Den største dinosaurFossil av gammel gresk betyr "forferdelig øgle". Disse dyrene levde på jorden i mesozoikum og utryddelse begynte omtrent sekstifem millioner år siden. Prosessen var en del av den såkalte stor utryddelse når planeten begynte å forsvinne ulike typer skalldyr, flygende dinosaurer, marine reptiler.
Stor Dinosaur
I 1824, den første data om oppdagelsen av restene av dette dyret. Foreleser ved Oxford University sa han mottok om bein og fragmenter av kjever som ble funnet i Stounsfylde i 1815. Forskere har konkludert med at levningene tilhørte en gigantisk rov øgle Sauria.
I 2007 ble provinsen i Argentina dinosaurbein funnet, som er den største i historien - Futalohnzavra. Paleontologene tro at verdens store dinosaur tilhører en gruppe tytanozavrov, og han levde omtrent åttisyv millioner år siden. Lengden på dyret var trettifire meter og vekt - åtti tonn. Den første delen av skjelettet ble funnet i 2000 ved bredden av Lake Barreales. I løpet av de neste syv ble fjernet fra bakke bein i nakke, rygg, bein og hale av dyret.
Stor dinosaur verden
Bestem som var den største dinosauren - en vanskelig oppgave. Selvfølgelig, å finne et stort skjelett enklere, men grave den helt - en sjeldenhet. Størrelsen på noen giganter kan bestemmes selv funnet ett bein.
Den største zauporod - Argentinosaurus. Sin størrelse er bekreftet av harde bevis. En av hans vertebra i tykkelse er mer enn fire meter. Giant hadde lange bakbena ca 4, 5 meter og lengde fra skulder til hofte - syv meter. Hvis du kobler til hals og hale, den totale lengden vil Argentinosaurus tretti meter. Men som ikke gjør det den lengste. Dette anses seysmozavr lengde når førti meter og vekt på 40-80 tonn. Imidlertid er Argentinosaurus den vanskeligste, kunne vekten nå hundre tonn.
Zauroposeydon. I størrelse konkurrerte den med Argentinosaurus og kan overgå det, men vekten var mye mindre - ikke mer enn 65 tonn. Dette kan betraktes som den høyeste zauroposeydon dinosaur som noensinne har levd. Bare nakken var førti meter lang.
Spinosaurus - den største rov dinosaur. Munnen var som munnen på en krokodille, en protuberance på baksiden så ut som en stor seil. Det gjorde ham til å se enda mer majestetisk. Høyden på "Sails" nådd to meter. Sam predator var mer enn sytten meter lang, og massen var fire tonn. Han flyttet på bakbena.
Den største Raptor - Utahraptor. Å identifisere denne typen tanken på at dromeozavrydы var små dyr opp til to meter. Men Utahraptor nådd så mye som syv meter i lengde. På bakbeina, han hadde en stor halvmåne klo som var hans viktigste våpen. Vekt predator kunne nå et tonn.
Lyoplevrodon - den største plyozavr. Han hadde fire kraftige Fin lengde på tre meter og en kort hale flatet lateralt. Tenner stor lengde til tretti centimeter. Lengden nådd femten meter. Spiste lyoplevrodonы ammonitter, stor fisk og andre marine angrepet reptiler.
Interessante fakta
Fortsatt ukjent i hvilken alder dinosaurene døde. I dag, forskere anslår forventet levealder veksttakten i fossile bein. Det antas at store mennesker lever lengre enn små. Lite rovdyr utviklet raskere og mer intens levd liv.
Dinosaurer har aldri levd i havet. Å jakte på fisk å svømme over elven, eller de kan gå i vannet. Men ingen av dem har tilbrakt livet i vannet.
Dinosaurene kunne ikke fly og plan. De var beskrыlыmy landdyr. På et tidspunkt levde de med reptiler som var deres slektninger, men det fløy. De er kalt pterosaurs.
Den største tann som har blitt studert av forskere som tilhører Tyrannosaurus. Han var på den side av kjeven. Lengden var omtrent tretti centimeter.
Av alle dinosaurer som paleontologene er kjent i dag, regnes som den mest dlynnosheym Mamenchisaurus. Han levde omtrent et hundre og femti millioner år siden i det moderne Kina. Nakken er lang nådd fjorten meter, noe som tilsvarer en høyde på et tre-etasjes bygning.
Mål dinosaur egg er svært mangfoldig. Nær skjelett funnet Mussaurus egg bare tre centimeter i lengde. I de store dinosaur egg fra gruppesauropoder var større. Men selv de fleste av dem ikke overstige størrelsen på en fotball.
Klør rovdyr brukes til ulike formål. Tynn og skarp servert å bryte kjøtt tilbud. Flate og brede støtte klør gikk. Det var andre typer klør som brukes til å grave i bakken, skrape, beskyttelse mot fiender.  
Når drømmer går i oppfyllelse?
 Gitt det faktum at nesten en tredjedel av sitt liv, tilbringer hver person i en drøm uovervinnelig tro på hemmelig kraft og betydningen av drømmer ikke synes så absurd allerede. Det har lenge blitt tildelt drømmer profetiske kvaliteter, ble de brukt som en måte å løse de vanskeligste problemene i livet, innvie de kunstverk (ordtak, ordspråk, dikt, sanger, fortellinger, romaner).
 Til tross for at hver dag vitenskapen avslører mer uforståelige tilsynelatende livets mysterier, søvn, og er fortsatt en av de mest mystiske og uutforsket helse. Nesten alle av oss måtte forholde seg til den utrolige kraften av søvn, så noen viktig "profetisk" drøm, noen søvn bidratt til å bryte den fastlåste situasjonen liv, og noen var i stand til å få svar på spennende spørsmål. Slike saker er ikke sjeldne, og ta deres fiction er bare dumt. Det er derfor så mange er interessert i spørsmålet: "Hvordan skille en profetisk drøm fra den vanlige?".
 Svaret på dette spørsmålet, til tross for mangelen på vitenskapelig grunnlag, fortsatt eksisterer. Å skille profetisk drøm om meningsløse fortsatt mulig. Men husk at det ikke er bestemt algoritme, og bestemme, for eksempel, en universell dag når drømmer går i oppfyllelse, ikke vil fungere.
 Ulike nasjonale tegn som "Dreams Come True fra torsdag til fredag," pleier å være ineffektiv og blindt stole på dem ikke verdt det. Men det er noen tegn som kan fastslå graden av betydningen av en spesiell drøm og sannsynligheten for gjennomføringen i virkeligheten.
 Så først, profetiske drømmer som kan bli virkelighet, vanligvis svært fargerik og lyse. Under drømmemannen får mange sterke følelser som vedvarer selv etter å ha våknet.
 For det andre viktige drømmer har en tendens til å huske de minste detaljer og ikke glemt i lang tid.
 For det tredje er profetiske drømmer fylt med figurer som er klare og nær spyaschemu. Så ta alt som skjer i denne drømmen skulle ikke bokstavelig, men basert på deres egne visjoner og sensasjoner.
 For å bedre forstå sine egne drømmer og lære å tolke det profetiske budskapet fra verden av drømmer, er det nødvendig å ha en egen bærbar PC eller bærbar PC og for noen tid (jo lengre jo bedre) detalj posten noe drømt om natten. Etter å ha analysert hendelser av dagen (dager, uker), kan du lage din egen timeplan dager da sannsynligheten for å se et profetisk drøm øker betraktelig. Over tid kan dette bærbare bli din personlige drøm bok som vil hjelpe deg å bedre navigere ikke bare i sine drømmer, men i hans underbevissthet.
 Overtro om avspilling av innhold drømme på papir - bare overtro. Spill og analysere drømmer mulig og nødvendig. Det er ikke noe farlig om det. Men det er mange fordeler, ved hjelp som, kan du ikke bare trenge mysteriet med magiske drømmer, men også til å bli mer selvsikker og klokere. Føl deg fri til å håndtere behandling og undersøkelse av sine egne drømmer, fordi bare i dette tilfellet kan skilles fra den tomme profetisk drøm og lære å forutsi fremtiden gjennom drømmer. Være vedvarende og tålmodig. Lykke til!  
Hvordan lære å se profetiske drømmer?
 Oppfatningen av bildene som oppstår i sinnet, kalt drømmer. Søvn tolker det som skjer i en drøm, som en objektiv virkelighet, fordi de ikke forstår at drømmen - bare en drøm.
 Folk er interessert i oss i uminnelige tider. Det var et syn som drømmer - meldingen i løpet av fremtidige hendelser. Sigmund Freud sa drømmer forhold til det ubevisste, men Jung mente teorien om sin lærer forenklet.
 Det antas at drømmen er en form for avslapning for hjernen, det er ikke helt sant. Mens drømmer hjerne fungerer, analysere og bygge arrangementet mulig løpet av fremtidige hendelser.
 Drømmer kan bli forstått når en person innser at sovende og prøver å bevisst påvirke hendelser i en drøm.
 Som for profetiske drømmer, benekter vitenskap eksistensen av en slik. Forskere har en tendens til å se på saken pragmatisk å forklare dette fenomenet analytiske evner av drømmere. Hjernen fungerer bare ut mulige scenarier som berører oss mesteparten av tiden. Vi bruker de retninger vi mottatt i en drøm avhenger av vår evne til å analysere situasjonen.
 Evnen til å se profetiske drømmer er egentlig ikke noen gave, sendte over. Det kan læres, utvikle intuitive evner. En viktig øyeblikk i utviklingen av intuisjon er å tro på deg selv, i dine egne tanker og bilder. Bevissthet i seg selv - det første skrittet til profetiske drømmer, gir tips til mange arrangementer.
 Klarere du er klar over hva som skjer med deg på denne spesielle øyeblikk hva den egentlige ønsker, reagerer kroppen din til hendelser vil klarere være din drøm, og bildene som vises i løpet av drømmer, lett ikke i dekoding.
 Denne teknikken vil hjelpe deg å navigere i verden av drømmer hver gang bedre.
 * På nattbordet prikrovatnoy holde en penn og notisblokk. I går kveld drømmemann er ikke bare én, men flere drømmer. Hold snovydcheskyy dagbok notater gi drømmer.
 * Fokus på følelser som forårsaket du sover.
 * Bedtime følge praksis som vil hjelpe deg å slappe av. Send presist formulert forespørsel som spesifikt som interesserer deg. Tenk på en hendelse eller problem som skal løses. Be for seg selv / henne selv.
 * Lese notatene tatt umiddelbart etter drømmen. Ikke ty til å bruke de mest populære drømme bøker, prøver å tyde bildene som vises i en drøm. For deg, kan de ha en helt annen betydning.
 * For å finne ut hva du bør gjøre, bør vi lytte til deg selv.
Hvordan lære å se profetiske drømmer?

 Ved å følge enkle regler, lære å se profetiske drømmer vil bli enklere.
 I drømmen, man tar en dusj da han oppdaget at sammen med Peno "flow" tråder. Søvn var dårlig, og neste dag dreamer kunne ikke kvitte seg med smertefulle opplevelser.
 Håret hadde drømmen har alltid vært tykk og lang, var han stolt av dem.
 Etter nok en dag drømmer falt ned fra en høy temperatur.
 I århundrer, hår tilskrives stor betydning. Sykdommen oppstår ikke plutselig, det er resultatet av endringer som skjer gradvis. En person kan ikke merke noe, men kroppen allerede vet hva som hører og underbevissthet sender et signal i en drøm, å ty til bildet av fallende tråder forbundet med vitalitet.
 En verden av drømmer - den fantastiske verden av uløste muligheter. Bilder kryptert bevissthet utsatt bevissthet.
 Mannen har mestret teknikken med syns profetiske drømmer, vil fokusere på nåtiden, og gir dermed en gunstig innvirkning på fremtiden.  
Яндекс.Метрика