau med en dekorativ knute.
 Du kan også sette en krystallkule på bordet eller hjemme alteret. Bære en liten ball på en rød sløyfe rundt halsen hans for å aktivere din chi, eller henge ballen på bakspeilet i bilen for å øke energi, å velsigne og beskytte deg selv mens du er på farten.  
Singing Vind i Feng Shui

 Lydbølgene som genereres ved å synge vind sakte ned og hjelpe fordrive chi som beveger seg svært raskt. Hvis banen fra gaten til inngangsdøren av lang og rett, henger vinden synge på døren eller veranda å bremse strømmen av Qi.
 Singing Vind kan brukes til energigjenvinning plass. Dersom tomten der huset er, det er en skjevhet, kan qi bosette nederst på siden. Hang vind sang i treet i hjørnet: dette er riktig qi.
 Singing vinder kommer i forskjellige størrelser, fra små til store, resonnere. Velg den størrelsen som passer din plass. Store messing syngende vind kan være svært store rom, og for lite vil ikke ha tilstrekkelig effekt. Det er bedre å bruke metall vind synge som de høres dypere. Det viktigste utvalgskriterium for å synge vind - de høres bør være behagelig for deg. Så stoppe for dem som tone du liker best.  
Hvorfor om natten du ikke kan se i speilet?
 I dag fordommer så dypt sitter et sted i underbevisstheten, som noen ganger er veldig vanskelig å unngå eksponering. For eksempel, hvorfor ikke se i speilet om natten, hvor dette skiltet?
 Påvirkningen av fordommer
 Recall minst omen siden barndommen, da kjørte over veien en svart katt, er det første du tviholdt knappen og ventet på stedet hvor det falt, krysser en annen person. Dette og mange andre lignende tro gjør oss til mennesker som er redde for å vende hjem for glemte nøkler og ikke ser i speilet, si at alt er bra og dermed ikke bank i bordet og så videre, ad infinitum.
 Se speiloverflate på kvelden: utestengt?
 Denne utbredte troen er tett sammenvevd med den overbevisning som kan dateres tilbake til tåke av tid, da våre forfedre slavere mente at denne kvelden åpnet døren til en annen verden, er et speil på riktig måte der. Og der i Looking Glass er kjent for å styre de mørke kreftene.
 Alle sanne historier og legender som forbyr titt i speilet når det er suteniye eller ganske mørkt, vanskelig å bedømme. Men folk er overbevist om at, på ethvert påskudd ikke nærme seg ham etter solnedgang.
Hvorfor om natten du ikke kan se i speilet?
 Røtter vil ta litt

 Så, basert på hva deres dype overbevisning om behovet for å unngå speilflate på kvelden? Det faktum at speilet gjennom årene, og med århundrer absorbere bilder og meninger fra folk som noensinne har sett på dem, men ikke alle av dem var helt grei og hadde gode intensjoner. Så Mirror akkumulert og beholdt energi av alle disse menneskene, deres bilder. Og hvis du ser på det om natten, så skjermen kan være sannsynlig å se onde ånder. Hvorfor onde, fordi å se på seg selv folk i ulike aldre, generasjoner av karakterer og oppførsel? Svaret er det samme: natten mørke kreftene råde.
 Så jo lenger og jo mer du ser i speilet om natten, jo mer sannsynlig er det at onde ånder er oppfostret din energi, noe som er fullt i stand til å hjelpe dem å flytte fra den andre verden i den virkelige verden.
 Anbefales sterkt å se i speilet i lys av stearinlys: det hjelper deg leve Trouble forskjellig natur og vanskelig sykdom. Tiden fra midnatt til tre om morgenen er den farligste, fordi i denne perioden kan sees i refleksjonen av djevelen som de trofaste Guds folk som død (men hvis vi snakker ærlig, fromme menn, faktisk, trenger ikke å tro på det "overnaturlige kjetteri ").
 Også, ikke gjette til en glatt overflate (tror en av de mest populære spådom julen i en tid da jentene satte to speil mot hverandre, tenne lys og prøve å se Mr Høyre - det er en fullstendig mismatch sin tro). Selv om igjen, ute etter å se hvilken side: mange kristne tradisjoner og til og med helligdager (inkludert Midtsommer) stammer fra hedensk tid, og fortsatt beholde verdien i moderne samfunn (om enn ikke like viktig som før) .
 Noen få ord på skilt
 Når vi snakker om overtro forbundet med speil, huske noen: for eksempel, vi vet alle at det ikke kan gi, kan det gi stor ulykke til den personen som mottok en slik gave. Også i huset der den døde personen, henge dem tatt for å unngå død under forbindelse med den virkelige verden av levende. Ikke anbefalt å sove foran speilet.
 Avslutningsvis vil jeg si: Tro ikke enhver tro eller omen. Så bestemmer selv hva du skal stole på og hva - ikke verdt det. Og absolutt sunn fornuft vil fortelle deg det riktige svaret.

Regler for oppførsel ved bordetAllerede i det gamle Egypt ble aktet bestikk og ferdigheter er fin og rolig ansett som en viktig fordel.
I Russland ved hoffet til Muscovy og storhertugen bestikk servert bare hederlige gjester og eierne selv tok mat fra platene for hånd.
Seriøst russiske adelen begynte å lære gode manerer bare Peter I. Han utarbeidet og publisert den berømte boken "Ungdom ærlig Mirror", som setter ut reglene for oppførsel i samfunnet og de detaljerte regler for oppførsel ved bordet.

I dag hver utdannet person bør kjenne til reglene for oppførsel ved bordet:

• Ikke jag den første til å ta plass ved bordet.
• Hjelp jenta til å sitte ned, presser ryggen hennes stol.
• Sitter ved bordet, ikke benekte det mat. Vertinne kan støte slik forakt for hennes innsats. Hvis du ikke er sulten, kan du prøve litt av alt.
• Ikke gå inn i den andre ytterligheten - absorbere alt ukritisk, uten hensyn til naboer.
• Hvis et måltid med forfriskninger som du ønsker å prøve, er langt fra deg, ikke tyahnysya ham og høflig ber om at du ga ham.
• Måltider på en plate bagasjen i små porsjoner, uten å blande inn alle uformelig masse.
• Ikke legg klut serviett krage og ikke povyazыvay rundt halsen hans. Utvide den og sette på kne før et måltid vil bli servert. Kluten våtservietter eller ingen munn, ingen bestikk. Munnen og hendene skal tørkes med tørkepapir. Etter måltidet, sette en serviett på en plate, klut - nær puten.
• Ved å spise prøve å være ryddig. Spis sakte, ikke snakke med munnen full. Hvis du spør om noe, da, før du svarer, først prozhuy og prohloty mat.
• Vite hvordan å bruke bestikk korrekt. Ikke spis med skje som kan spises med en gaffel. Ikke spis med kniv: det er ikke bare stygge, men også farlig - du kan kutte munnen. Kniv holder i høyre hånd og gaffel - venstre. Ikke oversette dem fra en hånd til en annen før du spiser all maten.
• Hvis du droppet kniv, gaffel eller skje, eller løfte dem. I denne situasjonen, må du be om et annet instrument eller forsøke å forklare sin ubehag, og tiltrekker oppmerksomhet.
• Ved bordet ikke kommentere naboer. Finne seg vel tilfeldigvis traff henne uspiselig objekt kvitt det raskt.
• Kjøttet kuttet i små biter i en skål. Spise ett stykke - kutt neste. Hele delen bør ikke kuttes kjøtt raskt avkjølt, og platen vil se slurvete.
• Prøv å spise i stillhet, ikke fyllekjøring for varm mat, ikke pryhlebыvay ikke Chomps, dunke bestikk.
• De generelle kurs ta deg nær til stykket, i alle fall uten å velge en brikke som du mener er best.
• fugl - and, gås, kylling, kalkun - ta fra total plate med en gaffel og skjær i små biter.
• Fisk bein fjernes med en gaffel eller hender.
• Pynt - poteter, pasta, grønnsaker - er stadig på gaffel, hjelpe til med kniven.
• Ikke slikke fingrene; Tørk dem med et papirhåndkle.
• Ikke plukke opp brød saus på tallerkenen, uansett hvor deilig det var.
• Bones av bær kompott ikke spytte på en tallerken og skje ta ut av munnen hans og sette en skål.
• Etter å ha spist skitne kniv, gaffel, skje på bagasjen bare hans plate.
• Bare sitte ved bordet, ikke på det navalyuysya brystet og gjorde ikke albuene på bordet.
• Hvis du trenger for å komme opp fra bordet, be om tillatelse fra eieren.
• Ikke la en teskje i en kopp te eller kaffe. Rør sukker, sette skjeen på tallerkenen.

Følg reglene for oppførsel ved bordet, selv når du yish en. Dette vil hjelpe deg med alle dine ferdigheter til å bli en permanent og sunne vaner for deg.
Яндекс.Метрика