De unike egenskapene til stein alexandrite
 Først funnet i Ural nugget donert til visimnadtsyatyrichchya fremtid tsar Alexander II. Siden stein kalles alexandrite. De ytre spesifikasjoner og funksjoner virkelig unikt. Jewel skifter farge avhengig av belysning. En langvarig bruk av smykker alexandrite kan forandre liv til det bedre. Alexandrite - stein bilde som vil vinne noen skjønnhet healer. Men enda mer imponerende, han ser på hans hender, nakke eller ører. Alexandrite: Bilder og spesifikasjoner


De unike egenskapene til stein alexandrite
 Alexandrite er vanskelig å forvirre. med en annen stein. Det bør bare endre typen belysning for å sjekke om en falsk før deg. I lang tid en unik rase som bare finnes i Ural, men nå er det produsert i India, Afrika, Latin-Amerika og selv i Madagaskar. I dagslys, alexandrite, smaragdgrønn. Når det blir kunstig lys lilla eller rødt. Ofte kreditert med magiske juveler egenskaper. Alexandrite følsomt behandler energifelt. Det antas at en farlig situasjon før det kan endre farge fra en klar dag, varsler eieren at vi må flykte.

 Historisk bakgrunn


De unike egenskapene til stein alexandrite
 Selv om steinen oppdaget nylig, det har en interessant historie. Alexandrite ære i de kongelige kretser, faktisk trodd at grønn - et symbol på helse og rikdom. Ryktet om at han kan være maskot, fordelt etter flere mislykkede forsøk på Alexander II. Mange tror at denne dekorasjonen har holdt livet av kongen. Hersker døde på dagen da glemte å bære en amulett favoritt.
 Under første verdenskrig, Stone fikk sin andre navn - enken. Det faktum at mange kvinner har mistet sine ektemenn, stein farge endres til rødt, som symboliserer problemer. Siden da, den russiske alexandrite - til stein bildet som dominerer sin magi, redd slitasje. I Sovjetunionen stein massivt ødelagt, vurderer sin arv av staten, ikke samfunnet. Nå antikke smykker med at det er spesielt verdifull.

 Magi søknad og dyrekretsen skiltene


 Det antas at alexandrite - stein av harmoni som balanserer de fysiske og astrale verdener. Hans herre blir dermed mer rolig, klok og balansert. Vi kan gi råd om alexandrite smykker kolerisk og emosjonelt ustabile personer.
 Hvis du trenger å ta en viktig avgjørelse, ta kontakt med en juvel. Hun forbedrer intuitive evner. Mange astrologer fraråder seg smykker alexandrite stein folk med svak mentalitet og usikker personligheter.
 Noen magikere tror at magi stein har helbredende egenskaper som symboliserer det menneskelige hjertet. Tross alt, kroppen vår går venøse og arterielle blod, akkurat som i steinen kan være flere farger. Det antas at alexandrite positiv innvirkning på:
 •  sirkulasjonssystemet, styrke blodårene og forbedrer blodsirkulasjonen:
   bukspyttkjertel;

 •  milt;

 •  immunitet generelt.

 •  Astrologer rådet til å bære alexandrite Skorpionen, Fiskene, Vekten, Væren og Vannmannen. I tillegg juvelen perfekt tvilling.  
  Magiske egenskaper av opal stein
   Mange synes vakreste opal stein og naturlig. Dens karakteristiske kjennetegn er den unike spill av lys, også kjent som opalisering. Hvis du ser nøye på smykker, kan du se hvordan dybden av perle refleksjoner vises. Dette gjør at andre enn å kjøpe andre nyanser stein base farge. Opal - stein bilde som påvirker dens skjønnhet. Men i livet ser det enda mer elegant og vakkert.   Opprinnelse opal


  Magiske egenskaper av opal stein
   I lang tid vært et mysterium som fantastisk i sin skjønnhet dannet opal. Men over tid, har forskere oppdaget at en juvel - er det ingenting som forsteinet tre. Det er dannet dypt under bakken, i rekkene, øde etter utbruddet, en spesiell form for helium.
   Forekomster av stein kan finnes i følgende land:
 •  Tsjekkoslovakia;

 •  Ungarn;

 •  USA;

 •  South Australia.

 •  Distant Australia er en ledende leverandør av smykker. Ganske sjelden opal minelagt i dette landet.

   Variasjon og farge


   Disse unike mineraler er delt inn i to grupper: enkle og edle. Prøver å finne ut hvordan det ser ut opal stein, vet du at han har et utrolig stort antall farger. Gruppen av vanlige omfatter:
 •  Stripete opal, agat og opal-onyx;

 •  hyalyt;

 •  eplegrønn stein;

 •  porøs skyet hydrofan;

 •  gul-brun nyanse med voks;

 •  rosa mineral som ofte forveksles med moonstones.

 •  Stor variasjon og gruppen skilte edelstener. Det inkluderer: royal opal, "kattens øye« brennende perler og mange andre.

   Opal Stone: Bilder som forteller


  Magiske egenskaper av opal stein
   Photo Black Opal gjør det klart hvordan det mystiske og unik. Denne type dyre mineral ofte brukt til å lage en dyrebar ornamenter. I tillegg, det gir magiske egenskaper.

   Hvitt mineral er den rimeligste og mest populære.


   Australian Opal Blue er en av de mest sjeldne og utsøkte steiner. De er ofte dekorert med dyre smykker.

   Magiske egenskaper av opal


  Magiske egenskaper av opal stein
   Magee anbefales å bære smykker eller ikke å fremheve skjønnheten av deres gode smak. Det antas at opaler - den beste amulett, som bidrar til å beskytte mot det onde øyet og forringende. I asiatiske land, ga det henne en halv å beskytte kjærlighet og beskytte den mot misunnelse av andre.
   Velge opal, bør være spesielt oppmerksomme på sine farger. Det antas at svart kan skade en mann forføre de dårlige gjerninger, gjør bukke svakheter. Denne perlen sorte magikere bruke til å forbedre sine magiske evner og intuisjon. White Stone imidlertid hjelpe åndelig rike, gi indre fred og harmoni med hverandre. Egenskaper stein opal hjelp dyktige folk finne sin muse og trekke endeløs inspirasjon.

   Tegn av Zodiac


  Magiske egenskaper av opal stein
   Det anbefales å bære smykker opal Skytten, Tyren, Vekten og Vannmannen og. Skorpioner også ta hensyn til den svarte mineral for å forbedre medfødte evner. I tillegg kan opal bære fisk og krabber.
   Husk at magiske egenskaper opal hendelse bare hvis du oppriktig tror på dem.  
  Egenskaper og tiger øye stein bilde
   Tiger øye - steiner av eksepsjonelle ytre kjennetegn. Navnet er forklart av den uvanlige utseende - edelbrun nyanse av gul-oransje fargetoner. Ikke overraskende, folk fra antikken tildelt sine spesielle egenskaper, fra healing, slutter magi. Pakket ut stein i Sør-Afrika, India, Australia og Uralfjellene. Faktisk er dette en spesiell type kvarts steiner ispedd fiber mineraler.   Medisinske egenskaper tiger øye stein


  Egenskaper og tiger øye stein bilde
   Forskere har foretatt mange laboratoriestudier av denne uvanlige arter og funnet en rekke sten terapeutiske virkninger på det menneskelige legeme. Selv i dag, tiger øye stein hvis egenskaper er ikke fullt ut forstått ikke holder å avsløre sitt potensial. Det hjelper til forebygging av ulike sykdommer og hjelper folk komme seg raskere etter en alvorlig operasjon. Holde en tiger øye når lider av søvnløshet eller høyt blodtrykk. Det er i stand til å undertrykke infeksjon i blodet for å bekjempe symptomene på leddgikt, skoliose, behandle hudsykdommer og slag. Iført en tiger stein nyttig for eldre og utsatt for depresjon.
   I dag en av de mest presserende spørsmålene er kampen mot overvekt. Dette mirakel stein for å hjelpe takle denne katastrofen! Det reduserer appetitten, og hvis iført tiger øye med deg på en jevnlig basis, mengden av mat som forbrukes du slippe med nesten halvparten, og redusere vekten raskt.

   Verdien av en stein tiger øye


   Vi vet at ikke alle steiner kan brukes om gangen. Ja, kanskje upassende rasen ikke helbrede, og bringe uopprettelig skade.
   Så kan tiger øye gi mennesker født under dyrekretsen skiltene følgende:
 •  Jomfruen;

 •  Skytten;

 •  Tvillinger;

 •  Aquarius.

 • Egenskaper og tiger øye stein bilde
   Gemini det vil hjelpe å frigjøre sin kreativitet og Jomfruer - få selvtillit. Aquarius, iført dekorasjon med tiger øye, kan raskt oppnå sine mål.
   Denne uvanlige materialet, har en kraftig energi, og det er flott at det kan bære en person født under noen tegn på dyrekretsen, men graden av påvirkning vil være annerledes.

   Magiske egenskaper


  Egenskaper og tiger øye stein bilde
   Egenskaper tiger øye stein er ikke begrenset medisinsk bruk. Trollmenn og magikere har lenge holdt ham i sitt mystiske arsenal. Den kraftige energi av dette mineralet gjør den til den kraftigste talisman beskytter mot negative energi innvirkning kritikere. Det vil bidra til å jevne ut livets problemer og gi tillit, de kan tilpasse seg den raske tempoet i livet og gjøre det hersker energi. Men gi ham mindre aktiv og passiv i naturen folk bør ikke - tiger øye blir uutholdelig byrde for dem og før eller senere alle deres store sløsing med penger.
   Nervøse og aggressive betennelses naturer det hjelper å bli mer avslappet og tolerant overfor andre. Magi kvart legger tillit til partneren din og kan hjelpe opprettholde eller gjenopprette ekteskap nesten ødelagte relasjoner. Den brukes for å lage vakre smykker for menn og kvinner, og dets mystiske farger som selv de som aldri hadde på seg smykker.  
  Яндекс.Метрика