Jul og nyttår - kanskje de to mest fremtredende og mest elskede barn, og det er ikke bare gaver og deres antall, og den generelle atmosfæren av glede og magi.
 Foreldre er i godt humør, alle forbereder seg på fremtidige hendelser, legger skjønnhets-tre med fargerike lys, under hvilke det er alltid velkomne overraskelser, rikelig med mat og godbiter og, selvfølgelig, jule TV-programmer, blant dem - din favoritt ferie tegneserier.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Disse lyse og fargerike bilder gode alltid vinner, må fantastiske karakterer finne en vei ut av vanskelige situasjoner og utrolige historier, full av spennende eventyr, alltid komme til en positiv eventyr slutt.
 Tegneserier om vinterferien med stor glede ser både barn og deres foreldre, fordi de passer perfekt ladet stemning og skaper en hyggelig atmosfære. Vi bestemte oss for å gi deg de beste tegneserier om jul og nyttår, som vi mener er verdig din oppmerksomhet, og oppmerksomhet til dine barn, fordi de blant godt humør, det er alltid noe å lære - vennlighet, lojalitet, mot og andre positive kvaliteter.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Kanskje de fleste av dem du har lenge gjort det se ut som de blir en slags klassiske animasjonsfilmer, men aldri for sent å hente nok en gang og se noen av dem for å se først.

 "The Adventures of reinsdyr Rudolph", 1984, USA.


 Gammel, men veldig god tegneserie om spesiell hjort Rudolf, født uvanlig - med en rød nese. All noe, men på grunn av det faktum at barnet ikke var som de andre, ville det ikke gjøre spillet, ydmyket og fornærmet.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Men hver eventyr bør være en god slutt: en julenatt, oppsto en sterk storm og Santa lurt å ikke gå seg vill i dårlig vær, spurte Rudolf hodet sele, fremhever hele veien. Nå merkelig hjort - en stor gutt, han best!

 "Mickey: En gang i løpet Christmas" 1999 USA.


 De berømte Disney-figurer Mickey, Mini, og deres beste venner - Donald, Langbein, Pluto og Daisy - en vennlig selskapet kommer til å fortelle sine historier om magiske krefter av julen.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Par Mini Mickey og dele din historie om hvordan de bestemte seg for å feire jul er minneverdig i sitt liv, Langbein snakke om sine utrolige jule eventyr, og kjente nevøer Donald Duck husker en tid da hver dag de drømte om hurtig start helligdager og om hva det førte til.
 Interessant historie av dine favoritt Disney-figurer vil sette pris på barn og fargerike tegneserie bilder Sørg for at du setter julestemning.

 "Secret Service of Santa Claus", 2011, USA, UK.


 En annen nyttårs tegneserie skapelse, som vil åpne en ny gruppe med ritualer som omringet hele juleferien. Nemlig: hvordan en enkelt, om enn sjarmerende mann kan levere gaver til alle barn på planeten? Det er uvirkelig!
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Men Julenissens Secret Service, som opererer under ledelse av et stort antall av alver som med utrolig spenst ned på taket vårt og lysets hastighet er spredt nødvendig lansert.
 For å oppnå denne effekten - Julenissen organisert hele komplekst system, og er ultramoderne sanehod, en krysning mellom et fly og klassisk slede med reinsdyr. Men hva hvis sanehod plutselig brøt? Vi ser og undring.

 "Saving i Santa ', 2013 USA, Storbritannia.


 Ny tegneserie som avslører til publikum den gamle, men alltid interessant ordning scenario: en klassisk skurker som forsøker å avdekke hemmeligheten av Santa Claus, det vil si, klarer han en kveld ikke å fornærme noen og enhver til å bringe podarunochky. For å gjøre dette, de selv stjele Santo vedtatt å motarbeide den forestående ferie.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Men det er fortsatt god og litt uforsiktig elf Bernard, som drømmer om å bidra til å skape Santa gaver, men så langt fortsatt jobber i stall jule hjort. Vil gode og lojale alver redde julenissen og ferie - se selv!

 "Nøtteknekkeren" i 1973, Sovjetunionen.


 Vel, hva er det nye året uten de gamle og kjære sovjetiske tegneserier? Alltid god og lærerik, informativ og lys, elsker dem som små barn og deres voksne foreldre, tross alt, takk til alle kjente karakter, hver gang vi går tilbake til sin barndom.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 Nutcracker - en av de beste sovjetiske tegneserie om nyttår, fantastisk og rørende historien om en enkel jente var i stand til å hjelpe en forhekset prins seier mus og kanin igjen blitt en ung gutt.

 "Julenissen og sommer" i 1969, Sovjetunionen.


 Har du noen gang tenkt på at Bestefar Frost aldri sett denne sommeren? Hele året han arbeider for å skape gaver til barna, og det nye året rundt prøver å gjøre det til å forlate ingen vondt, men da var han en drøm - minst ett øye for å se om sommeren!
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 I dette tilfellet må det hjelpe gutta som drømmer kan Wizard varm vinter sol, grønt gress og fargerike sommerfugler.

 "Vinter i Prostokvashino" i 1984, Sovjetunionen.


 The Adventures of onkel Fyodor og vennene hans fortsetter, nå er det bare katten Matroskin og ballen falt ut, fordi en av dem midt i en kald vinter kom ikke veldig smart idé - å kjøpe sko. Ingen vet hva som ville ha endte krangelen av de to vennene ikke hadde onkel Theodore, som sammen med min far bestemte seg for å besøke landsbyen i det nye året.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 "Frost I." i 1984, Sovjetunionen.


 Fargerik tegneserie basert på russiske folkeeventyr. Once upon a village bestemor med to barnebarn, en var hardt arbeidende, og den andre alltid lat og lå på komfyren. Når det seg slik at de to søstrene var i huset til Frost Ivanovich, som ga dem noen enkle oppgaver. Avhengig av hvordan jentene takle dem, ble hver belønnet på fortjeneste - noen fikk varm jakke, og litt is-halsbånd.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 "Snowman-mailer", 1995, Sovjetunionen.


 Det hender også at juletreet ikke er avgjort i hvert hjem, men gutta ønsker ikke å gi opp og besluttet å skrive et brev til Santa Claus, som på anmodning, har leid levere snømann-mailer. Den godmodig postbud og hunden hans kamerat på en reise inn i Magic Forest hvor de var i fare, men det nye året - en tid av magi og mirakler, og dermed gutta snart vente ønsket.
De beste tegneserier gjennom tidene til jul og nyttår

 La disse karikaturene gi deg julestemning.  
 Nytt år - en spesiell ferie, eksistensen av som vet sannsynligvis hver person på planeten. Uavhengig av kjønn, alder eller religion, har du fortsatt kan liksom merkelig, så feire denne spesielle dagen for handling.
 Noen går på ski, noen på det motsatte, har en tendens til å fly på ferie i varmere klima, noen går på en familie ferie tabellen og med stor aktivitet spise deilig mat, drikke champagne.
 Men uansett, det kommer en tid da hele familien kommer sammen, dannet en fri kveld og i kjølvannet av julestemning, jeg ønsker å dykke inn god utsikt, ferie filmer og TV-programmer.
Hva du skal se etter ny 2015 på TV?

 God stemning for helligdager - og at, en garanti for at arrangementet skal finne sted perfekt uansett hvor god og livsbejaende film som kan fikse selv de triste tanker.
 Forresten, har lenge bevist at latter og positiv sinnstilstand forlenge livet, og når terskelen er også så sjarmerende og attraktiv ferie, er alltid lettere deretter stille inn ønsket bølge. Selvfølgelig, når du slår på TV-en, på jakt etter hva ville dette utseende er ikke alltid nødvendig pidvertayutsya filmer eller TV-programmer, på grunn av alle de forskjellige smaker og TV prøver pidbuduvatysya av alle brukere.
 Hvis du er lei av å se på TV årlige "ironisk" eller en konsert med populære stjernene i musikk, det kan alltid komme til unnsetning Internett og dens myriade av alternativer som ser på den nye 2015.
 Blant de betydelig mangfold, er det svært vanskelig å finne det alternativet som vil være av interesse for alle medlemmer av familien, eller hvis du ikke er hjemme, alle venner.
Hva du skal se etter ny 2015 på TV?

 Å har ikke lenge plaget med valget av en annen kynushky, ønsker vi å tilby deg min egen liste banale og meget interessante filmer som vil imponere noen, selv de mest dedikerte, filmkritiker.
 Dessuten kan de fleste av dem lett se barn og voksne, fordi de lærer god, snakke om de positive sidene ved livet og intelligent humor godt mot. Selvfølgelig, de fleste av det nye året er god komedie og tegneserier for barn, fordi slike filmer ikke bry, ikke tvinge stress og press for å få til hendelsesforløpet, som skjer i thrillere eller actionfilmer.
 Det er viktig å ha en lys ferie og hele neste uke forble forhøyet, morsom og munter stemning, fordi, som det sies, "som det nye året møtes, så bruke det."

 Gamle filmer om nyttår


 Selvfølgelig er mye lettere å dykke inn i mentaliteten til innenlandske filmer det russiske folk, men hvorfor ikke utvide dine horisonter? Betale din oppmerksomhet til filmen "Dette Wonderful Life", som ble sluppet tilbake i 1946, regissert av Frank Capra.
 Razoryvshemsya filmene forteller historien om kredittselskapet så deprimert at hans problemer på jobben, selv søt kjærlig kone og barn er ikke lenger innhold til sin fortsatte eksistens. Alltid snill og følsom mann bestemmer seg for å begå selvmord.
 Men et eller annet sted over i himmelen forstå at han ikke kan avslå en slik fantastisk gave - livet, og sendte ham for å hjelpe ekte skytsengel. Hvordan vil denne historien, se selv, men det er interessant at det i sin popularitet i Amerika, "et fantastisk liv" kan sammenlignes med kjente "skjebnens ironi".
Hva du skal se etter ny 2015 på TV?

 Denne fantastiske familiefilmen mannskap har blitt en klassiker i amerikansk film, og hvis du ser nøye overvåket "Home Alone" er en annen klassiker jule film, det kan ha lagt merke til et interessant faktum.
 Når familien kommer til Frankrike for jul og slår på TV på hotellet, dens medlemmer ironisk smil fra det faktum at det er "et fantastisk liv", sier de, så vi ikke i Amerika. Filmen ble en film-grunnlegger av alle disse filmer av denne typen. Forresten, "Home Alone" deler en og to - er også et utmerket alternativ for visning nyttår med familie eller venner i verden. Kind, fe litt naiv, men på samme tid, veldig glad og innfødte film kan alltid muntre opp og konfigurere en berømt øyeblikk.
 Kanskje det jul og nyttår utenkelig uten filmen, som uten bollen Olivier. Også godt alternativ kan være en velkjent filmer som "Fanny og Alexander", "Carnival Night", som også er en fortjent klassiker.
 For de som ikke er altfor glad i klassisk visning, er det bedre å ta hensyn til de beste jule filmer, tegneserier og overføring av det siste tiåret, fordi de ikke kunne være bedre beskrive nåtiden, nært og klart i alle våre sinn.
Hva du skal se etter ny 2015 på TV?

 Nylig, filmindustrien én etter én stemplet filmer og tegneserier, men min bare velge noe virkelig interessant, alltid vanskelige. Vi prøvde å lage en egen liste over de mest fargerike, ideologiske og hensiktsmessige etter ferie hits, filmer. La oss begynne.

 Beste julefilmer


 •  "Vacation utveksling". Utmerket amerikanske jule komedie, noe som er litt som "ironisk". Den har en fantastisk cast, fantastisk regissør og fin, festlig scene. Men hvis du har et bilde så, det kan lett erstatte alternativet.

 •  "Orphan Kazan." Historien forteller historien om hovedpersonen, som like før nyttår ferie, bestemmer sikkert finne sin far. Dessverre, snudde livet hennes ut at faren hun aldri hadde sett, og ved å gi melding i en avis, vender opp til tre av som ønsker å se sin datter. Native mentalitet og godt selskap av aktører vil ikke la deg gå lei i løpet av filmen.

 •  "Skjebnens ironi, eller Enjoy Your Bath! - 2 ». For de som elsker den første delen, men lei av ordren samme person kanskje liker den andre delen er elsket av mange malerier. De beste skuespillerne i våre nasjonale og kjente fjes fra den første delen enkelt hjelpe den eldre generasjonen til å falle inn i en tilstand av lykke og søt nostalgi, og den yngste - for å se gjennom øynene til vår favoritt film. Like det eller ikke, er historie gammel, men bildet er ganske annerledes.

 •  Hva å se på nyåret barn?


   Tegneserier - en flott mulighet med sine barn midlertidig deaktivere alle problemer og følelser, midt i de fascinerende historier om magi, eventyr og mot hovedpersonene som alltid ender lykkelig slutt.
 •  "Mickey Magisk jul" (1999);

 •  "Secret Service of Santa Claus" (2011);

 •  "Christmas Madagaskar" (2009);

 •  "The Polar Express" (2004);

 •  "Beauty and the Beast: Wonderful Christmas" (1997);

 •  "Julenissens lærling" (2010);

 •  "Ice Age: Giant Christmas" (2011).

 •  Vi håper at blant disse filmene og tegneserier, kan du velge hva du liker og kanskje blant dem vil finne din favoritt nyttår film.  
  Яндекс.Метрика