Den største edderkoppen i verden
 Noen mennesker kan ikke stå edderkopper, andre behandler dem med likegyldighet, det er de som anerkjenner den åpenbare fordelen med disse dyrene. Ja, dyr, insekter, edderkopper som ikke relevant. Noen av de innfødte i Sør-Amerika holdt hus edderkopper som kjæledyr, som jakt, avfyrte hjem sine eiere mot inntrengere, fluer, mygg, mygg. For oss er det en tro som dreper edderkoppen - et dårlig omen, og det er få folk i stand til å knuse dyret i kaldt blod. Ofte vi pent "velg" og sende den med en kost "gå" på vinduet.
Den største edderkoppen i verden

Den største edderkoppen i verden
 Den gjennomsnittlige størrelsen av edderkopper er 4 til 6 cm. Edderkopper slike dimensjoner kan finnes i hvert hjørne av verden, men at de største enkeltpersoner, de er funnet i tropene. Ifølge Guinness World Records, den største edderkoppen i verden - Bird Theraphosa blondi. Omfanget av hans klør varierte 25-28 cm i kroppslengde - 95cm. Han oppdaget i 1804 av den franske vitenskaps entomolog Latreyl, har han studert det i detalj og beskrevet i sitt vitenskapelige arbeid.
 Som den største eksempel, ble det funnet i 1965 av en ekspedisjon Pablo San Martin, utført sin forskning i Venezuela. Største fugleedderkopper Terafoza blonde dyrket i fangenskap, hadde også en sving klørne til 28 cm og veier ca 170 gram. Denne edderkoppen ble fjernet ved valg og vokst i en spesiell laboratorie forskere vegger Bustardom Robert og Brian Barnett.
Den største edderkoppen i verden

Den største edderkoppen i verden
 Populasjoner Fugle edderkopper Theraphosa blondi bosatt i Fransk Guyana, Guyana og Surynamы få eksemplarer ble funnet av forskere i Brasil og Venezuela. Den naturlige habitat av edderkopper - tropisk regnskog. Disse dyrene finner hule ved å stille sine egne nett og bor der basert utelukkende på jakt. Som for mat Terafoza blonde, deretter som et byttedyr de foretrekker mus, små slanger, øgler, frosker og store insekter. Folk ga Terafozu BLOND navnet "Bird", i den tro at denne størrelsen edderkopp som lever i trær, på jakt etter fugler, men dette er ikke sant. Fange en fugl, selv har et stort web, umulig, fordi edderkoppen å være fornøyd "bakken" byttedyr.
 Avl i fangenskap Theraphosa Blondi nesten umulige, isolerte tilfeller av voksende disse edderkoppene oppstå i laboratoriet. Det faktum at det reproduktive systemet edderkopp "innstilt" til sesongsvingninger som oppstår i tropiske skoger, og gjenskape forholdene i fangenskap kan bare i et forskningslaboratorium.  
Den dyreste telefonen i verdenI dag den første posisjon dyreste mobiltelefoner i verden er fra Diamond Rose iPhone 4G, som ble gjort berømt designer-gullsmed Stuart Hughes. Hughes introduserte telefonen på 32 th gigabyte internminne i slutten av 2010, like etter første verdenskrig offisielle presentasjonen av fjerde generasjon iPhone. Det koster den dyreste telefonen i verden "det tar bare" 8 millioner dollar.

Making Leather mobiltelefon
Kroppen er den dyreste telefonen i verden er laget av rose gull veier 22 karat. Bakdekselet på telefonen er dekorert med logoen besatt med 53 diamanter. Fronten og på siden av telefonen ser svært attraktive, fordi de plassert 500 diamanter polert i form av roser, som veier over 100 karat. Hjem dekorasjon dyreste telefonen i verden - Navigasjonsknapper innlagt med sjelden stor diamant rosa veier så mye som 7, 4 karat plassert i en platina ring med diamanter og innrammet. Leveres til den dyreste mobiltelefonen festet ekstra, like sjelden diamant som veier 8 karat, som om nødvendig kan erstattes med en rosa stein.
Den mest sjeldne forekomst i verden
Kostnaden for dette dyr telefon, som nevnt ovenfor, er 8 millioner dollar. Ikke overraskende ble denne modellen lansert bare to eksemplarer. Det er kjent at en av kjøperne var en forretningsmann fra Australia, som forståelig nok ønsker å være anonym. Noen kilder oppgir at han er en kunde av begge enheter - vel, selvsagt, i mengden av $ 16 millioner var antagelig for ham.
Forresten, ikke mindre interessant og pakking av denne dyrebare telefonen, fordi det er en massiv boks med granitt som veier så mye som 7 pounds. Inne i "case" som er mer som en mini-safe, behandlet nubuck.
Selv før utseendet av dyre telefonen periodisk slått iPhone i hendene på de beste gullsmeder. Men fremveksten av mobile verdi Diamond Rose enheter, innlagt med edelstener og metaller var mye lavere og utgjorde ca $ 1 million. Men ingenting varer evig, og det er mulig at vi snart vil se en ny versjon av den dyreste mobil enhet.  
Hvordan å svare på ubehagelige spørsmål
 "Når man har trene? "" Det er ikke tid til å slå seg ned? "" Som barn trekke? "" Arbeidet fikk? Hva er lønnen? "- Feil og ubehagelig spørsmål som dette mye, og be dem unike personligheter ofte. Naturligvis møte noen andre folk de ikke ønsker å utvikle en samtale også, og noen ganger alt en person trenger for å sette på plass for å fortsette med den type ansikt. Vi vil prøve å få ut hvordan du svare på faux pas, avhengig av situasjonen og ønsker å fortsette eller ikke å fortsette kommunikasjonen med alle comers. Dermed er det flere strategier:
 1. Svar ubesvart.
 Når du spør vanskelige spørsmål, ikke rapporterer noen spesifikk informasjon. Svar på spørsmålet, men sier en slik måte at dine ord var egentlig ikke forstår.
 - Hvordan har du det?
 - Jeg ønsker å gjøre det enda bedre.

 Det ser ut til å bli besvart, men kilden ikke forstår, bra for deg eller er det ikke. Forstås som ønsket. Noen ganger er det bedre å gi folk høre hva de ønsker, samtidig viser at du spørsmålet ikke litt vondt.
 - Hvorfor gjøre ekteskapsproblemer?
 - Ikke gråt.
 Eller svare i generelle termer, som også bærer litt informasjon:
 - Hva er den lønnen du nå?
 - Som alle i dette området.
 2. Vidzzerkalyuvannya.
 Den kan brukes som en avgrensning og dypere inn i emnet. Sjekk så at mannen var svært ubehagelig, bruke design "jeg forstår deg riktig at" en grad av høflighet fraser forlengelse avhenger av saken og dens relevans. "Ja, jeg innså at det viktigste for deg nå - mitt personlige liv? "Eller" jeg forstår riktig at interessen for andres private liv for deg vil være lik for kurset? »
 Du kan fordype deg i faget og spørre den aktuelle spørsmål samtalepartner:
 - Når du planlegger en andre barn?
 - Og du har en tredje?
 3. briljere.
 Hørsel i adresse vexing spørsmålet, spør den store dramatiske skuespiller eller skuespiller og et skarpt øye, hånd-vred og finger desperat Si: "Aldri, aldri spør meg om det! »

Hvordan å svare på ubehagelige spørsmål

 Et annet alternativ - Si uttrykket ofte brukt for pressekonferanser: "Neste spørsmål, vær så snill! ". Og ikke glem om ansiktsuttrykk, eller smil, eller stein og rolig ansikt uttrykk.
 Og et annet alternativ som kan brukes i enhver situasjon og med noen følgesvenn - et svar på eventuelle spørsmål eller tirade adressert til deg med en visning av absolutt enfoldig si: «Hva er det? "Eller mer rett og slett:" Che? "Det fungerer.
 4. Detaljer.
Hvordan å svare på ubehagelige spørsmål
 No offense, ikke zlitsya ikke vise at kilden du liksom hekta og starte monotont lang og kjedelig kamp. Det viktigste - flere detaljer. Jeg starter fra en avstand!
 - Når du har en get?
 - Du vet, jeg leste en populær bok. Det er berømt astrolog skrev at Teresa, født i det åttende tiår skuddår (ikke veldig viktig at en slik balanse og sortere tiåret, aller viktigst - nedlasting samtalepartner), vanskelig å handle med partner brann tegn. Det er når jeg møter en mann luft signere meg i andre relevante parametere, jeg er enig umiddelbart å gifte seg med ham. Med mindre, selvfølgelig, bør jeg også fint.
 5. Fun.
 Hvis du humor kan svare på noen spørsmål, vil partene være vanskelig for deg å røre liv. Bare tuller, det er irriterende.
 - Som for den personlige fronten?
 - På den personlige fronten, er alt greit, alt personell engasjert foran meg personlig.
 - Hvor mye bruker du på ferie?
 - Jeg måtte selge en nyre, men jeg fortsatt igjen alene.
 Universelle setninger.
 Det er ord som kan brukes i absolutt alle situasjoner og med en hvilken som helst person.
 - Hvis du spør om noe "Når? "Svare med et smil:" Du forteller først (-te). "
 - At noen utilstrekkelige spørsmål, kan du gjerne bruke uttrykket psykologer: "Du ønsker å snakke om det? »
 - Et annet alternativ er å sette en mann på stedet, eller i det minste tenke på hva det står: "Og til hvilke formål du interessert? "Eller en litt grovere" Hva er din bedrift? »
 - Du kan bruke den såkalte "utilstrekkelig" respons fra serien "Fordi Gladiolus" (alle husker svaret vi endres avhengig spørsmål: når du blir spurt "Hva?", Svar bare "Gladiolus").
 - Du kan gjøre en tilsynelatende kompliment: "Jeg er overrasket over din evne til å stille spørsmål som er feil! "" Jeg har alltid lurt på din fantastiske evne til å sette folk i en vanskelig posisjon! »
 - Til slutt kan du alltid si "Jeg har ingen intensjon om utenforstående å diskutere saken."
 For å kunne bruke disse metodene i sitt daglige liv, husker noen universelle svar på de spørsmålene som du ofte irriterende, eller til og med vidrepetyruyte av speilet eller med venner.
 Det viktigste - ikke gi taktløs ber om at de gjorde behov: de negative følelsene dine dårlige humør. Som Carlson sa, "fred, bare fred."  
Яндекс.Метрика