Den største steinbitSteinbiten er den største ferskvannsfisk på jorden. Det er funnet i vann nesten overalt, så forskjellig informasjon om gigantiske steinbit mye, men som regel vekten av fisk sjelden overstiger fifty pounds.
Som offisielt anerkjent største
Steinbit fanget Nettverks fiskere og senere registrert i Guinness Book of Records, veide two hundred ninety-two pounds. Han ble fanget i Thailand i 2005 i Mekong-elven. Enorme steinbit miljøvernere ønsket å formidle at de så sitt liv, men steinbit døde. Av seg selv, er området kjent for sin enorme somamy, men nylig sine tall har gått ned med mer enn åtti prosent. Dette var på grunn av forurensning av elva.
Stor steinbit
En av de største steinbit ble fanget fiske fra Italia Armando fryser i en liten innsjø i nord. Vekt gigantiske steinbit var en hundred and fifty pounds.
I den største fangsten steinbit anses det nittende århundre. Da fisken når en lengde på fire og en halv meter, og veide 347 pounds. Det er bevis for ekstremt stor steinbit, som satte et monument i nærheten av innsjøen Issyk-Kul. Kjeve steinbit i form av en bue ble installert på bakken, gjennom det lett kunne passere en voksen, selv mens bøying.
Steinbit er ansett som en predator, som normalt kosthold, lite fisk, kreps, frosker og åtsler. Men vitenskapsmenn og forskere beviste eksistensen av store steinbit kannibaler. Med magen trakk seg ut av kroppen.
I 1970 ble Tyrkia funnet i steinbit kvinne to år der Som drapsmann angrepet to jenter og spiste dem. I 1558, ble steinbit funnet i magen som avslørte ringer og menneskehånd, og i 1754 i magen på fisken funnet drept liket av en syv-års barn.
Forskerne mener dette fenomenet som steinbit er ikke i stand til å angripe mennesker, men helt druknet svalene. Men innspilte vitnesbyrd fra dem som overlevde angrepet, hevder de at steinbit bite og forårsake skade, spesielt sårbare for sine barn.
Det er dokumentert at i 1830 en tysk elv steinbit ble fanget chetыrehsotkylohrammovыy. Noen kilder hevder at fiskevekt var 450 pounds, men empirisk bevis igjen.
Litt mer om steinbit
Alle steinbit lang bar hud uten vekter. Ryggfinnen er mye kortere anal. Soma lett gjenkjennes av de to kinnskjegg på overkjeven, fire er plassert på bunnen. Vanligvis fisken lever i ren varme farvann, hvor mange druknet trær og snags.
Fra mai til juni, hunnene gyte. Vanligvis begge foreldrene vokte henne til hun modnes. Erfarne fiskere hell brukes under Jora i steinbit, noe som skjer før gyting. I løpet av denne perioden, steinbit fanger alt, selv det som virker bare spiselig.
En av de store steinbit ble fanget i Italia, hans vekt var en hundred and fourteen pounds. Fisker for femti minutter prøver å trekke fisken til land. Det er den største ferskvannsfisk som har blitt fanget i Europa, dens lengde var to og en halv meter. Dagen for å fange brasme fiske. Så snart han følte bite, kastet han seg ut i elva med en fiskestang. For å få steinbit, trengte han hjelpe flere mennesker. De hjalp veie steinbit. Indeks 114 kilo overraskelse. Giant løslatt etter helten ble fotografert med ham.
Inntil den største steinbit fanget i Europa var £ 1100 steinbit spansk elven Ebro.
Ifølge ubekreftede rapporter i en av de ukrainske elven var en gang fanget en steinbit som veier 288 pounds og fire meter lang. I elven Dnestr fanget steinbit som veier three hundred and twenty pounds.  
Bursdag: tradisjon og tegn
 Sannsynligvis alle husker bursdager som var et barn. Det faktum av de etterlengtede gjestene var fornøyd som gaver. Over tid er dette etterlengtede ferie en tradisjon som fulgte, bekymre seg for at alt gikk bra.
 Men gleden av barn går et sted, men la oss snakke om tegn og tradisjoner knyttet til denne ferien. Det faktum at man må forholde seg til, og som du ikke kan huske.
 Om tradisjoner
 Hoved tradisjon er at bursdag besluttet å gi bursdagsgaver. Denne tradisjonen kom til oss fra bibelsk tid, da Jesus kom til de født magikere med gaver.
 Like lang tradisjon og regnes som fødselsdagen bør invitere bare nære venner. På hans bursdag feiring åpen for gode og onde ånder, så en outsider kan være en dirigent av ondskap. Spesielt hvis det ikke er veldig vennlig til helten for dagen, har noen hevder sjalu eller misliker.

Bursdag: tradisjon og tegn

 All den negative holdningen til personen kan projiseres på en bursdag toast over og uekte ønsker. Helten for anledningen, tar svært sårbar på den dagen alle ordene i din adresse kan motta et knusende slag mot sin energi. Konsekvensene kan være i store problemer eller sykdom.
 Av denne grunn er det ikke nødvendig å invitere bursdags sjefen, kolleger eller naboer til å uttrykke sine holdninger. Du kan gjøre dette på en annen dag og et annet sted. Men denne ferien er ønskelig at bursdagen omgitt bare folk som aldri har hatt i tankene ville ikke ønske noe dårlig.
 Bursdag kake
Bursdag: tradisjon og tegn
 Symbolet bursdagskake er et bilde av det søte liv, ønsker oppfyllelse, samt en original gave ikke bare venner, men også de høyere makter. Fordi på et tidspunkt da zaduvayutsya stearinlys og zahaduyetsya ønske er gammel magi, som vi åpner vytalnomu verden sine innerste drømmer.
 Forresten, hvis du ønsker å ønske oppfylt, kan vi fortelle at zahadaly absolutt alle. Jo mer en person med hvem det måtte være på grunn av ønske. Det var da ønsker kan gå i oppfyllelse. Og igjen, lysene på kaken bursdags blåser, du må legge ut på første forsøk, er at ett utpust. Hvor den mest vanskelig, kan du søke hjelp fra venner. I dette tilfellet, vil de hjelpe deg i å utføre ditt ønske.
 Hvorfor blåse ut lysene?
 Det antas at røyken fra stearinlys potuhayuschyh ønske stiger til himmelen. Engler på denne dagen veldig oppmerksomme på ønskene til barn og bursdager. Forresten, begynte tradisjonen med at pai eller kake med lys, det tilsvarende tallet for antall år levde, ikke forberedt på hans fødselsdag, og navnet dag, altså bursdag.

Bursdag: tradisjon og tegn


 Men da det ble en stor festdag for fødsel, og denne tradisjonen har gått på denne ferien med å gi gaver. Men ingen forfedre feiret bursdagene av det faktum at de ikke hadde kjent den eksakte fødselsdato, fordi kirkebøker merket dåp dato, ikke fødsel.
 Om drømmer
 Tradisjonelt er det nødvendig å ta hensyn til de drømmer som drømmer rett før ferien. Disse drømmene anses bud om fremtidige hendelser, her er også de drømmene som drømmer før jul, Godt Nyttår og dåp. De kan forutsi hva som vil skje i året som kommer.
 I virkeligheten, disse drømmene kommer ofte sant. Selvfølgelig, vi snakker om noen spesifikke hendelser snarere enn på forskjellig hatt en morsom fest eller satt av gaver. Hvis merkelige drømmer, mystisk, bør de ta opp, og analysere. Slike drømmer er i stand til å bestemme fremtidige hendelser, for å hindre eventuelle feil og forberede for endring.

Bursdag: tradisjon og tegn

 Sørg for å ta hensyn til de drømmene der slektninger er borte: at deres ord kan være en profeti om fremtiden. Også viktige drømmer der det finnes ulike måter. Det er nødvendig å huske nøyaktig hvor veiene er og hvordan de er like. Du må også ta hensyn til hindringene og de som følger deg på veien. Slike tegn kan finne ut når bestå liv, og hvordan det vil bli året - med mange prøvelser og bekymringsløse. Hvis du drømmer om noen bestemt person i en gitt tidsperiode, må det påvirke deg i det hele tatt.
 På skilt
Bursdag: tradisjon og tegn
 Ofte unge mennesker prøver å spare penger, og bemerker bursdag clubbing. Selvfølgelig, det er billigere å fryde kommer moro. Men eldre mennesker sjelden gjør det, tro at feire ferien med noen andre - betyr å dele sin skjebne med noen andre. Men det er det ikke. Faktisk finnes en slik indikasjon, men det gjelder ekteskap, ikke til bursdager.
 Så kombinert bursdag har bare en ulempe - oppmerksomhet bør også invitert til å dele med andre eller annen bursdag. Det viser seg at denne funksjonen har husholdning og personlig karakter. Etter noen bursdager alltid noen mer respekt og kjærlighet, og derfor ønsker annerledes, og gaver kan variere i verdi. I tillegg kan enkelte gjester være ukjent med hverandre og varierer i mening om et emne.
 Er det mulig å feire førti år?
 Det antas at feire førti ikke fordi det er et dårlig tegn. Noen av skiltene observert, mens andre feire dette fødselsdag på en ny måte. Hvem har rett i dette tilfellet?
 Det faktum at denne datoen er knyttet til begravelsen av førti dager. Og av samme grunn ikke noe poeng dev'yatyrichchya barn. For lang levetid anses at disse datoene er best å ikke feire, men bare gå glipp av.
 Men mange mennesker ikke tror dette omen og faktisk leve ganske lykkelig. Tegn knyttet til kristne tradisjoner, hvorav mange er i dag ikke respektert, så dette skiltet er veldig tvetydig. Det er veldig individuelt, tror på uflaks - ikke feire, tror ikke - merk disse datoene uten problemer.
 Hvorfor ikke feire bursdagen før?
 Så si at denne dagen bursdag å komme ikke bare levende, men døde. Hvor du skal feire ferie før, så sjelene til døde slektninger og engler kan ikke få på ferien, og vil ikke gi sin beskyttelse.
 Ifølge en annen legende er det antatt at mannen som feirer bursdag fortsatt ikke kan leve opp til sin sanne fødselsdato. Og dette skyldes det faktum at før fødselsdag personen er mest utsatt for forskjellige problemer og sykdommer. Det er derfor ikke nødvendig å forhånds erklære seg selv som er født mann, forårsaker misnøye høyere makter.
 Hvordan feire fødselen, og i år vil være
 Dette skiltet virkelig fungerer, som i tilfellet med det nye året. Når en person føler seg lykkelig i sin tid for sin glade venner, respekt og kjærlighet han får de nødvendige gaver, og deretter året vil være bra. Siden du er nære venner og slektninger i løpet av året vil være mye å se frem, vil lykken hjelpe deg i alt.
 Hvor en person på sin egen hellige trist, det føles veldig ensom, ønsker ingen noen ferie bortskjemt ham, det kommende året vil være en fiasko. Med alle de vanskeligheter og problemer folk må kjempe alene, med den dårlige stemningen vil bli mer hyppig besøkende.
 Det antas at morsom bursdag - da feire bursdag og hans foreldre, skytsengel, og forfedre. Disse inkluderer en slik hedenske danser, i stand til å tiltrekke velstand og suksess. Det er derfor det er nødvendig å feire denne ferien, så du vil være lykkelig og vellykket onde alle slags onde ånder.
 Andre tegn
 - Ikke godta som en gave til en tom veske eller lommebok, fordi du ikke vil ha penger. Giver bør sette det noen mynter eller små regninger.
 - Ikke gi plantene i potter og skarpe gjenstander. I tillegg. Ikke gi kam, lommetørklær og speil. I tilfelle du fortsatt har dem som en gave, må du betale for dem symbolsk pris for å nøytralisere det onde.
 - Det antas at regn bursdag - lykke. Spesielt om morgenen når solen skinte, og senere begynte det å regne.
 - Ikke sitte på samme bord 13 gjester. Når antall besøkende er dette tallet, må du raskt finne den 14.
 - Ønskene av erklæringen skal være, bør de ikke omfatte den delen av "nei". For eksempel ikke si "ikke gå glipp" burde si "være homofil".
 Selvfølgelig, individuell rett - Følg tradisjon eller ikke, som om du skal tro eller ikke varsler. Det er viktig at du eier bursdag var omgitt av de som virkelig ønsker deg lykke til, og føler forent og elsket.  
Яндекс.Метрика