Føler blomst

 Alle som elsker en kvinne som jeg elsker blomster, vil ta av sine følelser stadig høyere. (Zhang Chao)
 Når en student Buddha satt under et tre i en tilstand av sublime tomhet, og plutselig det regnet av blomster.
 - Dette er en belønning for din vurdering av tomhet - gudene hvisket.
 - Men jeg ville ikke si noe om tomrommet! - Overrasket forholdet.
 - Du snakker ikke om tomhet, har vi ikke hørt tomhet - svarte guder - som er ugyldig.
 Igjen blomster øsende regn per student.
 Flower Dusjer konsis lignelsen var belønning for visdom og evne til å fylle et stort tomrom i seg selv - Det er internt tune i en atmosfære av fred, stillhet og helhetlig forståelse kraft strålende tomhet når ting avklart bilder av den materielle verden.
 Og du og jeg gjenvinne denne tilstanden av sinnsro, glede og letthet? Kanskje snakke med "språk av blomster"? Men blomstene ikke bare foreslå den mest elegante måten å uttrykke seg og til å uttrykke følelser. Sine delikate kronblader og blader tapes bare visuelt, berøring og smak, hjelpe oss til å føle deres energi.
 Ikke tro at koblingen energi mellom menneskenes verden og verden av farger virkelig eksisterer? Og ubrukelig.
 Vi zaryadzhayemosya av blomstrende planter med etableringen energi, stige og emosjonelle helse. Blomster som vår sjel sin indre renhet. I dem vi lærer og de mest levende inntrykk, og de mest ømme følelser. Blomstrende knopp gjør våre liv dynamikk fremmer energi sjokk og samtidig utstråler harmoni og ro.
 Hvordan i all verden finnes ikke to identiske skjebner, så ingen farger som to dråper vann som ligner på hverandre.
 Mange østlige legender dedikert til urter og blomster som har blitt symboler og talismaner, tilskrevet de mirakuløse kraft som kan forbedre feminine sjarm og tiltrekke seg varm pust av lidenskap. "For å nå toppen av den røde lotus" og "nyte blomster pool" - som i Kina sjons symboler beskrevet kyss.
 Blomst - Den sanne utførelses spokuslyvosti: Kinesisk skjønnhet holdingkronblader i hånden og selv begravet på kinnet for å tiltrekke noens smak, brukes til å lage røkelse kjærlighet, lagt blomst sirup til mat for å øke kvinners makt.
 I Feng Shui blomst anses livsbejaende symbol på renhet, åndelig vekst og utvikling, en generator av positiv energi Qi, en modell av naturlig skjønnhet, kjærlighet, velstand og ungdom.
 Kinesisk gud for lang levetid Sau Seng Kung er ofte avbildet med en kvist av blomstrende fersken treet i hendene. I gammel kinesisk system av dommer san-hua (som bokstavelig talt betyr "tre blomster") i forbindelse med tre blomster tre statene sjel, kropp smykker tre, tre nivåer av himmelen, jorden og mennesket og tre funksjoner tryhramy "Book of Changes".
 Ser gjennom de levende plante ulike aspekter av en helhet, har vi tilgang til en uuttømmelig kilde til åndelig - er å forestille seg at Flower of Life er et mirakel av naturblomstrer i våre hjerter, og nådde opplysning, manifestert edleste av kvaliteter.
 Din Flower of Life ikke bare absorberer bølge flyt av universet, men sender også en teller omverdenen. Røttene til den går ned i bakken og hodet når himmelen, absorberende sin blå og ren.
 Blomster av våre håp, forventninger, interne beslutninger - Det markerer at koblingen liv. Deres knopper mystisk vises et sted dypt i min sjel, rettet petals, og det for noen sine lover, vokser og fyller hele gratis indre rom.  
Hvordan du kan forbedre sine liv gjennom kunnskap om Feng Shui

 Hvordan bruke elementer av innredning og interiør design for å forbedre atmosfæren i huset.

 ENERGY Fifth Element


 Forbedre sine liv og miljø, ikke glem kraften i de fem elementene (se. Figur). Hvert element korresponderer til en bestemt farge, sidelys, årstider, form og til og med smak (tabell).
 Ved å plassere en Sektor Relations Brann (tilbehør element eller rødt), kan vi stimulere den energien vi trenger for å kommunisere med andre, det være seg personlig samtale eller et møte med potensielle kunder på jobben. Metall, plassert i sektoren av visdom, bidra til å etablere et sterkt bånd og interesserer deg i hverandre, det være seg bedrift eller personlig møte. Earth (keramisk ornament firkant) vil styrke selvtilliten din.
Hvordan du kan forbedre sine liv gjennom kunnskap om Feng Shui

 Produkter som symboliserer element Trees bidra til å stimulere din suksess (karriere eller personlig) vekst prestasjoner, utvikling av kreative potensial. Fagene Brann påvirke din vilje til å handle og ta beslutninger, og utvikle ditt intellekt. Emner Vann forsterke satsing på utvikling og forbedring av ferdigheter. Jorden gir stabilitet skjenker fasthet, hardhet, pålitelighet. Metal symboliserer overflod, rikdom, økonomisk suksess.

 Energien av de fem elementene
 De fem elementene


 Farge


 Retning


 Årstid


 Shape


 Smak Treet


 Grønn


 Øst


 Vår


 Den rektangulære, langstrakte


 Sour Brann


 Rød


 Sør


 Sommer


 Trekantet


 Bitter Vann


 Svart, blå


 Nord


 Vinter


 Slyngete


 Salt Earth


 Gul, brun, terrakotta


 Sentrum


 Sensommeren


 Square


 Søt Metall


 Hvit


 Vest


 Høst


 Runde, hjerteformede


 Terte
 Noen tradisjonelle korrespondanse mellom elementene og gjenstander av den naturlige verden:
 Materiale
 • Tree - kork, bambus, flettet, rotting, bomull, lin, papir, kryssfinér, sponplater.
 • Fire - plast, harpiks, brokade, lurex, lær, skinn, ull, fjær, fjær, polyester, skum.
 • Vann - vannglass.
 • Land, leire, stein, keramikk, murstein, krystall, porselen, sement, fliser, terracotta.
 • Metaller - gull, sølv, kobber, stål, jern.
 Kunstverk
 • Tree - malerier i olje. Landskap. Skulpturer og produkter av tre og naturmaterialer (eikenøtter, kastanjer, snags, halm, bark, bark). Dekorative skjærebrett. Skrin. Matryoshka. Skåret produkter. Halskjeder, armbånd, amuletter, talismaner. Stokk, bambus matte, bambus planter - blomsterdekorasjoner, buketter, blomsteroppsatser, og så videre D..
 • Brann - portretter. Bilder av dyr. Produkter av ned. Påfuglfjær. Lamper, stearinlys.
 • Vann - maleri av fosser, innsjøer, hav, elver. Fisk. Speil.
 • Land - porselen retter. Leire produkter. Dekorative retter. Gzhel, keramikk. Blomsterpotte, retter. Malerier som skildrer steppene, ørkener. Krystaller. Keramiske bjeller.
 • Metall - metall, smijern, stålprodukter. Våpenet. Gull, sølv, kobber smykker. Mynter. Klokke. Lysestaker støpte. "Musikken av vinden." Metall bjeller.
 Prinsippet om de fem elementene kan brukes til å stimulere arbeidsområder, valg av primærfargene innvendig plass, bestemme de beste stedene i separate rom og i hele leiligheten, plasseringen for noen husholdningsartikler.  
Hvordan å tiltrekke lykke

 Hvordan lykkes og tiltrekke lykke ved hjelp av Feng Shui


 Sector Kunnskap er avgjørende for en person født i Year of the Cat. Som du vet, katter gå på egen hånd, men vil samtidig å vite hvor de går og hvorfor. De er perfekt tilpasset til verden rekkefølge, som måtte foreligge, og i et bredt utvalg av ytre forhold, og i prosessen med å tilpasse lære om at verden de lever. Metode for kunnskap og informasjon i "cat" er svært interessant og uvanlig hvis de desperat trenger litt informasjon de leter etter massevis av litteratur prorvut "World Wide Web" og la ikke merke til dette, vil stille spørsmål om temaet interessant for dem alle teller og tverrgående og til slutt finner det du leter etter på rekordtid. Hvis et emne ikke er interessant for dem (som uinteressante humaniora kjemi eller fysikk), de bokstavelig talt "shut down" og mister evnen til å oppfatte noe. Av denne grunn, de "katter" - elever eller studenter - det er problemer med enkelte fag. Hvis jobben sin hjemme optimalt utstyrt, selv såra og vonbrotne elementer de vil være i stand til å utforske.  Sector Relevant kunnskap "cat" for livet, fordi de aldri slutte å lære noe. Deres interesser er så bred og mangfoldig at man bare kan lure på. Hvis fremtiden "katt" trenger ikke ferdigheter ervervet i skolen sirkel kosedyr, må den bruke denne erfaringen som noe annet, for eksempel i sin bok vil bli skriftlig karakter, spennende sy kosedyr. Selv på nitti år med "katt" heller gå på kurs for å bedre hukommelse enn slutte å lære. For å aktivere sektoren passe mange allerede oppført i boken betyr, men det beste vil figurine netsuke "katt fisk" som symboliserer ro visdom.
 Sector Karrierer viktig for personer født i Tigerens år, Monkey og Rooster. "Tigers" representerer en karriere så original som og alt i livet. De er karriere - et stort sprang, hoppe på byttedyr spenning og overspennings kamper. "Tiger" kan arbeide på et viktig prosjekt tre dager på rad og ikke merke det. Metoder for å oppnå de målene han noen gang har egen, unike og ekstraordinære. "Tigers" - opprørere, oppfinnere og reformere, de alltid gå rundt "sin måte". Selv der bare to veier, de vil sikkert finne en tredje vei, noen knapt synlig sti som snor seg langs fjellskråningen (enda bedre hvis du må hoppe over kløfter). Få mennesker vil gå på samme måte som "Tiger", og det mest underholdende for ham fordi han kan ikke stå å være som alle. Kan ikke få det til å fungere for noen indikasjon "Tiger" hører verdifull veiledning kyvne stripete hodet og fortsatt gjøre sin egen vei. Som et resultat av hans arbeid er ofte vakkert, noen ganger hevder å pålegge det sjelden eller ikke i det hele tatt pålegge. Mottoet "Tigers" i kampen karriere (som, ja, alle andre): "Valor, sinn og styrke». "Tiger" fight som uverdige metoder for å jukse for å vinne. For ham betyr slutten ikke rettferdiggjøre midlene, dette forkjemper for ideen. Det er en vanskelig ting for "tiger" - å være underordnet, og ikke overraskende, fordi disse store, sterke og smart katt - født ledere har ofte en sterk karisma. Folk trekkes til dem, og ofte er de uformelle ledere i teamet. Tigers fine å henge på kontoret hans bilde som viser fjelltopper, tilgjengelig bare klatrere eller plass rakett, plass prosotanoyu himmel. 
 For "ape" karriere - ikke en dust på randen av utmattelse, og en kaskade av flotte hopp når hvert minutt kan brytes ned, ute av stand til å ta tak i neste vintreet. "Monkeys" elsker å ta risiko, å gå for blakk. Livet for dem - et spill og de prøver alltid på deg selv til den ene eller den andre rollen, og derfor sjelden bo i en jobb i lang tid. Men de er ofte ute av stand til å gjøre rask karriere. Først av alt her på "aper" er hastigheten på sine reaksjoner, og den andre - troen på at målet helliger midlet. "Monkey" mange "leser" intuitivt føles umiddelbart hvor vinden blåser, og alltid går i den retningen der vinden ikke vil være rettferdig. Det lærer først når du starter søket går på å erstatte avtroppende sjefen, og umiddelbart begynner å vise de kvalitetene som trengs for vellykket erstatning hode. Dette kan utilsiktet "forresten" tilskriver seg en annen fortjeneste eller noen rakke ned i øynene til dem som har innflytelse på avgjørelsen. 
 "Monkeys" - flotte manipulatorer, og evnen til å manipulere folk i deres blod, medfødt. Hvis du blir overveldet eget arbeid, er enige om å hjelpe en kollega, og deretter bli overrasket over at det kom over deg, så mest sannsynlig vil det kollega "ape", som klarte å tvinge deg til å akseptere hennes beslutning kreves. For å gjøre dette, vil det velge den mest vinn-vinn-behandling, vel vitende person vil kommunisere. Dermed har en tendens til en person for å imponere hans sinn, ville hun si: "Jeg kan bare appellere til deg, fordi hjernen din er verdiløs utføre denne oppgaven i løpet av minutter, og jeg, ulykke, har en uke til å droppe dette problemet, og Jeg fly hele tiden, og med dem prisen, og jeg må snarest sende barn til landet, og ingen premie penger er ikke nok. Hjelp? "Til en god mann som kan neppe nekte hvis du blir spurt om noe," ape "tilnærming, og sa:" Beklager å bry deg, men jeg har et problem, bare du kan hjelpe meg. Hvis du nekter, jeg bare ikke kan takle situasjonen, kan ikke forestille meg hva jeg ville gjøre "
 En av de beste symboler for å aktivere sektor til "aper" er et tre - uansett om tilstede eller bare et bilde. Egnet palme eller ficus.
 "Rooster" fanget karriere, og ganske minner bulldoser. Hvis folk får opp i hans vei - ikke nøl med å jævla nebb i fontanel. De fleste "kuker" gjøre en karriere i hæren eller enhver annen organisasjon eller et system som krever strenge underordning etablert lover. De liker det når alt er og ikke trenger å tenke på hvordan du gjør riktig. "Rooster" i første omgang - perfekt utøver. Gitt en oppgave, han raskt bryte seg inn i en kake enn at selv ikke utfører. Dette ordet "kuk" tog holder, noen ganger til sin egen skade. For ham ikke å inneholde ordet betyr "tap av ansikt", men han kan ikke hindre. Problemet med "kuk" er at han elsker å "vise frem", og selv lider av det (vel, bortsett fra hodet, driver en beat-up "ni" tilgi hans underordnede "hane" tilstedeværelse av bratt jeep, selv om kjøpt på kreditt ?). Tegn som brukes for aktivering plass kan meget vel være bildet med bildet av en hane klyuyuscheho frø rundt som høner og kyllinger gå. 
 Sector Lærere viktig for personer født i årene hester, geiter og hunder.
 "Horses" skapt av naturen for å jobbe med mennesker. De er vel klar over, når du kan ta fatt galopp, og når du skal flytte på en jevn Amble eller ikke stå i båsen. Tålmodighet, raushet og lojalitet til ideen om å gjøre "hester" beste lærerne. Men de trenger aller mest støtte, spesielt åndelig, som "hest" perfekt vet hvordan, men aldri sikker på at han er rett. Så de trenger venner, klar til å hjelpe og støtte, og lærerne er kompetente nok for dem. "Horse" ikke kan eksistere utenfor teamet, og derfor fungerer både som student og som lærer. Ofte er det "hest" dele sine erfaringer og kunnskap med alle comers. For å aktivere sektor perfekt maleri av en grønn eng eller et fortsatt liv med markblomster.
 "Goats" - ideelt pedagoger og lærere, leger, bessrebrenikov klar til å ta på den vanskeligste jobben (for eksempel arbeid i hospice eller onkologi klinikk). Deres helsevesenet som en kroppslig og åndelig, åndelig, sannsynligvis i første omgang. "Goats" kan åpne ny behandling i tradisjonell medisin samt i ikke-tradisjonelle, oppfinne medisiner for å finne nye eller brukte urter er kjent i uvanlige kombinasjoner. Ofte er det forskerne som skapte den vitenskapelige skolen. For å aktivere sektoren dress forskjellige filosofiske og esoteriske symboler.
 "Dog" - en sann hjelper av mannen, men det må også hjelpe. "Dogs" er ofte initiativtakerne til "god kjede". Tenk deg at du går nedover gaten i regnet regnfull morgen i slikt vær som "god hundeeier ikke kjøre ut av huset". Og plutselig møte en mann som gjerne smiler og sier at hvis det ikke var så dårlig vær, ville han aldri ha sett hvor elegant du kan bære en paraply. Denne søte Gift hever humøret, og du tilgi din kamerat elsker dem perfekt boner. Glad hva det ikke er nasvaryly ikke fratatt utmerkelser, han i sin tur til å feire ikke bare oversette den gamle damen over gaten, som vanligvis gjør, men det vil bringe tunge poser til huset. Den gamle damen vil ikke klandre den syke mannen, og de tilbringer kvelden fred og harmoni, og i morgen min bestefar gjøre noe godt for hans barnebarn og så videre og så videre. "Kjeden av gode" ofte varer på ubestemt tid, men de ofte fungerer som initiativtakerne til "hunder". De vil ikke ha noe for seg selv, de liker å bære det gode i verden. Symbolet for aktivering sektor kan bli en figur av Buddha. 
 Sector Familie Det viktigste for personer født i årene med hester og hunder.
 "Horse" - å være selskapelig, og kan ikke forestille meg livet annerledes enn i flokken. Så det første problemet med de unge "hester" - bryte vekk fra foreldrenes familie, "klippe snoren". Ellers "hest" kan leve et helt liv sammen med sine foreldre, mens lidenskapelig drømmer om din egen familie og barn. Det andre problemet "hester" - at det hører til alle som møter på sin vei, og ma - terynsky. Og så lider av det faktum at folk er glade pummeling hennes problemer og venter på hjelp, men dens problemer er nesten alltid sine egne problemer. Dessverre, når en person føler at sammen med sin "mor", slapper det og forventer at det vil gjøre alt for ham, krevende ingenting i retur, som enhver mor, uten å vente på takk fra barn, aktiv bare for kjærligheten til hennes sjenerøsitet hjerte. Skape en familie, "hest" begynner å leve interessene til hennes mann og barn, ofte glemme sine egne. Et godt symbol for å aktivere sektor vil være et par hester beite på en eng, og i det fjerne - kjører føll. 
 "Dogs" drømmen om familien hennes ikke mindre enn "hest", og ofte ganske snart skape en familie. De lider av å bryte, fordi de bare skapt begrepet familie kjærlighet, og derfor, en gang for alle. Hunder er trofaste og lojale, og forventer det samme kvalitet fra en partner (eller rettere sagt, for dem er det en selvfølge, det som må være, per definisjon, som et aksiom). Det er grunnen til pasienten og myk "hund" ikke tilgi svik. For å aktivere den sektoren det er perfekt maleri av et hus, eller et bilde av et hus som de liker, eller collage, som fra ideell, i å presentere "hund" husene ser ut som hennes familie, nåtid eller fremtid.
 Sentrum Lykke til viktig for de som er født i Year of the Cat.
 "Cats" på noen måte alltid "leiesoldater" fordi som risikoen (selv om de ofte ikke tenke på hva risiko - hvis du vil forstå hva som foregår i livet ville ikke tør). Ikke rart de "katter" sier at de alltid landing høsten fire ben, og ha i reserve ni liv. Hver myte er sannhet - "katter" virkelig heldig, og ofte er de bare glade tilfeldighet unngå fare for en. Ikke overraskende, i sentrum av flaks Hus viktigere for dem enn for noen andre, fordi de ikke er vant til det faktum at i livet er det langvarige "svarte striper" når feilen er nesten konstant følgesvenn av mannen. For å aktivere sentrum av flaks "katter" best brukte krystaller (mineral kan endres avhengig av den type energi "katt" ønsker å bringe inn i hjemmet) og vind klokkespill. Et godt resultat gir aromaer av arbeid, men det er viktig riktig valg, igjen avhengig av den ønskede energi. Viktigst er det forsvarlig organisering av plass i sentrum av suksess - det bør ikke være noe ekstra. Hvis dette er midt i rommet eller hall mellom rom, ikke nok til å sette noen møbler der og gi sterkt lys. Du kan også sette i sentrum for en fin fargerik teppe. Utrolig men sant: huset der han bor minst en "katt" (eller "katt"), ser oftere flaks. 
 Sector Barn er avgjørende for personer født i året av Ox, Monkey og katten.
 "Bulls" som barn grundig, kaller sine arvinger og etterfølgere slag, pin håper på dem og prøve å gjøre vårt beste for barnet kunne rettferdiggjøre disse håp. Tre eller flere barn i familien "Bull" - helt normale, de liker det når en ikke-tom beite. Følgelig aktivering sektor Infant brukt alt minst symbolsk forbundet med barn, leker, maling, fargestifter barnetegninger og håndverk, fotografering barn. Heller ikke gi klær første barn, som han vokste opp, nære slektninger eller venner som venter på å fylle opp familien og sette dem i sektorens komodyk Barn og Stork ved å ta det som en veiledning til handling, raskt bringe andre baby. Og så videre.
 "Cats" er også glad i barn, men de selv to - for mange. Barn krever mye tid, og "katter" er som regel kreative mennesker, og hvis nei, er det fortsatt mer enn noe annet verne deres frihet og føler meg veldig ubehagelig på hva har å matche hele mitt liv med rytmene av babyen. "Katter" bruker ofte barn som kreativ sektor plass og dermed aktivere det ved å sette tilbake alt som fremmer inspirasjon. Dette er først og fremst en pyramide av bergkrystall eller shunhyta. Shung - er utrolig mineralforekomster kjent i Karelen. Det fungerer som en antenne som mottar kosmisk stråling. Shunhytovaya pyramiden er uunnværlig for konsentrasjon og fokus, mens talisman for sin herre eller elskerinne.
 "Monkeys" seg på noen måte barn som oppfører seg ofte uforsiktig å si, klippe. De kan dermed være stor, men rett og slett fordi de ønsket å ha det gøy uten å tenke på konsekvensene. Den første og andre barn behandles med ømhet, men hvis barna mer, ømhet i det hele tatt ikke kan være nok, og fratatt foreldreomsorg er ungdommer. Sector Children "ape" intuitivt stimulere kreativitet, og ikke for formering. De kan bruke noen lyse og uvanlige tegn inkludert flagg, fargerike bånd og ballonger. For mer mot, kan de også kjøre en kite med en privat balkong.
 Sector Rikdom har en maksimal verdi for "mus" og "villsvin".
 "Mouse" samle rikdommer i kjerner, ved øret, og deres velferd begynner med legging av reserver for en regnfull dag. Dette beryktede dagen kanskje aldri kommer, og bestandene vokser og formerer seg. Forsinke for en regnfull dag, "mus" prøver ikke å nyte de gledene i livet, ikke for å spare som tror virkelig nødvendig og viktig for dem. Uten reserver "mus" føles i fare, fordi det ikke kan være trygg i fremtiden. Øke Wealth Sector i "mus" easy, ikke nødvendigvis selv fylle "bolle rikdom" juveler. Nok til å fylle en liten, men dyktig vevd kurv med moden hvete og sette dette tegnet i pantry med mat. Barn i dette tilfellet vil aldri være slem, og eierne vil aldri være i nød. I stedet vil de leve i overflod og ingen bekymringer om tung brød. Om kaviar kan de ha for å delta, men mat vil alltid være.
 "Boar" i motsetning til "mus", ikke byttes i detalj. Hvis penger - så fem tusen regninger, ikke metall rubel. Hvis smykker er gull og sølv med kunstige krystaller og naturstein og gull. De foretrekker big business og gjøre store innsatser. For å aktivere sektor Riches "villsvin" nok til å bruke litt mer tid. Ikke dårlig det oschadknyzhky butikken og kredittkort, gull bullion, obligasjoner, lån og gunstige inntekter aksjer i store bunter av notater, nøkkelen til pengeskapet der er penger og smykker. Jo mer av dette bra i Wealth sektoren, jo mer "flodbølge" av inntekt.
 Sector Fame svært viktig for de som er født i årene fra Ox, drage og hane.
 For "bull" berømmelse først og fremst knyttet til mottak av inntekter fra sosial status, til kjølig zameshannom finansiere. "Bulls" oppnå status som tycoons og oligarker minst vellykkede, blomstrende virksomhet. Hvis pengene ikke bringe ære, slik herlighet "bulls" ikke så veldig interessant. Dermed aktivering av sektoren Fame innebærer både aktivisering og Wealth sektor. Vel, hvis de "bull" tog behendighet å bruke kinesisk metall baller farge gull. Disse ballene kan plasseres nøyaktig i sektoren of Fame.
 
 
  
   
Яндекс.Метрика