Dikt og gratulasjoner 8. mars
 Den internasjonale kvinnedagen - en ferie ømhet, varme og morsrollen. Organisering av festligheter inkluderer søk og kjøpe gaver, kjøp av duftende blomster og, selvfølgelig, valg av hilsener og dikt for vakre damer. Ikke alle menn har gave skriftlig poesi eller gjerninger, så i denne artikkelen har vi flere alternativer for hilsener elskede mor, damen i sitt hjerte, søster og bestemor. Ta notat, og i den anledning av mars 8 kvinner vil huske din familie i lang tid!
 Dikt 8. mars mamma
Dikt og gratulasjoner 8. mars

 Enhver mor vil bli glad for å høre varme ord av velkomst fra sine barn. Noen ganger er det enda viktigere enn gaven eller blomster. Så tenk over sin velkomsttale på forhånd. Ta deg tid til å lære et dikt eller registrer sine kort. Mamma kan gi disse vakre ordene:
 Symbol på liv start,
 Min guiding kompass!
 I denne dagen - 8. mars -
 Jeg raskt skynde seg hjem:
 Å ønske deg velkommen med blomster
 Og smile i lyse øyeblikk.
 Jeg skriver i dag mamma
 Den beste dikt i verden!
 Vær sterk, snillere og vakrere
 Min mor - solen, vår lykke.
 Omgåelsen vær, kaldt,
 Bo, så ung!
 Mamma, min kjære, gratulerer
 På denne vårdagen - 8. mars.
 Jeg oppriktig ønsker deg
 Glede, Helse og spenning.
 La alt i livet er alltid mulig,
 La suksess alltid vandre rundt.
 Sun la deg smile,
 Og våren kjole please.
 På denne dagen, kommer naturen til liv
 Etter en snøstorm våkner.
 La oss først snowdrop spire
 For deg, kjære, smilende.
 Dikt 8. mars bestemor
 Min bestemor - min mor også, så varme ord på denne dagen hun bare trengte. Veien bestemor kan gratulere bruke disse versene:
 I morgen du, bestemor, hlopochesh,
 Alltid rundt hvis du vil hjelpe oss,
 Uteshysh alltid og forstå
 Og ordet shepnesh godt.
 Vi ønsker bestemor helse
 La litt mindre sliten.
 La kjærligheten bemerkes
 Og denne dagen og gjennom hele året.
 Og alt som grått hode
 Og bak alle alder
 For oss er du alltid ung,
 Mor, jeg elsker.
 Lengre oss alle, kjære,
 Hvordan kan du mindre smerte!
 I sine år på tross av,
 Soul, er hjertet ikke gammel!
 Dikt 8. mars favoritt
 Favoritt kvinne fortjener spesiell oppmerksomhet fordi vers bør være forsiktig lyrisk. Vi tilbyr følgende alternativer:
 En annen gang vinteren kommer til å besøke,
 Så skjør mild, engstelig mars.
 Bare åtte dager og virkelig flott,
 Når øynene brenner så mye moro.
 Når et smil lyser hjertet,
 Og fest si din så ren,
 Hvor gøy jente latter,
 Og så vanskelig å se på meg.
 Jeg vil at du ler alltid sånn,
 Hun visste ikke tårene, men en god latter,
 Og det har aldri savnet,
 Og du er fornøyd smil hele tatt.
 Åttende av mars, dagen av våren,
 Når alle glede blomstrer,
 Jeg skulle ønske at ånden
 Våren var et helt år!
 Jeg ønsker deg drikke koppen
 Kjærlighet og glede til bunnen.
 Dere er alle vakre blomster i verden,
 Fordi du - våren!
 Dikt 8. mars søster
Dikt og gratulasjoner 8. mars

 Yngre søster kan gi her er et vakkert dikt:
 Jeg vil, søster,
 I ferien ønske
 Vokse vakker
 Som en blomst i mai
 Vær glad, samtaler
 Dråper i april
 Og som en bie i en bikube,
 Ikke glem om saken!
 Ikke vær trist, ikke gråt,
 Aldri bli sint
 Og som en fugl i himmelen
 Synge og ha det gøy!
 La det ikke være noen sorg
 Da skal beløpet
 Som båten i sjøen
 I de blå avstander!
 Her er et annet dikt for hennes yngre søster:
 Min yngre søster,
 Du er fortsatt veldig liten jente.
 Men når du mor,
 Velkommen dere alle vil.
 Jeg yngre søster
 Nå ønsker jeg å ønske velkommen.
 Rimelig noen, veldig vakker.
 Ikke rush for å være en voksen, mamma.
 Voksen søster mer hensiktsmessig følgende alternativer:
 Min kjære søster,
 Du - legemliggjørelsen av god.
 Jeg setter pris på den første barndom
 Din sjel høy lys.
 La skjebnen vakker, lyse
 Your Dreams Come True.
 Jeg ønsker deg en dag med åttende av mars
 Helse, lykke og kjærlighet!
 Jeg elsker deg, min søster,
 Bare elsker,
 Og alle de vakre skjønn
 Jeg tror deg!
 I denne åttende dagen i mars
 Godta gjeng,
 Akseptere gratulasjoner
 Og stor hilsen!
 Vær glad alltid,
 Og i kjærlighet, glad,
 Snill, mild og naturlig
 Og alltid vakkert!  
 En verden av mote, stil og skjønnhet - en interessant, spennende og imponerende, tiltrekker det tusenvis av menn og kvinner, ville mange at det skal være og et fotfeste i mange år, men bare et fåtall av dem lykkes.
 Motedesigner, som klarte å bli sanne autoritet for mange av det smukke kjønn, som har kommet en lang lang vei og selvkritikk og misforståelser noen ganger, men til slutt, var på toppen av mote elite.
 Deres skapelse - en verden mesterverk som allerede har tastet inn eller gå ned i historien vil huske i årene som kommer og vil bringe glede igjen og igjen, og skaper en spesiell og unik samling.
Topp 10 beste designerne i verden

 De fleste av dem bare viste sin kreativitet, steg til berømmelse Olympus og samlet en fantastisk karriere, men også åpnet sitt eget motehus. De glede oss hvert år nye samlinger av klær, kvalitet og stil som taler for seg selv, og kjendiser er glade for å flaunt sine klær på den røde løperen og andre fargerike arrangementer.
 I dag presenterer vi deg de ti beste, i vår subjektive mening, motedesigner, som alltid forbli en prioritet og glede sine fans sjarmerende antrekk.
 1. Gabriel Boehner Chanel (Coco Chanel)
 Åpne våre topp 10 beste og mest populære designerne i verden, makeløs, udødelige og fantastiske Coco Chanel. Dette myk, sterk og snill kvinne med moteverdenen har skapt noe unikt, å slå alle de vanlige prinsipper og regler.
Topp 10 beste designerne i verden

 Coco første butikken åpnet i Paris, brakte henne fantastisk suksess, bare ett år omgjort til en ekte motehuset. Kvinner glade for å ha henne skjørt gratis rasen, kjente flanell blazere og gensere med langstrakt Jersey.
 Med sin lett hånd i 1921 ble opprettet den berømte duft Chanel nummer fem som nyter enorm suksess i den vakre halvparten av samfunnet i dag. Senere dress fra "Chanel" ble et ekte symbol på en viss generasjon og et symbol på status, er den berømte "lille sorte" fortsatt anses standarden på stil og skjønnhet, og snipp jakker trimmet med flette - en sann legende!
 2. Christian Dior
 Et annet navn i moteverdenen som var kommet for å bli for alltid. Christian begynte med det som var å selge sine malerier og skisser av klær å tjene minst noen penger etter ødeleggelsen av sin far. I denne enkle måten, møtte han med ledende på den tiden, designere i moteverdenen, og deretter startet en karriere i modellering bygningen Lucien Lelong.
Topp 10 beste designerne i verden

 Et par år takket være hans egen giftedness og talent, åpnet han sitt eget motehus, som vant hele Frankrike, og til slutt, hele verden.
 Klær etter Christian blir et pust av luft og ømhet, som var så nødvendig i de harde etterkrigsårene. I dag, som da, er Dior hus på toppen av herlighet, og i hans navn kommer ikke bare klær, men også parfyme, kosmetikk og diverse tilbehør.
 3. Yves Saint Laurent
 Student og senere assistent og kunstnerisk leder for Christian Dior, grunnleggeren av motehuset Yves Saint Laurent, så vel som skaperen av en ny mote bilde «Le Smoking», som rammet andre designere og har blitt en stor trend i verden av kvinners mote av tiden.
Topp 10 beste designerne i verden

 På slutten av forrige århundre, ble Yves Saint Laurent tildelt den prestisjetunge "Oscar" i verden av high fashion. I dag er hans motehuset en av de mest progressive og populære i mote Olympus, og ting fra hans samling - eksempler på stil, skjønnhet og unikhet.
 4. Giorgio Armani
 En mann som har revolusjonert verden av menns mote, erstatte strenge konservative syn på de mer uformelle alternativer. I dag Armani dress - et tegn på god smak og stil, og at det skaper og produserer eksklusive samlinger av sko, kleskolleksjoner, smykker og klokker, kjent over hele verden.
Topp 10 beste designerne i verden

 5. Domenico Dolce og Stefano Gabbana
 Sannsynligvis de to siste, uten tvil, kjent for alle som en ekte fashionistas garderobe må oppfylle minst bunnen av etableringen av slike genier.
Topp 10 beste designerne i verden

 Alle samlingene sine til å nyte den samme popularitet blant Hollywood-stjerner, ikke overraskende, fordi enhver kvinne som bærer kjole fra Dolce & Gabbana, føler seg trygg og utrolig forførende.
 6. Valentino Garavani
 Hver motedesigner er, så å si, deres "chips" eller "smaken", som senere blir deres varemerke. I denne berømte røde Valentino kjole! Denne mannen vet å kle en ekte kvinne, klærne hans er så elegant og aktet at noen kjoler fra Valentino utstilt i gallerier og museer rundt om i verden!
Topp 10 beste designerne i verden

 7. Alexander Mcqueen
 Norsk samtidsmotedesigner, som er med rette berømt for sin enestående skjermer fylt med lyse, fargerike og utrolig vakker modell. Uten overdrivelse, en av de beste designere av vår tid, som i løpet av sitt korte liv (han døde i en alder av 40 år) måtte få fire priser i kategorien "Beste britiske Designer of the Year".
Topp 10 beste designerne i verden

 8. Ralph Lauren
 Amerikansk motedesigner som produserer spesial mote samlinger fylt med laid-back stil og ånd av amerikansk kultur hendelsen.
Topp 10 beste designerne i verden

 Det særegne ved hans kreasjoner raskt gjort ham berømt, nå under navnet Lauren produserer ikke bare en linje av menns og kvinners klær, men det indre av sine egne, parfymer, tilbehør, kjæledyr produkter.
 9. Calvin Klein
 Grunnleggeren av Calvin Klein Inc., begynte med etableringen av utelukkende mannlige klær, til slutt flyttet på å designe den kvinnelige linjen. Det var på 70-tallet av forrige århundre ble den første til å produsere høy kvalitet og dyre jeans etiketten med hans selskap på baklommene, som etter hvert ble veldig populært fenomen.
Topp 10 beste designerne i verden

 10. Stella Mccartney
 Ja, du hørte riktig, en datter av den samme Makartni Paul, er nå en av de mest populære og anerkjent av verdenssamfunnet, designere i verden av high fashion.
Topp 10 beste designerne i verden

 I lang tid blitt kritisert, men dens popularitet har gjort ikke av stjernen i familien, og for sine egne meritter etter de første show i Paris.
Яндекс.Метрика