Den største edderkoppenDen gjennomsnittlige størrelsen på en edderkopp er 4-6 inches. De største representative troppen leddyr registrert i Guinness Book of Records. Dette Bird Terafoza blonde. En av de største representantene for denne arten ble funnet i Venezuela i 1965. Spider hadde rekord feie klørne av tjueåtte inches. For sammenligning, er dette tilstrekkelig til å dekke vanlig plate.
Funksjoner stor edderkopp
Denne arten kan finnes i regnskogen Surynamы, Fransk Guyana, Guyana. Noen tilfeller har blitt bemerket i Venezuela og Brasil. Spider lever i dype huler, som blokkerer inngangen til nettet. Den største enkelt stand tære på frosker, øgler, små slanger og mus. De to-års representant troppen arthropod denne arten, oppdrettet av Robert Bustardom, hadde en sving i klørne til tjueåtte inches og veier litt mindre enn to hundre gram.
Som de største private samlinger av sjeldne edderkopp. Dette skyldes det faktum at det krever endringer reproduksjon velferds avhengig av tid på året. De største rovdyr troppen leddyr sjelden avkom i fangenskap. I tillegg er det forbudt å eksportere fra land der det bor.
En annen stor edderkopp

Konkurrent Terafoza blonde edderkopp er funnet i Paris museum. Tyske biologen Peter Yэher fant den i banken blant mange andre elementer. Omfanget av labbene var tretti centimeter.
Men den offisielle posten og fikk status som "største edderkopp" er Bird Terafoza blonde.  
Den høyeste skyskraperen i verdenTower "Khalifa" ligger i Dubai - skyskraper, som er den høyeste i verden. Høyde over åtte hundre meter, 162 etasjer. Dubai skyskraper bygget i fem år, begynte byggingen i 2004. Den offisielle åpningen av bygningen, som fant sted i januar 2010, observerte nesten to milliarder mennesker. Navnet på tårnet var til ære for den sittende arabiske emirater Sheikh Khalifa. Dubai er kjent for sin ambisiøse prosjekt - en øygruppe The World, Dubai Fountain, The Palm prosjektet og mange andre. Tower "Khalifa" - toppen av denne arkitektoniske samling.
Moderne høy bygning i verden
Skyskrapere vurderes separat stående byggehøyde ikke mindre enn ett hundre og femti meter benyttes for livet. Hvis høyden på mer enn tre hundre meter, er det svært høy.
Leilighetene ligger i Tower "Khalifa", som er i høy etterspørsel. Totalt er det skyskraper ett tusen leiligheter, kontorer, hotell. Dens indre område på 344 000 kvadratmeter.
Tre dager etter åpningen av skyskraperen i Dubai, begynte hotellet sitt arbeid Rose Rayhaan, 333 meter og syttito etasjer. Han ble forfremmet til det høyeste.
Til Towers "Khalifa" den høyeste skyskraperen i verden anses Taipei 101. Høyden av spiret 509 meter, 101 gulvet. Bygningen ble bygget i 2004. American 110-etasjers skyskraper uten antennen Willis Tower skyskraper Taipei 101 under seks meter, og antennen over 18, 1 meter.
Mellom 1963-1974, 1991-2008 år den største bygningen i verden var teleradyomachta KVLY, basert i USA - 628, 8 meter.
Den høyeste bygningen på jorden
Den største gamle strukturen - Pyramid of Kheops, sin opprinnelige høyde - 146, 6 meter. Færøyske fyr nådde en høyde på 135 meter. Dessverre ble det ødelagt av et jordskjelv.
I 1311, i Lincoln bygget katedralen av Jomfru Maria. Frem til sammenbruddet av den sentrale toppen i 1549 stashestydesyatymetrovыy Lincoln Cathedral var bygningen, som ble ansett som den høyeste på Jorden. Sin nåværende høyde - åttitre meter. Videre palm tilhørte kirken St. Olaf - 159 meter. Bygningen ble ferdigstilt i gotisk stil, og i 1625, ødelagt av lyn.
Deretter høyeste bygning var kirken St. Mary - 151 meter. Hun ble ødelagt av lynet. Mer enn to århundrer, den mest betydningsfulle skyskraperen i verden var Strasbourg katedral - 142 meter.
Kölnerdomen i fire år - 1880-1884 fikk tittelen høyeste bygningen i verden. Hans høyde var 157 meter og bygging varte mer enn seks hundre år midlertidig.

Så tittelen største skyskraperen i verden gikk fra bygning til bygning:

- Washington Monument - 169, 3 m, vekt på mer enn nitti tusen tonn.
- Eiffel Tower - 312 meter.
- Chrysler Building - 319 meter.
- Empire State Building - 448, 7 meter, 102 etasjer.
Alder av tårn og master kom med utviklingen av fjernsyn og radio
- Griffin fjernsynstårn eller KWTV - 480, 5 meter,
- Tower KOBR-TV - 490, 7 meter
- Tower WGME-TV - 495 meter
- Raycom America Tower Cape Girardeau - 511, 1 meter,
- Mast WTVM TV - 533 meter
- Tower WIMZ-FM - 534, 01 meter.
Alle av dem ble plassert i USA. Frem til 1991 struktur, som ble ansett som den høyeste i verden, var Radyomachta i Polen. Hennes høyde var 646, 38 meter. Foreløpig gjenstår det høyeste tårnet "Khalifa". Og denne posten vil ikke snart dempet.

Kriterier høyde bygninger

I det tyvende århundre konkurranse om retten til å motta tittelen på en av de høyeste bygningene i verden var som en rase. Sammenligning høyde av skyskrapere komplisert rekke arkitektoniske former som brukes i konstruksjonen.
I dag, høyblokk - en bygning beregnet for bruk som boliger, kommersielle eller industrilokaler. Den viktigste egenskap er tilstedeværelsen av gulv.
Foreløpig rangeringen er basert på følgende kriterier:
- Konstruktiv byggehøyde fra fortauet nivå til det høyeste punktet av strukturelementer, inkludert spir,
- Høyde til nivået for bunnen av tilgjengelig gulv
- Det høyeste punktet på taket,
- Til toppen av spiret eller antenne.
Det første kriteriet er kjernen.
Den høyeste skyskraperen i fremtiden
I dag er prosjektet en rekke bygninger som fanger fantasien. For eksempel, tыsyachemetrovыy skyskraper i Kuwait dvuhsotэtazhnыy Muryan Tower i Bahrain med en høyde på mer enn tusen meter, 1600 meter skyskraper Mile-High Tower i Saudi-Arabia.
En av de mest betydningsfulle prosjekter bygningen i verden - X-Seed 4000 med den passende høyde. Det har mye å gjøre med utviklingen av tårnet Nikitina-Travusha 4000 meter for Japan.
Et annet interessant prosjekt - "Sky City 1000" i Tokyo, med spir høyde på 1050 meter, og antall etasjer 196. sitt løfte om å gjennomføre i løpet av de neste tjue årene.
Bygging av skyskrapere, tårn og andre strukturer hell løser problemet med å tilby boliger for mennesker. Men det er et mål, man har alltid ønsket å være nærmere solen. Forskere fra York University i Canada ønsker å lage en stor modulær tårn til femten kilometer. Den kan brukes for turistutflukter, Science, plass raketter.  
Hvor mye penger å gi til bryllupet

 Regler for etikette er ikke anbefalt å gi penger som en gave, men livet gjør egne tilpasninger, og tro meg, vil paret være mye kommunestyret mer penger enn den andre støvsuger eller fem te tjeneste.
 Vanligvis ungdom skal gifte seg, har bodd sammen i noen tid, og ved å etablere et felles liv. Derfor er de fullt klar over hva de trenger og hva de ønsker å kjøpe. Pengene doneres til bryllupet, og hjelpe dem å realisere sine drømmer. Derfor, den mest passende og nyttig gave til et bryllup stede - er penger. Og hvor mye penger å gi til bryllupet har alle bestemmer på grunnlag av deres økonomiske evner og akseptert tradisjoner.

 Den tilstedeværende mengde avhenger ikke bare av kapasiteten til donor, men også på det han har å newlyweds.

 Venner og kolleger


 Hvis du er en venn eller kollega, stipendet gjort til 15-2 ganger mer enn det som ble brukt på bryllup i per innbygger. Selvfølgelig, dette grove beregninger. Hvorfor spør du om de unge som de brukte på deg å vite hvor mye penger å gi til bryllupet.

 Nære venner, slektninger


 Nære venner vanligvis gi mer penger enn venner. Typisk varierer denne mengde fra 3-5000.
 Slektninger absolutt ikke verdt å redde. Denne gledelige begivenhet i livet til familien. Minstekravet for pårørende - 5000. Naturligvis, til den maksimale grensen for hvor mye penger gi til bryllupet ikke eksisterer.
 Unge foreldre vanligvis ikke gi penger til bryllupet. De unge dyre gaver. En av disse gavene kan være turer for vår bryllupsreise.
 Sammen med penger, i tillegg kan gi unge litt talisman å tiltrekke seg penger eller humoristisk guide til hvordan til familien budsjett.
 Konvolutten der du sette pengene, også kan lage en leken gave, foto limes til vaskemaskin eller en dyr bil. Kommer til å presentere kreative og unge ville være hyggelig.  
Hva svarer på spørsmålet Hvordan er duEveryone mange ganger i mitt liv hørt spørsmålet, hvor er du. Oftest be ham om å snakke med. Og som regel er svaret ganske enkelt: god eller normal.

Responses to Hvordan uttrykket
Du personlig vet hvordan å svare på dette spørsmålet? Kom til å tenke velkjente frasen "før fødsel", "kontor sier," og så. E. Men hvis du ser inn i de regler for etikette, blir alt klart. Det er nødvendig å takke den personen som fant interesse for deg. Søkje på generelle fraser: "Everything is fine", "vakker", "Great". Ikke aksepterte svaret slik som følte negativ skråning - så du fokuserer oppmerksomheten på sine problemer. Høre "ujevne" folk bør vite om han kunne hjelpe. Han spurte ut av høflighet, og lytte til hva som skjedde i livet ditt, betyr det ikke ønsker. Hvis du er visse reaksjoner på interesse samtalepartner, kan du bruke en universell frase "Alt er vel."
Når det kommer til venner og slektninger skje i generelle termer er ikke nødvendig. De vanligvis ber ikke bare for moro skyld. Men for mye er ikke verdt å fortelle. Hvis den andre parten interessert, legger han oppklarende spørsmål.
I økende grad er folk i dag introdusert online. Slike forsøk begynner vanligvis med "Hei, hvor er du? ". Vanligvis er svaret på dette uttrykket ikke, og kommunikasjonen svikter. Jenter liker vanligvis ikke slike meldinger, så de ignorerer dem. Men noen ganger er de bare vet ikke hva jeg skal skrive. Etikette og oppgi følgende scenario. Du kan si "Alt er vel" og stille det samme spørsmålet. Det er nok til å starte en samtale.
Retur til de berømte polushutlyvыm setninger. Hvis miljøet lov uttrykk, kan du enkelt håndtere dem. Ett svar er uønsket å bruke ofte, eller du uslavytesya mann som dårlig sans for humor. Selvfølgelig, slike setninger er ikke hensiktsmessig i arbeidet med ukjente, eldre mennesker. De kan tolke det som uhøflighet. I slike situasjoner bør svare høflig og diskret. Prøv med øyekontakt person. Smile bevise ditt engasjement og goodwill.
Svarene kan variere. Hvis du ønsker å være en god samtalepartner, lytte mer og snakke mindre. Av særlig betydning er ervervet når du arbeider med det motsatte kjønn. Selv en enkel samtale vil begynne å utvikle forholdet videre samtale. Derfor, hvis avtalen begynner med frasen, svare kort og bygge et tema på samtalen. Være interessert, noen ganger sett positive korte setninger eller utrop. Denne oppførselen vil overbevise samtalepartner at du ikke bare utdannet, men intelligente mennesker.
Det hender ofte at vi ikke egentlig ønsker å svare på spørsmålet, hvor er du. Men vær tålmodig til andre, spesielt til sine kjære. Ikke fornærme sine frekke svar, selv om du er syk. Mor fortelle sannheten, dele medfølelse og glede, fordi det er svært viktig å vite hva som skjer med deg. Et annet svar som du vil, men i alle fall være høflig.
Hvorfor stiller spørsmålet Hvordan er du
Denne populære og banal frase kjent for alle. Det er veldig enkelt, men mest forvirring er svaret. Kanskje den personen prøver å starte en samtale om det virkelig interessant som skjer i livet ditt. Du kan svare, liksom. Det viktigste - å vurdere en person som er interessert i staten. Du kan begrense kort setning eller legge alle sine planer. Alle forstår dette spørsmålet i sin egen og finner svaret. Mye avhenger av humør og situasjon.
I visse situasjoner, er spørsmålet irriterende. Det er fordi folk ikke er interessert i virksomheten, spør den spørsmålet om treghet. Imidlertid har dette uttrykket blitt normen og etikette krever spesifikt svar: "Vel, takk", "Normal". Noen samsvarer med "dårlig", og starter en samtale. Interessen for de hendelser som finner sted i livet ditt - en person muligheten til å uttrykke sin deltakelse, vennlighet. Men hvis du viser det, være forberedt på å høre svaret, uansett hva det var.  
Яндекс.Метрика