Donatella Versace
 Versace familien, som bodde i en liten italiensk by, ikke spesielt skiller seg ut blant andre naboer. Faren jobbet som økonom og konsulent, og hans mor sydde kostymer og kjoler til aristokratiske familier. Avansert krigstiden pålegger viss effekt, ble barna brakt opp i en atmosfære av hardt arbeid, ærlighet og kjærlighet til sin egen familie. Donatella var det andre barnet. Førstefødte - Gianni Versace elsket å observere arbeidet til mødre og nøye studert skreddersy ferdigheter. Selv med 11 år Gianni sydde klær for din favoritt yngre søster, som bare slått 1 år. Jenta elsket bror bevisstløs og barndom hadde bare på hva han sydde hendene. Denne kjærligheten gulltråd boret stoff av gangen, og da Donnie var en jente, gikk hun til sin bror i Milano, hvor han klarte å etablere sitt eget motehus. Donatella Versace Gianni hjulpet i alt jeg kunne. Hun fulgte distribusjon av produkter, suksessen og profilering av merkevaren. Dessuten, hun var til stede og bare muse for sin bror, som utrettelig skape mesterverk mesterverk ved å se på den vakre søster. Den vennlige familien duoen jobbet som urverk: søster - PR-manager, bror - grunnlegger og CFO.
 På midten av 80-tallet Gianni søster instruert ungdom driving range heter Versus. Hun ikke bare møtte forventningene bror, men ga ham en masse nye ideer. Strålende måte ved å følge plikter, hun først ble brukt til å vise klær ikke bare profesjonelle modeller, men viser business stjerner. Flyttingen førte enorme populariteten av merkevaren Versace.
 Kompetent merkevareannonsering var en av fordelene ved Donatella. Hun inviterte klær for å vise alle de mest populære stjernene i musikkmiljøet og film. Blant hennes gjester var Madonna, Liz Hurley, Holly Berry og mange andre kjendiser. Ja Versace berømmelse spredt utover Europa, nådde Amerika.
Donatella Versace

 Vendepunktet


 Dessverre, kan lykken varer ikke evig, og vennlig stjerneduoen kom til en slutt. 15 juli 1977 Donatella bror ble skutt og drept nær sitt hus med en ukjent seriemorder. Onde tunger sier at hun personlig involvert i saken, og gikk på et mord for udelt eierskap motehus. Men få tror at en kjærlig søster, som siden barndommen prøvd et skritt ikke vike fra sin elskede Gianni kunne begå en slik en fryktelig forbrytelse.
 Familietragedie urettferdige beskyldninger, rykter og sladder sterkt påvirket psyken til Donatella og hele hennes familie, ble de tvunget til å skjule for en stund i en privatbolig i Karibien.
Donatella Versace

 Phoenix


 Et år senere, har Donatella Versace tilbake til en verden av mote. Hun samlet all sin styrke og kreativitet og sluppet den første samlingen av seg selv etter døden av Gianni. Linjen ble akseptert uten mye entusiasme, men dette ikke påvirke aktiviteten designer. Hun fortsatte å jobbe hardt på nye konsepter, reklame og merkevarebygging. Samlingen av Versace ble mer feminin, elegant og fet, de dukket opp frank seksualitet, på grensen til aggressiv. Donatella markerte begynnelsen på en ny æra i verden av mote og merkevare Versace gjenfødt fra asken som en føniks magi.
Donatella Versace

 Den rike arv


 I Fashion Fashion Versace familieeide luksushotellet i De forente arabiske emirater og Australia. Donatella, som hennes avdøde bror, også arvet lidenskapen for innsamling luksus eiendom. Hun lever aldri lenge, flytter fra ett stoff til et annet. De mest konservative anslag over den samlede verdi av sin beholdning av om lag 21 millioner kroner.
 Men rikdom måles ikke bare penger tegn og antall nuller. Donatella Versace - Fashion House gudinne, elskede kone, kjærlig mor til to barn. Hennes ekteskap med Beck gulvet i 18 år. Tidligere var han mannlig modell og demonstrert antrekk laget av Gianni Versace. Hans niese, datter av Donatella Versace, Allegra han forlot nøyaktig halvparten av sine midler. Donatella fikk også bare 20%. Men vokste jenta opp sunn og ikke i det hele tatt i øyeblikket prøver å overvinne anoreksi.

 Konvertere utseende


 I sin ungdom, Donatella Versace var usynlig jente med vanlige utseende, men med alderen har det blitt stadig ty til plastisk kirurgi. Hvis plast Miss Versace har viet hennes eneste stort navn i moteverdenen, innsatsen til legene slått den inn i en slags Barbie dukken nå.  
Adelina Sotnikova
 Skjebnen til fremtidig skater var ikke lett å begynne med. Baby født syv måneder, og ble kåret til en sterk og feminin navn - Adeline. Fra en tidlig alder begynte hun å bli involvert i kunstløp. På min første rink det ut i god tid før trening. Roller "Sør" var ikke langt fra huset Adelynы, og hun elsket å tilbringe det hele fritiden. Da hun var syv år gammel, hun kom inn i skolen CSKA, hvor nøye trent. Mens hennes kolleger lekte med dukker og undervist i grunnskolen øvelse bok, ga Adeline seg all isen. Hennes engasjement allerede kunne misunne mange profesjonelle skatere.

 Forferdelig motivasjon


 Utholdenhet og vilje til å vinne er grunn ikke bare personlige egenskaper av unge idrettsutøvere. Dessverre lider Sister Mary Adelynы Sotnikov fra en sjelden, men svært alvorlig sykdom - Trychera Collins syndrom. Denne sykdommen er preget av deformasjon av traumatisk ansiktet når pasienter en nedgang på munn, hake, ører, skjeling. Sykdommen er svært sjelden - kun 1 ganger fra 50,000 Før Adeline i stand til å lage sine egne behandlings søstre, familie Sotnykovыh hjulpet kunstløp coach Tatiana Tarasova.
Adelina Sotnikova

 Foreldre Adelynы har stor inntjening. Far - CID offiser, min mor - en tidligere akrobat, og er tvunget husmor. Derfor nesten alle pengene tjent av svette, tårer og utholdenhet, tilbrakte Adeline på å behandle sine søstre, selv om de ser veldig sjelden. På grunn av konstant trening og konkurranse jente kan ikke råd til å tilbringe med familien sin så lenge hun ønsker.

 Starry fremtid


 Til dags dato, er bilder Adelynы Sotnikov best kjent selv blant de som ikke hadde tidligere interessert i kunstløp. Denne talentfulle jenta med all min fantastiske nåde, omsorg og virtuositet. Hun forutsi fremtidig suksess på internasjonal idrett scene, tilbyr å ta del i alle turneringer, og hennes skjønnhet begynte å tiltrekke seg de mest misunnelsesverdige brudgom fra hele verden.
 Men til tjue skjønnhet på ingen hast med å slappe av, og enda mer oppslukt i den daglige treningen. Å åpne det hele veien, men å gå etter dem, må hele tiden forbedre sine ferdigheter.
 Adeline - god og åpen jente. Hun har mange venner rundt om i verden, og nesten alle av dem - idrettsutøvere. Dette er ikke overraskende, fordi som ikke liker utøveren er i stand til å forstå hjertet og ønske om en ung skjønnhet.
Adelina Sotnikova

 Hverdager og ferier


 Hver dag Adeline dedikert opplæring og sysselsetting, rozuchuyuchy nye og mer komplekse bevegelser. Noen profesjonell hopper hun lett kunne bære et barn, men kunstløp verden står ikke stille, og hun foretrekker å stå ved roret i fremgang, sette tempoet og stilen av idrettene orientert.
 Fritid - en integrert del av våre profesjonelle idrettsutøvere. Men mye slappe av Adeline er ikke brukt fordi det bør være i form av tid. Hvis vi kan få på kino med en venn eller pyrozhenkoy spise i kafeen - det vil være den beste ferie som du kan forestille deg!
Adelina Sotnikova

 Bilde Adelynы Centurion i badedrakt grep fantasien til potensielle bruder og gjør misunnelige rivaler sitte på dietter og bruke all din tid i treningsstudio. Vellykket stjerne og en pen jente igjen og igjen erklærer seg selv for å få av gull- og sølvmedaljer!  
Javier Bardem Pierre
 Javier Bardem Ángel Encinas ble født 1 mars 1969 i familien av forretningsmannen og den berømte spanske skuespilleren. Eller rettere sagt, Skuespillere dynastiet, som mange slektninger på mors side grunnleggerne av spansk kino. Kjendis tidig mor, søster, bror, bestemor og bestefar er kjent som vellykket kynoartystы og onkel - en fremragende regissør. Ikke overraskende ble skjebnen til fremtiden forfører bestemt på forhånd. Spanske skuespilleren Javier Bardem gikk ut på veien av kino i en ganske tidlig alder, da fire år gammel gutt tilbudt å spille i TV-serien "svindler". Og seks årene han fikk en rolle i en helaftens film "Bandit". Artist Sam mener at dersom foreldrene ikke overlevde skilsmisse, da Xavi var bare to år gammel, og har ikke tok den med seg til Madrid, kan han bli en vellykket forretningsmann.
Javier Bardem Pierre

 Som tenåring Javier ledig tid viet til idrett. Han klarte å lykkes, og Bardem ble medlem av Spanias juniorlag rugby. Også artist studerte maleri ved School of Arts and Crafts Escuela de Artes y Oficios. Men, fortsatte han å dukke opp i episodiske roller diverse TV-serier og turnerte landet med et uavhengig teaterkompani.

 Veien til Hollywood-stjerner


 I filmindustrien 20-åringen Javier debut, spille en cameo rolle i filmen "Vicky Lulu", som også spilte sin mor. Unge talenter er svært fornøyd regissør og Bardem vant hovedrollen i filmen "Jamón Jamón." Dette er et verk av hele filmografi Javier Bardem tjent ham berømmelse forfører og den første kjente utenfor Spania.
 Verdensomspennende anerkjennelse skuespiller fikk etter premieren av filmen "Selv ikke kommer over natten." Dette arbeidet har åpnet sin vei til Hollywood, men for å lykkes Javier ganske prøvd - han droppet 15 kg for å være som Reinaldo Arenas karakter. Men prisen for et måltid for å få en premie på Venice Film Festival Award "Golden Globe" og en nominasjon for "Oscar". Det bør bemerkes at Javier var den første spanske skuespilleren fanget i en prestisjefylt nominasjon.
Javier Bardem Pierre

 Deretter listen over filmer med Javier Bardem supplert med slike ikoniske filmene som:
 •  "The Sea Inside"

 •  «Live Flesh"

 •  "Goyas gjenferd"

 •  "Mirakler"

 •  "Eat, pray, love"

 •  "007: Koordinater" Skayfoll "

 •  "De eldre ikke hører hjemme her"

 •  "Rådgiver"

 •  Hemmeligheter personvern


   Rough vakker, dyktige forfører og talentfull skuespiller siden 2007. trofast berømte skjønnheten Penelope Cruz. De første par årene av nøye skjult sin affære, men forholdet deres ble snart kjent over hele verden. Som skuespiller er ganske hemmelighetsfull om sin kjærlighet omskiftninger lite er kjent. Før han ble mann av Penelope Cruz, Javier Bardem levd i 10 år med amerikansk tolk Christina Pэylz. Deres bekjent var på settet av bilder av "Jamón Jamón", men bryllupet romantikk aldri kronet.
  Javier Bardem Pierre

   Sommeren 2010 ble Penelope og Javier gift på Bahamas i januar neste år, paret ble født født - sønn Leonardo. Og to år senere, i juli 2013 var Javier far til en vakker datter av månen. Par betraktet som en modell par, de er veldig stolte av.  
  Яндекс.Метрика