Folk varsler september

 Tegn september


 De gamle romerne September var den syvende måned i kalenderen reform av Julius Caesar, som skjedde i 46 f.Kr.. e. e, etter som han var ni, men hans navn er ikke endret.
 Og i Russland i september kalt November, Ukraina - september, Kroatia - ryuyan, som oversatt ment kald vind. I begynner midten av september "Indian summer" når morgenen allerede i høst kaldt, men i løpet av dagen temperaturen stiger til eldre verdier. Denne måneden besluttet å suspendere feltarbeid, som i antikken mente at September - dette er begynnelsen på en ny avling.
 Vi begynte å samle hofter - høst kom.
 Begynnelsen av sopp sesongen sies tykk varm morgen tåke.
 Hvis du hører om natten i regnet ofte uhannya ugler, det gode været i morgen.
 Hvis frosken hoppe i land og kvekke i løpet av dagen og fisken hoppe ut av vannet, vil det regne.
 Det skal bli godt og klart vær når igler er på bunnen.
 Hvis himmelen cirrusskyer, blir fly nærmer flokker av fugler.
 Høsten er varm når torden i september.
 Hvis kranene flyr høyt, sakte, og "snakke" - ville være en god varm høst.
 Web-spredning på planter for varme. Høst tenetnyk - i klarvær, i en bøtte.
 Mange eikenøtter på eik i september - til voldsom vinter og julaften faller snø.
 Hva er tørrere og varmere september ble senere ankomsten av vinteren.
 Mens brev av kirsebær opal spiller ingen rolle hvor mye snø hadde ikke falt, tine den zzhene.
 Fremveksten av mygg i sen høst - til den milde vinteren.
 Hvis kråker sitte hoder i forskjellige retninger - den dagen vil være rolig, og hvis man så nær stammen - å vente på vinden. Hvis haren mye fett, vil om vinteren være alvorlige. Harer lang hvit - høsten er lang og vedrennaya.
 Proteiner gjør en stor tilførsel av nøtter - vent til den kalde vinteren.
 Føflekker og mus gjør stor aksjer - til den harde og snørik vinter.
 Hvis musen henhold lin ugler hekker; Viet, vinteren snøen er stor.
 Hvis musen rive hull på den varme siden (sør) - vinter vil være alvorlige.
 Hvis gjess ganghopetall, trenger stær ikke fly bort, vil høsten bli lang og vedrennaya.
 Bird hohlytsya - før den kalde vinteren. Kald vinter når fugler flyr sammen for å gå.
 Svært trekkfugler flyr i høst, så mye snø og lav - så lav snø vilje.
 Bier faller tett honeycomb voks zaliplyuyut - den kalde vinteren, og la dem stå åpne - til varm vinter.
 Rå sommer og varm høst - til den lange vinteren.
 Når høstløvet begynner å bli gule bjørketrær fra toppen - våren kommer tidlig, bunn - sent.
 September er kalt zheltnem, oktober, som fargen på planter denne måneden gul-oransje.
 Hvis 1 september høyt trykk og konstant ved endring vind fra sørvest til nordøst - til den klare himmelen og den samme temperatur i 1-2 dager.
 Hvis 3 september morgen grå og kjedelig - røde Days vente. Hvis denne dagen ved solnedgang himmelen skyer forsinket fra nord - til vind.
 Hvis du er i denne dagen i høy atmosfærisk trykk synker sakte, og vinden endrer retning fra sør-vest til nord-vest - til bøtte, temperaturstigningen innen 2 dager.
 Hvis 5 september lavtrykk langsomt synker, og vind endringer fra sør til nord - flere dager vil holde godt vær. Hvis den dagen nytes erter i hagen - til varm og lang høst. Hvis det var morgen tåke, vil været bedre.
 Hvis 6 september regn - det er opp til den tørre høsten og en god høst for det kommende året. Hvis natten er klart - å godt vær. Hvis det i løpet av dagen temperaturen stiger fire fra soloppgang til 15 timer, og deretter reduseres før neste morgen - for godt vær.
 Hvis 8 september frost på trær - frost og tåke da - til varme. Hvis den dagen for å høre lyden av en hakkespett - det er opp til regn, og hvis hesten har en back fots - til været.
 Hvis mange eikenøtter på eik - til voldsom vinter. Willow var dekket med frost tidlig - før den lange vinteren.
 Hvis 10 september ingen sopp - er det faktum at vinteren er hard og snørik. Hvis mange av asketre - Høsten er regn, og hvis nok - tørr.
 Hvis 11 september kraner fløy sørover - vinteren kommer snart. Snegler tidlig lukking dekke sine skjell - vinter vil snart merkes.
 Frosker begynne gjemmer seg på dypt vann - vil snart bli kaldt. Men hvis dette tidspunktet er blomstrende løvetann - å varme og lang høst.
 Vanligvis 14. september kalt Indian summer, og hvis den dagen er klart, vil det falle vedrennaya.
 Hvis mange spindelvev, og deretter vente på en klar og kald høst.
 Hvis nataskuye muldvarp i et hull mye halm - den kalde vinteren. Waxwings avgang tidlig i varmere strøk - for rask nedkjøling.
 Hvis 16 september morgen tåke - å klare og tørt vær. I mange kongler - til varm vinter. I overgangen fra fullmåne til nymåne dannet en sirkel om en måned - til rask vær.
 Hvis 17 september etter en regn raskt tørket - til langvarig dårlig vær. Loach fisk i akvarium farende opp og ned, venstre og høyre - til en rask vær.
 Pærer, grønnsaker og blomster med sart hud - til milde vintre. Geit på en klar dag plutselig gjemmer seg under et tak av beite eller zaspeshyly hjem - en kraftig forverring i været.
 Hvis 19. september New Moon ble født formørkelser og "oppslukt" - til været. Bladene på de øvre grener av bjørk lang forbli grønt, mens de nederste greinene har lenge blitt sirklet - vinter til tidlig vår og nåde.
 Sent padolyst i Cherry - å varme og våte vintre. Kongler vokste lav - til tidlig frost, høy - til sent. Linerle var flokker under langvarig tørr periode - vent til utbruddet av langvarig dårlig vær.
 Hvis 21 september pobiliye ull i kaniner - snart kommer vinteren. Massevis av grankongler - våren til høsten, erter og agurker neste år.
 Hvis hare lang skur for vinteren, så kulden ikke snart komme. Willow i begynnelsen av november - snart til vinteren.
 Svak pels i dyrelivet - et tegn på milde vintre. Mange fluer i en smekk - til den harde vinteren. Hare vыlynyal urent - til skitne vinter.
 Hvis 24 september føflekker gjøre store bestander - til den harde og snørik vinter. Sopp mye - mye snø vil være, og vice versa.
 Hvis 25 september feltet mus flyttet til landsbyen, vente på den kalde vinteren. Når regnskyer flyet - til langvarig dårlig vær.
 Hvis 28 september tit pip - snart til vinteren. Hvis grevling og hare har akkumulert mye fett, er vinteren lang og kald, og vice versa. Hvis denne dagen kraner fløy - 3 uker vente på den første frosten.
 Proteiner gjør store mengder nøtter - den kalde vinteren. Ekorn kaste fra topp til bunn - på hnylozyme. Veggene i et hus eller leilighet ble våtere vanlig - til været. Hvis feltet mus warehoused lager gress utenfor hulene sine - til varm vinter. Dersom føflekker ikke er isolert hulene sine i høst, den forventede varm vinter.
 Hvis 30 september pinnsvinet har hiet sitt i midten av skogen - vinter blir kaldt. Ekorn kaste fra bunnen opp - på en sterk vinter.  
Folk tegn på høstHøst - tid for våre forfedre dømt om neste års varm eller kald, eller sulten vil være solid, men hva er den mest tid til høsten? Selvfølgelig, og høsten er det mange langsiktige og kortsiktige ta!
Lange tegn

I skogen mye aske? Alt regnet vil falle, og vice versa, forteller en liten mengde bær oss at den tørre høsten forhånd. Når høyt og sakte kraner flyr og "snakke", vil været i september, oktober og november nyte varmen. Også en god og rettferdig vær varsler september torden. Ifølge skiltene, i begynnelsen av september hvis du lagt merke til i himmelen sjeldne skyer, er høst klart, men kaldt.
Når den indiske sommer regnfull, er høsten alle tørr. Også klart vær i høstmånedene portends et stort antall web i løpet av denne perioden. I sommer trærne var gule blader, dere vet at høsten vil komme snart. Og når selv vokst grankongler på lav, så frost bør vente før vinteren.
Storm i august viser at høsten er lang. På de lange og kalde høst enger og si, innviklet tenetoy, stær som ikke er i en hast for å fly, og gjess, rusler flokker i sommer.
Ifølge nasjonale tegn januar været 3 "show" oss, hva vil være av september måned, January 4, "ansvarlig" for været i oktober, og den femte januar portends værhendelser i november. Hvis julen er tørt og vindstille, og deretter i høst ikke forvent kraftig regnvær.
On-Darya hryaznoprolubku at 1 april feires, overskyet? Ifølge skiltene, noe som betyr at 1 oktober vil også være overskyet, men regn er sannsynlig å være tilgjengelig. 7. april på Maria budskapsdag, oppmerksom på at hvis det regner, fordi hvis det er deretter forventet å falle en god avling av sopp. Forventer også mye sopp i høst, da 7. juli festen for Midtsommer, vil stjernehimmel nattehimmelen være.
Regn 10 juli - et sikkert tegn på fuktig og dyster Indian summer. En tørr og klart vær varsler skyfri høstværet den 26. juli. Det faktum at vi venter på høsten, kan været bli dømt etter 1. august. Neste dag, 2. august, fortelle deg hva du kan forvente fra 27. september.
Ifølge skiltene, hvis 11. august på Kalinov dag, er morgen varm, høsten frost vil ikke komme. " Varmt og overskyet 15 september varsler varm og vindstille første måneden av høsten. 23 august på formiddagen, så på vannet, rolig flyt uten bølger og boblebad løfter falle uten frost og sterk vind. Også rolig høstsesongen verdt ventetiden hvis 27 august utenfor varm og skyfri.
29. august når ortodokse folk, sa tredje Nut Spas, ser ikke fløyet ennå kran. Hvis så, for cover, 14. oktober, vil sikkert være iskaldt. 3 september klar dag? Fire uker har godt vær utenfor vil bli.
14 september - Semen-dagers letoprovodtsa:
- Frø på klart - å varme Indian summer;
- Mange tenetnyka på Seed oseniny - Autumn lang, men klart;
- Av Simon-dagers tørr - tørr å falle.

1 oktober igjen seUten kraner fløy i ditt område. Når de ikke er synlige den dag i dag, ikke forvent null temperaturer tidligere Artemyev Day (November 2). Gunstig en treg høst og snø kan vente frem til 3.oktober tåkete og varm, og den lange web proulkam hvite fluer.
4 oktober er dagen Kondrati og stasjonen. Været i dag de nasjonale skiltene vil vare i fire uker uten endring.
Korte tegn

Høsten kan gjøres kortsiktige værmeldinger, basert på folks overtro. Erfarne observasjoner vurderes er:

- Crimson Dawn - til vind;
- Vindstille gyllen solnedgang - til skyfri dag og stille;
- Rød solnedgang - vinden blek - vente på regn,
- Rosa eller røde kveldsskyer som vises på himmelen rett før solnedgang, gi vind;
- Røde skyer før soloppgang, vind og mørke skyer - en liten regn;
- Solen går ned i skyen - regnfull dag;
- Ren og rolig solnedgang daggry kveld - det vil ikke regn.

Dobbel eller trippel regnbue fall - et tegn på regnvær. Også, lover dårlig vær en lav bue, som ender hviler på elv eller innsjø. Når en regnbue vises etter høst regn, regn ikke lenger, og hvis etter - ta et par timer med regn.
Hvis nattehimmelen er dekket med skyer i høst og vinden øker, ikke fortvil - det er ingen fare for frost. I dette tilfellet skiltene, jo sterkere vind, jo mindre sannsynlig er den lokale frost.
Du så at hunden graver i jorden i høst? Være regn! Når hun ruller rundt på bakken, da stormen vil komme snart. Hvis kjæledyret ditt er krøllet sammen til en ball, vente på kaldt og strukket ut på gulvet, vil det være klart og varm.
I november blinkende stjerner portends været blir dårligere med økende vind. Hvis huset salt dempe fallet, vil de neste dagene være vått ute. Sterk vind i regnet - et tegn på god høstværet. Men golden-bronse farge av solen i vest eller øst portends dårlig vær.
Når fjærfe ikke gjemmer seg fra regn, du vet, han kort. En sør vind bringer lang høstregn. Hvis morgentåken stiger opp av vannmassene, det kommer til å regne i ettermiddag.
3 oktober nordavinden blåste? Snart vinter vil bli. Sør vind løfter varme, Western - litt regn og øst - lang dusj.  
Яндекс.Метрика