Fargeverdiene

 Vurdere Feng Shui fargeverdi. Hvordan velge farge?

 Feng Shui farger


 Mangfold i våre liv nyanser og farger ikke bare en fryd for øyet og bidrar til å skape en viss stemning, men utfører også en rekke funksjoner.
 Rød symboliserer strømmen av livskraft. Den aktiverer lykken bringer velstand.
 Det er fargen av energi, mot. Men ikke glem - fargen på brann, som er nødvendig for å være forsiktig med å overdrive det.
 Gul - Color av solen, kilden til lys og varme. Sun bringer liv, behagelig og varm. Den gule fargen gir varme og skaper komfort
 Det er et symbol på rikdom. Han våkner entreprenørånd og aktivitet er rikdom.
 Orange er en kombinasjon av rødt og gult. Den kombinerer egenskapene til begge farger. Denne fargen kreativitet, optimisme, omgjengelighet, frihet, ungdom og handling.
 Grønn - Fargen på livet. Det symboliserer vekst og utvikling. Fremmer vitalitet, hjelper forynge. Forutsier lykke. Skaper komfort.
 Blå - Et symbol på vannet element og himmelsk dybde. Meditativ, beroligende farge. Det er fargen på alvorlige, engasjerte, ærlige og selvstendige mennesker. Fremmer inspirasjon og oppfyllelse av drømmer.
 Svart absorberende andre. Det symboliserer mysteriet. Det er fargen av uavhengighet, raffinement, men med moderat bruk.
 Hvit er en kombinasjon av andre farger. Med ham er tilknyttet uskyld og renhet. Det er fargen på oppriktighet og engasjement. Hvit animerer vakkert mørkt sted. Bærer renhet, newness og friskhet.
 Dette gjør at kan intensivere arbeidet som trengs sektorer og dermed oppnå de fastsatte målene.
 Hvordan virker det? For å gjøre arbeidet sektoren, er det nødvendig å plassere objektet, malt gunstig for energisektoren farge (fargen av sin energi og farge som skaper energi). Du kan også male samme sektor for å velge en av disse fargene.
 • I nord akseptabel fargen på vannet og metall. Denne sektor av vann og metall styrker vann.
 • I nordøst ordne farget jord og ild. Sector Earth, som er generert av brannen.
 • I øst - fargen på trær og vann. Sektor trær, fôring på vann.
 • I Sørøst - fargen på trær og vann.
 • I sør - fargen på brann og tre. Sektor for Brann, noe som øker treet.
 • Den sør-vest - fargene på jord og ild (både nord-øst).
 • Arrangementet - jernholdige metaller og jord. Metallsektoren generert Jorden.
 • I nordvest - jernholdige metaller og jord (som et mål).
 Ifølge kinesisk filosofi, de fem elementene påvirker ikke bare verden, men også en mann.
 For å avgjøre hvilke av elementene tilhører deg, ta kontakt med siste siffer i årstall:
 Oh - du Jahn-metal; 1 - du yin-metall; 2 - Du yang - Vann; 3 - Du yin-vann; 4 - Du Jahn-treet; 5 - Du Yin - treet; 6 - Du Jahn-brann; 7 - Du yin-brann; 8 - Du yang - Land; 9 - Du yin jord.
 Husk at lys stimulerer energien qi både utenfor og inne i bygningen og er nært knyttet til elementet ild, fordi effekten er manifestert sterkest i den sørlige delen av huset eller separate rom, men det også utfyller vel som Jorden i sør - vest og nordøst.
 Nå kan du se hvilken farge gunstig for deg. Som du vet, er det fem typer mennesker, noe som tilsvarer en farge:
 folk vann - blå (blå), svart;
 Folk Tree - grønn og nyanser;
 Brann menn - rødt, oransje,
 folk på jorden - gul, brun;
 Metall folk - hvitt, gull, sølv og grå.
 Hvis du er for dine klær, sko, interiør velge fargen på Elements, det styrker det vil styrke sin gunstige effekt på din helse, trivsel, spesielt når de opplever mangel på vitalitet assosiert med tretthet, dårlig helse , selvtillit tvil.
 Men fargen på primære elementer trenger ikke være din favoritt farger. For eksempel, noen ganger vi intuitivt velge fargen på varen, som vi mangler eller hva myker overskudd kvaliteter forbundet med "native" element.
 Prøv å ta hensyn til det faktum at fargen myker eller hemmer deg.
 • Personer vann passe sine opprinnelige farger: blå, blå og fargeelementer av metall (hvit, gull, sølv).
 • Folk treet er grønt (alle nyanser) og blå og blå. Det frisker dem gjør lysere, energigivende og t. E.
 • Personer under brann drakt rød, rosa, oransje. Og, selvfølgelig, turkis, grønn, smaragd, grønn eller hvit.
 • Folk i Jorden selv vil bidra til å realisere sine opprinnelige farger - gult og brunt og rødt, oransje eller rosa.
 Husk, i syklusen av Creation Brann gir næring til jorden. Så rødt for å tiltrekke seg oppmerksomheten til folk på jorden rette menneskene, aktiverer kreativ energi. Hjelper i romantiske relasjoner. Men til tross for det faktum at i denne perioden hovedmålet ditt - aktivering av vitalitet.
 • Men folk ikke engasjere Metal ildrød ødelegger metall. Men hvitt, gull, sølv, grå - deres farger. Som gul til brun.
 Vær oppmerksom! Nyanser av en farge gir ikke en så sterk innvirkning.
 Og handle på hver andre elementer i smyahchayuschem syklus?
 Syklus klimatiltak:
 • Metal Earth absorberer og reduserer sin innvirkning på vann.
 • Land slukker brann og reduserer sin innvirkning på metall.
 • Brann brenner Wood og dempe dens innvirkning på Jorden.
 • Treet absorberer vann og mykner dens innvirkning på brann.
 • Vann setter metall korrosjon og dempe dens innvirkning på treet.
 For eksempel, kan en kombinasjon av gult og brunt med rød eller oransje. Farger kraftig lysstyrke dimmer Earth Brann, gjør det ikke så aggressive, mindre aktiv og mer behagelig for øyet.
 Syklusen av ødeleggelse:
 • Vannet slukker brannen.
 • Brann smelter Metal.
 • Metal ødelegger Wood.
 • Tre utarmer jorden.
 • Jorden absorberer vann.
 Når det gjelder fargekombinasjoner kontrasteres med hverandre. Advance disharmoni varme forverre atmosfæren dissekere området rundt. Noen ganger er disse farge plastre kan anvendes, for eksempel på steder hvor livsenergien beveger seg sakte eller stillestående, men lang tåle en skarp kontrast ikke alle har råd.
 Selv om en lys palett og handle målrettet, det samtidig så vыzыvayuscha at det er spenning. Noen ganger er disse fargekombinasjoner selv irriterende. Ta mix: grå (metall) og grønt (tre) eller grønt (tre) og brun (jord). Jeg vil like farge sensasjoner.  
Hvordan du velger en baby navn jegDe fleste foreldre før fødselen av barnet tenke på hvordan navnet hans. Dette er en viktig og vanskelige saker samtidig.
Noen foretrekker å kalle barnet ved tradisjon - så vel som navnet bestemor eller bestefar, noen med slektninger, mens andre - påvirket motenavn, andre er styrt av sine egne, kan de bare pin.
Kort sagt kan vi si at ledelse av navnet er for et barn, finnes ikke. Men oppfordrer vi foreldre til å ta hensyn til en rekke problemstillinger knyttet til valg av navn for barnet.
Velge et navn for et barn - ansvarsfull oppgave
Navnet på barnet skal avsies lett som alene eller sammen med mellomnavn. Denne faktoren har en betydelig innvirkning på den enkle kommunikasjonen med mannen i fremtiden - er det mye enklere å ta med navn og etternavn til Ivan, enn å Vissarion Arystarhovychu.
Unngå at ved krysset mellom navn og etternavn på barnet ble mange vokaler eller konsonanter bokstaver - uttale disse navnene og etternavn mye vanskeligere.
Prøv å understreke i navnet og etternavnet til barnet hit eller to ord som begynner eller slutten. Disse navnene og etternavn uttalt melodiynishe og mykere (jf Andrei og Stephen I.).
Hvis du likte noen navn, kan du prøve å plukke ham hengiven form og sirkulasjon - jo mer av dem jo bedre. For eksempel: Alexander, Sasha, Sanok, Alexander, Sasha, Sasha ...
Navngi barnet ditt er lett forvandles til et mellomnavn. Når barnet ditt vokse opp og komme deg tid til å tenke på sine barn - for å velge et navn for dem ville være mye enklere. Det er det som må begynne å ta vare på barnebarna!
Ikke kall henne datter ved navn mor og sønn - også en pappa. Først, er det upraktisk for de fleste familier, og for det andre - denne faktoren bidrar til utvikling av høy følelser hos barn.
Prøv å holde på å gi navn til babyen etter dine slektninger eller kjære som har dødd - fordi folk ikke er fullt klar over hvordan å konstruere våre liv og konsekvensene av bruk av visse faktorer og omstendigheter.
Mange tror at navnet på barnet avgjør hans skjebne - kanskje det er sant, men kanskje ikke. De fleste foreldre vil være interessant artikkel om betydningen av navn for gutter og jenter, som vi foreslår til deg og på våre nettsider. Men husk at det viktigste i utdanning av barnet i sitt liv har bare deg!  
 Kjoler og drakter for det nye året må gjenspeile din personlighet, lysstyrke og skjønnhet. I den viktigste kvelden i året må du skinne lysere stjerner på himmelen, så pre Vurdere alle detaljer om dine jule kostymer.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Nyttår er utvilsomt den mest lyssterke ferie i året. Derfor, på bakgrunn av farget lys, er regn og Christmas leker vanskelig å skille seg ut og bli en "stjerne ferien". Hvis du ikke ønsker å se grå mus på bakgrunn av lyse julefarger, så slites den mest fantastiske antrekk. Hva er det? Vi hjelper deg med glede.
 Kostymer for det nye året kan være nyttig ikke bare for barn morgener, men voksne for firmafester. Vurdere alternativer antrekk for et møte, slanger, som kan brukes for voksne og barn.

 Karneval kostymer og drakter for det nye året


 Kanskje bare et barn kan bære kostyme flodhest og føler med kongen av verden. Tidligere, født i Sovjetunionen var det nye året de samme kostymer: bunnies, snøflak og musketerer. Alle barn er det samme og lik. Da folk bare ikke har økonomiske midler til å sy ditt barn god nyttårs antrekk.
 Heldigvis, i dag, kan våre barn slitasje på nyttårsvilleste jule kostymer for barn.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Costume jente i nyttårs


 Antrekk engel. Hva kan være søtere enn søt jente kledd som en engel. Denne kjolen er perfekt for både jenter svetlenkym og mørke. I mellomtiden er det nyttår en feiring av godhet og lykke og Angel vil alltid være velkommen.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Bestemme å kle barnet ditt i engel kostyme, sørg for å minne barnet ditt at denne drakten det bør ikke være lunefulle og lunefulle. Gjøre barnet ditt en glorie på hodet og ikke glem vingene. For å fullføre bildet av skruen datter hår.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Princess Costume. Nå kan du finne vakre kjoler i butikkene. De er så bra at du ber kan misunne av moderne barn. Velg sko som passer til kjolen, og datteren din vil være den vakreste i det nye året.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Costume østlige skjønnhet. Hvis barnet ditt er glad i magedans, så la ham nyttårsaften slo alle de fargerike kostymer. I denne kjolen din datter vil trolig skille seg ut på bakgrunn av snøflak og prinsesser. De mer fargerike bukser og tema vil være bedre. Dessuten, på denne måten kan du sette mye av skinnende smykker.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Passer gutt for det nye året


 Før guttene var musketerer og ulv, og nå er de super - helter og tegneseriefigurer. Gutten vil elske å være på nyttårs Ball i menneskelig form - Spiderman eller Batman. Laget av slike drakter sine hender er vanskelig, så bedre å kjøpe en spesialitet butikken.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Hvis du er fiende av moderne tegn, så spør den lille gutten til å bære gode klær pirat eller Sherlock Holmes. Vær forberedt på det faktum at hans sønn ønsker å være et nytt år med arbeid. Ikke krangle med ham. Nytt år - en tid av alle ønsker.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Kjoler og drakter for det nye året for voksne


 Voksen mann nyttår kan bære den vakreste og mest latterlige kostymer. Det hele avhenger av utdanning og frigjøring.
 På nyttårs mulig å arrangere en nydelig, sprø kostyme fest. At den ikke klarte å hedre alle gjestene må komme i kostyme. Du kan umiddelbart etablere krav til klær, for eksempel, har alle til å komme i kostymer av dyr. Eller bare sette en betingelse på eksistensen av ethvert antrekk. Bare ingen dagligdagse ting, er det nyttår.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Jenter kan komme til et julebord i en lang kjole, og legger en nydelig kjole dyre tilbehør. Vel, selvfølgelig, er å betale spesiell oppmerksomhet til sminke og hår. Alt du bør blåse rikdom og god smak.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 For menn, ville det ideelle alternativet være en klassisk pantsuit. Vær sikker på at tilgjengeligheten av dyre skjorter og mansjettknapper. På gode timer og ikke glem.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Lignende kjole som passer for en gourmet nyttår. Hvis dine planer om å holde en nyttårs galskap. Deretter bære en kjole mer frimodig.
 Jentene vil se chic i kostymer sykepleier flørt snøflak eller seksuell heks. Vær sikker på at alle nødvendige attributter for bildet.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Gutter kan for én natt reinkarnert som en pirat, en politimann eller en modig ridder. Det viktigste at du hadde det gøy under nyttår, og alt annet spiller ingen rolle.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Mest populære bilder av det nye året vil være Maiden og hennes trofaste følgesvenn, Father Christmas. I Snow Maiden trenger ikke å være en dress av fem søte mini vil se mye mer interessant. Jenter i julen kostymer ser veldig sexy.
Morsomme kostymer og kostymer for det nye året

 Kjoler og drakter for det nye året vil gi deg en følelse av feiring. Så sørg for å bære på nyttårs spesielt, la din sjel få full tilfredsstillelse. Velge den kjolen, ikke glem om nyttårs manikyr.  
Яндекс.Метрика