Drømmer og årstider

 Alt på denne planeten eller annen måte er avhengig av sesong, inkludert våre sinn, og dermed drømmen.
 Vinter - en ettertanke, indre utvikling. Winter Dreams - Den mest kraftfulle og klare, de er ofte profetiske. På denne tiden av året folk er flinkere til å huske sine drømmer. Hvis du drømt om vinteren - et tegn på at din energi flyte inne.
 Vår vanligvis drømmer er relatert til noe nytt i livet Pasha. Vanligvis de viser følelser, ulike følelser om seg selv og andre. For våren også preget av profetiske drømmer om morsrollen, utdanning, sykdom. Hvis du drømt om våren, er det et tegn på indre vekst og nye begynnelser.
 Sommer drømmer vanligvis reflektere menneskelig intelligens, de involverer mentale prosesser og sosiale liv. Sommer - tid profetiske drømmer om oppfinnelser og vitenskapelige oppdagelser. Hvis du drømmer om sommeren, er det et tegn på at du har konfigurert for bekymringsløs moro.
 Høst i naturen - Runtime gjennomføring. Drømmer denne tiden av året er ofte knyttet til den fysiske kroppen, de er knyttet til seksualitet, ferdigstillelse av hvilke prosesser og kreativitet, kan de være en kilde til inspirasjon. Hvis du drømt om høstsesongen, kan det representere innhøstingen, overflod av ideer, materielle goder.  
Hunden. Oriental kinesisk horoskop for Dogs

 År Hunder:
 1910192219341946195819701982199420062018 2030
 I det gamle Kina, ble hundene verdsatt primært for muligheten til å drive ut onde ånder. Heavenly Dog assosiert med maskulinitet og bidrar til vern av onde ånder. På kvelden blir det en rabiat hund symboliserer ødeleggelse og katastrofe.
 Det antas at personer født i året av Dog, utstyrt med den beste kvaliteten. Og det er vanskelig å være uenig. Dog kombinerer de beste egenskapene til den menneskelige natur, selv om den har sine feil som alle andre. Noen ganger kan det bli anklaget for kynisme, noen ganger virker det forvarsel. Hunder er mer egoistisk, eksentrisk og utrolig sta. De har en tendens til korte, men sterke utbrudd av sinne, frata sin vanlige sjarm og vennlighet. Men alle disse ulempene blir oppveid vekt fordeler.
 Hunden er et symbol på lojalitet og hengivenhet. Hun mister aldri venner, men heller kjøper ny og ny. Det er sant, ærlig, utviklet hun en følelse av plikt. Du kan alltid stole på det, det vil forråde og vil holde hemmeligheter bedre enn noen andre.
 Født under tegnet av lojalitet og omsorg, er hunden helse utrettelig, hun var våken, alltid på vakt. Med økt intuisjon, ante hun problemer i familien og prøver å hindre dem eller ta over. Relaterte folk kjæreste til henne. For dem er det klar til å ofre mange, selv personlig lykke.
 Dog gjerne hjelpe og råd affære, men når hun blir spurt om det, men den første strekningen en hjelpende hånd i vanskelige tider. Hun gjør alt mulig for andre sin en stor hengivenhet, inntil selvfornektelse.
 Til tross for den vennlige natur, ikke veldig omgjengelig hund og stor høyt sboryscham foretrekker rolig og intim atmosfære.
 Dog stengt og ofte sta til det ekstreme. Utholdenhet hjelper det nå sine mål. Noen ganger er det svært alvorlig og er lett irritert når ting ikke går som planlagt. Hos hunder ofte en tendens overbelastes ned i detaljer. Men en følelse av humor og unektelig storhet sjel spare henne fra smålighet.
 For å være optimistisk, er det svært kritisk sinn. I de fleste tilfeller er dog skeptisk av verden.
 Men ingen vet hvordan å lytte til den. Selv om hunden noen ganger neppe uttrykk for sine synspunkter, har det en eksepsjonell teft og kan kjapt danne seg en mening om hva noen sier. I håndteringen av hunder må huske at det er absolutt ikke tolerere utspekulert og svikefulle mennesker. Hun - en god venn for en ærlig mann, oppriktig og ærlig. I Venner er det ikke mangler, men det er ikke lett å leve med. Hennes humør endres ofte, det er en kynisk og stiller andre krav er for høye, men til tross for dette, de vennene hun alltid virkelig begått.
 Hunden foretrekker å flytte allfarvei og ikke være en pioner. Hennes karakter snarere enn bly mennesker og hardt arbeid for felles sak, uten å kreve anerkjennelse av deres prestasjoner.
 Hun er svært beskjeden. Uærlighet, bedrageri og manifestasjoner av ulikhet make hund lider sterkt, noe som gjør dette til en pessimist. I tillegg, hunden har en tendens til å bli sittende fast på en sak, og er klar til å diskutere det uendelige, og ble ganske usympatiske boringen. Dog gjelder generelt for alt liv på alvor, er ikke tilbøyelig til å spøke eller moro uten grunn.
 Som alle andre, er det rimelig å forsvare sitt synspunkt og vanligvis vinner i diskusjoner og debatter.
 Det er ikke gjenstand for akkumulering og ikke spesielt opptatt av å materiell velstand. Å ha tilstrekkelig inntekt til å opprettholde en anstendig levestandard, vil det aldri vil mer. Men hvis det er hunder gratis penger, kan det vise seg unødvendig avfall og ikke alltid bruke pengene sine godt. Som en som er langt fra virksomheten, trenger hun faglige råd før du fortsetter med noen finansielle transaksjoner.
 Forsiktig beslutningsprosess, gjør dog nesten aldri forhastede handlinger. Det er ikke for å stole på andre og deres eget syn på verden og overvurderer sjekker et par ganger. Heldigvis, mener hunden raskt, og analytiske evner av intelligent, slik at hun har tid til å ha tid til å ta den riktige avgjørelsen og handle.
 Folk respekterer henne fordi hun virkelig fortjener det. Hvis hunden vil få oppgaven, vil den prøve å kjøre den så snart som mulig og bedre. Enhver virksomhet det fører til en slutt. På grunn av sine gode faglige kvaliteter det inspirerer tillit til andre.
 Folk født under dette tegnet alltid vet hva de vil. De vanligvis spesialister på noen smale området. Dog berømte arbeidsmoral, ærlighet, høy effektivitet, men det søker ikke berømmelse og ikke prøver å gjøre en karriere. Vanligvis er fornøyd midten, hoppe foran andre. Å oppnå stor suksess i livet hun tydelig mangler ambisjoner.
 I den forstand synes hun kald, men dette inntrykket er villedende.
 Hvis hunden vil være i stand til å finne en god, god venn, vil hans liv utvikle lykkelig. Ellers vil livet hennes være full av vanskeligheter. Standardalternativet - plaget barndom og oppvekst tung, moden alder, forgiftet med skepsis og alderdom, full av anger urealiserte drømmer.

 Hunden folk. Karakteristisk


 Hunden følger vanligvis solide prinsipper og holdninger og ikke gjør noe uten grunn. Mann - Dog for en venn, elsker av kvinner og barn er klare for noe. Han mutt, spydig, melanholychen ofte lider av lav selvtillit og derfor gjør ingenting for å gjøre en karriere. Hans mange evner trykt løse tvil og usikkerhet i sine egne evner.
 Han dominerte intellektuell prinsipp, og det er lett å gjøre uten mye materiell komfort. Av luksusen han ikke er tilbøyelig.
 Konkrete fordeler for det er ikke viktig. Han er uselvisk og kan være fornøyd med svært lite. For ham, de viktige relasjoner i familien, i arbeid og god oppfatning av andre. Men hvis han trengte penger, han bedre enn de kan få.
 Men det han ikke er engasjert, vil det alltid være helt ærlig.
 Utmerket kjenner sin virksomhet og kan bli en profesjonell i alt rask elev med en sterk sinn, en stor arbeidskapasitet og enkelt finne den rette løsningen. Vanligvis rundt sine verdsatte virksomheten ferdigheter og prøve å holde i nærheten av ham.
 Dog raus og uselvisk, pålitelig og korrekt, men hvis du føler deg selv til en negativ holdning eller forsømmelse, vil du aldri glemme, og vil ikke tilgi det. Min mann - hunder lett komme sammen og like lett å bryte. Dette er følelsen av at du personlig ikke tape.
 Livserfaring gjør vanligvis hans kyniske, og jo eldre han blir, jo verre å tenke på mennesker. Stadig lever i uvisshet og forventning om fremtidige problemer, fratar han seg av sjansen for lykke og suksess selv fra å ikke få tilfredsstillelse.

 Dog-Woman. Karakteristisk


 Denne kvinnen er kjent for sin skjønnhet, mildhet og omsorg, men noen ganger helt stengt inntil du blir kjent med en mann nærmere. Hun mannlig logisk sinn, sterk karakter og nok utholdenhet til å oppnå sine mål. Det er sikkert fornuftig, intelligent, romantisk, men ikke passiv og selvsikker. Selv om hun prøver å oppføre seg naturlig og tilfeldig, ikke til å tro dette - dette er hennes måte å selvforsvar.
 Gjennom sin oppførsel kvinnelig hund gir inntrykk av en sterk personlighet. Hvis hendelsene er ikke slik vi ønsker, kan manifestere utålmodighet.
 Folk født under tegnet av hunder, alltid en trofast tilhenger av rettferdighet. En kvinnelig hund lider når det er en katastrofe, arbeidsledige krig. Hun lider av sult i verden lider for fortid, nåtid.
 Ulempen med hunder har en tendens til å bekymre og intetsigende tendens til å oppfatte ting ganske pessimistisk. Ofte alt det uro er ikke verdt en jævla og oppfunnet av seg selv. Hunder må sterkt bekjempe denne avhengigheten.
 Hun har alltid levd interessene til familien, nyter selskapet av kjære og støtte dem i nødens stund. Siden det er ikke et lett liv, men det er gunstig for familieansvar. Hun elsker sine barn på ubestemt tid. Det hjelper dem med å få på beina og holder dem hele livet.
 Den mest moro for hunder - er å hjelpe andre og gjøre noe for det felles beste. Hvis hun klarer å takle sin måte av ting å bekymre seg for, er vi berettiget til liv, full av gledene i livet, som vil komme nye venner og gjøre en masse gode mennesker.

 Typer Dogs


 Metall Dog (191019702030)
 Vannhund (192219822042)
 Wooden Dog (193419942054)
 Brann Dog (194620062066)
 Jord Dog (19582018)

 Født i året av hund


 Plutark, Cicero, Thomas Malthus, Taras Shevchenko, Voltaire, Federico Garcia Lorca, Alexander Dumas, Guy de Maupassant, Victor Hugo, Bertolt Brecht, Lope de Vega, Moliere, O. Henry, Erich Maria Remarque, Mikhail Lermontov, Nikolai Karamzin, Michael Saltykov-Shchedrin, Ernst Thalmann, Alexander Twardowski, Leonid Sobolev, Ivan Moskvin, Vasily Lebedev-Kumach, Winston Churchill, Sergo Ordzhonikidze, Peter Stolypin.  
Яндекс.Метрика