Deltidsarbeid: Hva du trenger å vite
 Ikke fornøyd med alt arbeidet på ett sted hele dagen lang. Noen søker å generere mer penger, og noen ønsker bare å være friere, ikke knyttet til skrivebordet på kontoret. Hvordan du velger en levedyktig alternativ?
Det hele avhenger av dine evner og ønsker. Du kan få en masse penger, men vil spinne som et ekorn i et bur. Hvis du er villig til å redusere appetitten, velger deltidsarbeid. Det finnes flere alternativer: arbeider deltid, for sivilrettslig kontrakt eller det viktigste stedet, men deltid eller uke, under spesielle betingelser som er fastsatt i kontrakten. I alle tre tilfellene, det er fordeler og ulemper.
 Half-time
Jobbe deltid for de som skal jobbe på dette stedet ikke mer enn fire timer om dagen, og den har et annet sted av arbeid eller studier. Dette alternativet er for de som er praktisk til arbeidskraft lå i ett selskap, og pengene han vil tjene en annen.
I henhold til artikkel 282 av Arbeiderpartiet Code of Russland, jobber deltid - en forestilling på en jevnlig basis i form av arbeidsavtalen for en inaktiv tid arbeidet. I språket av HR kalles den ytre delen. Slike forhold er ideelt for studenter som ønsker å smi, og er et godt verktøy, for eksempel, for lærere som arbeider samtidig i flere organisasjoner for å tjene brød og smør.
Å arbeide i form av ekstern svart arbeid vanligvis ikke trenger å få noen tillatelse. Unntakene er noen offentlige tjenestemenn og næringslivsledere. Hvis du ikke tilhører dem, må arbeidsgiver holde tritt med din inntektsskatt (for tiden sin rente er 13%) og ikke interessert i dine andre inntektskilder.
Prosedyren for registrering av deltidsansatt er nesten umulig å skille fra normal. Siden du må signere en arbeidsavtale. For å få den nødvendige pass, utdanning sertifikat og helseattest hvis du vlashtovuyetesya på arbeid knyttet til matproduksjon eller skadelig. Du trenger pensjon nummeret ditt, siden da organisasjonen vil trekke midler til pensjonskassen. Hvis du ikke har en pensjon sertifikat, er arbeidsgiver forpliktet til å tegne.
Arbeidsbok bringe ikke nødvendig, men hvis du ønsker å lage en oversikt over den kombinerte arbeid, bør du gjøre det.
Lønn beregnes i henhold til den tiden du jobbet, eller andre betingelser spesifisert i kontrakten.
Hvis du jobber deltid, må du gi årlig betalt ferie (vanligvis standard 28 dager) til å betale for sykefravær, og du kan gå på en forretningsreise. Den eneste begrensningen - lengden på oppholdet på jobb: det kan ikke overstige 4 timer per dag og 16 timer per uke. Hvis du ønsker å jobbe mer, er dette alternativet ikke for deg.
 Arbeider deltid
Arbeider deltid er ikke så lett. Må være i stand til å gå raskt, spesielt hvis du har en hovedjobb. Ingen er interessant at i dag du tok eksamen i femti studenter, og nå må jobbe fire på datamaskinen. Uansett humør, helse og personlige liv omstendigheter vklyuchaytesya i prosessen fra de første minuttene av å være på kontoret, gjør det raskt og aldri være for sent på jobben. Ellers vil dine kolleger og hodet oppfatte deg som en person, som allerede kommer til sør, og gjennomfører en middelmådig og ingenting gjør. Før eller senere spørsmålet som deltids spesialist selskapet er ikke fornøyd, og den beste personen til å ta på heltid. Du må finne et nytt sted eller til å nekte å kombinere og prøve å overbevise ledelsen om at den full tid du vil være i stand til å realisere sitt potensial. Snarere arbeidsgiver er enig, vil han foretrekker å forholde seg til allerede kjente ham, utdannet personale enn å bruke tid og frustrasjon ved å finne og tilpasse nybegynner.
Arbeider deltid - ofte en billett til en solid og store bedrifter som ønsker å sikre påliteligheten og medarbeiderutvikling. Ledelse kan tilby kandidaten til å jobbe deltid på en bestemt jobb eller gjennomføre et selvstendig prosjekt. På denne tiden mannen eyeing, evaluere sitt potensial og bare da kan han gjøre et tilbud om å ta en hvilken som helst posisjon.
Hvis du er interessert i denne utviklingen, og i så fall bør du forstå hva du ønsker å oppnå den drømmen posisjon til å ta. Og på et mellomstadium av co-resident tsikavtesya prospekter. Din oppgave - å bli "deres", for å bevise at du kjenner og vet hvor mye du nettopp opprettet for dette arbeidet, og er klar til å gi henne all sin styrke, evner og talenter.
 Kortere arbeidsuke
Den mest eksotiske, sjelden alternativet - en jobb med kortere arbeidsuke. Det faktum at det er ugunstig for arbeidsgiver måte å arbeide på. Det bør bestemme at ytelser til ansatte og sosiale fordeler sammen med alle, men ut fra det mottar mindre enn av dem som jobber hver dag i åtte timer. Denne varianten av svært motvillige til å bli enige, og kan inngå en kontrakt med bare en svært verdifull medarbeider, som de får klar for alle forhold. Hvis du hører til disse, og deretter vurdere selv heldig!
 Jobb sivilrettslig kontrakt
Hvis du ønsker å jobbe mer enn 16 timer i uken for deg sysselsetting alternativ for sivilrettslig kontrakt. Den vanligste servicekontrakt og kontrakt.
Vilkår for bruk forutsetter at du jevnlig utføre noen eller engangsjobb, noe som gjør det enkelt for deg modus og eventuelt på territoriet til organisasjonen. Vanligvis jobber som oversettere, kundeservice, slik som kurerer.
En kontrakt er hvis du overlater bestemt begrenset mengde arbeid. Vanligvis denne engangs prosjekt eller oppgave.
Avslutt med sivil kontrakt, krevde organisasjonen til å holde tilbake skatt fra deg og gi et bidrag til pensjonskassen.
Arbeidsgiver gunstig inngå slike avtaler, som det er gitt ut fra byrden av noen sosiale bidrag, og ikke pålagt å gi arbeidstaker ferie og sykepenger.
Betaling skjer bare når du har gjort alt arbeidet tildelt deg, og det er helt arrangert arbeidsgiver. Dette gjenspeiles i loven av aksept av arbeid. Uten et slikt dokument avgift på det umulige.
Arbeidet på denne kontrakten kan inngå i posten for oppføringen i arbeidsboken.
Kontrahering system passer vanligvis begge parter. Arbeidsgiver mindre hodepine og flere garantier, fordi pay-det eneste faktum. Entreprenøren er bra også: det er en enkel modus og før ham leietaker er bare ansvarlig for resultatet. Til tross for nedgangen i sosial sikkerhet, mange setter pris på muligheten. Søvn om morgenen, sakte drikke kaffe, gjøre husarbeid eller arbeid ved datamaskinen, for å møte et barn fra skolen, mate den, så gå til kontoret. Og det faktum at du var på jobb i ettermiddag, ikke vil føre Noen som klager. Er det ikke et eventyr?
De eneste som ikke liker denne formen for samarbeid - Arbeidstilsynet. Denne organisasjonen for å avsløre manglende betaling av arbeidsgiver sosiale avgifter, og prøver å klassifisere sivile kontrakter som arbeidskraft. At uhischryayutsya begge interessenter i ordlyden i kontrakten, slik at ingen kunne finne feil med tekst. Vanligvis er det godt de kan.  
Kit for kontor, gi alt
 Spørsmålet om hvorvidt det
kontor bør definitivt ha et førstehjelpsskrin, før eller senere det noen
organisasjon. Og vel, hvis det skjer før det er noen
nødsituasjon. Å utstyre førstehjelp kit med alt du trenger og ikke holde
det er ingenting overflødig, må du gi en mye å tenke på og gjøre
riktig liste.
Noen kan
hevder at det er lettere å kjøpe ferdig kit. Ja, nå
i apotek utvalg av standard kontor kits, og også
i en annen konfigurasjon. De er ganske behagelig, men vanligvis innholdet
krever korreksjon i hvert kontor, avhengig av antall
medarbeidere, deres alder og kroniske sykdommer, så vel som den spesifikke
arbeid.
En stor
komponenter som må huske å være:
 •  analgetika
  og antispasmodics. Standardskjemaet er "Analgin", men uavhengig
  velge den rette medisinen er det ofte erstattes ved hjelp av en bredere
  spektrum. For eksempel legemidler basert på ibuprofen ("Mother"
  "Nurofen"). De kan brukes og økt
  temperatur, og i tann og hodepine, smerter i ledd og i
  dysmenoré. Som spazmolitiki godt valg ville være "Drotaverine"
  ("No-spa"), som er godt lindrer spasmer av eventuelle indre organer;

 •  antipyretika. Du kan begrense normal emballasje acetylsalisylsyre
  syre, og det er mulig å gjennomføre et førstehjelpsskrin i løselig form, for eksempel
  "Upsarynom" eller brusetabletter "Aspirin". Det er narkotika
  inneholde en kombinasjon av acetylsalisylsyre og askorbinsyre. De er ikke velkommen
  bare reduserer temperaturen, men også fører til at kroppen aktivt bekjempe
  kaldt eller virus. Egnet som febernedsettende og "Paracetamol".
  Bedre om det vil være en tablett for resorpsjon, eller innkapslet form
  tabletter, oppløselige i vann ("Rapydol", "Eferalhan", "panadol");

 •  dressinger
  fond. Det nødvendige antall av bandasjer og bomull mengde vil avhenge av størrelsen
  personale. Det beste valget for å stoppe steril bandasje
  og forberede noen bandasjer i forskjellige størrelser. Godt å ha en medisinskapet sett bakteriedrepende
  plaster forskjellige størrelser og spole vanlig patch for å fikse
  dressinger. I tillegg er det praktisk hemostatiske kluter,
  impregnert med en spesiell løsning og pakket enkeltvis;

 •  Gummi
  produkter. Dette er ikke hva du tror. Men hvis spesifisitet
  gir Snakker seriøst, ansvarlig for denne delen av utstyret
  kontor, som søker å forutse alle mulige situasjoner, er det ikke så
  og sjeldne. Men i vårt tilfelle de andre produktene. Det er flere par
  gummihansker og en liten mengde napalchnykov. Hansker kommer godt med i
  sak å bistå behandling og dressing sår, og fingertuppene - for
  isolert fra vann små skrubbsår eller kutt på fingrene;

 •  absorbenter. Flere pakker av aktivt kull eller innpakning "Sorbeksa" være
  uunnværlig i nesten alle typer forgiftninger;

 •  Magen. Det er verdt å ha en medisinskapet narkotika for halsbrann. De fleste av dem produsert
  i form av tyggbare tabletter eller poser med å senke surheten av preparatet.
  I tillegg kan det være innpakning enzympreparat ("Fest", "Mezim"
  "Pancreatin"). De helt fjerne tyngde i magen, og kan være
  populær i kontor fester;

 •  Antidiarrheal. Med dette ganske delikat og plagsom problem hjelp
  håndtere protyvoynfektsonnыy "Nifuroxazide." Og hvis det ikke er en infeksjon, og
  og brudd på diett, diaré, eller det er en følelsesmessig
  basis, og dette skjer også, den "Loperamid" ("Imodium", "Lopedyum") lavere
  frekvens og haster raskt normaliserer tarmer;

 •  hjerte. Selv om laget er ungt og innpakning "Validol", "nitroglyserin" og "Corvalol"
  ikke forstyrre. Forresten, "Korvalol" lettere å ta i tablettform. I
  i tilfelle av en akutt tilstand pillen kan settes under tungen. Så det vil handle
  mye raskere. Dersom laget er høyt blodtrykk, må du ha
  medisiner for å lindre et angrep av høyt trykk;

 •  antihistaminer. "Diazolin" eller "Suprastin" forhindre alvorlig hevelse
  fjerne symptomer og reaksjoner på stikk
  insekter eller andre allergener;

 •  desinfeksjonsmidler. Pakking spritservietter, en flaske med hydrogenperoksid og
  hetteglass med løsning av jod og brilliant grønt - er nok. Ikke
  Husk å fylle opp med bomullspinner for å anvende disse løsningene;

 •  ammyakadlya distriktet, output fra en tilstand av bevisstløshet og respirasjonssvikt. Sin tilstedeværelse er
  et must for enhver førstehjelp kits. Husk at store
  konsentrasjoner kan det i stedet føre refleks stopp puste.
  Så du behandle den forsiktig. Holde nesen til flasken selv, men
  stykke bomull eller en bandasje dyppet i en oppløsning;

 •  Se til at i medisinskapet var også til stede termometer
  hemostatisk tourniquet, pipetter og sakser.

 • Vi kan tilby
  litt større utvalg og legge til kit zazhyvlyayuschuyu salve av godteri
  sår hals, influensa te eller bind. Men kontoret førstehjelpsutstyr bør ikke være for overbelastet eller inneholde
  legemidler for behandling av en sykdom. Det skal være like
  nødvendig bare for førstehjelp. For eksempel, gjør ikke
  fylle hennes vekt Protivoprostudnye ulike virkemidler. Fordi en person
  fra kulde generelt bør ikke være på laget. Spesielt for uttalelse
  diagnose og behandling Oppdraget krever konsultasjon. I arsenalet verket kan
  være medikamenter som lindrer akutte symptomer først, men all annen hjelp
  bør være kvalifisert og tilgjengelig personell.
  Kontor førstehjelpsskrin
  bør være på plass, godt synlig og lett tilgjengelig med noen ansatt
  organisasjon. Ikke vondt å legge den en liten guide til regler
  førstehjelp. Sørg også for å bli utnevnt
  ansvarlig person for å føre tilsyn med vilkårene i egnethet
  forberedelser og rettidig refill kit.
  Ikke glem at
  Denne artikkelen er bare en anbefaling, og når du tar noen
  legemidler bør ta hensyn til deres spesifikke kontraindikasjoner for
  pasient og ta dem strengt for instruksjoner.
  Skål!  
  Яндекс.Метрика