Discover oppskrifter kvinnelig lykke
 Å leve et lykkelig liv hver jente drømmer om. Men du bør vite de grunnleggende regler og sentrale lover. Hvordan kan de forstå? Hvordan å være lykkelig? Ved første øyekast - et filosofisk spørsmål, global. Løsningen bør være den samme. Men det er det ikke. Svaret på spørsmålet er veldig kort og enkel. Lykke i livet kommer ikke utenfra, men innenfra. Lykkelig liv mann kan gjøre seg selv bare, og ikke noen av sine vakre attributter. Eksklusiv bil, elegant middag i restauranten, merkeklær, vil den karibiske ikke hjelpe deg å bli lykkelig.
 Luxury Lifestyle - dette er sikkert flott, men gjelder kun den kategorien av materialet. Og lykke er kategorisert som omfattende. Rikdom vil raskt bli en vane, men vil ikke bringe indre fred. Noen ganger selv forverrer angst. Blant velstående kvinner mye av ulykker, mer enn de fattige. Ikke bli sjalu av sin rikdom. Husk, bare du er ansvarlig for din lykke, ikke rundt deg ting eller mennesker. Og stoppe du vil ikke være fornøyd ingen og ingenting.

 Forresten tilbake til vår lykke?
 Den viktigste måten - indre arbeid. Situasjoner "all dårlig" eller "god" - dette er bare frukten av din bevissthet, og det eksisterer bare i hodet ditt. Av alle de vanskelige livssituasjon, er det alltid en vei ut. Et problem løst vil bidra til utvikling. I de fleste tilfeller dårlig svinger godt. Og hvem sa at du taper? Kun eget sinn. Selv ord fremmede kan påvirke deg hvis de tilføre verdi.

 Undersøke dine tanker. De - en nøkkel som kan åpne døren til suksess i alle områder av livet. Ditt sinn bør brukes til beste for seg selv, fordi det er et unikt verktøy! Stadig fortelle deg selv at du er vellykket, intelligent, vakker og lykkelig kvinne. Og veldig raskt se positive resultater.

 Men bare ett sinn for å oppnå harmoni i livet er ikke nok. Alltid tenkt på meg selv bør forsterke følelsen av kjærlighet. Ellers skjer det ingenting. Betingelsesløs kjærlighet - en kraft som hjelper deg teste dine indre skatter. En kritikk av kjærlighet kan bare ødelegge.

 Unn deg selv forsiktig, ikke sammenlign deg med andre, ikke sopernychayte. Tross alt, er alle på sin måte å leve på. Gå til deres verdighet. Hold din unikhet. Du er ikke verre enn andre, men ikke bedre.

 Tenk alltid positivt. Dette vil spare en god stemning liv. Fokusere på hyggelige stunder, uansett hva som skjer rundt. Se etter en lys bjelke, fordi den absolutte mørket er det ikke.

 I vanskelige tider ringe venner tenker på drømmen din, høre behagelig musikk - det er sikkert muntre deg. Kjapt gå fortvil om du blitt av ham tror. Generasjon og pleie glede - er hovedmålet! Når lyset alle folk glade. Men ytterligere måte alle velger sine egne. Noen strever for velstand, og noen - ikke. Hvem skal - bestemme.

 Erkjennelse
 På vei til lykke ikke bør glemme om Thanksgiving. Den har en mektig kraft. Alle vil finne en grunn til takknemlighet. Jeg merker små ting og takke dem livet. Veldig snart vil du være i stand til å si ord takknemlighet og store ting. Lykkelig er alltid glade.

 Høydepunkter lykkelig liv:
 Følge disse anbefalingene må lede deg til oppfyllelsen av drømmen og lykke:
 •  Du - eieren av sitt liv, og derfor lykke.

 •  Ditt bilde - et resultat av bevissthet. Med nye oppfatninger kan endres når som helst

 •  Elsk deg selv uten noen restriksjoner.

 •  Ikke sammenlign deg med andre og deres suksess i livet.

 •  Hold godt humør og forhøyet ånd. Lykke kommer bare til positive mennesker.

 •  Takke for livet selv små gaver til de minste suksesser. Hvis du er oppmerksomme på livet, og hun vil svare deg det samme. Å være lykkelig eller ulykkelig - det er ditt valg, ikke noe skjebnebestemt.

   Dermed er denne prosessen svært kompleks. Det krever en disiplinert og hardt arbeid på seg selv. Men dette arbeidet vil føre til sin egen lykke!  
  Som underbevissthet påvirker våre drømmer
   Vår hjerne ikke fungerer 1000-1800 mens vi sitter på kontoret og kontinuerlig, om enn med varierende intensitet. Inkludert søvn. Hver drøm - en melding fra det ubevisste. Det er forutsatt selv i antikken. Men han ønsker å fortelle oss vår indre "jeg", reprodusere eller den drømmen?   Du drømmer liste
   Sokrates mente drømmer manifestasjon av indre stemme og rådes til å lytte til det. Forfatterne av Talmud uttalte: "Hver drøm har et annet språk enn de som er forårsaket av sult mening. Nerazhadannыy samme drømmen som neraspechatannomu bokstaven ". Zyzmund Freud kalte drømmetydning kongeveien til det ubevisste kunnskap. Mest avdekke betydningen av meldingen kan bare natt psykoanalytiker. For hver drøm må behandles veldig individuelt, tar hensyn til naturen, gått gjennom erfaring og spesifikke menneskelige problemer. Derfor ikke selv den mest komplette drømmetyder i skinnende dekselet ikke gi en fullstendig forklaring av hva vi har drømt, og enda viktigere, hva det betyr. Drømmer - en refleksjon av personlighet. Hva folk smartere enn hardere det står overfor problemet, vyhadlyvishe vil mnohosloynee natt bli lysere og delirium. Men en enkel "små notater" fra den indre "jeg" kan leses og de fleste ikke zapysuyuchys en avtale med en psykoanalytiker. 

   Prøv det!
   Gitt: partner laget et tilbud, tror du å gifte seg med ham. Og drømmene som du går til huset til sin venn som gjerne tar oss sammen med sin kone (som ikke er sant).

   Q: Hvorfor ville det?

   Svar: du er mer villig gikk til gifte seg med henne frier, og han ene. Virtual kone - du gjør dette, og har en varm mottakelse indikerer at du appellerte til denne rollen. Så ta deg tid til å si det. Nekter kraftig er ikke nødvendig, men bedre å vente med bryllupet.

   Ikke kommer til bevissthet
   Ubevisste liker å sende signaler gjennom drømmer som vitenskapelig bevist. Psykologer National University of Denver (USA), R. White, og L. Taytro deltagerne ble bedt om å skrive en liste over oppgaver, og deretter i 12 dager å spille inn på papir de mest minneverdige drømmer. Videre halvparten av gruppen fikk en daglig oppgave å gruble ett poeng kort av brevet og før du går til sengs, gjør meditasjon. Til slutt er det de klarte å takle sine oppgaver på en enklere og mer effektivt. Det kan konkluderes: bevisst nivå er løst bare en liten del av livets problemer.

   Hvis søvnig historien gjentar seg, så utholdenhet av slike bevisstløs bør tas vare på? Spesielt hvis det gjentatte ganger ruller mareritt. For eksempel, er det antatt at fallet i søvn (fra en klippe i en dyp kløft eller fra balkongen på en fleretasjers bygning) viser forhøyede nivåer av angst og psykologisk ubehag. Videre, jo høyere stein eller gulvet, jo mer alvorlig problem, bør sin løsning kommer med komplett alvorlighetsgrad. Forsinkelsen i søvn (tog, dating, møte) - også drive vakt. Det bryter skyld og frustrasjon seg over bebreidelse interne handlinger begått.

   Utfordringen for natten
   Drømmer kan ikke bare bidra til å identifisere og løse presserende problemer, men også ta trykket av.

   Gitt: en uke du prøve å "føde" rapport. Om natten drømmer, hvis ikke rozrodytysya kan (bokstavelig talt).

   Q: Hvorfor ville det?  Det kan ta en graviditetstest?
   Svar: Dette er en drøm-åtseldyr. Det renser useriøs ut av hodet mitt: unødvendige tanker, agitasjon, angst. Slike drømmer ikke gi fiksere på problemet og ikke tillate hjernen til å bli et informasjons dump. Og i løpet av disse ubevisste drømmer organiserer våre vedvarende tanker og informasjon innhentet under bevisst hjerneforskning trekker konklusjoner eller traller til dem. Om morgenen våkner en mann opp og gjør en vitenskapelig oppdagelse, skaper strålende streng guddommelig melodi eller rapport. Professor ved Oxford University og forfatter av "Den menneskelige hjerne" S. Greenfield råder alle til å holde på nattbordet ved siden av sengen penn og papir for å umiddelbart fange verdifulle tanker inspirert av en drøm. Ellers i morgen kan du oppleve at fantastisk idé med innholdet i drømmene bort utslettet fra minnet.

   Hvis søvn posten, vil det bli klart og logikk
   Omskrive tre kolonne adjektiver, substantiver og verb du bruker, sier søvn. Jeg skjønner at følelser er reflektert i den. For eksempel i den første kolonnen er dominert av ord som: frekk, egoistisk, feil; 2 nd - tårer, svik, skandale; i 3. - Jeg er redd jeg ikke ønsker sliten lett forstå at budskapet om indre "jeg" i drømmen er kryptert. Hvis riktig analysere det mulig å løse problemet ubehagelig forholdet.

   Drømme en drøm
   Den indre stemme vi hører ikke bare i drømmer. På tidspunktet for oppvåkning om morgenen eller ettermiddagen lur og ubevisste sinn er veldig nære.

   State of utsatt oppvåkning.
   Du får opp, vmyvayetesya, koker kaffe, hjem og det vil ringe alarmen. Det viser seg at alt dette var i halvsøvne - våkne opp, du igjen slumret. Så tydelig akkumulert utmattelse, fysisk eller moralsk. Det underbevisste sier: "Nei, jeg vil ikke gi deg våkne opp" og bedra illusjonen om at du har fått. Må tenke på passiv hvile! Bare sitte bare ligge. Åh, du er ikke vant til å kaste bort tid forgjeves? Men se, sier underbevisstheten som er så avslappende du bare trenger.

   Tilstand overraskelse.
   Hvor er jeg? Hvilken dag er i dag? Hva jeg trenger å gjøre? Vi må våkne opp og få opp umiddelbart? Det er ikke nødvendig at før var en stormfull natt. Denne situasjonen ofte skjer i mennesker hvis liv og arbeid, først, har en streng tidsplan, og for det andre, de er ikke helt fornøyd. Hvis denne kanalen (noen ganger det er ledsaget av autonome symptomer: hjertebank, skjelving, svetting) er ofte, er det helt klart på tide å gjøre livet mer ryddig og meningsfylt.

   Stan "pink dream".
   Oppvåkning behagelig. Marytsya vanlige, hverdagslige, men veldig varmt, bra. Og til slutt ikke ønsker å våkne opp. Så oftest på bakgrunn av dvelende problemer når stemningen rundt for å subdepressyvnomu. Den underbevissthet hjelper en stund tilbake til et gledesfylt liv, tror på god. Fikse denne tilstanden (husk at foreningen, trodde du det), av og til forårsaker det bevisst. Kanskje det nøkkelen til positiv endring.

   State of skarp oppvåkning.
   Jeg våknet opp som fra sjokk. Ingen lur, i halvsøvne. Høyre - en realitet. I livet, det er noe viktig og raskere med en "+". Det tar alle visninger, slik at underbevisstheten til å bryte selv. Ja, selvfølgelig, er det lettere å ta beslutninger. På den annen side er det lettere og galt. Hvis du ikke har tid til å lytte til sine følelser i løpet av dagen, må du prøve i hvert fall ikke umiddelbart sovner. Det er mulig at det i disse øyeblikkene kommer mer objektiv forståelse av situasjonen.

   Tilstand urovekkende.
   Drømt problemer med slektninger, noen forferdelig hendelse. Probudzhuyuchys, håper du at det bare var en drøm. Etter en oppfordring til de innfødte mennesker, for å se om alt er i orden - også sove som en forutanelse. Men snarere er det en vag angst. Det er, i virkeligheten er det ikke klart: alt virker fint, bare litt erfaring ("Hvorfor datter skilt denne mannen Slike en god par?"). Men det ubevisste er forpliktet til å advare alle varianter av situasjonen på "noe galt".

   State fantastisk.
   Bare lukke øynene for et øyeblikk, og i løpet av denne tiden så mye pryvydytsya! For eksempel har noen spredte hendelser, ukjente mennesker - kort sagt, fullstendig meningsløst. Denne tilstanden av oppvåkning - et tegn på for lavt og målt liv, få hendelser, erfaringer, levende følelser. Kanskje det er på tide å gjøre noe, flytte, skifte jobb, få nye venner. Således er risikoen og erfaring. Men de trenger for å fullføre harmoni!  
  Яндекс.Метрика