Som du kanskje husker, bestemte Vse-sekrety.ru å starte en serie artikler har vi viet ganske dype og alvorlige temaer. Sist gang vi så på spørsmålet om hvorfor Sovjetunionen kollapset, denne gangen ønsker vi anser ikke mindre alvorlig, og den historiske og analytisk synspunkt meget interessant episode kalt "Cold War". Mange av den yngre generasjonen har hørt om det, og noen enda vitne disse hendelsene og huske alle de spente øyeblikk av konflikt. Nå er mye av dette konseptet blir brukt som en generell i en situasjon med "tynn verden", men likevel, til dags dato, det politiske aspektet av den kalde krigen igjen relevant, men det er et emne for en annen artikkel. I dag anser vi kort den kalde krigen, forholdet mellom Sovjetunionen og USA.
Den kalde krigen

 Hva er den kalde krigen


 Den kalde krigen - den perioden av tid mellom når konfrontasjonen mellom de to supermaktene var, og som du vet det var mellom Sovjetunionen og USA. Dette konseptet ble brukt fordi begge land var ikke krigsvåpen. Og alle de andre stort sett fredelige midler. Det ser ut til å bli opprettholdt mellom diplomatiske forbindelser, og noen ganger konfrontasjon topper falt, men det var alltid en rolig kamp på alle områder og retninger.
 Cold War vurderes fra 1946 til 1991. I begynnelsen av den kalde krigen hadde på slutten av andre verdenskrig, og til slutt - sammenbruddet av Sovjetunionen. Essensen av den kalde krigen var å etablere verdensherredømme av ett land og en annen seier.
 Årsaker til den kalde krigen
 Etter andre verdenskrig, da de to supermaktene anså seg vinnere i denne krigen, ønsket de å bygge ditt eget verdensmarkedene. Hver av dem ønsket å styre verden, og både en og de andre landene har diametralt motsatte styresett og ideologi. Senere denne konfrontasjonen vil være en del av ideologien til de to landene, ville Sovjetunionen for å ødelegge Amerika og etablere kommunismen over hele verden, og USA ville "redde" verden fra Sovjetunionen.
 Hvis vi analyserer alt som har skjedd, så det er trygt å si at denne kunstige konflikten, som enhver ideologi bør være deres fiende, og som USA til Sovjetunionen og Sovjetunionen for Amerika - var perfekt alternativ som fienden. Og de sovjetiske folk hatet mytiske fiender amerikanere, selv om innbyggerne i Amerika normalt oppfattet, akkurat som amerikanerne - fryktet mytiske "russerne" som er våken og tenker som en seier og angripe Amerika, selv om de fleste innbyggerne mot union hadde ingenting imot . Derfor er det trygt å si at den kalde krigen - en konflikt ledere og ideologier hoven fra sine egne ambisjoner.
 Cold War politikk
 Først av alt, begge land forsøkt å verve støtte fra andre land i utviklingen. USA støtter alle vesteuropeiske land, da Sovjetunionen støttet landene i Asia og Latin-Amerika. Faktisk, under "Cold War" verden delt inn i to leire konfronterende. Ved nøytrale land var ett.
 De fleste av økt politisk situasjon forårsaket konflikter den kalde krigen, blant annet ved å velge bare to av dem er: Berlin og Cuba-krisen. De har blitt en katalysator forverring, og verden virkelig var på randen av atomkrig, som, mye lykke, klarte ikke å forhindre og uskadeliggjøre situasjonen.
 Permanent rase, og alt var som en del av den kalde krigen. Først og fremst var våpenkappløpet, har de to landene utviklet en rekke våpen, nytt militært utstyr, våpen (for det meste masseødeleggelsesvåpen), raketter, spion utstyr og t. N. Det var også en propaganda løp på TV og andre steder, stadig utkjempes voldsom propaganda mot fiende. Løpet var ikke bare det militære, men også i vitenskap, kultur og idrett. Hvert land prøvde å kjøre forbi en annen.
Den kalde krigen
 Begge land er stadig å se på hverandre, både i den ene og den andre parten ble fulgt av spioner og etterretningsagenter.
 Men sannsynligvis mer den kalde krigen fant sted på fremmed jord. Med opphopning av begge land situasjonen satt langtrekkende raketter i de landene som grenser til fienden, det var for USA, Tyrkia og landene i Vest-Europa når Sovjetunionen var det Latin-Amerika.
 Resultatene fra den kalde krigen
 Mange lurer ofte på hvem som vant den kalde krigen? Sannsynligvis. I Amerika vant den kalde krigen, da krigen endte med fallet av fienden og den viktigste årsaken til den kalde krigen - sammenbruddet av Sovjetunionen, ikke det faktum at ikke verk av amerikansk etterretning.
 Snakker om resultatene, da ingen av landene (USA og Russland) ikke hadde fått noen nyttige leksjoner, bortsett fra at fienden aldri sover, og er alltid klar.
 Hvis det ikke var for den kalde krigen, kunne alle det enorme potensialet i de to landene bli satt til fredelige formål. Utforskning av verdensrommet, ny teknologi og så videre N. Det er mulig at mobiltelefoner, internett og så videre P. Ble brukt i 20 år. tidligere, ville forskere, i stedet for å utvikle våpen håndtere anelse ulike verdens mysterier, som er et stort antall.  
Hvilken farge går gråGray - en allsidig, egnet for alle typer av form og farge utseende. Den kombinerer to nyanser, en hvit og svart. Gray er et utmerket alternativ svart, som regnes som en klassiker formell stil, men fungerer veldig dyster og mørk. Det er flere nyanser av grått varme og kjølige toner. Gray er forbundet med tilbakeholdenhet og intelligens. Hvordan kombinere grå palett og hvordan det passer best, se nedenfor.

Hvilken farge går grå kjole
Hvilken farge går grå

Gray streker rigor og stil ofte brukt for forretningsmøter og som en base skygge for kontor slitasje. Gray er regnet som den fargen som symboliserer sinnet. Universal grå går bra med alle farger, men det er noen nyanser som ser i kombinasjon med grått mest lønnsomme. So.
Den klassiske kombinasjonen når den kombineres med grå hvit og svart. Men ikke moderne designere ikke lage en lignende måte ensemble i rader, da disse fargene sammen ser dårlig og pessimistisk. Er de vakreste kombinasjoner oppdatere grå og gi en streng metode eleganse og sans for stil.
Ja, det passer perfekt grått og gult. Denne komplementære farger som gul kit forfriskende grå kjole og gjør narr. En grå i sin tur myker litt lyse farger, noe som gir stil rigor.
Hvilken farge går grå

Rosa nyanser av grått i utvalget av klær er positiv og glad. Rosa palett kan inkludere i dette tilfellet forskjellige nyanser av delikat pastell til fuksia. Gray demper unødvendig sirup rosa og perfekt kombinert med det.
Vakker og mystisk utseende blå og grå farger. Denne kombinasjonen gir et bilde av hemmelighet og, på samme tid beroligende og bidrar til å konsentrere seg. Flott for et sett med kontor klær. Du kan velge forskjellige nyanser av blå, blå og turkise farger.
Hvilken farge går grå

Utmerket kombinert grå med lyse rødt og mørk lilla. Det er ganske dristig løsning for å hevde seg som en trygg og målrettet person. Den røde fargen er lys og stilig, med noter av glede grå kit. En lilla skaper et solid utseende og er også egnet for folk i moden alder.
Streng kles grå kan legge lysstyrke og bringe friskhet, og legger til tilbehør eller annet sett av dekorative elementer av noen lyse farger - gul, rød, etc. Også vil se flott grå kjole med tilbehør - sko, vesker, smykker, gylden brun og paneler.
Som går grå farge i interiøret
Hvilken farge går grå

Opprette romdesign i nyanser av grått, bør man huske på at den grå fargen er muligheten til å vise forskjellige farger. Gray brukes i å lage interiøret i stil med "minimalisme" og uten tillegg av fargen ser ganske kjedelig. Derfor er det viktig å lære hvordan du skal kombinere farger til grå kombinert med den valgte paletten og ikke skape inntrykk av passivitet og tristhet.
Vanligvis grå er en nøytral base farge, kombinert med lysere nyanser eller pastellfarger palett varm. Så, det ser bra ut i kombinasjon med grå rosa. Hvis du velger lyse farger av rosa, kan grå gi rommet et delikat feminin stil. Lyse nyanser av rosa grå tone kan oppdatere og bringe det indre av en betydelig andel positive.
Hvilken farge går grå

Fra pastellfarger grå går bra med beige, karamell og et snev av "kaffe med melk". Disse kombinasjonene skape en rolig og behagelig atmosfære er egnet for både kontor og stue i huset.
Med blå, eller turkise farger kan bringe til indre mysterium. En fantastisk ensemble som legger vekt på stil, kan du lage ved å kombinere grå med lys turkis. Hvis du velger en lys blå og blå toner, vil roe design, er den egnet for dekorasjon av soverommene. Slike kombinasjoner ser flott ut på kjøkkenet, forfriskende atmosfære og justering å roe balansert måte.  
Яндекс.Метрика