"Mitt hjem - min slott! "- Så mange folk tenker på oss, og noen som hjemmet er ikke bare styrke, men også stor verdi. Den dyreste huset i verden er Buckingham Palace, etterfulgt av bygning kalt Antillia og Villa Leopold. Med bobiler ledere er Volkner Mobil Ytelse Buss og Marchi Mobile - eleMMent. For detaljer, se artikkelen.
 Innhold:

 Ordinære boliger
 Hus på hjul

 Ordinære boliger


 Tenk tre hus ledende pris.
 Buckingham Palace
 Den dyreste huset i verden er hjemmet til dronning, omtrentlig verdi på $ 155 milliarder kroner.
 Faktisk bør lederskap Buckingham Palace ganske naturlig i queen være kongehuset, i tillegg er bygningen også sete for den kongelige person, så - er ansiktet til hele landet.
 Palasset ble bygget fra 1703, og var det opprinnelige navnet Buckingham-huset. I 1762 kjøpte den kongefamilien, da huset kollapset under bygging før 1837. Fra at palasset var den offisielle residensen til britiske konger.
 Under byggingen til Buckingham-huset ble lagt tre mer av denne type arkitektur og bygninger som dannet en firkant. I sentrum av den 4-bygningen er en gårdsplass, som har en hage og en kunstig dam.
 Området, som strekker seg palass ligger 2000 m2. Inne i palasset er 755 rom: 188 for ansatte, 92 kontor rom, 72 bad, 52 rom av kongefamilien og gjester, samt 19 statlige rom.
 Velkjente publikasjonen The Guardian, en rangering av stygge bygninger anerkjent Buckingham Palace en av disse.
De dyreste hjem
 Antillia
 Hus en av den indiske virksomheten verdt 1 milliard dollar.
 "Hus" Mukesh Ambani omfatter 27 etasjer, men basert på den totale lengden på 173 meter i bygninger, viser det seg at hver etasje har en høyde på 6 meter. Med andre ord, er en etasje Antylyy 2-etasjer i våre hjem. Den totale byggeområdet 37000. M2. Tjene bygge 600 ansatte, og antall fast ansatte, ikke inkludert lønn, som gir ulike service og teknisk vedlikehold bygningen.
 Som for de funksjonene i bygningen er tydelig at Mr Ambani bygde et hus for seg selv: 9 heiser, parkering for 168 biler, bil, teater, SPA-salong, 3 helikopterdekk, og mer.
De dyreste hjem
 Villa Leopolda
 Villa ligger på Cote d'Azur, verdt ca $ 730 millioner.
 Villaen ble bygget i 1902 i Frankrike. Initiativtaker til byggingen var den belgiske kong Leopold II. Villa ligger på 8839 m2. Huset har tre etasjer, som ligger 11 soverom og 14 bad opp. Nær villaen er en park og svømmebasseng.
 Rundt villaen går mange rykter, som eier det. Inntil nylig, villa tilhørte enken etter bankmannen Edmond Safra, som overtok eierskapet etter dødsfallet til hennes mann. I 2008, i pressen ble det rapportert at oligarken Mikhail Prokhorov har kommet til enighet om en avtale med Mrs. Safra for å kjøpe hus, men finanskrisen har gjort sitt bidrag som følge av avtalen uteble, og avvisning av hennes oligarken har utbetalt erstatning til enken .
 Han eier nå en villa - kjente franske tabloid hevder at eieren var en russisk oligark, men hans navn ble ikke offentliggjort. Sant eller ikke - tiden vil vise.
De dyreste hjem

 Hus på hjul


 Bygninger er ikke bare fortsatt, men beveger seg. Nysgjerrighet poradumo.pp.ua undersøkt og de dyreste boliger på hjul.
 Volkner Mobil Ytelse Bus
 Luksus bussen, som er hjem på hjul koster ca $ 2 millioner.
 Denne uvanlige huset har en lengde på 15 meter og inneholder: soverom, kjøkken, toalett og bad og garasje.
 Soverommet og stuen er et enkelt rom. Det er en stor sofa og en stor plasma-TV med lyd. Dekorere vegger og møbler - på høyeste nivå, og fyller kjøkkenet - på maksimum, komfyr, stort kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Badet flislagt, har en stor vask, laget i monolittisk konstruksjon med et bord og en stor messe.
 Med rikdom bygningen kan fremkalle og inne garasje som er plassert på bunnen av bussen, i rommet mellom hjulene. Selvfølgelig, bilen business class familiefar ikke passer der, men lav sportsbil - helt.
De dyreste hjem
 Marchi Mobile - eleMMent
 Lastebil med original design, som er hjemme på hjul, verdsatt til $ 1,9 millioner.
 Denne representanten "styrehuset" nesten overtok sin rival. 12,2 m lengde av bilen, det inkluderer: soverom med dusj og badekar, bar og kjøkken. På takterrassen utsmykket. I tillegg, i lastebil på hjul oppvarmet gulv, peis, satellitt-TV og internett. Lastebilen kan romme 30 til 50 personer.
 I motsetning til tidligere modeller, betyr dette huset har ikke garasje. Men mye mer kreativ design lastebil enn de nevnte buss.  
 Den høyeste vulkanen i historien er en utdødd vulkan Aconcagua (høyde 6962 meter) til dags dato - Volcano Ojos del Salado (høyde 6893 meter) og den aktive - vulkan Lyulyaylyako (høyde 6739 meter).
 Den høyeste vulkan:

 I dag
 Slukket
 Gyldig
I dag
Ojos del Salado - den høyeste vulkanen i verden i dag. Høyden er 6893 meter.

Denne vulkanen ligger på grensen mellom de to land: Chile og Argentina, men tilhører Chile. Det er bemerkelsesverdig at i krateret av vulkanen er den høyeste innsjø.

 Spesielt, den høyeste vulkanen noensinne brøt ut. I historien om observasjoner ble ikke løst noen av sine utbrudd, med unntak for små damp og svovelutslipp ble observert i 19371956 og 1993. Ojos del Salado, men ikke aktiv, men faktum er at han aldri brøt ut som utdødd som det anses galt.
 Slukket
 Aconcagua - en utdødd vulkan som er den høyeste i menneskehetens historie. Høyden på 6962 meter.

De høyeste vulkaner i verden
 Aconcagua ligger i Sør-Amerika, Argentina, er en del ikke bare det høyeste punktet på kontinentet, men også det høyeste punktet i sørlige og vestlige halvkule. Ligger på et fjell vulkan bare 150 miles fra Stillehavet.
 Ligger i himmelen skyene mest sannsynlig ligger rett over toppen av vulkanen. Det er bemerkelsesverdig at dette høydepunktet tiltrekker dårlig vær. Klar og skyfri været kan endre plutselig forferdelig regnskyll med torden. Mer eller mindre vanlig vær for regionen - en klar dag og en sterk vind, noen ganger også en orkan.
 Gyldig
 Lyulyaylyako - den høyeste aktive vulkan. Høyden er 6739 meter.

De høyeste vulkaner i verden
 Lyulyaylyako høyeste vulkanen i verden fra den eksisterende. Det ligger i grenseområdene i Chile og Argentina, inn på territoriet til den sistnevnte. Toppen av vulkanen er i en konstant tilstand oledenennom. Siste gang vulkanen hadde utbrudd i 1877.
 Som for posten, i tillegg til den høyeste aktive vulkan i verden, opptar det femte posisjon i høyden av vulkaner i verden, og den syvende posisjon som det høyeste punktet på den vestlige halvkule.  
 Den største øya-kontinentet er Afroevrazyya - den største utvalg av land på planeten, et område på 84.980.532 km2. Med hensyn til øya, det er leder av Grønland, et område på 2.130.800 km2. For ytterligere informasjon lære mer.
Den største øya-kontinentet og øya

Den største:
Island-kontinentet
Island

Island-kontinentet
Afroevrazyya har et areal på 84,9 kvadratkilometer.

Mest største øy kontinentet er Afroevrazyya. Strukturen består av to super kontinent: Afrika og Eurasia. I sin tur, Eurasia delt inn i to deler er på samme kontinent, Europa og Asia.
På territoriet til den super hjem til nesten 85% av verdens befolkning, hvis antall er 5, 7 milliarder mennesker. Det er bemerkelsesverdig at i Afroevrazyy er flere meget store land.
Til tross for at Afrika er delt på Eurasia Suezkanalen, som åpnet i 1869, ble dette kontinentet ansett for å være den eneste. I tillegg er det verdt å merke seg en meget interessant faktum. Hvis du undersøke kartet, ser vi at Spania (Europa) er svært nær med Marokko (Afrika). Forskere sier at 70 millioner år Afrika og Eurasia sammen igjen, og sted for tilkobling er Sør-Spania og Nord-Marokko.
Island

Grønland strekker seg 2, 1 million kvadratkilometer.
Grønland
Grønland - er den største øya i verden. Det ligger i nord-østlige delen av kontinentet Nord-Amerika. Bredden av øya vasket av to hav Atlanterhavet og Arktis.
Denne øya tilhører den gigantiske av Danmark. På Grønland hjem til 57 600 mennesker. Størstedelen av befolkningen er inuittene, 90%, de resterende 10% - dansker og representanter for europeiske land. Folk lever hovedsakelig i den sørvestlige delen av øya, som det er mer klima tillater. At det er store byene på øya: Qaqortoq, Manyytsok, Nuuk, Sysymyut.
Det høyeste punktet på øya står på rundt 3700 meter over havet. Mesteparten av øya er isbreer som dekker nesten 81% av territoriet. Klimaet på øya ganske kul, sommertemperaturene er neppe når 21 ° C, et gjennomsnitt på 10 ° C, og i enkelte deler av 0 ° C er ganske vanlige sommertemperaturer. I vinter, gjennomsnittstemperaturen på øya -9 ° C, og i noen områder -27 ° C. I den sørlige delen av Grønland er ganske stort antall av flora og fauna.  
Яндекс.Метрика